| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned pro 04, 2011 4:15 pm Naslov
: |
|
|
Mi prebacili svoj plan za 200% u odnosu na planirano...10 bodova ko kuća veliki !!!!! _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: ned pro 04, 2011 10:47 pm Naslov
|
|
| srdačne čestitke na tome ali če biti još bodova nije ni blizu kraj |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet pro 15, 2011 10:01 am Naslov
|
|
Čini mi se da ćemo također zbog nekih sumljivih rezultata trebat pozvat USKOK  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: čet pro 15, 2011 12:13 pm Naslov
|
|
| Vracko (napisa): | Čini mi se da ćemo također zbog nekih sumljivih rezultata trebat pozvat USKOK  |
haha
Čestitke Starčevićima!
Izgleda da ste jako iznenadili opuštenu Odru! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet pro 15, 2011 1:17 pm Naslov
|
|
Glagolić kaj se to sad tak zove......  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet pro 15, 2011 1:29 pm Naslov
|
|
Nema potrebe zvati uskok jer ti bodovi niti ikome trebaju niti će ikome nedostajati, ali ipak....
Rezultat je malo u najmanju ruku zanimljiv (pogotovo parovi) ali ne treba dizati prašinu oko toga. Možda samo provjeriti koji su bili koeficjenti na neodlučan ishod. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet pro 15, 2011 1:33 pm Naslov
|
|
| nebih ipak išao tako daleko. Čestitke Starčevićima, Oderci su bili preopušteni jer imaju vizu za ligu više u džepu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet pro 15, 2011 2:11 pm Naslov
|
|
Možda su se Oderci smrzli tam, jer je kod Starčevića zima....  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet pro 15, 2011 2:16 pm Naslov
|
|
eh da, samo da kažem još ovo.
Na kraju skoro jesenskog dijela USPONOVCI su ostvarili zadani si plan, a to je bio osvajanje barem 6 bodova. Isto tako mogu reći da se ostvario jedan prijateljski odnos sa svima a naročito sa HVIDROM...
U proljetnom dijelu planiramo JURIŠATI po pehar pa koje god on bio boje...
Sve u svemu sretno svima još ova dva zadnja kola ili jedno kome je ostalo...  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pet pro 16, 2011 9:00 pm Naslov
: Najnovije vijesti |
|
|
Derbi 10. kola 21. lige između ekipa PBZ d.d. i STKOI Uspon V. G. nakon velike borbe i u dramatičnoj završnici završio je bez pobjednika. Čestitke svima  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: sub pro 17, 2011 12:29 pm Naslov
|
|
Hvala Saša...
Bilo je za dlaku...ali eto ovo je na kraju fer rezultat.
Čestitke još jednom PBZ-u.
Idemo u 11. kolu po nova 3 boda....
AJMOOOOOOOOOO......  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
Pridružen/a: 11. 10. 2006. (21:05:11) Postovi: 151 Lokacija: Samobor
|
Postano: sub pro 17, 2011 3:03 pm Naslov
|
|
Na našu žalost najbolji igrač za vikend putuje i u srijedu ga neće biti.Ja sam ove sezone totalno podbacio ,a Damir je početnik koji prvi puta igra sokaz od šestg kola ove sezone.Nema vam frke za bodove,doći ćemo jer je nesportski predati zbog situacije ali je zgodno čak iz Samobora doći u Goricu izgubiti i popiti pivo. Samo ću gđu.Ivanu odmah zamoliti da ne radi ono što je radila za inače dobru i simpa ekipu Zabat-a.Neka daje savjete nakon setova , a ne za svakog poena ili čak za vrijeme serviranja ili prijama serve.
Vidimo se u srijedu, škiljo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: sub pro 17, 2011 4:46 pm Naslov
|
|
Ivane koliko ja znam nebude ovaj put.
Vidimo se. _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
djuro
Pridružen/a: 22. 11. 2011. (16:58:31) Postovi: 8 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub pro 17, 2011 8:14 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | Ivane koliko ja znam nebude ovaj put.
Vidimo se. |
Sorry Škiljo!!To je bila Ivanina ideja da nam dođe na meč. Činjenica je da je svaka ekipa 30ak % jača kada ju vodi Ivana. Inače i mi smo tako "nadrapali" kod Uspona.Ivana kaže da je to sve po "pravilima struke" pa mislim da je i ovdje nadležan USKOk da to utvrdi...Pozdrav i isprika od ekipe ZABAT.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
Pridružen/a: 11. 10. 2006. (21:05:11) Postovi: 151 Lokacija: Samobor
|
Postano: ned pro 18, 2011 1:13 pm Naslov
|
|
| Sve ok,jednostavno ste bili bolji jer ste napredovali u ovoj sezoni,pa bi nas dobili i bez Ivane.Meni je ovo tek treća polusezona ali Sokaz pratim dugo pa sam primjetio da igrači svih liga nisu za pričanje dok igra traje.Ne treba raditi problem"od buhe slona"ali mi se dopalo što je jedan igrač naše lige nakon nekoliko primjadbi prestao servirati iz ruke,i nije se ljutio na primjedbu.Pozdrav i komplimenti za onu bajku od male dvorane.U koliko se do blagdana ne čujemo ili dopisujemo -svim igračima 21.lige i njihovim obiteljima SRETAN BOŽIĆ škiljo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: ned pro 18, 2011 1:39 pm Naslov
|
|
Slažem se sa gore navedenim oni su puno puno jači kada im je ivana na meću.
Mada njen način ophođenja u samom meću ne smatram ni malo fer korektnim |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: ned pro 18, 2011 3:41 pm Naslov
|
|
Vjekoslave tj. Đira povukel si me za jezik pa ću ti reći nekoliko stvari:
1. Od kuda ti pravo komentirati Ivanin način vođenja "njezine" ekipe?
2. Dali si ti u 21 ligi? Nisi !! Vidiš: PROLJEĆE ste završili kao 8. ekipa u 20. ligi i umjesto da ste ostali tamo i stjecali iskustvo, trenirali i napredovali, Vi ste htjeli biti "baje" i ići igrati u 19. ligu. I šta se dogodilo? Postali ste "vreća za napucavanje".
3. To što druge ekipe pod Ivaninim vodstvom i treninzima napreduju to nije tvoj problem. Zaboravio si da smo u 9-om mjesecu imali prijateljski meč u Gorici i da sam polubolestan (križobolja) te pobjedio 3:1 dok je Ivana meni govorila kaj da radim ja sam ju slušal, i tebi je savjetovala isto, no ti si bio pametniji od nje pa nisi poslušao savjete i naravno da si izgubio.
4. Ako se ovo čini da branim Ivanu, DA BRANIM JU jer je naša trenerica i do sada smo osvojili 11 bodova a nadam se da ćemo još 3 skupiti. Dakle napredak je očiti. Ja volim primiti savjet od nje istina je, no i mene smeta da je to u toku seta koji se igra. Zbog toga ne primam savjete u toku seta već u pauzi između.
5. Moj ti je savjet da se primiš treniranja jer ona trenira i URIHO samo ne znam koliko si redovit na tim treninzima.
Pozdrav, _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vex
|
Postano: pon pro 19, 2011 12:36 am Naslov
: Baš nisam pravovremen ali ipak.... |
|
|
Sori kaj mi dulje trebalo da se javim,ali trebalo je to prožvakat
Iako po brojkama stvarno zgleda ko rezultat koji pripada u emisiju Na rubu znanosti(ili na rubu pameti) moram priznati da su nas dečki iz Ante Starčevića pošteno iznenadili i zaslužili bod. I ne nije bilo zima, bili su dobri uvjeti za igru. Osim kaj nisam mogel pogodit stol, nemam drugih pritužbi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: sri pro 21, 2011 8:32 am Naslov
|
|
Jaaaaaaaaoooooooooo HVIDRA !!!
Dolaze nam blagdani a vi ste takvi prema dečkima iz Svašta Nešto...uopće nemate Božične osjećaje...sram Vas bilo...  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri pro 21, 2011 8:54 am Naslov
: Gotova sezona |
|
|
Ekipa HVIDRA - Studentski grad uspješno je apsolvirala svoj zadnji meč u sezoni protiv ekipe Svašta nešto. Valja naglasiti da ekipa Svašta nešto nije igrala u svom najjačem sastavu što se odrazilo na rezutat. Nadalje još jednom hvala što su nam omogućili da domaću tekmu igramo na njihovom terenu . Naravno da je sezona, nakon meča bila kvalitetno bio izanalizirana .
Za kraj sezone u ime ekipe HVIDRA - Studentski grad, i u svoje osobno ime želio bih se zahvaliti svima na fer i korektnoj igri tijekom cijele sezone i naravno čestitati svima, a ponajprije prvacima STK NOVI ZAGREB-FENIKS, i ekipama koje prolaze dalje odnosno ERICSSON NIKOLA TESLA IV. i ODRA VEX DIZAJN. -
Naravno čestitao bih i svojoj ekipi na zavidnom napretku u odnosu na prošlu sezonu i osvojenom 6. mjestu u ligi , što nas samo dokazuje da smo na dobrom kursu i motivira nas za dalje.
Iskoristio bih i ovu priliku za poziv svim ekipama, da je ekipa HVIDRA - Studentski grad otvorena za suradnju sa svima te da bi u zimskoj stanci mogli odigrati koju prijateljsku utakmicu ili koji kvalitetni sparing koji ćemo naravno isto tako izanalizirati .
I naravno za kraj svim igračima SOKAZ-a sretni i blagoslovljeni predstojeći blagdani ma gdje bili. Zafeštajte , odmorite se ali naravno ne zaboravite  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|