NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Jopa

PostPostano: pon pro 05, 2011 10:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima..
evo i napokon tog Sokazaaa, falio mi je Smile

inače, nasapunali su nas petoelementaši..9:1..
ja nikako nisam mogao doći, ali me trebao zamijeniti Torbašinović, ali je i njemu iskrsnulo nešto u zadnji tren i tako su samo dvojica mogli braniti boje BBNAM? Smile
a i oba su nekaj ozljeđena (Siniša je valjda trebao roditi koliko ga trbuh bolio, a Vinka preponice muče već par tjedana)..

i trubica Smile
ali koliko sam čuo, korektna borba bila, bit će bolje drugi put...

isto tako, hvala na petoelementašima na ustupljenoj dvorani u Domu sportova...

šta još napisat...
ne se kladit na drenova pretkazanja Smile
završit ćemo s gaćama na štapu
Beljenje

eh da..
nakon serije loših rezultata u zadnja 4 kola (4 poraza zaredom) idemo vidit kako ćemo proć sa sorrijevcima u petak Zubo
nadam se (tro)bodu Cheer

ali opet, sve je moguće...
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 05, 2011 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopa (napisa):
a Vinka preponice muče već par tjedana)..

i trubica Smile

nema do kvalitetne montaže Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Jopa

PostPostano: pon pro 05, 2011 2:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hahahahahhahahahahahahhahaha
ti Evil jedan
Dren

PostPostano: sub pro 10, 2011 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo smo mi nekako, osigurali ostanak i teoretski.
Goco i ja smo pobjedili što smo morali, Čanadi je odigrao odlično i sva tri boda na našem kontu. Moglo se i uvjerljivije, al mogli smo i izgubit, pa ne treba sad analizirat, bitno je da smo dobili Very Happy
Što se ostalih tiće, mislim da praktično znamo ekipe koje će ispasti.
Naime, Sorry, Jo-jo i Vjesnik imaju poprilično težak raspored (mada još uvijek ne znamo rezultat Vjesnik - Amaciz koji bi mogao promjeniti stvari) i gotovo sigurno ispadaju. Doduše iznenađenja može biti, tako da zapravo DZZS visi, ali s obzirom na igru koju su prikazali, teško da se može šta promjeniti.
Borba za pozicije je isto dosta jasna na vrhu, peti element samo čudom može pasti na drugu poziciju (mora zadnje dvije odigrati nerješeno i izgubljenu) početnici isto tako teško da mogu izgubiti drugu poziciju (isto moraju igrati nerješeno i izgubiti a igraju protiv vjesnika) teoretski bi mogli biti i četvrti ako izgube obe a mladost i novoselčani dobiju sve. Ostalo je sve gusto, i nedostatak informacija o nekim tekmama komplicira stvari, al može se reći da će konačan raspored boraca za medalje biti :
1. Peti element
2. Početnici
3. Mladost
4. Novoselec

kod ostalih je sve moguće...moj pick je:
5. bke (jer naravno, navijam za nas)
6. amaciz
7. input
8. dzzs
9. bolnica
10. jo jo
11. sorry
12. vjesnik

al kakav sam prognozer u zadnje vrijeme, možda pogodim dva ROFL
Jopa

PostPostano: pon pro 12, 2011 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jep, slažem se za prva 4 mjesta, a i za zadnja 3...
ova ostala mjesta su otvorena Smile

Inače, samo lagani osvrt na naš meč protiv Sorry ekipe...
Bili blizu pobjede, ali ne i dovoljno...
Prvi puta sam igrao protiv dvije trave (na istom reketu Very Happy), smiješno je to izgledalo Smile

Bar smo prekinuli niz od 4 poraza Very Happy

Sljedeća tekma je protiv Bridževaca Smile
u četvrtak, igramo kod njih. Bit će, nadam se, zanimljivo Evil
I hvala, Dren na ustupljivanju dvorane Wink
Dren

PostPostano: pon pro 12, 2011 12:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopa (napisa):

Inače, samo lagani osvrt na naš meč protiv Sorry ekipe...
Bili blizu pobjede, ali ne i dovoljno...
Prvi puta sam igrao protiv dvije trave (na istom reketu Very Happy), smiješno je to izgledalo Smile

Bar smo prekinuli niz od 4 poraza Very Happy

Sljedeća tekma je protiv Bridževaca Smile
u četvrtak, igramo kod njih. Bit će, nadam se, zanimljivo Evil
I hvala, Dren na ustupljivanju dvorane Wink

jesi vidio? ja sam od njega pušio 0:2 pa sam nekako (na njegove greške) okrenuo. jako zanimljiv stil, sva sreća puno griješi Very Happy

što se tiće naše tekme, bit će sigurno napeto! jedino, probudio sam se s gadnom glavoboljom, grlo i sinusi mi se raspadaju a nos mi je začepljen Crying
more bit da ne budem igrao Sad Sad Sad
No ostala trojica, ako čanadi bude u elementu kako je u zadnje vrijeme će bit težak zalogaj i bez mene. Al iskreno se nadam da ću ozdravit do četvrtka. Ako ne, sigurno ću doć bar da se upoznamo Wink
Dren

PostPostano: sub pro 17, 2011 1:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo da prokomentiram tekmu (zapravo pola Zubo ) kad sam već uvatio vremena.

bio sam samo do pola, jer mi se sve posložilo krivo, zapravo cijela ekipa je visila na rubu odigravanja jer iako smo se fino dogovorili za četvrtak, pred kraj nitko nije mogao doći!
Na sreću, na kraju se dobro posložilo. Marko i ja smo ipak uspili doć na vrijeme, a Goco kasnije da me zamjeni i sve pet.
Jedino mi žao što se stvarno nismo mogli podružiti s momcima jer mi se zbilja čine super Klanja se
Što se tekme tiće, mislio sam da će bit puno teže, zapravo zbog svih krivo posloženih stvari, sam mislio da ćemo i glatko izgubit.
Ali eto uz nešto sreće i poprilično nenaštimanu igru protivnika (stravično su griješili) poprilično smo s(p)retno došli do 5:0 kad sam ja morao ići.

U svakom slučaju hvala momcima na "domaćinstvu" i nadam se da nisu ništa zamjerili. A kako stvari stoje, možda se vidimo i dogodine, obje ekipe ovim rezultatom ostaju u ligi (al mi možda odemo i do 17.te ako odustane više ekipa)

A ostatak meča može prokomentirati netko tko je bio Zubo
nedihgu

PostPostano: sub pro 17, 2011 2:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
evo da prokomentiram tekmu (zapravo pola Zubo ) kad sam već uvatio vremena.

bio sam samo do pola, jer mi se sve posložilo krivo, zapravo cijela ekipa je visila na rubu odigravanja jer iako smo se fino dogovorili za četvrtak, pred kraj nitko nije mogao doći!
Na sreću, na kraju se dobro posložilo. Marko i ja smo ipak uspili doć na vrijeme, a Goco kasnije da me zamjeni i sve pet.
Jedino mi žao što se stvarno nismo mogli podružiti s momcima jer mi se zbilja čine super Klanja se
Što se tekme tiće, mislio sam da će bit puno teže, zapravo zbog svih krivo posloženih stvari, sam mislio da ćemo i glatko izgubit.
Ali eto uz nešto sreće i poprilično nenaštimanu igru protivnika (stravično su griješili) poprilično smo s(p)retno došli do 5:0 kad sam ja morao ići.

U svakom slučaju hvala momcima na "domaćinstvu" i nadam se da nisu ništa zamjerili. A kako stvari stoje, možda se vidimo i dogodine, obje ekipe ovim rezultatom ostaju u ligi (al mi možda odemo i do 17.te ako odustane više ekipa)

A ostatak meča može prokomentirati netko tko je bio Zubo

Ej, Drene! Smile

Čestitam na pobjedi! Mi smo na gusto dobili, jer Tuna nije nikako mogao doći. Al eto... Osigurali smo 1. mjesto i možemo odigrati opušteno s vama zadnji meč, kao i vi s nama. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ORNI

PostPostano: sub pro 17, 2011 2:38 pm    Naslov : REZULTATI Citirajte i odgovorite

Jel zna netko zašto još nema rezltata iz 7. i 9. kola, tj. jesu li neupisani mečevi odigrani i kakvi su rezultati? Confused
[Vrh]
ORNI

PostPostano: sub pro 17, 2011 2:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sorry, zaboravil sam promijeniti profil. Ovu polusezonu sam promijenio ekipu i ne igram za Oru nego za Sorry, pa se pitanje iz prethodnog posta odnosi na 18. ligu, a ne na 19. kako bi netko mogao pomisliti. Hekla

A kratak osvrt na jučer odigranu protiv 5.E: iz koje priče je ovaj dečko (Matej Škreblin)? U 18. sigurno ne pripada... Brukica
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned pro 18, 2011 10:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ORNI (napisa):

A kratak osvrt na jučer odigranu protiv 5.E: iz koje priče je ovaj dečko (Matej Škreblin)? U 18. sigurno ne pripada... Brukica

Ae, Škreba je stvarno puno napredovao, evo na Dedi je dobio i igrača prve lige Klanja se
Ali to može biti dvosjekli mač jer jedan igrač ne čini momčad, i ako ga drugi igrači ne prate, takve ekipe se lako raspadaju. Pogotovo ako se ne druže van stolnog ili ako im stolni nije isprika za druženje.
Mada nama jest stolni isprika za druženje, cilj nam je bio ostati u 18.toj, jer iz objektivnih razloga nismo mogli trenirati (mada Čanadiju za ovu ligu ni ne treba trening da bude u top 5)
No kako se uvijek borimo za svaki bod, takav pristup nam je sad uz odustajanje par ekipa donio ulazak u 17.tu iako bi vjerojatno bili sretniji i opušteniji u 18toj. Ima vremena za napredovanje, ne?
Možda to bude dobro jer nadam se da ćemo mi koji smo zapravo svi "treći" igrači odtrenirat nešto i dovoljno dignuti igru da Č može igrati bez pritiska "moram radit tricu da bi imali šanse osvojiti bod".
A i dosta ekipa iz 18.te lige će igrati 17.tu dogodine, i mislim da se možemo nositi s njima tako da nije baš da je katastrofa što ćemo bit u 17.toj. Trebali bi ostvariti cilj i dogodine, a to je opet - ostati u ligi Very Happy
Jopa

PostPostano: uto pro 20, 2011 12:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i kratkog osvrta na naš meč protiv Drena i društva...

U prvom redu, zahvaljujem na dvorani Thumbs up

Meč je brzo, brzo otišao na njihovu stranu.
Nismo se nit okrenuli i bilo je 0:5.
Doduše oslabljeni smo bili malo, Gari (Torbašinović) nam je uletio umjesto Vinka nakon približno godine dana neigranja, ali i takav je bio blizu jedne pobjede (e Gari, Gari).
Kasnije se igralo da baš ne bude ružnih 0:10.

Osobni osvrt:
Protiv Čanadija sam igrao i prije (spušio sam i tad Mad ), fino igra, zajeban spin ide u stranu full...
Protiv Elezovića nisam imao neku motivaciju (već je bilo 0:5 za njih), pa me isprašio u 3 seta.
I na kraju protiv Gorana sam odigrao da ipak održim 1:2 omjer(dobivenih/izgubljenih partija) po meču, a to sam uspio uz mnogo prasica...Sorry još jednom, "domaći" teren je odlučio..

Šta reći još..
Igramo u četvrtak protiv Inputa. Izgleda da ćemo se boriti za 7. mjesto.
Vinko opet ne igra (ozljeda)..

do čitanja

Thumbs up
nedihgu

PostPostano: sri pro 21, 2011 11:19 pm    Naslov : POZDRAV SVIMA! :D Citirajte i odgovorite

Evo... Pošto je kraj sezone, pozdravljam sve ekipe s kojima smo odigrali ove sezone. Bilo je stvarno dobro igrati s vama i družiti se. Viđamo se vjerojatno još. Ako ne u istoj ligi, onda barem na vikend turnirima i takvim događanjima. Čestitam još jednom Čanadi na današnjem meču. I svim Briđevcima na lijepom ugoščenju. Još jedan pozdrav svima iz ove lige... UŽIVAJTE! I SRETNO DALJE!

Matej Škreblin-Peti Element
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet pro 22, 2011 12:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae, nema na čemu. Žao mi je samo što tuna nije mogao stići (a mi fakat imamo previše obaveza da bi čekali do pol 11 Sad ) jer smo imali nerješenih računa od prošle godine...a i nije neki gušt dobit meč a da nam dva igrača ne dobiju nikog ?!?
No, ionako je sve rješeno u ligi, mi možda budemo mjesto više nego bi bili da je tuna igrao, al svejedno smo već prošli u ligu više a vi s porazom ste opet prvi, pa nadam se da vam nije bio neki bed. Jebat ga, da nije djece i posla u krive sate (i kod vas i kod nas Rolling Eyes ) možda bi i mogli čekat i igrat do ponoći, al ovako kako je, nije se moglo.
A što se tiče meča, mogu se ja pravdat koliko hoću da sam umoran, upala mišića, nemrem čašu držat u ruci itd, al bome kako ste vas dva odigrali protiv mene, mogao sam dubit i na trepavicama, pa ne bi dobio ni jednu Very Happy
kako je Orni napisa par postova prije, ti si debelo prerastao ovu ligu a ni u 16.toj mislim da nema više od par igrača koji te mogu dobit.

A meč s Čanadijem - sam si kriv, šta si ga učio kako igrat protiv tebe?!?!? Zubo
za razliku od nas ostalih, on što nauči zna i primjenit Clint

Eto, čestitke na dvostrukom prvom mjestu tebi i tvojoj ekipi, definitivno se vidimo na turnirima.

A ostalima...hvala na ugodnom druženju i fer i korektnoj igri (nemam primjedaba ni na jednu ekipu Klanja se ) i sretno u slijedećoj sezoni.

Al čitat ćemo se mi ovdje još, ja ću sigurno nabacit još koji post kad se iskristalizira poredak. Wink
Jopa

PostPostano: čet pro 22, 2011 11:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Danas rastavljeni na proste faktore od ekipe Inputa Smile
Da smo pobijedili bili bi 6., ovako 8. Zubo

Ali srećom, naš igrač Siniša (izdajnik, prokletnik i sve što ga ide Evil ) je zaboravio na meč, pa nije nit došao. Tako da smo Gari i ja pokušali maskimalno bod izvuć - znali smo unaprijed da protiv g. Perhača nemamo šanse Smile

A onda sam i ja pokopao taj bod jer sam izgubio sve Very Happy

Gari je dobio svoje dvije u tooooooo Gari Cheer

Još je bio kaos s organizacijom. Meč je bio u 17h, ja radio do 17h (već smo se ranije dogovorili da ću kasnit i da kad dođem normalno igram), ali pošto ovaj kojemu ime ne spominjemo nije došao, nije se javio, isključio mob, Gari je igrao tri zaredom, pa sam ja taman došao na svoje tri zaredom Smile

Hvala ekipi Input na razumijevanju i nadasve sportskoj i fer igri.

hehe
ak je prošle sezone deveta ekipa 17. lige na kraju otišla u 16, možda i s ovim 8. mjestom mi odemo ligu gore Juhuu
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.