| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet sij 20, 2012 7:39 pm Naslov
: Re: Kakve trave |
|
|
| Kuhbauch (napisa): | | To me je uvijek i mučilo NEDOSTATAK TEHNIKE, pa još kad Ti to kažeš!! |
Ma svima predlazem da odigramo inverzni mec. ...zamjenimo rekete pa da vidimo..... nedostatak tehnike |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: pet sij 20, 2012 10:35 pm Naslov
: |
|
|
Nemam nikakvih problema igrati protiv materijala..cak protivno posebna su mi poslastica
Sto se tice mjenjanja karakteristika originalnih dozvoljenih trava govori o karakteru i po meni cudnom mentalnom stanju doticne osobe..
Kome bi palo na pamet da tenergy 05 idem susit jedan dio..premazivat..rezat ...dodatno obradjivat na milijun nacina...da bi rotacija ili spin bio nepredvidiv...  _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pet sij 20, 2012 10:37 pm Naslov
|
|
Mislim da inverzni meč ne bi bio ravnopravan, jer ne vjerujem da je netko prvo stavio materijal na drvo, pa poslije stavio backside.
Nego kad nije išlo s čistim gumama iz jednog od 2 gore navedena razloga, onda je stavio materijal.
Prema tome čovjek s materijalom je u prednosti, jer je probao igrati i s jednim i drugim neki period života.
Doduše, ako u tom meču smijem vrtiti reket, da ne igram s travom na vašem reketu, pristajem na meč, rope! 
Zadnja promjena: Norrin; pet sij 20, 2012 11:25 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kuhbauch
|
Postano: pet sij 20, 2012 11:17 pm Naslov
: kakve trave |
|
|
| Čovječe da ne povjeruješ???!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: sub sij 21, 2012 12:03 am Naslov
|
|
| cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub sij 21, 2012 3:22 am Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Doduše, ako u tom meču smijem vrtiti reket, da ne igram s travom na vašem reketu, pristajem na meč, rope!  |
naravno, aj planiraj za petak oko 19.00-19.30 na kneziji... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub sij 21, 2012 10:08 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
naravno, aj planiraj za petak oko 19.00-19.30 na kneziji... |
Molim da mi se ponudi 2 termina , ne mogu u petak, igramo ZK, domaćini smo.
Ako možete doći u Kušlanovu u pon od 19, isto možemo odigrati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sub sij 21, 2012 11:33 am Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima. |
Daj reci, ti nekom extra plačaš ak koristiš interpunkcije u rečenicama???  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: sub sij 21, 2012 12:23 pm Naslov
|
|
| ne ali imam jaku kičmu sensei.detelina daj nađi zadnjih 20 prvenstava jeli koji travar uzeo kakvu medalju.ovdje mi se čak čini da je zike ozljeđen |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub sij 21, 2012 12:44 pm Naslov
|
|
da...
ovo je rasprodaja ugleda svjetskog prvaka. Igra ispod razine...
a Jožek je sjajan. Da me ne muče koljena ja bih tako igrao. Naravno sa dozvoljenom travom...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sub sij 21, 2012 1:13 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | ne ali imam jaku kičmu sensei.detelina daj nađi zadnjih 20 prvenstava jeli koji travar uzeo kakvu medalju.ovdje mi se čak čini da je zike ozljeđen |
znam da nije, al nije to poanta, poanta je da je moguće da travar dobije svjetskog prvaka ako ovaj nije u top izdanju (previše unforced errors)
btw. Joo je sigurno nafeniral malo prije meča:
“I beat him in 2009 in the quarter-finals of the China Open”, said Joo Se Hyuk. “I felt he was not totally motivated, I have changed the rubber on my racket; perhaps that caused him problems.”
 _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: sub sij 21, 2012 1:27 pm Naslov
|
|
Kolko ja znam Joža je svjetski viceprvak iz Parisa 2003.
Tak da nije baš da nitko niš ne osvoji sa lovom.
A i u svjetskom vrhu je već jako dugo.
Rope, i ja sam za inverzni meč sa bilo kime. Baš me to zanima.
Volim jako probat igrat s materijalima i baš bi oprobao igrat recimo sa 2 trave il 2 softa il antispina. Il neko mješung toga.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sub sij 21, 2012 3:50 pm Naslov
|
|
| zacko (napisa): |
i ja sam za inverzni meč sa bilo kime |
Daj zamisli da se napravi takav turnir, svi se bi trudili složiti "smeće" od reket da zeznu svog protivnika  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: sub sij 21, 2012 4:28 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima. |
Sad kad budem išel na kvalifikaciski turnir za Olimpijadu nafeniral bum travu tak da će gospodin sudac ostati bez teksta.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: sub sij 21, 2012 9:42 pm Naslov
|
|
| netrebaš ništa fenirati jer jednostavno van granica HR sa tim reketom nemožeš igrati.osim u sokazu.mene osobno ne smeta i volio bi igrati protiv vas ali je činjenica nešto drugo a to je da ste osuđeni na hr zato sutra na referendumu zaokružite NE |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: sub sij 21, 2012 11:03 pm Naslov
|
|
pionircek pionircek pazi kaj ja sad moram napraviti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: sub sij 21, 2012 11:44 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | netrebaš ništa fenirati jer jednostavno van granica HR sa tim reketom nemožeš igrati.osim u sokazu.mene osobno ne smeta i volio bi igrati protiv vas ali je činjenica nešto drugo a to je da ste osuđeni na hr zato sutra na referendumu zaokružite NE |
Potpuno si u pravu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kuhbauch
|
Postano: ned sij 22, 2012 12:31 am Naslov
: Kakve trave |
|
|
NE BAŠ, koliko ja shvaćam bilten 144;
"- GUME.
U 2012. godini nema promjena u dosadašnjem korištenju guma. Zabranjuje se igranje
feniranim gumama, kao i gumama izvan standardne kvalitete."
Inače, mi nismo međunarodne igračine kao Vi pa nas igra u inozemstvu ne bi brinula, mi smo samo Sokaz lazari. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: ned sij 22, 2012 11:01 am Naslov
|
|
| piše kuh i na [oh god why]. čl 144 je [nezgrapno sročen]. |