| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
jmaslac
|
Postano: sri pro 21, 2011 2:07 pm Naslov
: |
|
|
Mislio sam odmah, pošto sam pročitao odgovor igrača Plankera odgovoriti jer ima podosta netočnosti no nisam stigao te mi je sada poprilično glupo odgovarati i zamarati ljude (pogotovo nakon ovoliko vremena). No već me dvaput kapetan pitao kada ću odgovoriti, a ponovno pročitavši odgovor Plankera dobio sam i želju.
Što se tiče moje žuči - neovisno o rezultatu obje momčadi bi ostale na istim pozicijama, a ja sam odigrao sva tri meča i pobijedio tako da ne vidim neke logike u razlozima "moje žuči". Ujedno ne vidim kako je nama "sirotima" pomognuto kada nam rezultat nije bio bitan. Naš kapetan iz principa nije htio nastaviti tj. odigrati eventualno što se još da (i to je naglas i rekao pred Plankerima) a naš drugi igrač je prilikom pozdravljanja s igračima rekao "Eto vam bod" tako da je teško reći da su oni mene odgovarali za nastavak meča iz razloga natuknutih u odgovoru Plankera.
UKRATKO: mi smo kasnili (ne toliko koliko piše u odgovoru Plankera!) - zbog toga smo pristali da ono što ne stignemo odigrati u 3 sata ćemo predati (mada i to po nama po nekom fer principu nismo imali razloga, no nije bitno - na to smo pristali). Na kraju smo umjesto do dogovorenih 19.30 igrali do 19h. Ono što je nas najviše zasmetalo je činjenica da su Plankeri svejedno ubilježili neodigrane mečeve kao njihove pobjede (ponavljam, potpisali smo i ne žalimo se, ali komentiram(o)) - ako smo mi bili krivi što se sve nije odigralo tako su i oni jer nije osiguran termin do kad je bilo dogovoreno.
To je bilo ukratko, a sada je malo "udulje" pa kome se da - no zbilja nije interesantno..
Vremena koja je igrač Plankera spomenuo nisu točna tj. dodano je svugdje ~20ak min. Naš kapetan je kasnio 6min (tj. došao u 16:36) a ne "otprilike 20min" kao što je napisano. To znamo jer smo pogledali na mobitelima kada me zvao kapetan iz dvorane da provjeri kada ću doći. Po nama normalno bi bilo bez pitanja da je on jednostavno počeo igrati, pa i drugi meč - pogotovo obzirom da je malo raniji termin (na koji se inače nismo pobunili Plankerima prilikom dogovora već samo mi igraći našem kapetanu - to nisam dovoljno jasno precizirao u prvom post-u). No ne bi nam palo na pamet zvati i provjeravati pravila kad je čovjek tu i mečevi se mogu igrati bez pauze (ponavljam da je kapetan zakasnio 6min). Blesavo mi zvuči formulacija igrača Plankera da su učinili veliku gestu jer su pristali igrati protiv jednog igrača - ako je nekome teže igrati to je onda njemu.
Istina je da smo suigrač i ja došli oko 17:20 no tada nije završio prvi meč već je bio ~3. set drugog meča.
Zadnje odigrani meč nije završio u 19:20 već u 19:03 (igrom slučaja i to znamo provjereno) a da igrači momčadi koji su imali sljedeći termin nisu došli taj meč bi moguće završio i ranije - naime oni su došli u 18:50 pri rezultatu 2:0 za mene, nakon čega sam ja dosta pao u igri pa je otišlo u 5 setova - djelomične(!) razloge pada možete pretpostaviti (kažem djelomično jer naravno da je suparnik imao svoje zasluge u tome) .
Iskreno nisam siguran da li u slučaju da nam Plankeri nisu "izašli u susret" i registrirali meč sa 10:0 mi ne bi imali dobrih osnova za žalbu - no ponavljam rezultat nije ono zbog čega smo se ljutili već stav nakon svega što se dogodilo. A da se razumijemo nije se dogodilo ništa strašno, unatoč tome što sam se ja malo raspisao. Pa ću stati.
Josip Maslać
Nabava.net
(znam da se vidi tko sam kad se klikne na nadimak ali svejedno) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: sri pro 21, 2011 3:31 pm Naslov
|
|
Meni osobno bi bilo neugodno potpisati ovo što je Josip potpisao.
Pa mi smo zvali vlasnika dvorane u prisutnosti Ivana Mrakužića upravo stoga jer je Ivan bio sam i jer je kasnio više od 15 minuta!!! Osim toga u dvorani je sat koji pokazuje vrijeme i na kojem je i on vidio u koliko je došao. I još ću jednom ponoviti mi smo pred njime zvali i rečeno nam je, a mi smo to njemu odmah prenijeli da ako se kasni više od 15 minuta utakmica se može registrirati bez borbe. Ivan, a to sam naveo u prvom odgovoru, jednom riječju nije protuslovio ili rekao npr. "pa dečki ja sam kasnio samo 6 minuta!"
Priča o kašnjenju od 6 minuta je vjerojatno nešto što se može podvesti pod "optimizam pamćenja" ne bi li se obranila onako burna reakcija na forumu, koja je uslijedila nakon meča.
Mi zaista nismo imali nikakvu namjeru "problematizirati" cijelu ovu stvar ali još jedna neistinita tvrdnja sa strane Josipa Maslača, koju on opetovano ponavlja jest da se na tablici ne bi ništa promijenilo s našom pobjedom zbog njihovog kašnjenja ili pokušaja igranja s jednim igračem, a što je oboje protiv pravila Sokaza. Dakle, da smo mi za "zelenim stolom" dobili 10:0 situacija u našoj ligi bi se svakako promijenila i to na štetu Nabava.neta. Dakle njihovim porazom oni bi završili ligu s 21 bodom koliko ima i momčad Audio sustavi forhend, ali Audio sustav ima bitno bolju set razliku i zauzeo bi 2. mjesto a Nabava bi pala na 3. i ne bi igrala u razigravanju za pobjednika 22. lige nego bi se s nama borila za poredak od 5. do 8. mjesta.
Toliko, istine radi.
I opet dolazimo do one narodne: Pomozi "sirotu" na svoju sramotu.
Još jednom, hvala vam, dečki iz Nabava.net.
Baš ste super! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri pro 21, 2011 3:34 pm Naslov
|
|
Dajte ljudi bilo pa prošlo....idemo dalje....
Ukrstite rekete kompletni u proljeće i živili, kom opanjci kom obojci .... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 21, 2011 3:43 pm Naslov
|
|
| zvo (napisa): | | Dakle, da smo mi za "zelenim stolom" dobili 10:0 situacija u našoj ligi bi se svakako promijenila i to na štetu Nabava.neta. Dakle njihovim porazom oni bi završili ligu s 21 bodom koliko ima i momčad Audio sustavi forhend, ali Audio sustav ima bitno bolju set razliku i zauzeo bi 2. mjesto a Nabava bi pala na 3. i ne bi igrala u razigravanju za pobjednika 22. lige nego bi se s nama borila za poredak od 5. do 8. mjesta. |
Nabava bi ostala druga jer je u direktnom susretu pobijedila Audio sustave forhend.
Pravilnik pročitat!
I stvarno nema smisla da se tu pogađate i cjenkate za minute, bilo pa prošlo, mir mir mir svi ste dijelom krivi, ava ava ava prebije vas moja trava.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jmaslac
|
Postano: sri pro 21, 2011 3:54 pm Naslov
|
|
Mislim da će kapetan Ivan imati komentar što se tiče vremena ali ovo je upravo ono što nas je zasmetalo - stav.
Dakle Zvonko nije riječ o optimizmu pamčenja već memoriji mobitela.
Ali to i nije poanta - Ivan je došao sam i rekao da ćemo mi kasniti. Sklop u glavi kojem pada na pamet odmah zvati voditelja dvorane da vidi što sad kao da je riječ o nečem strašno važnom umjesto da se jednostavno počne igrati je ono što mi vidimo kao problem i mi vidimo kao malo čudno (i ponavljam, iako je istina da su sve lige "iste" ipak je riječ o zadnjoj ligi rekreativne udruge). Pogotovo nakon što smo mi pristali da sve što se ne odigra do 19:30 ide vama!
I Zvonko da si možda pratio stanje na ljestvici primijetio bi da i dok nije bio upisan rezultat našeg meča unatoč istom broju bodova kao i Audio sustavi mi smo bili ispred (naime ako klikneš na nas/njih primijetiti ćeš i zašto). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jmaslac
|
Postano: sri pro 21, 2011 3:58 pm Naslov
|
|
Igore istina što se post-anja tiče - zbilja gnjavaža spram drugih ljudi tako da je ovo moj zadnji post.
Jednostavno zasmeta kad ljudi napišu netočne informacije (poput ovog oko poretka momčadi) pa onda teško ne reagirati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
krokodil
|
Postano: sri pro 21, 2011 7:39 pm Naslov
|
|
Dakle, u dvoranu sam došao u 16.36 i zvao sam Josipa u 16.39, točno sam pogledao na zidni sat, a i mobitel ne laže !!! Josip je rekao da ce kasnit, zbog trenutnih okolnosti.
Pristali smo igrat do 19.30h kao sto je vec navedeno, kako nam ne bi pisali odmah poraze zbog naseg propusta - kasnjenja mojih suigraca i imajući u vidu da je poslije naseg susreta dvorana rezervirana za drugi susret od 19.30h.
Decki iz neke druge momcadi su dosli u 18.50h, misleći da imaju termin u 19.00h. Tu je nasatlo veselje Plankera. To me osobno totalno izbacilo iz takta, a kamoli Josipa koji je bio u sred partije. Znam jer sam SUDIO taj meč i pazili smo na svaku minutu kako bi odigrali sto vise mečeva do 19.30h. Meč je završio u 19.03h !
Nakon toga, dok se presvlačimo u 19.10h- dolazi gospodin (pretpostavljam gazda) sa dvojicom deckiju koji su došli u 18.50h, rekavši da još možemo igrat. Čak se i čudio sto idemo-nije mu bas bilo drago.
Kako je moj meč bio slijedeći - nisam htio igrat iz principa, sto sam jasno i glasno rekao. Potpisali smo zapisnik i otisli. Boli nas briga za bodove.
Vidim da su poslovice prigodne, pa ...
Kad "sirotinja" dade prst, odgrizu joj ruku !
Pozdrav,
Ivan Mrakužić |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: sri pro 21, 2011 8:40 pm Naslov
|
|
Povlačim sve što sam do sada napisao.
Pored nas 5 iz momčadi Plankera koji smo bili na meču i kod zdravih očiju vidjeli da je prošlo više od 15 minuta Ivan tvrdi da je stigao u 16.36!?! To je ipak malo previše.
Dečki sve je od zareza do zareza točno kako ste i napisali prvi puta, a ja sam se malo "zanio" i sve ovo o čemu pišem izmislio. Gotova priča.
Tu se ja isključujem i ova tema me više ni na koji način ne zanima.
Sretno vam bilo! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri pro 21, 2011 9:23 pm Naslov
|
|
Eto. Jel to tesko?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 21, 2011 10:46 pm Naslov
|
|
Super, znači može pod ključ
Uostalom, bilten kaže da su i na sezonu skupa u ligi siguran sam da će uživo riješiti sve zaostale nejasnoće.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|