| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Izra
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:54 pm Naslov
: |
|
|
| Lio (napisa): |
Drugo isti reket natjunirani mozes dat na test desetorici ljudi. Hoce li svi ti ljudi imati isit krvnicki spin..neceee..spin ovisi o tvojoj ruci..tehnici.. |
isto vrijedi za travare i njihove fenirane trave. da mi sad das reket od cohe siguran sam da ne bi mogao lopticu prebaciti preko mrezice. a on s njim pozitivan u prvoj ligi.
| Citat: |
Npr povuces blagi spin u nadi da ces dobit blago rezanu da sljedecu drajfnes..ne tebi dodje flahuljica ili smrtno rezana...ovisi o dekoraciji na vrhovima trave...Jel sad jasniji problem?  |
ne znam, po meni su to mitovi koji proizlaze iz cinjenice da ljudi stvarno rijetko treniraju protiv takvih igraca i takvih guma. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned sij 22, 2012 10:56 pm Naslov
|
|
Rijetko treniraju jer ih nema jer su ilegalne.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned sij 22, 2012 11:00 pm Naslov
|
|
| zacko (napisa): | A ti si veliki poznavatelj travaša il lovaca u Sokazu!?
Moš mislit!  |
aj napokon da to netko napise
| Kuhbauch (napisa): | | A pismenost i kultura se očito ne stječu ulagivanjem jazbini. |
Nisam znao da žitelji jazbine imaju dužnost opismenjavanja i kultiviziranja ostalih sokazovaca... a sad ozbiljno: puno ljudi ima u jazbini i svaka generalizacija njihovih osobina nije opravdana..  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon sij 23, 2012 8:35 am Naslov
|
|
| Lio (napisa): |
Npr povuces blagi spin u nadi da ces dobit blago rezanu da sljedecu drajfnes..ne tebi dodje flahuljica ili smrtno rezana...ovisi o dekoraciji na vrhovima trave...Jel sad jasniji problem?  |
očeš reči da nakon blagog spina ti od nečije trave dodže smrtno rezana
ovo mi moraš objasniti sa aspekta fizike.... loptica ne klizne neg se s travom još pojača rotacija
i one ranije nabrojane lelujave lopte kaj izgledaju neznam kak opasno su obične flah lopte bez ikakve rotacije pa tak i lete... jer naime rotacija loptici daje postojanost putanje tj. aerodinamiku  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon sij 23, 2012 8:56 am Naslov
|
|
| Zrinski (napisa): | | pionirček (napisa): | | piše kuh i na pltou pi... pa se neko jpš uvijek zajebe.čl 144 je porez na budale |
Čuj pionirček koji je tvoj problem kaj tebe mući?
Uzel si si za pravo da sudiš ko igra sa feniranim gumama. Baš se pitam od kuda tolika stručnost. Daj pojasni kaj znači fenirana guma. Tako da znam dali je moja fenirana ili nije. Jedni mi govora da je a drugi da nije. Pa daj ti prosudi.
Bilo bi lijepo da u profilu napišeš ime i prezme da znam s kim imam posla.
 |
Možda sam mogao quotati neki drugi post ali ovaj mi se učinio najprimjereniji....
Ovaj me odgovor podsječa na vrijeme, nakon prvih zabrana, kada su ljudi prigovarali spomenutom dvojcu igranje feniranom travom. Pitaš prvog a on veli da njegova nije fenirana nego od onoga drugog. Pitaš drugog a on veli da je fenirana od onog prvog...zanimljivo...
Zašto to govorim?
Iz tvog bi se posta moglo zaključiti da neznaš sa kakvom travom igraš, u što mi je teško vjerovati. Igrali smo jednom prije otprilike 2 godine (izgubih 2-3). U prva otvorena 4 seta su mi u bunar po setu otišla cca 2-3 poena od krive procjene dolazne lopte koja je podsječala na feniranu travu.
Osobno, da sam na tvom mjestu, nebih dozvolio da netko dovodi u pitanje moje dobre rezultate eventualnom sumnjom zbog korištenja "nedozvoljenih sredstava". To je za tebe pogotovo šteta jer, kao što napisah, držim da si dobar igrač.
Dakle, pusti što drugi kažu o tvojoj travi. Zanima me što ti kažeš. Dali je tvoja trava regularna (na popisu je dozvoljenih i nije naknadno obrađivana)? Ukoliko je sa tvojom travom sve u redu i ukoliko je ista regularna od mene prvog dobivaš ispriku za "objedu" jer sam naveo da igraš sa feniranom travom. Greške u mom meču sa tobom ću pripisati vlastitom neznanju a tebe počastiti pivom i čevapima...
Zadnja promjena: Koki; pon sij 23, 2012 1:13 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon sij 23, 2012 9:39 am Naslov
|
|
Koki, svaka čast na postu, cekamo odgovor od Zrinskog.
Ja bih samo htio reći svoje iskustvo u igranju sa Zrinskim;
prije dve-tri godine isao sam na trening u Orosljavlje s deckima iz Skofine (kolega iz ekipe bio domaci) pa smo znali odigrati i po dva-tri kruga s Zrinskim, Kacavendom i ostalom ekipom.
Kad god bih igrao s Zrinskim, uvijek napeta borba, puno izmjena, rotacija i uvijek naknap (mislim da nijedna nije bila ispod 5 setova).
Nakon partije-dve skuzio sam samo jednu stvar sto se tice njegove trave i po tom pravilu sam se nosio; od spina rezana ko sam vrag, a od rezane leluja, pa ti Bojane lijepo pricekaj di bu odskocila i onda tek na nju (Ako ovo nisam primjenio, obicno izgubim poen i napravim rupu u zidu ).
Nikad nisam pitao dal' je trava regularna il' ne, ali je uvijek bilo gust za igrat i mislim da mu trava nikad nebi pomogla da covjek stvarno ne kuzi i zna igrati pingic - spin, serva,kontrola, Zrinski ima sve na mjestu.
Bilo je uvijek gusto, pizdili smo obojica, ali nikad nisam svoj izgubljeni set ili mec pripisao "feniranoj ili neregularnoj" travi.
Toliko od mene. LP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: pon sij 23, 2012 3:34 pm Naslov
|
|
| Lio (napisa): | Tako je dakle tuningom se dobiva na brzini i nista vise...i to je neki sitan postotak 15-20 posto u odnosu na original...ali jesmo li time promjenili specifikacije becksajda osim brzine.
Drugo isti reket natjunirani mozes dat na test desetorici ljudi. Hoce li svi ti ljudi imati isit krvnicki spin..neceee..spin ovisi o tvojoj ruci..tehnici..
Pobjegli smo od teme.
Dok ovi mutikase koji izmjenjuju vrhove trave...suse..premazuju..iskrivljuju..nemampojma jos sta...e to je nesto sasvim drugo Tonci...
Mislim da si ti mutikaša, smutljivac a prije svega neznalica. Znači kad se vuće spin onda je u pitanju tehnika, ok.
Ali vjerojatno neznaš da i za igru sa travom treba određena tehnika. Sa travom možeš izvesti popriličan broj različitih udaraca.
Možeš zaloviti, gurnuti, popimplati čak i udariti, ali i blokati. Svaki ovoj udarac daje drugačiju loptu. A ono što je najgore za spinera je blok travom. Blok je vrlo neugodan jer se lopta brzo vrati na stol, može biti kratak, a ako se lopta blokira u samom odskoku onda je prijenos rotacije maximalan. Znači prijenos rotacije ovisi o trenutku blokiranja loptice... Mislim da se taj moment najviše mistificira.
Svaka trava ima svoju zakonitost nema tu čarolije, čarolija je u neznanju.
Inače igram sa TTmasterinsajderon bez spužve. To nije fenirana guma.
Igrao sam prije sa nojbauerom glatkim (fenirani), a kad su ih zabranili onda sam prešao na insajder. E onda su nakon godinu zabranili i insajder.
A ja mutikaša nisam želio opet kupiti novu travu.
Koki, trava sa kojom sam igrao protiv tebe je insajder, moguće da je još onda bila na spisku.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon sij 23, 2012 9:25 pm Naslov
|
|
htio sam kazati da svatko od nas nosi u sebi moral,poštenje,fair play.
ma ne pada mi na pamet pitati nekog da li je ili nije nešto radio na gumama,reketu ili sl.
ja sam u namjeri da si olakšam igranje (radi jakih bolova u ramenu) natjunirao gume i dosta vremena nisam mogao dobro igrati. ponavljam nisam tjunirao da razbijem nekog protivnika ,želio sam moći ravnopravno igrati. a dobio sam izgubljene partije i mečeve moje momčadi.hvala više ne tjuningu. igram kako mogu i koliko mogu. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: uto sij 24, 2012 3:40 pm Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | htio sam kazati da svatko od nas nosi u sebi moral,poštenje,fair play. |
to je u odri općepoznata stvar, čak je i predsjedništvo sokaza prepoznalo fair play u vama :megarolajz:
| zmilko (napisa): | | ja sam u namjeri da si olakšam igranje (radi jakih bolova u ramenu) natjunirao gume i dosta vremena nisam mogao dobro igrati. ponavljam nisam tjunirao da razbijem nekog protivnika ,želio sam moći ravnopravno igrati. a dobio sam izgubljene partije i mečeve moje momčadi.hvala više ne tjuningu. igram kako mogu i koliko mogu. |
čru stori...
Zdeslav: "Igrao sam sa beksajdom pa su me svi kantali ko mladog majmuna. Onda sam stavio doktor super mega master inferno insajder frikšnlez travuljagu s kojom dosta vremena nisam mogao dobro igrati. Zatim ju je na par minuta pogledao moj prijatelj Rade (Končar MW 1200W). Tada mi se život promijenio. I jos nesto: Nisam ja stavio travu u mikrotalasnu kako bih razbio nekog protivnika, htio sam samo biti ravnopravan."
 _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto sij 24, 2012 4:57 pm Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | htio sam kazati da svatko od nas nosi u sebi moral,poštenje,fair play.
ma ne pada mi na pamet pitati nekog da li je ili nije nešto radio na gumama,reketu ili sl.
ja sam u namjeri da si olakšam igranje (radi jakih bolova u ramenu) natjunirao gume i dosta vremena nisam mogao dobro igrati. ponavljam nisam tjunirao da razbijem nekog protivnika ,želio sam moći ravnopravno igrati. a dobio sam izgubljene partije i mečeve moje momčadi.hvala više ne tjuningu. igram kako mogu i koliko mogu. |
Mogli ste ravnopravno igrati u nekoj nižoj lizi.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto sij 24, 2012 5:52 pm Naslov
|
|
Svaki udarac ma bilo natreningu ili utakmici u bilo kojoj ligi ako si ozlijeđen boli. Prema tome pitanje je ili igrati ili ne igrati.Pijem dikloduo tablete,ledim kada jako boli i igram sa normalnim beksajdima.
Nemam se kome ispričavati radi tjuniranja guma.Tjuneri(boosteri) su u prodaji kao i stara ljepila. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto sij 24, 2012 6:02 pm Naslov
|
|
I duboko sam uvjeren da u sokazu postoji ogromna većina fair igrača i osoba.
I samo to je važno. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto sij 24, 2012 6:13 pm Naslov
|
|
A različitost stavova je uvijek potrebna.Ipak su žene u muškim ligama,naprimjer.
A potrebni su i cinici kao i duhoviti komentari jer daju pečat sokazu. Ipak smo skupina osoba različite dobi i naravno obrazovanja i odgoja. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: uto sij 24, 2012 7:02 pm Naslov
|
|
zmilko, ali nije cilj sokaza da budemo svi ravnopravni u mečevima, čak i ideja bilo kakvog oblika natjecanja nije ravnopravnost... to je kao da coha kaze da on smije koristiti ilegalnu travu jer nezna bekend spin (neznam je li trava koju koristi ilegalna, i je li on zna bekend spin, slucaj je hipotetski)...
ili ravnopravnosti radi, zmilko, jel ti zmiris na jedno oko dok igras s icemanom...
ne shvacam sto te tjeralo da na forumu javno napises da krsis pravila, ali da za to imas opravdanje pa je onda sve u redu  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto sij 24, 2012 9:15 pm Naslov
|
|
ja ču poludiit.... mislim da će o ovoj filozofskoj školi učiti naša djeca  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto sij 24, 2012 10:04 pm Naslov
|
|
napisao sam da sam tjunirao. Nisam napisao da i dalje tjuniram Napisao sam da sam puno više izgubio nego dobio.Nisam napisao kada je to bilo. O ravnopravnosti u mečevima ni riječi nisam rekao.
Kazao sam da je pozitivno što u sokazu igraju sve generacije bez ograničenja i podjela na dobne,rasne i neke druge skupine. Iceman je posebna priča ,vrlo pozitivna priča o volji i snazi, neprepuštanju bolesti i životnim nedaćama.Kao i Kavur,Rakić,Mahin T. itd. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
SHARK
|
Postano: uto sij 24, 2012 10:06 pm Naslov
: Koje su trave dozvoljene |
|
|
| Koki (napisa): | Da ja igram feniranom travom i postignem dobar rezultat mučilo bi me što nad tim rezultatom lebdi oblak sumnje da sam varao.
Naravno...to je samo moj osječaj... |
Neki dan(kod klijeti)razgovaram sa prijateljm koji ima mladu ljubavnicu.Veli on da je uzeo viagru(dobro i dva puta po dva vina),te je nakon toga imao nezaboravan sex sa istom.Kako je i on stolnotenisač,pa povremeno protresemo i neke teme sa ovog foruma na kojem se može naći stvarno visokoumnih teza,obojica smo u nedoumici da li je on stvarno varao u igri(sexu),te dali joj priznati da je uzeo viagru(booster,tunning) ili da ju ostavi pa da si uzme stariju(spusti se koju ligu niže)
Molio bih za Vašu pomoć, u nadi da prijatelja pokušam navesti na pravi put,jer kako vidim da on ipak ne osjeća preveliku grižnju savijesti.(Opet je uzel viagru i ponovil gore spomenuto) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto sij 24, 2012 11:57 pm Naslov
|
|
da se mene pita ja bi kompiću rekel da kad mala drugi put naleti....mazne dveee!!!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|