|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
nenad
|
Postano: pet pro 16, 2011 12:33 pm Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): | Ekipa "Malo pauze" je ipak uzela malo pauze, barem što se ovog prvenstva tiče.
Njihovih par odigranih mečeva se briše.
To znači da je Šibenik i teoretski osigurao naslov!  |
Evo nastavak na ovaj post, a i da se malo uključim
Rijetkost je da se prije zadnjeg kola već zna redoslijed prve tri ekipe pa evo uz ekipu šibenika kojima četitamo i dalje na igri i napretku u ligama, tu su drugi zasluženo Utrine , (s kojima drugi tjedan igramo zapravo pravu prijateljsku) , a nama opet treće mjesto.
Zbilja smo zadovoljni rezultatima, a posebno i odnosima sa igračima svih ekipa u ligi i prijateljskoj atmosferi i druženju bez ijedne zamjerke, a kamoli prepirke ili incidenta.
Pozdrav svima, a sigurno ćemo se još susretati ubuduće  _________________ AGF |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sri pro 21, 2011 11:37 am Naslov
|
|
2 kola prije kraja znamo da nećemo ni ispasti iz lige ni ići dalje.
Danas / sutra će biti tek zadnje prilike za popravak statistike
Atmosfera u ligi je bila odlična,
RIZ-ovci su pogotovo pozitivna ekipa,
protiv nas je bilo takmičarskog duha, ali full sportski.
Ova će sezona ostati u lijepom sjećanju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: čet pro 22, 2011 7:23 pm Naslov
|
|
Evo da i ja zaključim sezonu. Uglavnom, hvala svima protiv kojih smo igrali, a pogotovo onima koje smo pobjedili. Uglavnom, najbolji meč sezone definitivno Utrine, atmosfera u jazbini, neopisivo, podrška jednoj i drugoj momčadi, Srele se malo napenalio na Hrca, ovaj ko uvijek podjebaje, a kasnije Gabrić, ludilo.
Nego kad sam kod Sreleta, svaka čast na tituli prvog igrača lige, moram reći potpuno zasluženo, i je daleko najbolji igrač lige, ali ima jedan koji ga je dobija, naš lovac na skalpove Kara, koji je koristio tehniku napada ajkulom iz zasjede, na koji veliki šaljivac nije imao odgovor.
Drugi najbolji meč Avanturisti protiv kojih smo igrali u opuštenoj atmosferi i u tom smo meču koristili svih 5 naših registritanih igrača. I tu pohvala Petkoviću na vrhunskoj igri u parovima, u odlučujućem meću.
To je samo dio mojih dojmova, a ode san napisa one najvažnije. ali ima nešto važnije, a to je pohvala i zahvala ekipi iz Jazbine.
Glupo je da ikoga izdvajam od tamo jer su svi vrhunski, ali s obzirom da ja prije nešto manje od godinu dana nisam znao držati reket u ruci naglasit ću one koji su imali strpljenja igrati s menom, a to je ponajviše Željko Gabrić, inaće najbolji tamburaš odavde do Tokija, Kameni, koji ima strpljenja i želje da mi pokaže tehniku i da me ispravi kad nešto griješim, i Žuvela koji i nije baš nekog strpljenja, ali je zato od paklemog treninga i tempa, od kojeg napreduješ velikom brzino.
No to je samo ova dio za plavim stolom, a ona zabavnija ekipa za pivskim stolom, radi najbolji štimung, uz već opjavanog Gabrića, Hrc, Bolfi, Hrga, Greta, moji iz ekipe, neznan ko još ne mogu se sitit,Brnas, Lovrić... i na kraju Precednik, alfa i omega Jazbine.
Vidimo se u 14. iduće sezone!
budala zaboralila Buću, glavni logističar i vozač kad su pijanke i proslave u tijeku.
Hvala svima 
Zadnja promjena: Lin Chi Na; pet pro 23, 2011 3:38 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekkk
|
Postano: pet pro 23, 2011 9:59 am Naslov
|
|
A ja, a ja??? . Nisam zaslužio ni da me se spomene?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: pet pro 23, 2011 10:29 am Naslov
|
|
| jebiga vjekane, ne mogu se sviju sititi. evo sad te spominjem. a ima još ljudi koje sam zaboravio, a to sam naveo, da se ne mogu sviju sjetiti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekkk
|
Postano: pet pro 23, 2011 11:24 am Naslov
|
|
| Mlada nada Šibenika (napisa): | | jebiga vjekane, ne mogu se sviju sititi. evo sad te spominjem. a ima još ljudi koje sam zaboravio, a to sam naveo, da se ne mogu sviju sjetiti. |
Naćemo se jednom u nekoj jednoznamenkastoj pa ćeš me dobro zapamtiti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
Pridružen/a: 21. 11. 2010. (23:03:57) Postovi: 156 Lokacija: Klub Šibenčana
|
Postano: sub pro 24, 2011 11:38 am Naslov
|
|
A japanac, koji je proveo godine vraćajući tvoje servise i spinove...petar paradžik, dren i ostali....puno ti velikana nisi spomenuo...  _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: sub pro 24, 2011 2:29 pm Naslov
|
|
a najbolje da izbrišem post sada. pa nabrajao sam samo ljude iz jazbine, ipak su oni najzaslužniji, ako sam nekoga iz jazbine zaboravija, to sam naglasija. svakako da je tu 55 isto veliku ulogu igrao, znali smo po 10 partija zaredom igrati, i to sve skupa.
o Japancu da i ne pričam.
ali zna se koji su glavni.
@ Vjekane, vidimo se mi još dogodine, ja se nadam, naravno, ako vi budete 2 ili 3. pa ćemo viditi čija majka crnu vunu prede  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub pro 24, 2011 7:52 pm Naslov
|
|
Zadnje kolo; Pun Mun vs Nezgode - 4:5
Igralo se 2 na 2, bez mene i trećeg iz Nezgoda ..
rezultate ću unijeti sutra, kada mi stignu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
Pridružen/a: 21. 11. 2010. (23:03:57) Postovi: 156 Lokacija: Klub Šibenčana
|
Postano: ned pro 25, 2011 2:13 pm Naslov
|
|
Valda će se i gospodin Gretić tada pojaviti.....  _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|