| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri sij 25, 2012 8:27 am Naslov
: Parlamentarizam i demokracija na forumu |
|
|
U želji da mišljenja lete i budu osluhnuta, prenosimo dva pisma čitatelja
| forumaš A (napisa): | Poštovani , pomalo ste mi zgadili SOKAZ. U danima kad ste počinjali , igrao sam protiv PLINARE i jako su lobirali za Vas. To ste i sami priznali –da ste do admina došli lakše , a do predsjedništva isključivo teškim radom. Meni te dvije stvari nisu normalne. Ima i drugih ljudi koji su , po mom mišljenju , napravili puno više za SOKAZ pa nisu ni blizu predsjedništvu. A Vama je ovo POSAO(novac) ! Kad sve zabranite , nema više……………a zabranjujete mišljenje. Možete to napraviti i meni . Malo ću razmisliti . Možda se i sam isključim. Meni će biti žao , ali kaj se more…..
Pozdrav. |
| forumaš B (napisa): | Poštovana ekipo!
Samo prijedlog da ukinete John Doe registracije. Za pionirčeka je bilo krajnje vrijeme. Nadam se da ćete pratiti i DRDU koji svaku zapaljenu negativnost polijeva kerozinom. I molim Vas što mislite o ovom:
"čl 144 je porez na budale" (Tema kakve trave str 7...pionirček) Predsjedništvo bi moralo reagirati da zna za ovo. Jer inače ostaje da su svi koji poslušaju Predsjedništvo budale.
U ime svoje i ostalih koji su ga trpjeli HVALA.
Pozdrav |
50% potpore = dvojka ko kuća.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri sij 25, 2012 8:57 am Naslov
: |
|
|
tvoje intimne mejlove ne moraš dijeliti s nama na forumu.... jer u niti jednom od ova dva mejla nisam dokučio što je pjesnik htio reći
Zadnja promjena: rope; sri sij 25, 2012 10:58 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri sij 25, 2012 9:01 am Naslov
|
|
Zašto si offtopic, oš pobrisat sam ili da ja? :kimjongil: "pobrisano"
Nisu moji intimni mailovi, nego potajno želim delegirati ocjenu mog i izrinog rada na više ljudi, iskreno me zanima radimo li dobro ili loše
Ide anketa, pa možda ako ne prođemo, lijepo ključ u bravu i bez da itko ikome išta više zgađuje. Toga brate na sve strane u zadnje vrijeme. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri sij 25, 2012 9:10 am Naslov
|
|
Igore radite Ok. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri sij 25, 2012 10:40 am Naslov
|
|
Forumaš A ti je JALAN,a Forumaš B je pod očitim stresom i teško prati žučnije rasprave!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri sij 25, 2012 10:57 am Naslov
|
|
Prije nego što išta napišem moram samo obznanit svim čitateljima da osobno poznam svu trojicu moderatora , a Ezru i gosn koreanca čak i bolje jer igramo u istoj dvorani . Za svu trojicu mogu bez straha reći da su ljudi na mjestu dobri prijatelji (neki i drugovi ) a bome i dovoljno ozbiljni za jedan ovakav posao Iskreno sumnjam da bi puno ljudi moglo raditi njihov posao na forumu bolje od njih . pogotovo kad znamo da je posao volonterski
Isto tako , mislim da bi nam ,općenito u društvu pa tako i tu na forumu , malo liberalniji stav prema pisanoj riječi dobro došao . Naime papir (u ovom slučaju ekran) nije isto što i razgovor uživo i riječi puno teže zvuče nego što stvarno jesu kad su izgovorene Zbog moderiranja(po meni prerevnog), izgubili smo jednog od meni najzanimvljiijih članova foruma dunda bumba Meni osobno fali njegov doprinos . Iako izrečeno možda ponekad težim riječima njegovo je uvijek bilo korektno.
Da ne spominjem kako smo izgubili i šaljivog Hiću dok nam se kim jong li šeće ovuda kak hoće  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri sij 25, 2012 11:09 am Naslov
|
|
Heh, zašto prvome nisi odgovorio (kad ti je to već POSAO) koliko novaca dobijaš za njega?
Forum na stranu, to je piz...ja - samo skineš i strpaš uz neke sitne promjene postavki. (Naravski da uz to ide i posao registracije i moderiranja koje nužno ne moraš raditi ti) Ali ove ostale stvari koje nedužne vidimo na lijevom izborniku su ogroman posao.
Inaće pretpostavljam da John Doe i Jane Doe situacije se mogu riješiti obvezom unosa imena i prezimena + provjerom u bazu igrača, no moram reći da ne bih podržao takvu praksu.
Svatko po meni ima pravo na anonimnost. No isto tako mora prihvatiti da na ovakvom forumu gdje smo svi gotovo iz istog grada i većina nas se pozna bar iz viđenja, da kao anonimac neće dobiti zahtjevanu pažnju nit će biti ozbiljno shvaćen kad se raspravlja o ozbiljnijim temama.
Al da sad netko mora napisati puno ime i prezime zato što hoće kupiti dvije polovne gume ili pratiti rezultate na forumu ili napisati dobar vic...eh. neznam
A i da anonimci znaju bit zabavni, e pa znaju*
Dodatno, mislim da bi to stvorilo problem lažnog predstavljanja gdje bi "zanovjetala" jednostavno preuzela imena nekog nasumično izabranog registriranog igrača i eventualno stvorila probleme navedenom igraču.
Stoga, po mom nekom mišljenju, anonimnost definitivno ostaviti kao opciju. Ali, educirati ostale korisnike foruma koji nisu anonimni da apsolutno ignoriraju takve trolovske unose (ukoliko očito nisu zdrava zajebancija). Brzo će im takva anonimna praksa dosaditi, a bez da netko upliće ili proziva administratore ili moderatore.
*evo recimo kad bi netko otvorio nick "Mućki provokator", admin ili mod bi ga mogao benati ukoliko nije dovoljno trolao, jer takav nick jednostavno mora biti trol  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri sij 25, 2012 11:28 am Naslov
|
|
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri sij 25, 2012 12:10 pm Naslov
|
|
Meni je isto žao šta nam je Jere digo pozdrav, ali formulacija "rječito serete" za ekipu šta prati nogomet jednostavno nije mogla ostat netaknuta jer nije u redu.
Da ne kažem da su ga moderirali ljudi koji o nogometu imaju još gore mišljenje od njega.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: sri sij 25, 2012 11:33 pm Naslov
|
|
Drena za predsjednika  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:55 am Naslov
|
|
Forumas A:
do admina je ib došao lagano? lakse od koga? zar je ikad bio natjecaj za admina? ib se gurao u redu kako bi dosao na tu poziciju? ja nisam siguran da je ikada bilo vise od JEDNE osobe u tom redu... stoga:
da nema ib-a ne bi bilo našeg weba, ili sigurno ne u ovakvom obliku... zbog toga u proteklih 10 godina najvece zasluge u sokazu ima upravo ib, i posve opravdano sjedi u predsjednistvu (ako je uopce mjesto u predsjednistvu sokaza neki zivotni privilegij)
s druge strane, Časl je iz vedra neba pao u sokaz i sjeo u predsjednistvo, pa nitko nije potezao ovakva pitanja...
Forumas B:
cak me vise smeta lurker nego anonimac... anonimcu odlucim ne odgovarati i totalno mi je svejedno kaj on misli o registriranima u sokazu ili feniramnim travama.... ustvari jedino na PRODAJI anonimnost i lurkeri su potpuno opravdani...
aktualna je rasprava o ljudima koji su popili ban, a isti ti sada mogu lurkat po forumu i citat sto drugi pisu o njima... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 11:56 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
aktualna je rasprava o ljudima koji su popili ban, a isti ti sada mogu lurkat po forumu i citat sto drugi pisu o njima... |
Odlično. možda nauče nešto o online komunikaciji i bontonu. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: čet sij 26, 2012 1:55 pm Naslov
|
|
Stranice SOKAZA su mi 30% ukupnog doživljaja pingačenja, a to znači da, što se mene tiče, _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet sij 26, 2012 2:01 pm Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | Stranice SOKAZA su mi 30% ukupnog doživljaja pingačenja, a to znači da, što se mene tiče, |
jel se to meni čini mikice , il si stvarno negdi pogubil dio teksta  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:16 pm Naslov
|
|
mikice?
MIKICE?!?
OoooOOOooo!
Bio si mi sumnjiv odma, s onom maramom oko čela, al nisam htio prejudicirat. Poznam kapetana pa znam da je to neuzvračena ljubav.
Al nemoj ništa da brineš. Prihvaćamo mi u Sokazu sve, samo da nisi registriran.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:37 pm Naslov
|
|
Za tvoju informaciju to mu je nadimak iz vremena dok si ti još piškio po onim svojim tunelima , i ganjao medvjedicu nebi li malog konačno spremio na toplo iliti iz vremena dok ni on a ni ja nismo pojma imali kaj je to sokaz već smo vrijeme (za razliku od danas)ubijali po kafićima  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:43 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | žbrlj srać truc ...već smo vrijeme (za razliku od danas)ubijali po kafićima  |
Je znam, provociram
Samo što, kako sam imao priliku svjedočit, ste samo smanjili količinu ubijenog vremena, a količina ispijenog alkohola se drži konstantom  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|