| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Forrest
|
Postano: sri sij 18, 2012 11:50 pm Naslov
: |
|
|
| zacko (napisa): | Da. Ali mislim da ti se baš i ne isplati doć na turnire u veljači jer će ti tamo vjerojatno bit prejaka konkurencija. Osim ako si stvarno solidan.
Za probat gdje si u kvaliteti znači siječanj. |
A vidim sad da se ide po ligama svaki tjedan sve jače i jače lige, možda bih došao onaj vikend iza ovog, samo ne znam hoće li me onda pitat koja sam ekipa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Forrest
|
Postano: sri sij 18, 2012 11:50 pm Naslov
|
|
| Kreangica (napisa): | | Forreste zasto ne probas od zadnje lige?pronadi jos dvojicu i napravi svoju ekipu... |
Pa ja sam za. Dvojica, javite seee...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Forrest
|
Postano: čet sij 19, 2012 12:12 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
1. reci ovdje da tražiš nekoga da dođe na sparing da vidiš gdje stojiš u tvoju dvoranu. Ima nadobudnika, vjerujem da besplatan trening bude dovoljan motiv. |
Kako se kreću cijene za sat vremena, otprilike da znam? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 19, 2012 8:40 am Naslov
|
|
Nisam mjerodavan jer mi imamo svoj prostor, a bome i ne igran baš nešto često pa nemam ni potrebe za drugim dvoranama:(
No ovako iz glave:
ovisi jesi li student ili ne, sokazovac ili ne, al uglavnom je oko 30-40kn
Imaš na Info stranicama SOKAZa i u biltenima liste dvorana pa vidi i proguglaj cijene ili nazovi itd. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet sij 19, 2012 8:56 am Naslov
|
|
| Forrest (napisa): | | A vidim sad da se ide po ligama svaki tjedan sve jače i jače lige, možda bih došao onaj vikend iza ovog, samo ne znam hoće li me onda pitat koja sam ekipa. |
Mislim da će te pitat, bar bi trebali, odnosno da moraš bit prijavljen negdje ako nisi bio dosad. A prijave su u tijeku, tako da te mogu odbit ako se nisi do tog turnira prijavio.
Ima smisla, jer ipak je turnir za SOKAZ-ovce, a ne bilo za koga tko se taj dan tamo pojavi bez da je ikad bio ili će biti član Udruge. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|