NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Žene u SOKAZ-u
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sri pro 28, 2011 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Konačno jedna odluka koja je dočekana s oduševljenjem Klanja se Juhuu Juhuu Cheer Thumbs up Mislim da će nam sljedeća sezona biti najmnogoljudnija do sad Thumbs up
Dren

PostPostano: sri pro 28, 2011 10:37 am    Naslov : Re: Weee :) Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Danas je bila sjednica Predsjedništva SOKAZ-a.

Počevši s proljetnim prvenstvom, neregistrirane žene smiju nastupati u muškim ligama, bez ikakvih uvjeta na sastav (ekipa može biti samo ženska, ili može biti mješovita).

Audio sustavi, morat ćete nakon forhenda i bekenda izmislit i treću stranu za ime. Thumbs up

Audio sustavi prst? Very Happy

nego jeste li šta osmislili na koji način se ulazi u muške lige - sve djevojke od zadnje lige ili ima neko drugo pravilo?
Lin Chi Na

PostPostano: sri pro 28, 2011 11:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa vjerojatno isto ko i za nas. ako će se priključit nekoj drugoj ekipi igrat će u toj ligi, a ako pak žele imati čistu ili mješovitu novu ekipu onda će morati od kraja. odnosno od početka Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sri pro 28, 2011 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Logika da nemože bit jasnija Rolling Eyes daj dren razmisli malo prije pitanja Rolling Eyes Zubo
Loptica Pong

PostPostano: sri pro 28, 2011 12:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hoće li Izra oformiti jednu žensku ekipu? Thumbs up
Mogli bi se zvati Models. Juhuu Juhuu
Loptica Pong

PostPostano: sri pro 28, 2011 2:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igore,

Audio sustavi spin npr. ili Audio sustavi smash
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 28, 2011 2:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Al ne može, to je sve forhend ili bekend Pojma nemam

Jedino što mi pada napamet je Audio sustavi trbuh ili lakat, s tim da je i prvo :tumi: i drugo Box neprikladno za žene.

Što kažete na Audio sustanarke?

CIMERI --> Otvaraj! Glavom u zid Partijana <-- AUDIO CURE
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sri pro 28, 2011 5:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a Audio sustavi - čoklj? Very Happy

čokljanje teško da se može okarakterizirati kao forhend ili bekend udarac Klanja se
Izra

PostPostano: sri pro 28, 2011 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Loptica Pong (napisa):
Hoće li Izra oformiti jednu žensku ekipu? Thumbs up
Mogli bi se zvati Models. Juhuu Juhuu

modeli jos nisu na tom stupnju, bar ne za cijelu jednu ekipu. al jednog dana, ko zna... Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 28, 2011 5:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa zašto onda ne bi počele u ženskoj ligi koja je lakša?
[Vrh]
Zole000

PostPostano: sri pro 28, 2011 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Agronomskom u 11 oj treba pojačanje, za 11-u ligu su dušu dale Smile Laughing
[Vrh]
rope

PostPostano: sri pro 28, 2011 11:06 pm    Naslov : Re: Weee :) Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Audio sustavi, morat ćete nakon forhenda i bekenda izmislit i treću stranu za ime. Thumbs up

audio sustavi seknd ROFL
[Vrh]
Slick

PostPostano: čet pro 29, 2011 12:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igore pomozi Moli

Već mi je dosadilo igranje nekoliko sezona u istoj ligi sa istim muškim kolegama, te nemogućnost napredovanja i osvajanja medalja i pokala. Ukoliko se nešto hitno ne promijeni, postoji mogućnost da se neću prijaviti za sljedeću sezonu, a slijedeći moji primjer postoji bojazan masovnog odlaska igrača iz SOKAZa zbog istog tipa nezadovoljstva. Kao izazov vidim mogućnost nastupa u ženskoj ligi SOKAZa. Po potrebi mogu osnovati novu ekipu i krenuti od posljednje ženske lige da sve bude fer. Mislim da na ovaj način omogućavamo napredak ženskog pingića u SOKAZu i istovremeno izjednačavanje pravila za oba spola. Obzirom da je nedavno donesena odluka o pravu nastupa žena u muškoj konkurenciji ne vidim razlog zašto ovaj prijedlog ne bi mogao biti također odobren. U protivnom smatrati ću to jednim oblikom diskriminacije.

Ako misliš da je potrebno, donijeti ću ovo u pisanom obliku sa potpisom na Dedu i uručiti predsjedništvu da uzme na razmatranje na sljedećem sazivu skupštine.

Hvala svima koji podržavaju ovaj prijedlog, nadam se da nisam jedini.
Box (borac za prava muškaraca)
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 29, 2011 12:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovo je vec drugi put da sam strolan na istu foru.. Facepalm

moderiram sam sebe. Very Happy

Zadnja promjena: Izra; čet pro 29, 2011 12:56 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet pro 29, 2011 12:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jumping

EDIT: đampanje na prijedlog, ćuj štrebsija odma Rolling Eyes
[Vrh]
Slick

PostPostano: čet pro 29, 2011 1:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
ovo je vec drugi put da sam strolan na istu foru.. Facepalm

Za razliku od Mirne, nije mi se dalo čitati žalopojke na 800 stranica, ali osjećao sam dužnost da izrazim mišljenje.
Ukoliko se nekom ne sviđa, imam pravo na to po Ustavu Locked
[Vrh]
Slick

PostPostano: čet pro 29, 2011 1:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ono što me interesira je tko i na koji način je odobrio prihvaćanje prijedloga o ponovnoj mogućnosti igranja neregistriranih žena u muškoj konkurenciji.

Ne sjećam se da je bila sazvana skupština sa točkom dnevnog reda na tu temu i otvorenom raspravom sa mogućnosti izglasavanja. Da li je nekolicina vas to provela na sliu? Koja je formula za to? Ja bi proveo sponzorstvo za svoju ekipu za nove dresove, loptice, gume i sl. Kome da se obratim da mi to pogura jer mi je već glupo i dosadno da igramo uvijek u istim majicama i sa starim gumama.
Andjeo
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 29, 2011 1:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

o jbt, admin i ja smo se vec slozili da samo kvalitetno trolas kad tamo ispada da ti to ozbiljno. Eeeek! (ili samo STVARNO kvalitetno trolas)

dakle u slucaju da si stvarno ozbiljan, evo izvlacim iz naftalina svoj obrisani streberski post...

Citat:
zene su u sportu prirodno nesto slabije od muskaraca po fizickim predispozicijama. kao sto su kadeti slabiji od juniora i seniora (sto zbog fizickih predispozicija, sto zbog iskustva).

svaka prednost koju prirodno slabija kategorija ostvari nad jacom je zasluga truda, rada i mozda nesto talenta. to je sasvim posteno i zato je mladjim uzrastima dozvoljeno igrati sa seniorima, zato je djevojci s gornjeg linka dozvoljeno da igra hokej u muskoj ekipi, zato je dozvoljeno oscaru pistoriusu da trci u konkurenciji zdravih atleticara iako spada u kategoriju s invaliditetom.

s druge strane, ne bi bilo fer dozvoliti odrasloj osobi da se natjece u kadetskoj konkurenciji, muskarcu u zenskoj, ili zdravoj osobi u kategoriji s invaliditetom.

a sto se same odluke tice, donijelo ju je predsjednistvo. ne znam koliko si upoznat sa raznim tipovima demokracije, ali recimo direktna demokracija u kojoj se sve odluke dovode glasanjem svih clanova nije bas najprakticniji oblik funkcioniranja.

zato je tu predsjednistvo, koje obzirom na atmosferu i misljenje u sokazu vijeca i pokusava donijeti odluke u interesu sokaza. (prije nego se jave razni cinici s negativnim primjerima - naglasak je na rijeci "pokusava").

buduci da se vec dugo tu na forumu, kao i u javnosti cesto trazilo vracanje zena u muske lige, a bome i zene su pokazale inicijativu za istom stvari - doslo je to pitanje do sjednice predsjednistva.

pretpostavljam da je donosenju odluke doprinjelo to sto nikad nije prezentiran ni jedan dobar argument zasto cure ne bi trebale igrati s nama u ligama.

zapravo, sumirat cu argumente te "druge strane":

1) "ojacat ce zenske lige"

- proslo je par godina, to se nije dogodilo

2) "ne volim igrati pingic sa zenama, a bome ni piti pivo s njima"

- tko ovo kaze, to je samo njegov problem. slobodan je organizirati svoje slobodno vrijeme tako da se druzi samo sa istim spolom

3) "pa toga nema nigdje"

- kao sto je vec receno, toga ima i u hokeju ( http://www.techlifemag.ca/shannon-szabados.htm ) i u sahu (zene smiju igrati u muskoj konkurenciji, dok obrnuto nije dozvoljeno) i sigurno jos negdje, al za pocetak je to dovoljno. -EDIT- i evo samo za ib-a: http://hopmancup.com/

Zadnja promjena: Izra; čet pro 29, 2011 12:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet pro 29, 2011 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
3) "pa toga nema nigdje"

ROFL ROFL ROFL

di je moj Hopman Cup u primjerima? Maaamaaaa
[Vrh]
rope

PostPostano: čet pro 29, 2011 12:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
3) "pa toga nema nigdje".... i sve ostalo prije i poslije

uffff.... ostali samo dugmići

alaj je opravio, Svaka mu čast
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme