SOKAZ forum
19. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
mislim da Drenko nisi provalio bit pljuge u sokazu!Dren je napisao/la:Čuj Mario, poznam te, igrao sam protiv tebe, vidio te kako igraš. Znaš puno o stolnom i dobar si igrač, i stoga sam sklon prihvatiti tvoju procjenu igrača puno prije nego mnogih drugih sokazovaca.
No, ovdje je dosta čudna situacija, naime, Garešić je recimo izgubio od Kutnjaka i Masnjaka a njih dvojicu ste tukli i svi vi i svi Garešićevi suigrači.
I sad ko je bolji igrač? Teško je odredit, pa onda idem po vražjoj statistici. A ona kaže da je Garešić u postotku imao najmanje pobjeda u Stupniku II prošle sezone.
Al kao što ti reče, možda se varamjer čovjeku možda ne leže igrači kao Kutnjak, il je bio pjan, il ozljeđen, ko će ga znat
najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
- Private_Driver
Bitno da se meni predbacuje da podcjenjujem ljude55 je napisao/la:Padobrancima hvala na dobrom druženju i (unatoč 9:1) dobroj igri., ne biste trebali imati baš nikakvih problema protiv ORE i mladih Zagrebaša.
![]()
Make your move.
isseBrod jr. je napisao/la:
mislim da Drenko nisi provalio bit pljuge u sokazu!
najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!![]()
ti si totalna legenda!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- bduralija
- Kontakt:
gledam rezultate 19. lige i vidim da smo (AGF4) u 8. kola samo 2X bili domaćini, jel se nekome tako nešto dogodilo do sad u SOKAZ-u!?
zadnju tekmu smo igrali kod ORA-e i to je trajalo i trajalo... uglavnom tekma se prelomila na našu stranu nakon što je Alen spasio 5 meč loptica protiv Maria... hvala dečkima iz ORA-e na gostoprimstvu i više sreće do kraja lige i slijedećih sezona...
slijedeći meč je u četvrtak u 18 protiv Velux arhitekata, napokon kod nas...

zadnju tekmu smo igrali kod ORA-e i to je trajalo i trajalo... uglavnom tekma se prelomila na našu stranu nakon što je Alen spasio 5 meč loptica protiv Maria... hvala dečkima iz ORA-e na gostoprimstvu i više sreće do kraja lige i slijedećih sezona...
slijedeći meč je u četvrtak u 18 protiv Velux arhitekata, napokon kod nas...
Agronomi i Veluxovci igraju u četvrtak u 18....
A kaj je sa Vama ostalima, kad Vi igrate????
Btw.: Mi smo ovo kolo slobodni, i treniramo
za zadnja dva kola 
A kaj je sa Vama ostalima, kad Vi igrate????
Btw.: Mi smo ovo kolo slobodni, i treniramo
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ako ih ti budeš metnul onda budu, a kaj se tiće Vjekoslava....55 je napisao/la:URIHO - Intercapital u srijedu u 20:00, bit će rezultati na netu najkasnije u četvrtak ujutro! :
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Evo smo završili i meč protiv STKI URIHO, dobili smo 9:1
, doista smo u dobroj formi, sva trojica igramo kao
Evo, vidim da je TIO napucao Dugavaše
, ali i da su izgubili od Stupnika II, iako su igrali u najjačem sastavu, a Stupnik bez Gajskog...
... tako da mi sve nekako govori da bi TIO, unatoč dobrim rezultatima do sada, vrlo lako mogao upasti u našu mrežu
pa izgubiti i od nas...
, u svakom slučaju, slijedeći tjedan igramo međusobno pa ćemo vidjeti, mislim da su ljudi iz TIA jako iskusni i da će trebati odigrati jako dobro, ne smije im se puno poklanjati jer će oni to vjerovatno dobro iskoristiti, ali ne sumnjam ja u nas
, valjda ćemo se nekako provući
i nastaviti se boriti za drugo mjesto u ligi!

Evo, vidim da je TIO napucao Dugavaše
pa izgubiti i od nas... aiiii, opaki ste do bola 
sad dobit tio i pohabane i sigurno ste drugi jer vas može ugrozit samo velux (imat isto bodova ka i vi) a vi imate bolju set razliku
sad dobit tio i pohabane i sigurno ste drugi jer vas može ugrozit samo velux (imat isto bodova ka i vi) a vi imate bolju set razliku
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Saznao sam da je Velux dobio i Pohabane gumice i Agronomski fakultet
, zapravo sam to i očekivao, ali sam se nekako potajno nadao da će im ipak netko otkinuti poneki bod, ovako nam neprestano dahću za vratom u borbi za drugo mjesto
Sada tek vidim kolika je šteta što ih nismo uspjeli pobijediti u izravnom dvoboju, ali smo, Bogu hvala, bolji sa set-razlikom...
, sada se nipošto ne smijemo "okliznuti" protiv TIA i Pohabanaca
, jer bismo izgubili drugo mjesto (možda i treće), a onda
i zalud sve dobro što smo odigrali do sada. Jedino bi nam preostalo
od tuge i iščekivanje do proljeća da saznamo jesmo li prošli u ligu gore ili nismo.
Zato, treba zavrnuti rukave
i pobijediti TIO i Pohabance, te tako sam odlučivati o svojoj sudbini!
Čestitam ORI na prvim bodovima u sezoni
, mislim da su bolja ekipa nego što su uspjeli odigrati ove sezone...
, više sreće u idućoj sezoni!

Sada tek vidim kolika je šteta što ih nismo uspjeli pobijediti u izravnom dvoboju, ali smo, Bogu hvala, bolji sa set-razlikom...
Zato, treba zavrnuti rukave
Čestitam ORI na prvim bodovima u sezoni
Danas sam čuo jednu info, a neznam jel točna. ; Pošto je u našoj ligi jedna momčad odustala ispadaju samo zadnje dvije, pošto je jedna već "ispala"
Dali je to točno??
Ako je mi ostajemo, a ako nije trebamo bod za ostanak (pretpostavljam da veluxovci nebuju zgubili baš od ORE)
Dali je to točno??
Ako je mi ostajemo, a ako nije trebamo bod za ostanak (pretpostavljam da veluxovci nebuju zgubili baš od ORE)
Meč Intercapital vs. TIO je dogovoren za utorak u 19:15
Ništa ja o toj ekipi ne znam...
, kako igraju, imaju li materijale, kojih su godina...
, baš nikakve informacije o njima nemam
Očekujem doista dobru tekmu, ali i pobjedu Intercapitala
, pa za koga ću navijati ako neću za sebe i svoje!?
Dosta je, Petre, ne trkeljaj više...
Ništa ja o toj ekipi ne znam...
Očekujem doista dobru tekmu, ali i pobjedu Intercapitala
Dosta je, Petre, ne trkeljaj više...
Dragi moji ljudi, hvala svima što ste mi pomogli informacijama o TIU
, sasvim sigurno će mi dobro doći tijekom igre protiv njih
... Obzirom da ste svi, osim Intercapitala, već igrali protiv njih, valjda znate nekog vraga o njima...
, nije ni važno, ionako će se sve vidjeti u samom meču.
Mrtav nam je forum
, jedva čekam da se opet nađem u istoj ligi sa sensei Bilanovićem
, da opet malo laprdamo i trkeljamo na forumu lige...
, fale mi njegove prognoze i analize mečeva, ovako sam u potpunosti demotiviran...
, no nadam se da će mi se želja ispuniti već slijedeće sezone!
Bemti miša, pa ovo je totalna kriza
, zadnji post na forumu sam stavio ja, a onda opet ja...
... pa to je bis! 
Mrtav nam je forum
Bemti miša, pa ovo je totalna kriza
15.10 sam ti još napisal
Petre da čitaš videl bi da je pisano o TIO-u.Ikota je napisao/la:Pimplaju do iznemoglosti. Igraju sa normalnim gumama.
Igraju na tuđe greške, ali znaju "zavuč" spin. Uglavnom ih treba napast i nedat da nametnu svoju igru