NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga jesen(najniža ili najviša liga? )
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
TuTn

PostPostano: pon pro 19, 2011 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dođem na ovaj forum povremeno,
ali nikad mi se dosad nije dalo piskarat
jer vodstvo sokaza (ne foruma, ne admini, ovi ili oni) već vodstvo sokaza uvijek na pogrešan način uvodi "reda".

I sad nakonn šta ja znam cca 2 godine kako sam napravio acc na forumu

prvi put sam odlučio napisat riječ ovdje.

radek... odnosno Kavur vam je lijepo napisao sve...

Damir Prstec, možda neprimjerno je neke stvari pisao...

Zaboravite te neke novčiće koje je netko možda primio ili nije,

šta vas briga... , jbte led.. pa meni je čast igrat s jačim od sebe,
i odigram s većim žarom nego sa slabijim....

A ovdje meni se čini po komentarima najčešće neka kivnost izlazi je rje netko igrao 1 ili 2 utakmice... samo da nekog zahebe...

Toga kao dosad, npr prije 10 godina nije u sokazu bilo ccc

I u "većim" (plaćenijim) sportovima imate "amatere" i profiće koji igraju po potrebi,
nek igraju, na vama / nama je da se borite i da uživate,

to što je sokaz rekreacija, pa ako je rekreacija,

zašto se neki profić ne bi tu došao "rekreirati" ..

Zaista se opterećujete bedastoćama...

No da baljezgam... pozz Kavur...

A i pozdrav, Prstecu, pusti to, Damire,
ako vidiš da ne ide rasprava ne zalijeći se jer nema svrhe kad dosta njih uopće ne razumije bit.

Pozdrav svima.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
LiChin

PostPostano: uto pro 20, 2011 5:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

TuTn (napisa):

to što je sokaz rekreacija, pa ako je rekreacija,

zašto se neki profić ne bi tu došao "rekreirati" ..

Sokaz je udruga u kojoj se organiziraju natjecanja rekreativnih ekipa u obliku liga (izmedju ostalog).

Nije sokaz neka stolnoteniska dvorana u koju je za vrijeme treninga slucajno usao timo boll i odlucio se malo "rekreirati", na sto ce naravno svi biti odusevljeni i htjeti igrati s njim. To je organizacija koja organizira natjecanja rekreativaca.

Da ne bi bilo zabune, osobno sam i sam registrirani igrac i ne mogu igrat sokaz, prije dosta vremena sam ga igrao, al svejedno podrzavam ovu odluku. Rekreativcima njihovo, nama registriranima nase, i ja tu ne vidim problem. I naravno da to ne znaci da ja sad ne mogu doc u zg i odigrat prijateljski mec ili trening s nekim sokazovcem (i da me on isto tako nabije, pa sta onda xD) Osobno bi mi s pojedinim sokazovcima bila cast odigrat...

Bit o kojoj ti ovdje govoris nije u tome da je odluka donesena jer su ljudi ogorceni jer ih je neki prvoligas koji je i i sokazov i hr prvoligas - nabio. Odluka je donesena da se sprijece stvari poput npr casla i transagrama di je dado dosao odigrat zadnji mec za lovu, jer to nije bit rekreacije i druzenja.

Slazem se da je prstijola zaista dugo sokazovac i mozda je ostanak svojim dugogodisnjim igranjem u sokazu na neki nacin zasluzio (za razliku od npr dade surbeka koji veze sa sokazom ne bi imao da nije bilo love) - ali ne moze se samo za damira ili njih jos par radit iznimka, to je jednostavno tako u zivotu, mozda je tuzno ali je tako...

No to svejedno ne opravdava covjeka da na takav nacin vrijedja ljude i ovako se ponasa na forumu. To je stvar opce kulture, kome to nije jasno nego kaze da je covjek samo iznio svoje misljenje e onda je i zdravko mamic ideal i prototip modernog kulturnog covjeka Zubo

Objektivno, zbog toliko burne reakcije vecina ljudi se jednostavno ne moze otet dojmu da iza price o ljubavi prema sokazu stoji nesto drugo... Jer odakle inace razlog za takav RAGE. Clan sam foruma od 2007 i ovako nesto jos nisam vidio. Pogotovo kad znam koliko covjek ima godina.

A Brodu jr.-u svaka cast, sve je rekao svojim zadnjim postom, konkretno i sta je najvaznije puno sazetije od mene Zubo Thumbs up
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
rope

PostPostano: uto pro 20, 2011 9:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

to @ li čin
mislim da dado nije igrao zbog love nego iz nekih drugih motiva... al u konačnici nije bitno (mislim da je to bio samo osvrt gospodina Leskovara na dosadašnju praksu gospodina Časla i dobivanje protivnika njegovim oružjem)
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto pro 20, 2011 9:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dapače, Li Čin, jako si to lijepo sročio Klanja se

Zbog istog rezoniranja i ja podržavam ovu odluku. Doduše, načelno sam za to da sokaz igraju svi, ako se zbilja ponašaju kao sokazovci (bili registrirani ili ne). Nema bolje stvari u stolnom tenisu od odigravanja partije s nekim vrhunskim igračem! (osim pive poslije meča Zubo )
No ako takvi igrači dolaze na mečeve samo ako je gusto i igraju za lovu, koje koristi ima neki rekreativac od toga? Ionako se na njegovom meču taj "sokazovac" ili neće pojavit ili će predat sve preostale utakmice kad njegova ekipa povede 6:0. Sad

Ovom odlukom sam ja shvatio da se takve htjelo onemogućiti u nastupanju, ali kako si i sam primjetio, pravilo nije selektivno i neki pravi sokazovci, premda registrirani su zbilja oštećeni. No nije bilo drugog načina. Možda se nešto dobro smisli u budućnosti da svi budu sretni i zadovoljni, no jednostavnog rješenja zbilja nema.
Footloose

PostPostano: uto pro 20, 2011 6:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ok, zeka! Beljenje

Zadnja promjena: Footloose; sri pro 21, 2011 10:58 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail YIM
Brod

PostPostano: sri pro 21, 2011 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili možda registrirani igrači koji igraju za lovu? Pojma nemam
zmilko

PostPostano: sri pro 21, 2011 8:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rekreativci ne igraju za nofce,već sami snose sve troškove vezane za rekreaciju.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
maco

PostPostano: sri pro 21, 2011 8:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo ne dobro završilo Eeeek! Zapiraj ovo Evil
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 21, 2011 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

radek (napisa):
Dragi moji Sokazovci, ja još uvijek ne kužim koji vam smetaju, a bogme, izgleda da ne kužite ni vi. Jel su to registrirani igrači ili oni koji igraju za lovu,
jer kolko ja znam ima više ovih koji igraju za lovu a nisu registrirani i ta dva pojma nisu usko vezana (registrirani i "profići") Confused ROFL

Da , to i meni stvara nedoumice Misli kaj je bolje biti registrirani alkoholičar ili onaj koji pije za nofce Confused ak te registriraju... završil si u Vrapču i nemreš igrat sokaz Rolling Eyes ak igraš sokaz a piješ za tuđe nofce opet nije dobro Ne ne ali ako igraš sokaz i piješ za svoje nofce ili za nofce od dobrih frendova Zivili onda je to to Juhuu Zubo
Dren

PostPostano: sri pro 21, 2011 9:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL

vučino najsijači Klanja se
antispin

PostPostano: pet pro 23, 2011 11:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mladost je pobijedila Veliku Goricu, Trans Agram Škofinu. Dakle, majstorica, bit če zanimljivo.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub pro 24, 2011 1:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kak misliš majstorica. agram je pobijedio goricu u direktnom susretu.ima i bolji skor.
rope

PostPostano: sub pro 24, 2011 2:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
kak misliš majstorica. agram je pobijedio goricu u direktnom susretu.ima i bolji skor.

pih, zmilko Pfff i ti si mi neki prvoligaš... tamo su pravila malo drugačija ..... vec je masterinsider objasni i antispin potvrdio
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub pro 24, 2011 8:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pih rope u pravu si. ali možda je to loše. prvo omjer partija,setova ,poena pa ako je sve isto onda tek majstorica.
evo naprimjer mladost doista nastupi u najjačem sastavu:Vetturelli,Gačina,Glad i Rakić a nisu cijelo vrijeme igrali u toj postavi.
zmilko

PostPostano: uto pro 27, 2011 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da li je konačno poznat prvak sokaza u 1. razredu?
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 27, 2011 8:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šta je najbolje, u zadnjem biltenu je pisao termin majstorice cijelo vrijeme! Eeeek! Bonk!

Igra se sutra u 18.30 u Prečkom. Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pionirček

PostPostano: uto pro 27, 2011 8:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dok su si neki u sokazu čitaj u predsjedništvu bili dobri do tad su igrali i registrurani igrači a kad je prijateljstvo puklo došla je takva odluka.pa časl je ekipu imao godinama i bio prvak i ljudi su se zaželili promijena.nikad mi nije bio cilj igrati 1 ligu ili nešto više lige ali je ljudski truditi se i ići dalje.kako su određeni igrači odustali sad je lakše igrati ali to ne znači da mi nije gušt igrati sa jačima na kraju krajeva čovjek uvijek nešto nauči., a ti li chin čak me ni ne zanima tko si ali je interesantno kako se uvijek nađeš u ulozi fiškala iz dedića pa te muči kaj je dado igrao za transaagram a ne pitaš se nikada zašto taboršak godinama nije igra protiv časla.pitaj marca zakaj je igrao 14 ligu.kad je prstijola igrao 10 ligu nikom nije smetalo a sad igra 1 pa problemi.
[Vrh]
Ifke

PostPostano: sri pro 28, 2011 12:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Šta je najbolje, u zadnjem biltenu je pisao termin majstorice cijelo vrijeme! Eeeek! Bonk!

Igra se sutra u 18.30 u Prečkom. Cheer

Ako netko ima mogućnost da malo posnimi tekmu, bilo bi lijepo da ima video na youtubeu. Vjerujem da nas ima više koje zanima dobar pingač, a nemaju vremena ili ne mogu doć do ZGa pogledati tekmu... Thumbs up
[Vrh]
Jopa

PostPostano: sri pro 28, 2011 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I? Kak je završilo? Confused
Slick

PostPostano: sri pro 28, 2011 11:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nažalost po nas koji smo se okupili u nadi da ćemo gledati lijepi pingić, predajom "veterana",
ovaj put za plavim stolom. Pojavio se samo T.Glad i potpisao zapisnik dok se "trans" zagrijavao u punom sastavu.
Prenerazena banana
Ukratko, treću sezonu za redom prvenstvo SOKAZ-a osvaja TRANS AGRAM Prvak
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir: