NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zašto se igra majstorica između Trans Agrama i Mladosti ?
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zacko

PostPostano: ned sij 01, 2012 9:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pionirček (napisa):
nema tu ništa novopečenih sokazovaca .to kaj netko nije igrao sokaz ili prije pridružen član bio ne znači da je u pingaću od jučer kad smo već kod toga unutra sam vjerovatno dosta duže nego kaj neki tu imaju godina ali nije to poanta.za mene je svaki ćlan isti i njegovo se mišljenje treba poštovati.tablica je zakon a to kaj netko nije mogao bio ili nije htio biti kompletan to je njegov problem.mislio sam da neću više odg ali jednostavno je to jače .i kaj tebe muči taj mali šurba a ne muči te razni atikovići kneževići arapovići koji su godinama dobivali lovu za igranje .kad se dirne u predsjedništvo odmah se osove na noge pa nismo u indiji da su sveta krava.kad bi se malo dublje zagreblo ispod površine mamić i kompanija su male bebe.ništa nije s visine zapisano alimimam pravo na svoje mišljenje i neću od njega odstupiti.kvazi moralisti me ne zanimaju pa se tako i odnosim prema njima S POŠTOVANJEM VAŠ PIONIRČEK

Nitko nije rekao da Vi nemate pravo na svoje mišljenje oko ovog pitanja.
Samo se ne trebate postavljati i pisati o tome s visoka (tipa mlade nade i sl.) kao da jedino Vi imate sigurno i ispravno mišljenje.

Pravilo je prastaro. Starije od mene (vjerojatno i od Vas). Vidim sad u starom biltenu da je za 12.01.1976. osiguran termin za majstoricu. Znači tada je postojala. Vjerojatno i puno prije samo mi se neda istraživat sad.

Nitko nije sveta krava al za pljuvanje treba imati nekakve argumente. Uspoređivanje Mamića i kompanije sa ljudima koji su na čelu Sokaza više govori o Vama nego o predsjedništvu.

Mene uopće ne muči "mali" Šurba. Samo sam htio oslikat situaciju a mislim da većina ljudi ovdje zna za taj meč kad je igrao mali Šurba (jer je igrao samo jednom).

Za majstoricu sam rekao svoje argumente zašto mislim da je to pravilo branjivo i prilično logično.

Tolko od mene.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pon sij 02, 2012 4:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nevezano za temu,

@pionircek...daj update-aj svoj profil sa imenom i prezimenom, molim te, da znam(o) sa kim komuniciramo...

a sto se tice majstorice, fakat je glupo ispalo, nisam imo pojma da se nece odigrat Sad , neznam kolko ima smisla da se opce odigrava...

al jesam za to da se igraju kvalifikacije za ulazak u 1vu ligu, i to tako da zadnja 2 iz prve lige ispadaju direktno, a 9ti i 10ti igraju kvalifikacije...povecala bi se neizvjesnost u 1voj ligi i nesto smanjila mogucnost pustanja i kuhanja... Rolling Eyes
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dren

PostPostano: pon sij 02, 2012 5:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):

al jesam za to da se igraju kvalifikacije za ulazak u 1vu ligu, i to tako da zadnja 2 iz prve lige ispadaju direktno, a 9ti i 10ti igraju kvalifikacije...povecala bi se neizvjesnost u 1voj ligi i nesto smanjila mogucnost pustanja i kuhanja... Rolling Eyes

općenito, nije loša ideja, no ne sviđa mi se stvar sa ekipom koja je osvojila 9to mjesto.
Njih bi (kao i u ostalim ligama), ostavio u natjecanju.
Ispadala bi zadnja ekipa (eventualno predzadnja) i razigravale 11-ta i 10-ta (eventualno samo 10-ta)

Naime, ljudi se muče cijelu sezonu, osvoje 10 bodova i budu 9.ti, ne uspiju se skupit za razigravanje i ispadnu Sad ne čini mi se turbo fer Pojma nemam
Dodatno, zašto bi prva liga bila liga u kojoj mogu ispasti čak 4 ekipe, ako u ostalima max može 3;
i zadnje, kvaliteta između 1. i 2. lige (momčadi koja je 9.ta u prvoj ligi i momčadi koja je 4.ta u drugoj ligi) je možda ipak prevelika.
wolf

PostPostano: pon sij 02, 2012 6:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
.... Vi imate sigurno i ispravno mišljenje.

... i od Vas).... ....o Vama ....

Tolko od mene.

Rolling Eyes Klanja se Thumbs up Zubo
drda

PostPostano: pon sij 02, 2012 10:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

protivnik sam te majstorice ukoliko je ekipa vec pobijedila u tom dijelu sezone, osim ako su odigrali 5 5. Utom slučaju trebalo bi odigrati majstoricu pa ko bude bolji osvaja.
Pionirček je samo htio reći da ako vrijede pravila za sve ostale lige 20ak
zašto ne i za prvu, a i igra za ekipu trans agrama kako je i napisao pa je normalno da ste ga razljutili i brani boje svojih ekipa.

ovo je moje mišljenje o ovim raspravama i pozdrav i sretna nova svim sokazovcima i njihovim obiteljima
od drde novog člana na forumu Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon sij 02, 2012 10:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

đesi drda mrda, sretna nova i tebi! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto sij 03, 2012 9:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

drda (napisa):
protivnik sam te majstorice ukoliko je ekipa vec pobijedila u tom dijelu sezone, osim ako su odigrali 5 5. Utom slučaju trebalo bi odigrati majstoricu pa ko bude bolji osvaja.
Pionirček je samo htio reći da ako vrijede pravila za sve ostale lige 20ak
zašto ne i za prvu, a i igra za ekipu trans agrama kako je i napisao pa je normalno da ste ga razljutili i brani boje svojih ekipa.

ovo je moje mišljenje o ovim raspravama i pozdrav i sretna nova svim sokazovcima i njihovim obiteljima
od drde novog člana na forumu Pivo

ma jasno je svima šta pionirček hoće da kaže, al problem je što ne želi razumjeti ono što govore drugi.
Jer isto tako je jasno da pravila koja određuju prvaka, tko ide dalje a tko ispada koja važe za prvu ligu u velikoj većini sportova ne vrijede u nižim ligama ili su znatno drugačija. Zašto nebi tako bilo i u SOKAZu?
I šta je grozno u tome da kad dvije momčadi imaju isti broj bodova da se igra majstorica da se odredi pobjednik lige?
Argument protiv da samo jedna utakmica određuje pobjednika i ako se ne skupe da im čitava sezona pada u vodu mi je blesav, jer isto tako se možda nisu mogli skupit protiv bilo koje ekipe u natjecanju i taj poraz bi isto tako u jednoj utakmici odlučivao prvaka.

Jedino, mene zanima šta bude kad u prvoj ligi npr tri momčadi imaju isti broj bodova? Very Happy
kružno odigraju?
a šta ako se zatvori krug? baca se novčić? ili se onda igraju beer pong? (poslije svakog izgubljenog poena piješ dec piva, zadnji koji ostaje stajati pobjednik)?
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 03, 2012 9:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Jedino, mene zanima šta bude kad u prvoj ligi npr tri momčadi imaju isti broj bodova? Very Happy
kružno odigraju?

Dešavalo se. \m/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.