| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon stu 07, 2011 2:42 pm Naslov
: PRIMORAC OFF - "odnosno" |
|
|
Molim informaciju koje Yasaka drvo bi bilo "pandan" primorac off - odnosno najsličnije...
Unaprijed hvala.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: sub stu 12, 2011 10:16 pm Naslov
: |
|
|
Pa pretpostavljam da bi najsličnije trebalo biti Yasaka off-, ja ga imam (carbon), i ako si ofenzivni igrač toplo ga preporučam.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: pon stu 14, 2011 3:03 pm Naslov
|
|
Za drvo Yasaka Off- prvi put cujem.
Po performansama je najslicnije Yasaka Gatien Extra, inace jako dobro drvo, lagano osjecajno, mozda malo mekse od Primorca ali prakticki jednako brzo i kontrolirano. Preporuca se otprilike za iste kategorije i svojevrstan je klasik.
Drugo drvo koje bi preporucio kao pandan je Yasaka Sweden Classic. Imao sam ga priliku probat na tjedan dana i odlicno je drvo, malo je sporije od Primorca i ide s tvrdjim i bržim gumama. _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: pon stu 14, 2011 8:28 pm Naslov
|
|
Dobro ako ćemo cjepidlačiti: yasaka Ma Lin Carbon (off-)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: uto stu 15, 2011 12:39 am Naslov
|
|
Yasaka Ma Lin Carbon nije ni po cemu slicna Primorcu
Vec i u strukturi je velika razlika, Primorac je klasicno 5 slojno drvo, ma lin carbon je 7 slojni s 2 sloja karbona... A da ne govorim da je to brze i tvrdje drvo...
To je dobro drvo, da ne bi bilo zabune, ali nema veze s Primorcem  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: uto stu 15, 2011 8:02 am Naslov
|
|
Surfajući, našao sam ovo drvo:
http://www.tabletennisdb.com/blade/yasaka-balsa-plus.html
Na njega naljepio YASAKA RAKZA 7 SOFT gume i razlika u odnosu na PRIMORAC OFF - sa istim gumama je :
Drvo je znatno brže, lakše (76g naspram 85g), osjećaj katapulta a opet dovoljno kontrole.
Preporučam. _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet pro 16, 2011 8:40 pm Naslov
|
|
| ajd napiši nešto o toj gumi |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: sub pro 17, 2011 12:53 pm Naslov
|
|
YASAKA RAKZA 7 SOFT
Moje su gume 1.8 debljine.
Dosta su hvatljive, apsorbiraju udarac, dovoljno brze a imaju dovoljno kontrole (nije kao Tenergy 0.5 da leti). Sve u svemu preporučam u kombinaciji sa BALSA+ drvom koji udarcu daje dojam katapulta.. _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: sub vel 25, 2012 3:56 pm Naslov
|
|
Kada smo već kod Yasake, da se nadovežem (možda nekome bude zanimljivo).
Naime, jedno odlično drvo za rekreativce - Yasaka extra.
Pa evo jednog krajnje laičkog prikaza drveta:
Nakon nekih 9 mjeseci mjenjanja drva, pretrage interneta i isprobavanja, našao sam ono čega ću se držati duže vremena.
Drvo je po mojem skromnom mišljenju savršeno za rekreativce.
Drvo je all+ Nije prebrzo (divlje i neukrotivo). Također, šta god čuli, ovo drvo nije presporo (ni slučajno), pogotovo ne za amatere.
Nije pretvrdo, nije premekano, već taman kako treba.
Lagano je, ali ne prelagano.
Kontrola koju postižem s ovim drvetom je najjači faktor preporuke. Lopticu je lako skratiti, udariti jako, spinovati. Sviđa mi se što ako lopticu udarite jako, ide jako. Ako udarite još jače, ide još jače za razliku od nekih drva koja su ograničena u brzini (kao da imate nevidljivu barijeru).
Drška (koristim flared), vrlo udobna u ruci.
Standardne je veličine, no kao i većina drški nije za ljude s jako velikim šakama (ja nemam velike šake pa mi leži savršeno).
Uglavnom, osjećaj kada držite ovo drvo u ruci je odličan i imate dojam da možete sve.
I nije skupo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|