SOKAZ forum
19. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Maca Edinburgh
kako stvari stoje, mi ni krivi ni dužni bi mogli lako završiti u 17.-oj.55 je napisao/la: Mrtav nam je forum, jedva čekam da se opet nađem u istoj ligi sa sensei Bilanovićem
, da opet malo laprdamo i trkeljamo na forumu lige...
već 3 ekipe odustale, dakle 6 ekipa iz liga 17+ prolaze u više lige.
Tako da se bojim da ćemo teško zaigrati u istoj ligi slijedeće sezone.
Ako uspijete zadržati 2. mjesto a odustane još 4 ekipe (ili 5?) onda bi i vi išli za dvije (kao prošle sezone 5.element)
al još ništa nije siguro a i fali nam par rezultata...još mi možemo završiti i na 9. mjestu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
praktično si najvjerojatnije u pravu.Ikota je napisao/la:Dren na 9-om mjestu nemrete završit
teoretski ako izgubimo sve do kraja, input bolnicu i dzzs dobije, amaciz dobije vjesnik i igra nerješeno sa novoselčanima a jo-jo dobije sve 3 do kraja, imati ćemo 4 ekipe sa 14 bodova, gdje mi imamo dva poraza i jedan nerješen (s manje setova) i u tom krugu smo najlošiji - odnosno 9.
Ispadaju dzzs, sorry i vjesnik.
Naravno, puno se toga treba posložit, al zato i jest teorijska analiza.
Realnije nas je očekivati negdje oko 6. mjesta.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
međusobni susreti. ako je zatvoren krug, onda neznam, vjerojatno više setova. 
u našem slučaju nije zatvoren krug jer bi mi imali 2 poraza i nerješeno, s tim da su ovi od kojih bi gubili ispred nas (naravski) a i ovi nerješeno su ispred nas jer imaju više setova u međusobnom susretu.
u našem slučaju nije zatvoren krug jer bi mi imali 2 poraza i nerješeno, s tim da su ovi od kojih bi gubili ispred nas (naravski) a i ovi nerješeno su ispred nas jer imaju više setova u međusobnom susretu.
Eto Uriho još jedno kolo protiv zagreba i gotova je sezona
Iskreno više mi je sve jedno dali budemo dobili ili izgubili postoji mogučnost da nečemo ni da igramo to kolo radi problem dvorane
Meni je ovo zadnja sezona za ovu ekipu. da li ču da tražim novu momčad vjerovatno oču ili če sa nekime od zadnje lige polako
Iskreno više mi je sve jedno dali budemo dobili ili izgubili postoji mogučnost da nečemo ni da igramo to kolo radi problem dvorane
Meni je ovo zadnja sezona za ovu ekipu. da li ču da tražim novu momčad vjerovatno oču ili če sa nekime od zadnje lige polako
Kak ne kužite Vjeku...pa pogledajte povijest igranja i skorove kroz lige i sve vam bude jasnije...ide u rikverc da ponovo ima pozitivan skor....e moj Đira..... 
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
http://www.taurus-info.com
Dajte nemojte stalno kvotat romane i postove direktno ispred svojega.Brod je napisao/la:Čupa je napisao/la:s obzirom na skor, jesi ti razmišljal da ideš malo u rikverc?wolf je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zakaj ga kudiš,pa skor mu je super s obzirom kakva mu je igra!![]()
Inače kak smo drug Čupa?Nema te do Jazbine ni za lijek.
Zagreb vs Padobranci 6:4
Čestitam i preuzimam odgovornost za izgubljeni meč. Ništa nisam odigral
Još mi je ostala ORA za popravak
Čestitam i preuzimam odgovornost za izgubljeni meč. Ništa nisam odigral
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Private_Driver
Hah, hvala Padobrancima na razumjevanju radi kasnjenja naseg treceg igraca i opcenito na jako poštenoj igri dečki svaka častIkota je napisao/la:Zagreb vs Padobranci 6:4
Čestitam i preuzimam odgovornost za izgubljeni meč. Ništa nisam odigral![]()
Make your move.