| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
nzoric
|
Postano: sri pro 06, 2006 9:45 am Naslov
: |
|
|
Centar Vinko Bek vs. STK Zagreb III 3:7
Iznenadjenje kola!!!
Jeste li skuzili taj rezultat!?
Nisam tako nesto ocekivao, no bas zbog toga je to i tako ugodno iznenadjenje!
Borba za 2. do 5. mjesta ce i dalje biti vrlo zanimljiva..ocekuje se napredak ekipe iz D.Sela, no za to ce morati stajati kvalitetne !
Sto se tice prvaka 13.lige ove jeseni, to su V.Gorica i to ubjedljivo!
Danas ce bigdedi imati sraz s Franceticem i biti ce to vrlo zanimljiva utakmica!
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 13. liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri pro 06, 2006 1:06 pm Naslov
|
|
nda... cijelo jutro se šamaram i polijevam hladnom vodom u svrhe dizanja testosterona pred mec
sad ozbiljno... u subotu sam trenirao s huzjakom (travar)... jucer navecer s ivom... više nemam izgovora ako izgubim ( damn )
i veceras se nadam slaviti uz tradicionalno velikogoricko 3. poluvrijeme
| Citat: | Centar Vinko Bek vs. STK Studentski Centar Zagreb III 3:7
Iznenadjenje kola!!! |
pa puno mi je nevjerojatnije sto je SC izgubio od lum-baga, i pogotovo od SSSD-a.... i nerijesio s INASom...
btw: ovi centra vinko bek su stvarno slabi (izuzev buncica) tako da ekipe sa solidnim trecim igracem su favoriti protiv njih (mislim na dugo selo i ITD.. i to u dugom selu marakovic, a ne lovrekovic, a ITDu plese, a ne alic)
nedeljko: ukoliko igras s kuhticem, nježno ga dobij jer u suprotnom slucaju baca reket u smjeru tvojih suigraca... (kad sam ga dobio skoro je rajka u glavu pogodio)... izmedju ostalog je i medjunarodni sudac ... nije mi znao vratit servu pa sam bio optuzen da skrivam trenutak kontakta loptice s reketom, a i u horoskopu je valjda procitao da mu jupiter bas taj dan blokira pozitivnu energiju neptuna...
a i pazi se i lum-baga, i oni imaju medjunarodnog suca ....loptica mora biti bacena 16cm u zrak... vertikalno... ja mislim da njegove standarde serviranja zadovoljava najvise 50 ljudi u sokazu i jos kada im se viher i pelko nadju zajedno... viher mudruje, pelko zna pravila pingica, velika frka bude... al zato sam viheru ekstremno pazio kako serviram, i glatko dobio... pa se razljutio i bacio reket... baš šteta...
sve u svemu, dugo selo: imate dva teska kola, vjerujem u vas, fino ih dobijte da se maknemo od takvih i zajedno odemo u više lige  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sri pro 06, 2006 1:57 pm Naslov
|
|
Hmmmm biti će jako zanimljiva završnica mi smo se svojim greškam i glupim potezima doveli u jako nezgodnu situaciju da ne ovisimo više sami o sebi već se moraju poklopiti i drugi rezultati. Vjerujem da ćemo dobiti Vinka Beka ali isto tako moramo se nadati da će taj isto Vinko Bek odnjeti barem bod Dugom Selu tako da bi se na kraju našli među prva tri. Ili da Harmony kiksa u dvije tekme protiv Gorice sam im već upisao poraz ali moraju kiksati u još jednoj tekmi ali to jako teško. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: sri pro 06, 2006 10:52 pm Naslov
|
|
Odu sva naša matematika u vodu mislim da se više nikada neče poklopiti da svi tako loše odigramo  _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet pro 07, 2006 12:09 am Naslov
|
|
dario: aktivirajte peteka... i strasno ste jaki
dobili smo harmony 6:4.. izgubio sam od francetica... vise detalja sutra... a i rezultat cu upisati sutra.... prosli put kad sam upisivao rezultat u ovom slavljenickom stanju sam zajebo pa je cijenjeni ib morao cistiti moja sranja... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: čet pro 07, 2006 12:29 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | dario: aktivirajte peteka... i strasno ste jaki
dobili smo harmony 6:4.. izgubio sam od francetica... vise detalja sutra... a i rezultat cu upisati sutra.... prosli put kad sam upisivao rezultat u ovom slavljenickom stanju sam zajebo pa je cijenjeni ib morao cistiti moja sranja... |
Ma igrali smo u najačem sastavu ali smo odigrali katastroalno, Strnišćak dobio dvije, Petek dvije ja ništa i Petek i Srtnišćak izgubili u paru. Jednostavno ovo je bio jedan od onih dana kada ništa ne možeš pogoditi.  _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet pro 07, 2006 2:23 pm Naslov
|
|
Cestitke V.Gorici II na osvojenom jesenskom prvenstvu 13.lige!
Dario: vi ste to izgubili od Slijedece Sezone Sve Dobivamo?
Pretpostavljem da da, no nije nigdje eksplicite napisano.
Inace ne trebas se previse uzbudjivati oko toga da budete medju prva 3, do sad je svake sezone koliko pratim islo prvih 5 iz 13.lige za ligu gore(osim 1.plasiranih koji idu za 2.lige).
Tako da cemo slijedece sezone ponovo igrati
Mi smo ovaj tjedan slobodni od utakmica, imamo zato slijedeci tjedan dvije tekme, a ovaj mozemo trenirati..
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 13.liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: ned pro 10, 2006 12:41 pm Naslov
: Re: 13 Liga jesen 2006 |
|
|
samo da se prisjetimo prvog posta....
| rrandro (napisa): |
Pozdrav svima od ekipe Vinko Beka iz 13 lige koja se ujedino nada biti 1 i dospjeti u 11 |
rrandro
vidim odustao centar vinko bek od osvajanja... sad nastupa i bez buncica... imho: da nema buncica jedino pitanje za vinko bek bi bilo da li ispadaju za jednu ili dvije lige... a najgora stvar s buncicem bi im bilo da osvoje ligu, i da im on (prema najavama) ode, sta bi tek onda u 11. ligi radili....
| bigdedi (napisa): | | i zaboga nedeljko, kako te ovaj pleše uspio dobit |
u prilog tome stavljam:
Dario Pleše-Neven Vidmar 5:11 6:11 7:11 0 : 3
Dario Pleše-Dino Lišnjić 6:11 9:11 10:12 0 : 3
Dario Pleše-Danko Greiner 9:11 7:11 6:11 0 : 3
bez osvojenog seta protvi momcadi koja se bori za opstanak u ligi !!!! dario sram te bilo... to ce vas kostati
strasno me zanima sta je ovo bilo.... valjda seidl nije mogo doci na vrijeme i nisu mu dali da naknadno odigra partiju... ljutim se na male, ali tehnicare... sad cu nabrusiti gume za njih... inace bih dosao bez motiva... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: ned pro 10, 2006 2:54 pm Naslov
|
|
| Citat: | | vidim odustao centar vinko bek od osvajanja... sad nastupa i bez buncica... |
To sam i ja primjetio..jedino nisam imao informaciju o tome da ce slijedece godine igrati za neku drugu ekipu!
Ipak je on pozitivac u 1. lizi ako se ne varam..
Kako sada stvari stoje, Harmony i Cafe bar "Ante" Dugo Selo ce odluciti o drugom i trecem mjestu. Ako nitko ne kiksa, onda Harmony ostaje na 2.-om mjestu..
Izgubio sam i ja od Nevena Vidmara s 0:3 u setovima, no ja sam fakat tad bio izrazito umoran(skoro da nisam izgubio i od Lisnjica). Sto se mene tice imali smo poprilicno srece/znanja od naseg 3./4. igraca Marakovica, tamo gdje sam ja kiksao i napravio jednu partiju on je napravio dvije i spasio bodove .
Prvaci lagano mogu vec snimati protivnike u 11.lizi. Sretno i spretno u daljnem natjecanju. Od sad pa nadalje jedina sansa za ponovni susret su nam zimski i/ili proljetni kupovi..
SP, Nedeljko.
Caffe bar "Ante" Dugo Selo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sri pro 13, 2006 8:53 am Naslov
|
|
Cafe bar "Ante" vs. Lum-bago 6:4
A sad malo komentara..utakmica je bila na rubu incidenta! Iako sam upozorio suigrace na moguc problem sa serviranjem, Perkovic se nije mogao smiriti nakon "prigovora i 16cm servisom" u partiji s Misakom, nije planuo odmah ali nisu ni ti prigovori bili bas kratki.. onda je zbog zivaca izgubio partiju protiv Misaka koju bi dobio malte ne zmirecki i eto njih na 5:4 nakon vodstva od 5:1. I onda su parovi odlucivali o raspodjeli bodova! Imaju vrlo nezgodan par Pelko/Viher i poveli su s 0:2 u setovima..na kraju smo ipak uspjeli okrenuti rezultat!
Suma sumarum: gorka utakmica nama, njima jos gorca jer su bili tako blizu bodu, bodovi su ostali kod kuce i nadam se da su moji nesto naucili iz ovog i da se nece dati slijedeci put isprovocirati.
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri pro 13, 2006 9:36 am Naslov
|
|
a lijepo sam te upozorio da ce bit
no dobro, drago mi je sto ste ih ... to su kola koja treba odraditi, u kojima se nimalo ne uživa... nadam se da su se oni više iživcirali od vas... a perkoviću želim brz mentalni oporavak  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sjurec
Pridružen/a: 21. 11. 2006. (16:06:40) Postovi: 34 Lokacija: dugo selo, HR
|
Postano: sri pro 13, 2006 5:31 pm Naslov
: ? |
|
|
| Pa vrijeme je da se naučite servirati he he! Ma šala, nego svi ove tekme shvačaju malo preozbiljno i prenabrijano! Niti se igra za milju kuna niti za nmešto takvoga, sve bi to trebala biti mala razonoda, razgibavanje i na kraju krajeva druženje! Zar nije tako ?! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet pro 14, 2006 9:41 am Naslov
|
|
...a cuj... ako ti netko drugi izabere 50 ljudi za drustvo na pola godine (recimo da je to broj ljudi u jednoj ligi)... jasno da ti svi ne odgovaraju... nemres bas sa svakim popit pivo...
| sjurec (napisa): | | Pa vrijeme je da se naucite servirati |
1. jesi ikad vidio šurbeka kako servira?
2. jesi ikad vidio eskulića kako servira?
eto rijesili smo i tehnicare 8-2 prevelikog otpora nije nikad ni bilo... meni su tako odgovarali da nisam ni seta izgubio... ali istaknuo bih da je branko junacki dobio nenada (njihovog najboljeg igraca), da branko samo tako konstatno igra bio bi medju 15 najboljih igraca lige
slobodno primjetite da postajemo bahati sokazovci, predajemo par ...ustvari bila neka frka s dvoranom, morali smo je prepustiti karateu... bezveze... nepravda... ja sam puno gledao karatea na TV-u i primjetio da se jbga nikad ne tuku u dvorani... dapace veca je sansa da se tuku npr. u zmajevom gnijezu nego u dvorani  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet pro 14, 2006 11:08 am Naslov
|
|
| sjurec (napisa): | | "...sve bi to trebala biti mala razonoda, razgibavanje i na kraju krajeva druženje! Zar nije tako ?! |
Tebi i tvojoj ekipi zelim sto manje takvih "situacija"!
Nama je to prva takva u pune 3 godine igranja u Sokazu...da ce ih biti jos, biti ce ih! Samo se nadam da ce slijedeca takva biti ponovo za 3 ili vise godina.
Koliko cujem takve stvari se desavaju i u visim ligama, mozda cak i vise nego u nizima, pa ljudi prelaze iz tih "visokih" liga u nase ili jos ispod.
| bigdedi (napisa): | | "...slobodno primjetite da postajemo bahati sokazovci, predajemo par..." |
Neka neka, uzet ce i vama netko mjeru!
Drzim fige ITD-u (10.kolo) da imaju manje problema s Lum-Bagom nego mi!
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 13.liga
Zadnja promjena: nzoric; pet pro 22, 2006 11:24 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet pro 14, 2006 12:15 pm Naslov
|
|
mah.. meni je ove sezone bio treci susret s lum-bagom... i znao sam sto ocekujem... mi smo jednom imali "situaciju" s njima da su moji suigraci morali napustiti prostor gdje se igralo, jer su pelku bili u vidnom polju, i smetalo ga je...
| nzoric (napisa): | | Drzim fige ITD-u (10.kolo) da imaju manje problema s Lum-Bagom nego mi! |
:signed:  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Grei
|
Postano: sri pro 20, 2006 8:52 am Naslov
: O(p)stanak |
|
|
Evo, da i na forumu obznanimo da smo osigurali ostanak u 13-toj ligi, što je nakon katastrofalnog starta pravi uspjeh!
Prva 4 kola 4 poraza:
Sljedeće sezone sve dobivamo - Velika Gorica II. 0 : 10
Jablanovec-Stella - Sljedeće sezone sve dobivamo 6 : 4
Sljedeće sezone sve dobivamo - Mali, ali tehničari 3 : 7
Sljedeće sezone sve dobivamo - Lum-Bago 3 : 7
Rest is history  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri pro 20, 2006 9:36 am Naslov
|
|
za ostanak u ligi
ali umjesto da pises rezultate prva 4 kola, mogo si nam rec kako je bilo u ova zadnja dva!!!!
(iako se lijepo prisjetiti prvog kola )
a mi danas igramo poslijednju tekmu ove sezone... s jablanovcem... nije da me veseli igra protiv svih tih ŠPEK guma.. ali odlicni su ljudi... steta za mladena da je ozlijedio petu pa ne igra, zelimo mu brz oporavak  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Grei
|
Postano: sri pro 20, 2006 3:01 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
ali umjesto da pises rezultate prva 4 kola, mogo si nam rec kako je bilo u ova zadnja dva!!!!
|
Moje isprike, nisam opazio da nisi bio prisutan na prepunim tribinama Tumarine dvorane.
Dakle, bilo je 6:4 protiv INAS-a, zadnje kolo igramo sutra protiv Harmony. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sri pro 20, 2006 3:23 pm Naslov
|
|
Ovo je bio jedan kontstruktivni post i brzi replay:
| Citat: | | "...ali umjesto da pises rezultate prva 4 kola, mogo si nam rec kako je bilo u ova zadnja dva!!!!" |
Grei: "Dakle, bilo je 6:4 protiv INAS-a, zadnje kolo igramo sutra protiv Harmony."
Jedno pitanje Grei: kako to da ne upisujes on line rezultat na www? Imas pristup i znanje, a IB je omogucio to softwerski.. Mislim da je bolje sto nas vise upisuje!
Nasi rezultati su sto se nas tice svi poznati!
Sad nam predstoje blagdani, nova godina, zimski kup, pa nova sezona!
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 13. liga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet pro 21, 2006 12:37 am Naslov
|
|
evo i svi naši rezultati su poznati...
sad samo cekam sastanak voditelja liga, pa da se lagano naglasi.. da je vgo2 sa stopostotnim učinkom osvojila ligu  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|