NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga proljeće 2012
Idite na 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 8:50 am    Naslov : 18. liga proljeće 2012 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!

Moćno ovo izgleda, ljudi. Malo sam pogledao ekipe i ne vidim koga možemo dobit ROFL
Bit će jaaako dobra sezona, trganje za svaki poen svakog seta!

A imamo i iznimno zajebatog voditelja lige Eeeek! Zubo

u svakom slučaju, ajmo kreće se!
Sretno svima, puno fer igre, dobrih poena, zabave poslije tekme i uviđavnih žena! Very Happy
wolf

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim učesnicima i od novopečenog voditelja lige(naglasak na novopečenog) , pa prema tome molim fer borbu i bez dodatnih problema za voditelja Rolling Eyes Zubo
Sretno svima Thumbs up
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

što se tiće nas i intercapitalovaca, ne brigaj a i ostali mi se čine više nego dobri! Thumbs up
još ako uvedeš modernizaciju sa skenom na mail, nastavit ćemo ti puštat na treninzima Wink :B

Ne, ozbiljno, ima li kakve šanse za modernizaciju? Ono, otvoriš gmail voditelj.18liga@gmail.com i mi tamo šaljemo rezultate (da ti ne trpamo privatni mail a i da ga ne daješ u javnost bezveze)

Štakažeštakažeš? Dobiješ i pivo uz puštanje na treningu Zubo

Doduše bilo bi jako zabavno da bućimon, kad je već admin na novom serveru, digne jedan mali mail server, kreira 24+ mail pretinaca (voditelj1m@sokaz.hr -voditelj23m@sokaz.hr - voditelj1z@sokaz.hr) i podjeli passworde. Ako dođe do promjene voditelja, mjenja lozinku i šalje voditelju info o njoj.
Pa bi imali sve na jednom mjestu?!
oj bućo štakažeštakažeš? tebi nećemo puštat na treningu jer nema potrebe Kava al može burek u Draškovićevoj, eto. Zubo
wolf

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e-mail je i tak već u biltenu i možete slat rezultate Thumbs up
Ali još uvijek stoji da na kraju morate poslati sve originale poštom Pojma nemam
Ukoliko se tu nešto promijeni to će sigurno IB odmah javit , al za sad je tak kak je , i dršte se pravila Thumbs up
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 27, 2012 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zanimljiva ideja, mogao bi umjesto dijeljenja pasvorada i ja složit forward mailova na kojeg već voditelja.

al zasad još može ovako, bar ovu sezonu, ionako su svi lijepo razdijelili mailove.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kelemen

PostPostano: pon vel 27, 2012 11:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Juhuu
Pozdrav svima, straosjediocima i novopridošlim u 18-tu.
Slutim da bi ovaj topic mogao postati najmnogobrojniji sudeći po ljudima koji su involvirani. Very Happy
Puno sreće svima! Spring
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
e-mail je i tak već u biltenu i možete slat rezultate Thumbs up
Ali još uvijek stoji da na kraju morate poslati sve originale poštom Pojma nemam
Ukoliko se tu nešto promijeni to će sigurno IB odmah javit , al za sad je tak kak je , i dršte se pravila Thumbs up

A ako potpišem kvalificiranim digitalnim certifikatom Clint ? garantira neporecivost Zubo
55

PostPostano: pon vel 27, 2012 12:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, slažem se. Thumbs up
Pozdrav svim novim i starim suparnicima u novoj sezoni Mah mah , vrlo sam zadovoljan sastavom nove lige, igrat ćemo protiv dosta ekipa s kojima se još do sada nismo sretali u prijašnjim sezonama! Yesss! Koliko sam vidio za sada, bit će vrlo konkurentno; liga bez slabe ekipe... Cursing , za svaku će pobjedu trebati krvariti i još pogoditi i pokoju prasicu, sčokljat prstom, ili od vrha mreže na rub stola... ROFL ROFL ROFL , eto načina za pobjeđivanje... Laughing Laughing Laughing
Drago mi je da smo opet u ligi s Bridževcima, kojima smo mi do sada bili sigurni bodovi, ali ove sezone ćemo ih Cekicem po glavi Sibom po guzi Macevanje , a onda Pivo Zivili Drunk
Pa gdje si mi sensei Bilanović? Đe si? Uf, bemti miša, igramo već u 2. kolu i to kod vas u gostima... Facepalm , a joooj... zadnji put smo tamo izgubili 6:4... Bonk! Brukica
Eto, već se može polako i dogovarati mečeve, počinjemo slijedećeg tjedna, ništa neću prognozirati No no , previše mi je nepoznatih igrača, dok prođu dva-tri kola pa ćemo onda krenuti s prognozama... Pozdrav svima i sretno, mi ćemo se potruditi (kao dobri domaćini) lijepo vas ugostiti Pivo Zivili , ali onda Pingic Cekicem po glavi Sibom po guzi Maaamaaaa vas tako ispratiti iz dvorane! Bit ce dobro Headbang Gitara
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
WaterDog

PostPostano: pon vel 27, 2012 12:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro došli svi!

nakon sezone različitih liga Intercapital opet s nama Partijana

bit će zabavno i kako Grk kaže bez lakih mečeva

a pošto već 2. kolo igramo kod nas mislim da ćemo morati urgirati na upravu ustanove gdje igamo da napune šank

Pivo
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, da nam Grk ne bude razočarat, odman i preliminarna analiza za probijanje leda Very Happy.

Kao što rekoh, bit će gadno.
Iz prošle 18te, uz nas, još Input, bolnica, amaciz i jo-jo. Sve poprilično izjednačene ekipe, sa par iznimno neugodnih igrača. Rekao bih da input i amaciz možda budu malo zaostajali, čisto zato što godine rade svoje...ali mogu oni na iskustvo svakog dobit. Bolnica se iznimno pojačala i ako im Samac bude igrao sve tekme, teško će uopće gubiti partije. Jo-jo ima par jako dobrih igrača, al ne igraju uvijek, i bome da ostanu morat će izlazit u najjačem sastavu, inače ispadanje im ne gine.

Od pridošlica imamo Rugvicu, momke koji su bezobrazno lako u dvije sezone protutnjali kroz 22. i 20.tu ligu sa sve skupa izubljenih 23 partije od 230 igranih! Klanja se Klanja se Klanja se
18ta jest nešto jača od dvije navedene, ali uvjerljivost koju su pokazali do sad ih promovira u jednog od favorita. Naravski, mi igramo prvo protiv njih ROFL al bar će drugi znat koliko su jaki u našim okvirima već poslije prvog kola.
Iz 19te dolaze (nama) stari poznanici - intercapital i velux te momci iz Dugava i TIO-a. Interkapitalci u starom sastavu al s puno boljom igrom Kapetana Mikija i Salasa, te standardno odličnim Smukom ( Zubo ) bi mogli puno učiniti, Veluxovci bez Someka, al opet s moćnim pojačanjem (Škrgatić) jako opasni. Dugave i Tio ne poznam, al iz priča sam čuo da su jako dobri.
Plankeri i Kolonija 2 su ispali iz 17te te isto kao i Rugvičani - meni nepoznanica.

Sve skupa masu izjednačeno i bit će iznereda Very Happy

Za prva tri mjesta rekao bih da bi trebali biti u igri
Rugvica,
Intercapital,
Bolnica,
Velux.

Borba za zlatnu sredinu će kao i prošle godine, biti ujedno i borba za ostanak, ili možda i ugrožavanje prve četvorke. Mnogo će utjecati mogućnost igranja pojedinih igrača unutar ekipa pa će i sreća biti važan faktor.
Mi bi mogli biti iznenađenje prevenstva, ali jednako vjerojatno da budemo ugodno kao i neugodno iznenađenje Zubo jer puno variramo u formi.
S trenutnim znanjem, rekao bih da najgore stoje jo-jo i amaciz, a mi smo kod jednih jedva nerješili a od drugih izgubili, pa eto procjenite gdje bi mi trebali bit, da sam ne pišem Cheer
Ostaje još kolonija II koja će morati pokazati najbolje da bi ostala, jer nije 17ta liga nešto spektakularno jača od 18te, a skor 18:92 prošle sezone ne obečava puno.

Eto Grče, jesi zadovoljan? (il da kažem Salaso? ROFL )
I ja sam fakat oduševljen situacijom. Razlike koje sam naveo vise o niti i bit će obrata, iznenađenja i svega ostalog sigurno.

A ove godine derbi (kako god ispalo, nama je to derbi, zar ne?) je najneizvjesniji do sad. Al bome, sad je prednost na vašoj strani. zadnje dvije službene ste me i ti i Miki isprašili, Danijela nikad nisam dobio...al Goco igra sve bolje a Čanadi vas je sve tresao...opet bi mogli (kao u zadnja 2 susreta) parovi odlučivat tko će pisat tri boda, osim ako se ne vratimo tradiciji i uz puno galame, odličnih poena, preokreta (da ne kažem Drenova ROFL ) opet odigramo 5:5. (a bilo bi pošteno. 6:4 za vas, pa 5:5, pa 4:6 ...sad idemo nazad preko 5:5 Very Happy)
kelemen

PostPostano: pon vel 27, 2012 1:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast Drenža. Klanja se
Vidim nova sezona je u tebi probudila dodatni forumaški moment. Very Happy
Samo tako! Thumbs up , a sad si i Petru dao materijala.(a i meni Eeeek!)
PS. 6:4 za....STRIPOVSKE JUNAKE!? Zubo
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eeee. taman sam htio napisat da smo mi onda fantastic 4 (vidi sliku na http://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Four , Goco u prvom planu) al mislim da odustajem od toga, jerbo po ostalim karakteristikama bi Elez bio čovjek od gume, Č onaj vatreni a ja bi na kraju bio ona madam, a to mi se ne sviđa Sad

Zubo
55

PostPostano: pon vel 27, 2012 2:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drenak, pa od sviju vas ti mi se nekako najviše sviđaš... Cice Eeeek! ROFL Laughing ROFL Laughing
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 3:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
madam

ae Embarassed
Klanja se zanio sam se. Zubo

@grk:
eto, o tome ti ja pričam! zato fantastic 4 ne prolazi Sad
WaterDog

PostPostano: pon vel 27, 2012 4:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja bih više išao u ovom smjeru za nas

Zubo

moramo se samo dogovoriti oko boja Very Happy
[Vrh]
55

PostPostano: pon vel 27, 2012 4:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm... Misli , to znači da svi volite pizzu i da ste dobra ekipa, ali i da ne vidite preko stola ROFL ROFL pa ćemo vas nasapunat! Beljenje
Inače, mislim da bi nas voditelj lige, pardon... Bonk! Tisina ... uvaženi cijenjeni gospodin voditelj lige (je li sada bolje? Beljenje2 ) mogao otkucati adminu pa će nam sve ove vrijedne postove prebaciti u neki drugi topic, recimo trkeljana topic... Ajooj , ma valjda neće, ipak se ovdje ruši rekord! Banana dancing
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: pon vel 27, 2012 6:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama u 18. ligi, vidim bit će napeto Very Happy
Nemogu vjerovat da ste već prvog dana zatrpali topic... Klanja se
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 27, 2012 6:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

misliš minus sedmog dana? Ne ne Facepalm

In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 7:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

D-Tech (napisa):
Pozdrav svim ekipama u 18. ligi, vidim bit će napeto Very Happy
Nemogu vjerovat da ste već prvog dana zatrpali topic... Klanja se

Ma teško ćemo dostić prošlu sezonu kad smo igrali s interkapitalcima (823 posta + skoro 17000 pregleda ROFL ) jer smo tad imali bar po jednog aktivnog forumaša iz svake ekipe, al jednostavno veseli kad se nađeš i ovdje s tako dobrom ekipom za zajebanciju Klanja se
Nego, reci, kakvi su ovi kolonijalci i nezavisni studenti šta se preimenovaše?
Nemoj u detalje, ipak se trudimo bit fer prema svim sudionicima. (dovoljno je dobri, slabiji, koje gume,stil igre pojedinaca-spiner, defanzivac itd. Previše je "nezna vratit kratku rezanu" ili "servira uvjek flah na bekend" Wink)
mcanadi

PostPostano: pon vel 27, 2012 8:03 pm    Naslov : pozz Citirajte i odgovorite

eto i mene da se javim ...

izuzetno mi je drago da smo ostali u 18-toj ...
em cemo moci naprasiti intercapitalce Eeeek! .. (i Pivo poslije) ...
em cemo moci nastupat na svim vikend turnirima Smile

sto se tice broja postova .. tu su IC i STK BK (citaj ... grk i dren) .... najjaci
i sada su ponovo udruzili snage ... tako da bi moglo biti svasta ...

p.s.
drene sto se tice .. fantastic foura ... ak ti smeta ...
mogu ja biti madam Plazi jezik ... (imam kosu i balerina drajf) Plazi jezik
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sljedeće
Stranica 1 / 24.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.