| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto pro 13, 2011 11:50 pm Naslov
: |
|
|
| Private_Driver (napisa): | | Ikota (napisa): | Zagreb vs Padobranci 6:4
Čestitam i preuzimam odgovornost za izgubljeni meč. Ništa nisam odigral
Još mi je ostala ORA za popravak  |
Bilo bi još lijepo kad biste dobili Oru za nas  |
Ako budemo ja i Harmić ovak igrali bolje da rekete prodamo i naućimo heklat  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: uto pro 13, 2011 11:55 pm Naslov
|
|
Nije baš tako sivo, Tin i ja smo vas konkretno dobili radi trave uglavnom a gospodinu Harmiću stvarno nije išlo. . .. Ali vratimo se veselijim temama opet smo najpopularnija liga SOKAZA  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 14, 2011 2:07 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Brod (napisa): | | Čupa (napisa): |
s obzirom na skor, jesi ti razmišljal da ideš malo u rikverc?  |
Zakaj ga kudiš,pa skor mu je super s obzirom kakva mu je igra!
Inače kak smo drug Čupa?Nema te do Jazbine ni za lijek.  |
Dajte nemojte stalno kvotat romane i postove direktno ispred svojega.  |
dobro,a kaj ti pišeš bezveze kad te 'vak i onak niko ne doživljava?!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 14, 2011 9:10 am Naslov
|
|
ohoho intercapitalci revijalno
I što je najvažnije - Kapetan Miki ponovo jaše!
A fino sam mu rekao u nedjelju da je masivno digao igru a on mi ne vjeruje (oke, tko se jednom opeće i na hladno puše, ali ipak - razlika u igri prije mjesec dana i sad je očigledna)
Samo tako naprijed, svaka čast momci, osobito Kapetanu Mikiju.
Za nagradu imaš čašu mlijeka kad dođete kod nas na prijateljsku  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri pro 14, 2011 10:54 am Naslov
|
|
ZAHVALJUJEM!!!
Jasno da bez bildanja samopouzdanja na tvojoj malenkosti ovaj gradndiozan uspjeh nebi bio moguć.
Iskrene čestitke TIO-vcima, koji su se pokazali kao odlična škvadra.
Normalno, detaljniji opis(opisno-slikoviti) zbivanja i haj lajt momenata, očekujem od mog suborca Petra. _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 14, 2011 11:02 am Naslov
|
|
| kelemen (napisa): |
Jasno da bez bildanja samopouzdanja na tvojoj malenkosti ovaj gradndiozan uspjeh nebi bio moguć.
|
kako je na diplomatski način napisao da me razbio  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri pro 14, 2011 1:29 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Niš bez pravog treninga a keptn  |
Nadam se da ćemo ponoviti ugodno druženje uz i
PS. sudeć po komentarima i tebi treba nabildat samopouzanja, a Petar i ja smo se u tome iskazali _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri pro 14, 2011 3:25 pm Naslov
|
|
Da jebeno samopouzdanje
Toga mi je falilo protiv zagrebaša, u stvari nisam ga imal ni trunku  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 14, 2011 4:09 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Pozovimo i Drena pa će svi biti prepuni samopouzdanja  |
ae, 100% točna obzervacija
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sub pro 17, 2011 4:59 pm Naslov
|
|
Malo smo zamrli, pa ću iskoristiti priliku da čestitam Stupniku na zasluženom prvom mjestu
Mi smo u borbi za drugo i nadam se da ćemo se posložiti u dogovoru s Pohabancima, jer nam kompletnost opasno visi
Popiz... bi da nas eventualni izostanci koštaju drugog mjesta
PS.Znam da briđevci čitaju sve pa čestitam i njima jer kako stvari stoje, liga više im nebu zbrisala.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub pro 17, 2011 6:25 pm Naslov
|
|
ae, sigurno smo 6. sad, a možda i bolje, neznamo ostale rezultate.
a 3 ekipe odustale pa nas kupi u 17.tu.
Šteta, baš smo se nabrijavali na derbi protiv vas
al tko zna, možda bude, u 17.toj  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sub pro 17, 2011 6:48 pm Naslov
|
|
Ma, zato i piz..., jer sam siguran da ako spušimo drugo mjesto, dvije ekipe idu dalje, i onda bi pojeo reket.
No, izgleda da bi mogli biti kompletni i onda nema izgovora.
Volio bi Vas isprašiti u 17-toj. _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: ned pro 18, 2011 12:05 am Naslov
|
|
Evo približava nam se i kraj ove ljepe lige, druženja pinganja i naravno nakon toga hladni napici.
Osobno smatram da je liga bila i jača nego prije.
nama još ostaje meć protiv momaka iz Zagreba, rezultat mi nije uopće bitan ali čemo da se borimo za opstanak svakako.
Što i kako dalje neznam nisam, Ukoliko netko želei mene slobodan sam ko ptičica na grani. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned pro 18, 2011 10:34 am Naslov
|
|
Padobranci vs ORA
Utorak 19h D. SPORTOVA _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 18, 2011 10:45 am Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | Nije baš tako sivo, Tin i ja smo vas konkretno dobili radi trave uglavnom a gospodinu Harmiću stvarno nije išlo. . .. Ali vratimo se veselijim temama opet smo najpopularnija liga SOKAZA  |
šta, prešli ste na travu vas dva?!? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 18, 2011 8:55 pm Naslov
|
|
Frano je stavio travuljagu, a Pasek igra njegovim reketom... njegov reket je doživio lom... , dečkima svaka čast za pobjedu nad Padobrancima , Padobrancima doista može pripasti titula najnekonzistentnije ekipe u ligi , neke mečeve odigraju briljantno , ali na neke mečeve kao da uopće i ne dođu , dobro poznajem dečke i teško mi je to objasniti .
Mi igramo protiv Pohabanih gumica zadnje kolo u petak u 19:00 kod njih , jedva smo se nekako uspjeli skupiti da odigramo to zadnje kolo, moglo bi biti čupavo .
Mali osvrt na zadnju tekmu, protiv TIA; u prvom redu želim reći da su dečki dobri ljudi i odlična ekipa , baš smo se lijepo podružili. A u vezi same igre... pa bilo bi glupo da ih sada nešto jako nahvalim nakon što smo ih dobili 8:2, ali dečki su jako iskusni igrači i mislim da nedovoljno koriste ono što bi im donijelo napredak u rezultatu, a to je napad . Sva trojica odlično znaju i pimplati i napadati, ali malo previše pimplaju.
Ja sam se, mislivši kako ću tako lakše doći do pobjede, išao nadpimplavati s Popijačem i eto, čovjek me napucao , čak sam kasnije i počeo nešto siromašno napadati, ali sam dosta promašivao, ali i on bi odlično odreagirao na te moje mlitave lopte i prebio bi me , ali i jako me je dobro napadao protiv mojih rezanih lopti tako da nisam više imao ideje što da radim i izgubio sam.
Ali onda na scenu stupa naš kapetan Miki , kako je legenda majstorski nabio Lednickog, ma to je onaj pingać koji ja znam da on ima u sebi, ali ga koristi samo na treninzima, igrao je straaašno!
Momenti u kojima se meč totalno prelomio su Paskutinijevi porazi od Mikija i mene, protiv Mikija je igrao fikseve prva četiri seta i imao u četvrtom setu i dvije meč lopte, do slijedeće više nikada nije stigao ... a mene je vodio dobrih 2:0 i 9:6 u trećem setu, a ja sam onda odjednom sve preokrenuo i lako dobio u pet setova , vjerovatno čovjeku više nije bilo ni do čega ... Dan je igrao uobičajeno efikasno, ali i jako dobro , zabio je puno dobrih udaraca, ma baš moćno! Bio je dobar skoro kao Miki .
Eto, mogao je TIO i bolje proći, ali vrlo vjerovatno će imati prigodu za revanš već slijedeće sezone, jer bismo svi skupa mogli biti zajedno u 18. ligi, od 2. do 6. ili 7. mjesta svi ćemo se penjati za ligu gore!
Sretno svima u zadnjem kolu, dobro se zabavite i lijepo odigrajte , lijep pozdrav i vidimo se!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon pro 19, 2011 7:18 pm Naslov
|
|
Agronomski fakultet - Stupnik II u srijedu u 19:30 kod nas... oni su
sigurno prvi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |