|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri pro 07, 2011 11:05 pm Naslov
: |
|
|
| Ništa nije gotovo.Mi sutra idemo na pobjedu,a kak bude završilo vidjet čemo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet pro 08, 2011 12:25 pm Naslov
|
|
je, vidimo se danas...
al nevezano za nas mec, gledam rezultate i moram cestitat Maratonu na pobjedi protiv Telegre, posebno Grozdeku protiv Arapovica...svaka cast, dobit jednog takvog igraca...
P.S. ja dobio Grozdeka par kola prije...jel se to broji ko da sam jaci od Arapovica?  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet pro 08, 2011 12:42 pm Naslov
|
|
ja sam u trenutku tog meca bio nekoliko metara dalje, sad mi je zao da nisam gledao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: čet pro 08, 2011 4:21 pm Naslov
|
|
Nema nedodirljivih u prvoj ligi.Počelo je sa Taboršakom i dvije izgubljene u prošloj sezoni. A sada svi gube pokoju partiju.Mislim na najjače igrače.
Ali slijedeće sezone ulaskom novih prvoligaša možda netko i odigra bez poraza. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
prstijola
|
Postano: sub pro 10, 2011 6:46 pm Naslov
: zmilkoč! |
|
|
Navijam da čim prije netko od [članova predsjedništva] i njima sličnih koji se međusobno razumjevaju ali jebiga i odlučuju... dospiju do prve lige, pa da dobe po tamburi od nekih sredovječnih kao što si npr. ti, pa da vide kako patuljci pojma nemaju. Samo nemoj iz ruke servirat, jer to njima kao nešto znači... [Lijepi pozdrav svim ljudima dobre volje.]
*vrijeđanje izmoderirano. Izra |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub pro 10, 2011 8:07 pm Naslov
|
|
mislim da bi se prstoliji trebalo udjelit utješna medalja za najviše razočaranog zbog izbacivanja registriranih igrača iz čokljaonice!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: sub pro 10, 2011 8:08 pm Naslov
|
|
mislil sam reć' prstijoli!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
prstijola
|
Postano: sub pro 10, 2011 8:55 pm Naslov
: brod jr-u |
|
|
| Hvala na medalji, nije mi neophodna, ima ih... Razočaran? Da, nakon 40 god. staža izbaci te ekipa "malo nas je al smo govna", ti bi bio ravnodušan? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: sub pro 10, 2011 9:27 pm Naslov
|
|
Ma ne,naravno.Skužio sam da te to dobrano povrijedilo al ne kužim zakaj si se tolko napenalio na upravni odbor tj. neke članove predsjedništva koji jedino kaj su napravili su stavili tu temu na razmatranje...na kraju je odlučila večina čokljavaca u sokazu od kojih sam i ja jedan.
Iskreno mi je žao kaj neću imat priliku igrat sa takvom igračinom kao što si ti negdje na turniru al uvijek mogu izvuč Darkeca,Mikija,Granta i ostale svemirce koji će mi pokazat da sam u pingali samo čokljavac.
A kaj se medalja tiče i ja imam jednu u parovima s burazom i to brončanu sa turnira u Brodu...Brodovi u Brodu,borili se za slobodu!!!
Mislim da postoji i šansa da se sve vrati na staro kako je i bilo prije ovog a onda bi stvarno bilo glupo da te ekipa pamti po ovome(vrijeđanju dotičnih osoba.......i kad je izmoderirano večina nas kuži o kome se radi),nego po tvojoj lijepoj igri i dugogodišnjem stažu u sokazu.
A sad fino odradiš još par sezonica ko registriran igrač i kad več godine stisnu i zafali malo motivacije i želje za nečim boljim,lijepo spakiraš kofere i vratiš se natrag na velika vrata sokaza i zaigraš ko u dobra stara vremena.
Znam starac da je 40 jari fakat puno staža al' mislim da sa ovakvim načinom nebuš baš puno toga postigao.
Sretno dalje i pozdrav od Brod jr.-a!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
prstijola
|
Postano: sub pro 10, 2011 9:55 pm Naslov
: brod jr-u |
|
|
| Nemoj me tapšat po ramenima, bole me od treninga. Nisam igračina, možda kao klinac, ali to uopće nije važno. Uvredljiva je mogučnost koja je i konzumirana, da ekipa, kao što ti kažeš čokljavaca, dođe u priliku da odlučuje o stolnotenisačima + 40. Dobri su to ljudi, vjerovatno u svojim područjima i priznati stručnjaci, ali brate, o stolnom tenisu pojma nemaju. Znam da se stvari uskoro vraćaju na staro, jer OVO koliko čujem pada u vodu, ali nemoj mi molim te zamjerati na tome da tipovima kažem što ih ide. Vrijeđanje dotičnih nisam prouzročio ja, već njihova želja da srozaju SOKAZ na vlastitu mjeru. Mizernu. Ljudsku, o sportskoj radije nebih. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub pro 10, 2011 11:42 pm Naslov
|
|
| prstijola (napisa): | | ali nemoj mi molim te zamjerati na tome da tipovima kažem što ih ide. |
- "ljudi od kojih većina nezna držati reket u ruci",
- "kretena (čitaj; dijelovi predsjedništva)",
- "patuljci pojma nemaju",
- "Govedari",
- ekipa "malo nas je al smo govna"
- "srozaju SOKAZ na vlastitu mjeru. Mizernu. Ljudsku"
Sve i da se vrate registrirani u Sokaz, teško da će te zaobić članak 14. Disciplinskog pravilnika oko prava nastupa.
| prstijola (napisa): | | Vrijeđanje dotičnih nisam prouzročio ja |
Šta bi tek bilo da jesi. Doviđenja.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub pro 10, 2011 11:51 pm Naslov
|
|
svatko je slobodan izraziti svoje misljenje tu na forumu, dok god je ono izrazeno na normalan i kulturan nacin.
dakle dozvoljeno je napisati svoje misljenje i 100 puta, kao sto je to napravio prstijola (i zanimljivo da se sveukupno jedna i pol osoba slozila s njim, dok su mu svi ostali pokusali objasniti drugu stranu price i covjek se svejedno nije zapitao).
ali vrijedjanje i komunikacija ispod svakog nivoa se ne moze tolerirati, kao ni pojedinci koji to stalno ponavljaju. prstijoline postove vise necemo vidjati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 11, 2011 12:17 am Naslov
|
|
Fakat nemam pojma što je tom čovjeku i kako nije u stanju shvatiti da riječ REKREATIVAN ima svoje značenje u hrvatskom jeziku... , shvaćam da mu može i ne biti pravo, ali ne bi se trebao postavljati ovako prepotentno, vrijeđanje i omalovažavanje drugih ljudi (samo zato što ne dijelite isto mišljenje) doista može završiti ružno.
Ovo valjda i jesu lige za one koji "ne znaju držati reket u ruci", za razliku od vas koji to znate jako dobro, eto vam profesionalnih liga pa igrajte po cijele dane.
Nije valjda smisao SOKAZA u tome da se svi mi "divimo" nekolicini vas koji to igrate cijeli život i igrate zaista izvrsno... valjda je smisao u tome da se nas preostalih oko 1000-1200 možemo REKREATIVNO baviti sportom, održavati nekako svoje zdravlje i motoričke sposobnosti, igrati se i uživati u nadmetanjima, zar ne?
Naišao sam na nekoliko izvrsnih ljudi igrajući turnire viših liga, igraju protiv mene i podučavaju me kako primiti ovakvu servu, kako blokirati onakav napad, kako se postaviti nakon udarca... ljudine i pol Malo me prebiju pa kada vide koliko su bolji malo uspore lopticu i tako to... ali što da vam kažem za one koji te žele uništiti, omalovažiti, ostaviti te na nuli , kao fol "mali, nije tebi ovdje mjesto, mi smo pravi igrači, furaj među one svoje čokljavce u 19. ligu..."
Jebi ga, ako oni igraju SOKAZ i tu im je mjesto (a paralelno sa SOKAZOM igraju i profesionalne lige), gdje ćemo onda mi prstaši, čokljavci i poluinvalidi? Da možda nas preko 1000 ne igra da biste se vi izdrkavali po svemu što ima veze sa stolnim tenisom?
Prestanite plakati i kukati i odlučite se hoćete li igrati s profesionalcima ili s rekreativcima, a zašto uopće imate potrebu igrati i jednu i drugu ligu? Eh da, i ubuduće budite pristojni kada mislite komunicirati s nama "neznalicama" koji pokušavaju uživati u svom neznanju... budite JAKO pristojni... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned pro 11, 2011 9:23 am Naslov
|
|
Grče ali i tebe bi mogli okvalificirati kao profića, tim više što ti i jesi profesor, pa samim time i profesionalac
Da prstijola je jaako žalostan što nemre igrat sokaz, samo mi nije jasno zašto ga ne igra kad mu tolko fali. Jednostavno se odjavi iz ekipe (koja je već 1. , 2. ili ... liga ) i bude neregistriran.
Jednostavnije nemre biti.
A za ovo vređanje iz teme u temu i iz posta u post....trebalo ga je banirst od davno i to IP adresu (kak su mene na jednom forumu)
btw. ja nisam tolko vređal i dobil sam po labrnji  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 11, 2011 5:11 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Grče ali i tebe bi mogli okvalificirati kao profića, tim više što ti i jesi profesor, pa samim time i profesionalac  |
Legendo...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pet pro 16, 2011 8:58 pm Naslov
|
|
zadnje kolo donosi rasplet.transagram baš i nije sigurno prvi iako sam bio uvjeren da će se prošetati ligom _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: ned pro 18, 2011 10:11 am Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | zadnje kolo donosi rasplet.transagram baš i nije sigurno prvi iako sam bio uvjeren da će se prošetati ligom |
Članak 37.
U slučaju da na kraju prvenstva dvije ili više momčadi u prvoj muškoj ili ženskoj ligi imaju isti broj bodova, za stjecanje naslova prvaka SOKAZ-a igrat će se ponovni susret - "majstorica" - između momčadi s istim brojem bodova. Majstorica se u pravilu igra na neutralnom terenu, ukoliko se momčadi na dogovore drugačije. Ukoliko se majstorica završi neriješenim rezultatom, pobjednik u prvenstvu je ona momčad koja ima bolji omjer setova, a ako je i taj isti onda odlučuju poeni. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned pro 18, 2011 3:15 pm Naslov
|
|
| Pravilnici postoje zato da bi se čitali.Možda je ekipa Transagrama zaboravila na taj članak.Sad je i ekipa Mladosti u prilici igrati majstoricu ako pobijedi Veliku Goricu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Footloose
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (15:47:17) Postovi: 219 Lokacija: Gajnice
|
Postano: pon pro 19, 2011 5:56 pm Naslov
|
|
a kaj ste se tak "napalili" na Prstolija? Čovjek je rekel kaj misli, i kaj onda, valjda ima pravo na to nakon tolikih godina igranja. da je koristil malo neprimjeren rječnik za forum, točno. Kolko sam ja upućen, čul sam 10 puta gore i prostije komentare na tu temu, pa nikom ništ. Čovjek vam je htel reći nekaj drugo, ali ne kužite, pa bum rekel i ja nekaj na tu temu. Ak neko nezna, a i zakaj bi trebal znat, igram sokaz više od 20 godina (još iz bivše države) i uvijek je bilo registriranih igrača i igračica koji su bili nama, običnim rekreativcima, ko s neke druge planete. da navedem samo neke od njih, kao npr: Stiplošek, Krizmančić, Maslovara, Prstec, Stipančić, Rajčević, Demirović, Čurković, Ratković, Nišavić, Eskulić, Šurbek, itd. I kaj onda, trebali smo bojkotirati Sokaz? NE, gospodo, mi smo se trudili nekaj naučiti od svih tih odličnih igrača i pritom nismo bili isfrustrirani zbog poraza nego nam je bilo čast i zadovoljstvo biti dio njihovog života bar na pola sata. Nismo tražili nikakve ustupke i tražili zabrane zbog toga kaj smo lošiji igrači.
Igrali smo svi zajedno, i muški i ženske (nije bilo ženskih liga ko danas) i starci i klinci, i kaj ti se moglo dogoditi ak si zgubil od curice ili te je natambural nekakav "starček"? Ništ! Bil si možda predmet zekanja par dana ili uz cugu, i to je to. A danas? Pogledajte na kaj to liči. Znam njih nekoliko koji do 30 i nekoje godine života nisu znali za pingić, pa su se primili treninga i danas su u vrhu Sokaza. Neki od njih su dobili priliku se dokazati i među aktivnim igračima, pa? Nitko od vas nebi htel isprobati kak bi to izgledalo? Daa, bi, kad bi bilo prilike, ali... ak to hoćeš onda više se nemožeš s nama igrati u Sokazu. Kaj vam to nije malo blesavo?
A jeste možda razmišljali kaj bi bilo da je obratno, pa vele u HSTS-u: "e, dečko, nemožeš igrati 2. ili 3. ligu jer igraš Sokaz". Vidite, to se nije nikad i nebude se nikad dogodilo. A znate zakaj? Zato jer športaše u klubovima od malih nogu uče da je i poraz sastavni dio života, i ne doživljavaju nekakve "traume" zato kaj ponekad izgube meč od objektivno i slabijih igrača. Zato, ako netko hoće biti bolji igrač, nek se primi reketa i treninga, a ne da piše kojekakve zabrane i zakone i raditi spačke, jer cilj je rekreativnog športa omasovljavanje a ne izoliranje. Amen!
Sretne Božićne i Novogodišnje blagdane od srca svim SOKAZ-ovcima i njihovim obiteljima uz želju da nas dogodine ima još više. _________________ sex & drugs & rock'n'roll ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|