6.liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Tomaca
Kontakt:

#121 Post Postao/la Tomaca »

sumnjiv mi je ovaj rezultat nebi se čudio da ste nekaj narihtali, ustvari mislim da niste uopče odigrali tekmu :misli:
was once Kemilov suigrač
rogi

#122 Post Postao/la rogi »

morat ćemo pozvati nekog "krunskog svjedoka" da potvrdi da je ipak odigrano. Imaš koga? :lol:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Tomaca
Kontakt:

#123 Post Postao/la Tomaca »

http://www.sokaz.hr/stats.php?oblik=htm ... e=god&kv=1 po postotku je radusin najbolji, nevidim abrama :B:
was once Kemilov suigrač
rogi

#124 Post Postao/la rogi »

Tomaca
Kontakt:

#125 Post Postao/la Tomaca »

JOOLA-GREDELJ 6-4
was once Kemilov suigrač
Tomaca
Kontakt:

#126 Post Postao/la Tomaca »

INKER-HARMONY-predao harmony

8.kolo
hina-joola-1
harmony-elka-6-4
jato-zaba-sutra
was once Kemilov suigrač
rogi

#127 Post Postao/la rogi »

MJ-Zaba 2:8

Jao pa ovi kaj se bore za opstanak čine se puno jači od vodećih ekipa! :eek:

Fino nas nakantali, najteži poraz ove sezone za nas a dobro da nam još nisu uzeli naknadu za obradu kredita ili nekaj slično. :zubo:

Čestitam dečkima, u ovom sastavu nema šanse da ispadnu!

Srijeda protiv Inkera u Zaprešiću, valjda bu bolje!! :ceka:

:leti:
Tomaca
Kontakt:

#128 Post Postao/la Tomaca »

Inker- trans-1 :zmurko:
was once Kemilov suigrač
rogi

#129 Post Postao/la rogi »

Inker-MJ 7:3

Dečki možda imaju skupa 192 godine, ali moram priznati da se bolje kreću od nas i da imaju veću želju za pobjedom. Eto što učini čovjeku 30 i kusur godina braka. :rofl:

Na tom vrućem gostovanju nema mjesta dekoncentraciji, dečki sve uzmu ko da si im ponudio hladno predjelo.

Čini se da će MJ :leti: iz 6.lige, al bar smo zabili više od Dinama sinoć! :lol:
Dren

#130 Post Postao/la Dren »

hehe :D
Mi neki dan spušili od ekipe koja skupa ima preko 200 :rofl:
al problem je što su oni bome skupili i skoro 150god iskustva igranja stolnog tenisa, pa ajd se ti sad bori!?!? :s: :s: :s:

Ali sve skupa, baš sam na početku sezone konstatirao da od ovih ekipa iz slabijih liga koje su došle spletom okolnosti u relativno jake lige (5. i 6.) neće bit ništa kao ni od dinama :zubo:
Jer logično je, fakat se po takvim ligama (prvaka) kreću iskusnjare, a bome i znaju igrat.
I eto, za Dinamo i ove petoligaše sam pogodio, ali vi ste me zapravo ugodno iznenadili. Sve gubite gusto, obično izgubite 2-3 partije u 5 setova po meču...da je bilo malo više sreće (iskustva?) mogli ste se šepuriti na sredini tablice.
Nažalost eto nije bilo. S obzirom da igrom sigurno spadate u 7-8. ligu bilo bi zbilja šteta da odma ispadnete u 8.
Pa stoga, zasukat rukave i pobjedit ili bar nerješit protiv Elke!
držim fige ;)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
rogi

#131 Post Postao/la rogi »

Tnx Drene! :top:

Pa statističkom analizom se može doći do slijedećih zaključaka:

u 2 tekme smo vodili 5:4 - 1 dobili, 1 remizirali u paru

u 3 tekme smo gubili 4:5 - 1 remi, 2 poraza u paru

protiv prve dvije momčadi na ljestvici smo vodili 3:2 u tekmi, na kraju smo doduše izgubili prije parova, ali pružili smo dobar otpor

u 2 tekme smo doživjeli baš prave poraze prije zadnjeg kruga, iako je i tu bilo borbi u 5 setova.

Naš problem je definitivno neiskustvo, mogu reći da za razliku od dvoznamenkastih liga ovdje ljudi igraju ponajprije na sigurno, nema glupih pogrešaka u igri, ne možeš ih zeznuti samo sa servom ili s jednim povučenim spinom. Moraš u svakom meču imati taktiku za svaki stil igre i iskoristiti svaku šansu jer se druga rijetko pruža. U svakom meču moraš biti 100% unutra, koncentracija mora biti na visini, nitko ti ništa ne poklanja.

U svakom slučaju, mislim da ovo iskustvo koje smo stekli i koje još stječemo dugoročno će ispuniti svoju svrhu i vjerujem kako jedna sezona u ovoj ligi vrijedi kao 3 u nekoj slabijoj.

Loptica Pong

#132 Post Postao/la Loptica Pong »

Možda imate pravo na benificirani radni Sokaz staž ? :zubo: :top: :top:
Dren

#133 Post Postao/la Dren »

idetelj je napisao/la:
U svakom slučaju, mislim da ovo iskustvo koje smo stekli i koje još stječemo dugoročno će ispuniti svoju svrhu i vjerujem kako jedna sezona u ovoj ligi vrijedi kao 3 u nekoj slabijoj.

slažem se.
dodatno tu je i dobra mjera trenutnih (i budućih) mogućnosti i svjesnost o njima. Vi ste izgleda jako dobro odabrali (prošli). naime igranje u jačim ligama, jači mečevi i igrači jako bi ti trebali dignuti igru, ali ima i preduvjete, inače može imat baš suprotan učinak.

Moraš bit dovoljno dobar da imaš koristi od toga (ako te netko napuca jer nisi vratio ni jednu servu i ni jedan spin, đaba si krečio)
Moraš bit jak u glavi i spreman na to da ćeš dosta gubiti i dosta šugavo gubiti.
Inače pada moral, pada interes, trenira se manje, ode sve u mp3.

treba nač stoga pravu mjeru. Vi ste to odradili fenomenalno i samo možete ić naprijed.

(npr, evo za moju ekipu bi to bilo max 16. liga :zubo: stoga se ni ne žurimo ;) )
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
rope

#134 Post Postao/la rope »

Dren je napisao/la: po meču...da je bilo malo više sreće (iskustva?) mogli ste se šepuriti na sredini tablice.
Nažalost eto nije bilo. S obzirom da igrom sigurno spadate u 7-8. ligu bilo bi zbilja šteta da odma ispadnete u 8.
samo da dam i svoju opasku.... svojevremeno sam isto napravio i sa svojom ekipom kad smo bili u vrhuncu treninga te umjesto 13. krenuli igrati 4. ligu... izgledalo je isto kao da sve gubimo na knap ("jeldabigdedi
"), ali tu tek vidiš da su te ekipe formirane da rade 6:4 i sve ti izgleda na knap i da si tu negdje i uvijek ti iscuri.... danas igrajući 7. ligu vidim jednu drugu situaciju kad na preuzeto mjesto Mraz Elektronika dolazi ekipa iz 11 ili 12. razreda.. napaljeni su i izgleda im da su tu negdje a na kraju sve završava na našu stranu

btw.. svak čast Igoru, Luki i Mariju na hrabrom potezu, i nek vam ne bude bed jer ste odigrali odličnih utakmica i tek protiv slabijih ćete vidjeti koliko se takav potez isplati
rogi

#135 Post Postao/la rogi »

Tnx Rope :top:

Mi baš i nismo na vrhuncu treninga, dapače, Luka je skoro cijelu sezonu odigrao bez treninga zbog obveza, tako da vjerujem da bi mi možda i opstali da je bilo drukčije. (teoretski još uvijek možemo!!!!)

I nije nam uopće bed zbog ovih rezultata, nama je ovo super iskustvo, svi mečevi su napeti od početka do kraja, dajemo sve od sebe pa što bude.

Vjerojatno si u pravu kad kažeš da su sve te ekipe naštimane da dobiju 6:4, a vjerujem i da su posebno napaljene na nadobudne ekipe koje skoče iz dvoznamenkastih liga i misle nešto napraviti među "velikim dečkima". No, bez obzira na to, mislim da smo dobro prihvaćeni u ligi i da nas svi shvaćaju ozbiljno, a to nam je dovoljan dokaz da imamo potencijala. :cheer:
Spin
Kontakt:

#136 Post Postao/la Spin »

Ma super igrate :)
Nije lako preskočiti toliko liga i prilagoditi se.
Iduću polusezonu sa ovim iskustvom, par servi iz ruke :rofl:, evo vas opet na vrhu tablice :lux:
silvac

poraz

#137 Post Postao/la silvac »

Izgubili smo tekmu i moram priznati
da sam razočaran ko čovek!
Neznam kaj je onaj Cacko htio?Zatuči nas?
Mislim da mi živci nisu bogzna kaj! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :( :( :( :( :( :(
Tomaca
Kontakt:

#138 Post Postao/la Tomaca »

ma zabrijo si :partijana:
was once Kemilov suigrač
silvac

#139 Post Postao/la silvac »

Prije bi bilo da su me podbrijali! :mudri:
rogi

#140 Post Postao/la rogi »

MJ-HT 2:8

Razbilo nas dobro, najneugodnija ekipa za nas dosad sigurno jer su nam ukazali koliko još moramo učiti o stolnom tenisu i koncepciji igre.

Pozdrav 6.liga :fulir:

Odgovorite