NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Igra na kuhinjskim pločicama :)

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sjurec

PostPostano: pon pro 04, 2006 3:15 pm    Naslov : Igra na kuhinjskim pločicama :) Citirajte i odgovorite

Zanima me tko je sve bio u gostima kod STK ZABOK II. ekipe ? Gdje ste igrali? Dali možda u nekom domu, na kuhinjskim pločicama!? Užaš, hladno, sklisko i ubojito! Van svake pameti, razmišljam da doma počnem špajzu iznajmljivat za utakmice ha ha ha! Napomena:Kuhari imaju popust!Dakle kakva su vam iskustva kod njih na gostovanju ?!
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Veks

PostPostano: pon pro 04, 2006 3:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ti si imao tu nesreću da si gostovao u Zaboku u tjednu kad je dvorana u kojoj STK Zabok I i II igra bila zauzeta. Iz tog razloga se utakmica s vama igrala tu gdje se igralo. Poznajem mnoge prostore u Zagrebu u kojima su uvjeti mnogo lošiji od spomenutih.
Inače se igra u dvorani Elektre Zabok, gdje su postavljena 4 "Space Savera", s dobrom rasvjetom, a nedavno je uređena i podloga. Kako ne bi i nadalje širio lošu propagandu pozivamo tebe i tvoje pajdaše da navratite na prijateljski meč, te se i sami uvjerite u to.
Pozdrav iz Zaboka.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sjurec

PostPostano: pon pro 04, 2006 4:20 pm    Naslov : ??? Citirajte i odgovorite

Jako čudno, jel još dvije ekipe su mi se na to požalile! Nije mi onda baš jasno kako to, jel smo igrali u dva tri različita tjedna tamo!!!!
[Vrh]
sjurec

PostPostano: pon pro 04, 2006 4:41 pm    Naslov : Re: ??? Citirajte i odgovorite

sjurec (napisa):
Jako čudno, jel još dvije ekipe su mi se na to požalile! Nije mi onda baš jasno kako to, jel smo igrali u dva tri različita tjedna tamo!!!!

slika:

http://img280.imageshack.us/my.php?image=26102006001ux6.jpg
[Vrh]
Veks

PostPostano: pon pro 04, 2006 4:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam siguran, ali mislim da je to bio tjedan oko dana mrtvih kad su se odigravala dva dodatna kola u 20. ligi.
Bilo kako bilo, tamo se nije igralo ni prije toga, a neće se ni ubuduće. Bit ce dobro
[Vrh]
sjurec

PostPostano: pon pro 04, 2006 5:04 pm    Naslov : :) Citirajte i odgovorite

Znam da smo mi tamo igrali i još barem dvije ekipe koje su nam to rekle kad su bile kod nas u gostima na tekmi. Sad više nebitno...
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pon pro 04, 2006 9:52 pm    Naslov : Re: :) Citirajte i odgovorite

sjurec (napisa):
Znam da smo mi tamo igrali i još barem dvije ekipe koje su nam to rekle kad su bile kod nas u gostima na tekmi. Sad više nebitno...

Kad izgubimo meć uvijek tražimo razlog. Nekad je to dvorana, nekad prgavi protivnici koji galame poslije svakog poena, nekad tip koji s druge strane stola ima prokletu travurinu a reket u ruci drži ko da ima čekić.
Jednom smo došli na utakmicu na bukovačkoj cesti točno u dogovoreno vrijeme i mjesto, kad tamo ni traga od nekakve dvorane. Pošto je to bilo prije 15 godina nisam mogao mobitelom provijeriti da li smo se zeznuli ili je to stvarno tu. Nakon 15 minuta čekanja iz privat kuće izlazi tip u kratkim hlaćama te nas odvede u podrum svoje kuće. Kad tamo imaš kaj za vidjet, prostorija tako velika da sa svake strane imaš 1metar prostora za igru, a visina podruma 2 metra, pa ti igraj braco. Naravno to nije sve, veseli domaćini puše ko turčini a prozora baš i nema, u nekim trenucima ko da su BBB napravili bakljadu nisi vidio drugu polovicu stola. Naravno da smo izgubili ali ne zbog ambijenta već zbog toga jer smo bili slabiji ali smo imali opravdanje isto koje i ti tražiš u svom slučaju protiv Zaboka.
Kad smo već kod Zaboka dećki u svojoj PRAVOJ dvorani imaju super uvijete a ovo im je bila zamjenska zbog zauzeća. Kaj se tiće gostoprimstva su za pohvaliti jedino kaj ne voliju gubiti, ko god se odluči gostovati kod njih neće požaliti nićim osim vjerojatno rezultatom.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
sjurec

PostPostano: uto pro 05, 2006 9:06 am    Naslov : ??? Citirajte i odgovorite

Da sam tražio razlog onda bi se javio odmah drugi dan! A ne na kraju sezone ha ha ha, uostalom nije ni bitno samo sam komentirao kako su najmanje tri ekipe tamo igrale...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 05, 2006 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

SHVATILI SMO. Rolling Eyes
[Vrh]
Veks

PostPostano: uto pro 05, 2006 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Provjereno i konačno!
U dotičnom prostoru igrale su se dvije utakmice naše druge ekipe:
-26.10. 4. kolo STK ZABOK II - DUGO SELO, BRUSIONA JUREC 7:3
-03.11. 6. kolo STK ZABOK II - TRANS AGRAM II 9:1
Činjenica je da se podloga kondenzirala i da prostor iz tog razloga nije adekvatan. Isti je korišten iz razloga zauzeća dvorane koja se inaće koristi za trening i utakmice. Prva ekipa je zbog zauzeća glavne dvorane svoju utakmicu radije odigrala u gostima, gdje nismo igrali u ništa boljim uvjetima (nije se sklizalo, ali je bilo izrazito skućeno). Takvi prostori su realnost SOKAZ-a. Ako to do sada niste spoznali, imat ćete se prilike uvjeriti.
Konstatiram da su bile dvije utakmice (a ne tri), da je spomenuti prostor korišten iz nužde, da su obje gostujuće momčadi dolazile iz Dugog Sela (ili iz okolice), da su uvjeti bili jednaki za obje momčadi, te smatram da je daljnja rasprava na tu tema jalova i nepotrebna.
P.S. Poziv na prijateljski meč vrijedi, te očekujem da se javite na mail ili pm.
[Vrh]
sjurec

PostPostano: uto pro 05, 2006 2:41 pm    Naslov : :))) Citirajte i odgovorite

Veks (napisa):
Provjereno i konačno!
U dotičnom prostoru igrale su se dvije utakmice naše druge ekipe:
-26.10. 4. kolo STK ZABOK II - DUGO SELO, BRUSIONA JUREC 7:3
-03.11. 6. kolo STK ZABOK II - TRANS AGRAM II 9:1
Činjenica je da se podloga kondenzirala i da prostor iz tog razloga nije adekvatan. Isti je korišten iz razloga zauzeća dvorane koja se inaće koristi za trening i utakmice. Prva ekipa je zbog zauzeća glavne dvorane svoju utakmicu radije odigrala u gostima, gdje nismo igrali u ništa boljim uvjetima (nije se sklizalo, ali je bilo izrazito skućeno). Takvi prostori su realnost SOKAZ-a. Ako to do sada niste spoznali, imat ćete se prilike uvjeriti.
Konstatiram da su bile dvije utakmice (a ne tri), da je spomenuti prostor korišten iz nužde, da su obje gostujuće momčadi dolazile iz Dugog Sela (ili iz okolice), da su uvjeti bili jednaki za obje momčadi, te smatram da je daljnja rasprava na tu tema jalova i nepotrebna.
P.S. Poziv na prijateljski meč vrijedi, te očekujem da se javite na mail ili pm.

O.K., čim završi sezona znaći još dva tri kola dogovorit ćemo prijateljsku tekmu i kod vas i kod nas, ionako treba održavat kondu za proljeće! Sretno u nastavku sezone i naravno do susreta!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 05, 2006 3:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To volim čut! Juhuu

Veks -> Ples <- sjurec. na parketu Very Happy
[Vrh]
igrcic

PostPostano: uto pro 05, 2006 3:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogli bi jedan turnir na mokrim pločicama organizirat Rolling Eyes

To bi bilo zabavno gledat Laughing
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 05, 2006 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

S obzirom kakve su mi tenisice, odma u startu sam u prednosti! Clint
[Vrh]
sjurec

PostPostano: uto pro 05, 2006 4:08 pm    Naslov : :) Citirajte i odgovorite

igrcic (napisa):
Mogli bi jedan turnir na mokrim pločicama organizirat Rolling Eyes

To bi bilo zabavno gledat Laughing

Na mokrim pločicama ali samo ako su ženski komadi u pitanju he he!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.