| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kuhbauch
|
Postano: ned sij 22, 2012 11:16 am Naslov
: Kakve trave |
|
|
| Da niste anonimni odgovorio bih Vam, ovako neću. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: ned sij 22, 2012 2:29 pm Naslov
: |
|
|
| pionirček (napisa): | | piše kuh i na [oh god why]. čl 144 je [nezgrapno sročen]. |
Čuj pionirček koji je tvoj problem kaj tebe mući?
Uzel si si za pravo da sudiš ko igra sa feniranim gumama. Baš se pitam od kuda tolika stručnost. Daj pojasni kaj znači fenirana guma. Tako da znam dali je moja fenirana ili nije. Jedni mi govora da je a drugi da nije. Pa daj ti prosudi.
Bilo bi lijepo da u profilu napišeš ime i prezme da znam s kim imam posla.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: ned sij 22, 2012 5:33 pm Naslov
|
|
evo Dino Ramić trans ag 1 ali to je vama ionako nebitno jer se ne poznamo.bitno je meni da mene prijatelji iz jazbine poznaju .kaj se tiče stručnosti i to je nebitno jer u sokazu je sve moguće jer to je sokaz.evo ti čak i pohvala .ti si jedan od rijetkih u sokazu uz kašića i nekolicinu koji zna i odigrati nešto osim guranja na beckend i drkanja ako se tko našao prozvanim ili uvrjeđenim isprika ali bar stojim iza svog mišljenja |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: ned sij 22, 2012 5:43 pm Naslov
|
|
A ti si veliki poznavatelj travaša il lovaca u Sokazu!?
Moš mislit!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: ned sij 22, 2012 5:53 pm Naslov
|
|
| ne umišljam si da sam pametan kao ti ali ipak nešto znam.a tvoja deviza je valjda nebi se štel zamijeriti ali baš nikome ti i jarnjak ko da ste iz istog mjesta.zato imam jaku kičmu a razmišljanje ču ostaviti takvima poput tebe pa neću biti bezobrazan |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned sij 22, 2012 5:59 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: ned sij 22, 2012 7:18 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | ne umišljam si da sam pametan kao ti ali ipak nešto znam.a tvoja deviza je valjda nebi se štel zamijeriti ali baš nikome ti i jarnjak ko da ste iz istog mjesta.zato imam jaku kičmu a razmišljanje ču ostaviti takvima poput tebe pa neću biti bezobrazan |
Sad si me provalio!
Al ja bar ne vrijeđam ljude starije od sebe kojih 30-ak godina. I to u vezi pingponga čovjeka (Kuhbauch) koji je doktor pingponga za tebe. Bilo bi pametnije da ga pitaš za neki savjet oko trava, a ne pisat pizdarije. A vjerojatno ga ni ne poznaješ pa te to valjda eskulpira.
Eto! Usudio sam se zamjerit tebi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned sij 22, 2012 7:36 pm Naslov
|
|
Dobra! , ama baš dobra!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kuhbauch
|
Postano: ned sij 22, 2012 7:39 pm Naslov
: Kakve trave |
|
|
| Neka se suprostavi Tebi Zacko Ti imaš 2 backside mošda shvati gdje spada. A pismenost i kultura se očito ne stječu ulagivanjem jazbini. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: ned sij 22, 2012 7:54 pm Naslov
|
|
pionircek ako stojis iza svog misljenja nemoj se onda opravdavati, ko su oni da se opravdavas(to je rasprava a ne vrijedanje)
vidim ovdje sve neki veliki igraci(cemu onda te "fenirane" trave)
prljavi igraju prljavo dobar film uskoro na telki  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: ned sij 22, 2012 8:06 pm Naslov
|
|
| nema to veze sa godinama gospon kuh .poštovanje uvijek postoji nego je to stvar mišljenja to kaj piše u biltenu je mrtvo slovo na papiru jer nitko to ne provodi .a kaj se tiče ulagivanja zacko mislio sam da čitaš između redaka ali izgleda da je kod tebe kičma još jača.ja sam priučeni pingaš a vi kaj ste trenerirali a bili neperspektivni to je više vaš problem .ne zanosim se 1 i 2 ligama ja kad zgubim ili dobijem dobro spavam.a to kaj si se nekom zamjerio to me boli neka stvar dobro je dok nisi blizu tom kaj si se zamjerio |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: ned sij 22, 2012 8:09 pm Naslov
|
|
| sorry zacko i poštovanje i ulagivanje ide g dina kuha čitat između redaka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: ned sij 22, 2012 8:16 pm Naslov
|
|
pionircek moras pisati u svaki drugi red tako da bolje vide  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned sij 22, 2012 8:30 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati. |
na tim cijenjenim turnirima veci dio prve i druge sokaz lige (i sire) bi dobio isti odgovor jer su im gume natunirane. ili zaljepljene starim ljepilom. ili nisu pravilno odrezane pa negdje malo strsi guma preko ruba reketa ili fali komad.
to sto bi nekom neki sudac na turniru u njemackoj rekao ni po cemu ne utjece na nas u sokazu.
| Citat: | | među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu. |
nazalost, ovo je tocno. trava je oruzje obrane, a obrambeni igraci danas nisu cesti. oprema vec godinama blago favorizira napad, pa je veliki rizik trenirati klinca za defanzivca. (zapitajmo se malo o pravoj nepravdi koju uzrokuje oprema, odnosno nepostenoj prednosti napadaca s 2 beksajda) rezultati su nepredvidivi pa treneri radije idu na sigurno. obzirom koliko se defanzivaca stvara u klubovima u zadnjih 20 godina, jos i odlicno stoje na rang listi.
| Citat: | | u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena. |
ima joza i ma lin-ov skalp, bez brige. inace, ma lin je znao i boll-a razbiti 4:0, cak i 11:0 u jednom setu, tako da to ne govori bas nista osim da je ma lin zvijer od igraca. u mladjoj dobi trava je superiorna jer klinci najcesce nisu imali prilike igrati protiv nje. jednom kad se nauci - pobjedjuje bolji.
| Citat: | | nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima. |
osobno sam igrao protiv zrinskog nekoliko puta i svaki put je zavrsilo kobne po mene, jednostavno zato sto bi nakon 1-2 izmjene dobio njegov spin u zube, bilo s bekenda bilo s forhenda. u to jos ukljucis da ti s travom razbija ritam i ne stignes se pravo ni uigrati ni osjetiti loptu. jedna jako kvalitetna koncepcija igre koju se ne moze izvesti bez kvalitetne tehnicke podloge.
protiv cohe sam igrao jednom i siguran sam da covjek zna kakvu loptu vraca, jer sam nakon kojeg seta znao i ja. tako da te price o feniranju jedne polovice trave i neznanju kako ce se loptica odbiti - macku o rep. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: ned sij 22, 2012 8:51 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned sij 22, 2012 9:54 pm Naslov
|
|
Ovaj Izra mi je sumljiv.
Piše sve totalno jasno tečno i razumljivo...
A pravnik!
neštomitusmrdi  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:05 pm Naslov
|
|
Neznam koji je interes vas beksajdasa braniti ocite mutikase.
Sta jel prelazite na travu?
Dakle najbolje da stavite anketu dali travasi na svojim travama rade izmjene raznolike na originalnoj gumi?
Pitanje je jasno.
Hocu samo odgovor na ovo pitanje.
Tonci i sta se postize sa starim ljepilom i tuningom?...povuces side i dodje ti flah..jel to?  _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:07 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Ovaj Izra mi je sumljiv.
Piše sve totalno jasno tečno i razumljivo...
A pravnik!
neštomitusmrdi  |
to je zato sto jos studiram, stignem do kraja faksa ispec zanat kvalitetno da me niko ne razumije.
zacko je ocito u necem pogrijesio, diplomirao i radi a opet sve jasno prica.
al zato čupa i pimpl brane cast profesije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:17 pm Naslov
|
|
| Lio (napisa): | Neznam koji je interes vas beksajdasa braniti ocite mutikase.
Sta jel prelazite na travu? |
imam jedan reket s travom uvijek sa sobom, al puno sam bolji s beksajdima pa sluzi samo za zabavu i ucenje drugih protiv trave. kao i zacko, mislim da trava daje raznolikost i ljepotu igri. sto vise razlicitih stilova - to bolje.
| Citat: | Dakle najbolje da stavite anketu dali travasi na svojim travama rade izmjene raznolike na originalnoj gumi?
Pitanje je jasno.
Hocu samo odgovor na ovo pitanje. |
neki da, neki ne. kao i ovi sa beksajdima.
| Citat: | Tonci i sta se postize sa starim ljepilom i tuningom?...povuces side i dodje ti flah..jel to?  |
postize se nesto sto trava nikad nece moci - spinovi krvnicke brzine i rotacije.
travasi su osudjeni na spore umrtvljene lopte, a rotacije su im limitirane onim sto im protivnik da. dok ovi s napadackim natuniranim cudima tehnologije mogu zveknuti i jako rotiranu i slabo rotiranu i sto god hoce, da ti pamet stane. i ko tu ima prednost?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:44 pm Naslov
|
|
Tako je dakle tuningom se dobiva na brzini i nista vise...i to je neki sitan postotak 15-20 posto u odnosu na original...ali jesmo li time promjenili specifikacije becksajda osim brzine.
Drugo isti reket natjunirani mozes dat na test desetorici ljudi. Hoce li svi ti ljudi imati isit krvnicki spin..neceee..spin ovisi o tvojoj ruci..tehnici..
Pobjegli smo od teme.
Dok ovi mutikase koji izmjenjuju vrhove trave...suse..premazuju..iskrivljuju..nemampojma jos sta...e to je nesto sasvim drugo Tonci...
Npr povuces blagi spin u nadi da ces dobit blago rezanu da sljedecu drajfnes..ne tebi dodje flahuljica ili smrtno rezana...ovisi o dekoraciji na vrhovima trave...Jel sad jasniji problem?  _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|