| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: čet vel 16, 2012 4:14 pm Naslov
: Kupujem drvo - Tachi |
|
|
| kupujem drvo re-impact (Rendler) Tachi, ponude na pp. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dada
|
Postano: sub vel 18, 2012 2:11 am Naslov
: Re: Kupujem drvo - Tachi |
|
|
| D-Tech (napisa): | | kupujem drvo re-impact (Rendler) Tachi, ponude na pp. |
Igrao sam sa tim drvetom. Pitat cu jednog stolnotenisaca je li prodaje mozda to drvo jer on ima dva takva... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
|
Postano: sub vel 18, 2012 8:07 am Naslov
: |
|
|
| Može, hvala |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: sub vel 18, 2012 12:15 pm Naslov
|
|
Ako misliš na njemu igrati sa starom (folija) D-Tecs OX travom onda ima smisla kupovati ovo drvo (cca 1000 kn)... ostale trave nisu baš u "ljubavi" sa njim. Ako ga kupuješ za normalne(backside) gume pogotovo nema svrhe.
Puno bolja solucija ti je NSD(cca700 kn) ili Joo se Hyuk(cca500 kn)... sva ostala drva za trave su ti razina niže.
Ako želiš još jeftinije ,a dobro drvo za travu - Chen Weixing, LQ-1, Donic Cayman...
Nemoj ovo shvatiti da te pokušavam odgovoriti od kupovine, samo mi je žao kada vidim da je dosta ljudi kod mene kupilo ovo drvo, a sada se stari D-Tecs ne proizvodi i više si jednostavno ne mogu naći travu koja bi "ležala" na tom drvetu. _________________ www.slast.biz |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
|
Postano: ned vel 19, 2012 10:25 am Naslov
|
|
Ma sve ok, zahvalan sam za svaki savjet, ali za Tachi znam da bi mi odgovarao jel sam ga probao (i na staroj verziji D-tecsa sam micao foliju).
NSD mi izgleda dobro, možda malo oversize, ali je brži na backhandu i puno teži od drva na koje ja ciljam (pokušavam što više smanjit gramažu jel mi zglob nije u najboljem stanju),
A Hyuk nikako ne dolazi u obzir jel to drvo nemogu kontrolirati za svoj način igre.
A Aurora - koju trenutno imam mi je bolja od zadnja tri navedena drva. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon ruj 23, 2013 12:11 am Naslov
|
|
kak si sad trenutno popularan na forumu sjetio sam se ovog posta pa ga malo reanimirao...
jesi naso drvo?
ja trazim ak neko ima za posudit na probu Tachi Plus 4010...
trebao bi bit brzi od Tachija ali jos uvijek dovoljno spor na bekendu... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon ruj 23, 2013 3:07 am Naslov
|
|
ak nekaj ne postoji u Sokazu,onda je to Tvoja bekend čoklja!!!
par puta sam imao priliku odigrat sa sabziroom i vidjet tu jedinstvenu bekend mrtvilo čoklju!!!
ovdje pričamo o tome da čovjek igra tol'ko svjetski da ne znaš kaj bu ti se desilo a kaj moreš očekivat?
Igraj u F i spina se nagutaj,
igraj u B i mrtvu loptu šutaj!!!
...kratko i jasno...
pljucavela na najjače!!!
ovo je za sve Vas koje capr pobjeda,čast,nerespect za one koji su Vas uspjeli nadmudriti,biti pametniji u određenom trenutku....
o pingiću nemam dume
al' me jebu neregularne po ITTF-u gume!!!
LEDENIIIIII(to je zato kaj te jebu kapsi)!!!!
sljedeći put ću te ziher natjerat da me opet razbi'š. .
P.....!!!!!
p.s. a čovjek je regularna čoklja......pa ti dobi majstore!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
|
Postano: pon ruj 23, 2013 7:27 am Naslov
|
|
@Iceman nisam na kraju niti nabavljao Tachia, imao sam par ponuda ali su i polovni bili skuplji od NSD sa kojim trenutačno igram. _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon ruj 23, 2013 7:31 am Naslov
|
|
Kaj je Hrcek,nesanica,pa malo komponiraš....
Ili se i ti malo igraš s travom?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon ruj 23, 2013 11:58 am Naslov
|
|
Hrc si je malo spil pa osel na sokaz forum :-)
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon ruj 23, 2013 2:13 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | Hrc si je malo spil pa osel na sokaz forum : |
Osel ... misliš magarac na naški  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto ruj 24, 2013 11:53 am Naslov
|
|
kad smo vec zatrolali ovu temu, jer itko probao neki drugi reket od re-imapact firme...
za one koji nisu upoznati, to je njemacki proizvodjac koji rucno radi custom rekete vrhunske kvalitete (i cijene:-). Vecina reketa su mu kombo reketi, brzi na FH a sporiji na BH strani...
sad ima novu seriju za 2013 od koje mi je najinteresantniji Re-Impact - SWIFT 6 i Re-Impact Dr Barath...
koliko citam na ooak forumu, drva imaju puno izrazeniju razliku brzina izmedju forhenda i bekenda, a mislim da mi to treba...
postoji jos i jedan puno jeftiniji njemacki proizvodjac koji svakome slozi reket po njegovim zeljama koje slojeve drva zeli a reketi su mu oko 20tak eura...vise inf na ovom linku... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|