NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

NOVA SENZACIONALNA GUMA!!!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bill

PostPostano: uto vel 28, 2012 12:27 pm    Naslov : NOVA SENZACIONALNA GUMA!!! Citirajte i odgovorite

Molio bi da mi IB-a kao autoritet i starosjedilac u SOKAZ-u objasni kako je moguće da od dvije ekipe koje zajedno igraju i odnosno zajedno napreduju u više lige jedna TRI PUTA ZAREDOM gostuje kod druge???

Pošto želim samo relevantno objašnjenje molim dežurne pametare da se ovaj puta suzdrže od komentara.

Aha da! Što se tiče gume ...izašla je BRIDGESTON Dueler HP Sport guma koja se toplo preporuča svim ljubiteljima brzine, zbog nevjerojatnog držanja na cesti kako suhoj tako i po kiši.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 28, 2012 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne znam, ne slažem ja raspored, a pogotovo ni kad ne znam o kome se konkretno radi.

Teoretski, moguće je da je broj jedne ekipe dirigiran domaćinstvima ostalih ekipa iz njihove dvorane (mora se mijenjati da bi iz iste dvorane bili raspoređeni pola-pola).

Također je moguće da je broj jedne ekipe dirigiran drugom ekipom istog kolektiva u istoj ligi, npr. XYZ I. i XYZ II. koji moraju odigrati što je ranije moguće.

Za konkretan slučaj, najbolje da pitate tajnika.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto vel 28, 2012 12:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odgovoriću ti ja , makar te neće zadovoljit odgovor , ali je sigurno istinit ... slučajno Thumbs up
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 28, 2012 1:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zapravo je to to. Ako su ekipe mijenjale lige, onda ne postoji uvjet da u proljeće mora biti zamijenjeno domaćinstvo u odnosu na jesen.

Promakao mi je podatak da "zajedno napreduju". Evo iz Pravilnika:

U proljetnom dijelu prvenstva momčad koja ostaje u istom razredu u pravilu zadržava svoj redni broj, tako da momčad koja je u jesen bila domaćin sada gostuje i obratno, momčad koja je gostovala sada nastupa kao domaćin.

Ja objašnjavam crveno, a kad ono problem u plavom. Smile
Brao Bolfi! Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bill

PostPostano: uto vel 28, 2012 3:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislio sam da će IB kao obično sa lakoćom znati o kome se radi no da olakšam:
Bilten br 141 liga 19. proljeće 2011 Mladost vet II. ima br 5 i igra kao gost sa Početnicima br.7 obadvije ekipe idu u 18. razred.

Bilten 143 jesen 2011 Mladost dobiva br. 12, a početnici br.2 Mladost ponovo gostuje. Obadvije ekipe idu u 17. razred.

Bilten 145 proljeće 2012. Mladost dobiva br 4 a Početnici br 11 pa Mladost ponovo gostuje...jednostavno pitanje: DOKLE TAKO I ZAŠTO?

Usput isprika zbog naslova no to nije zezanje, nego pošto sam ranije poslao pametan post o korišenju interneta koji je pogledalo jadno mali broj korisnika, ovaj sam puta izmislio više bombastičan naslov.
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto vel 28, 2012 5:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

svaka čast stari na naslovu.
kad sam ga vidio,sve se oko mene ispravljalo i savijalo!!! Thumbs up Klanja se
bill

PostPostano: sri vel 29, 2012 6:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

SREĐENO S TAJNIKOM. Za takav slučaj nije do sada nitko od vrlo starih članova SOKAZ-a čuo, pa valjda uvijek postoji prvi puta...g. BUĆO slobodno skinete ovaj blog da ljudi ne sanjare o novim "super gumama"...Hvala
[Vrh]
zalive

PostPostano: sri tra 25, 2012 2:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, vjerojatni je razlog što se o zamjeni domaćinstvo-gostovanje (za ekipe koje su međusobno igrale u polusezoni prije) - jednostavno ne vodi računa kod izrade rasporeda

pa ispadne kako ispadne

ponavljanje dva domaćinstva nije rijedak slučaj, koliko se sjećam
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri tra 25, 2012 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mikroval

Ajmo opet.

Između jeseni i proljeća se vodi računa ako su ekipe ostale u istoj ligi, time što su brojevi u Bergerovim tablicama zamijenjeni, a ekipe zadržavaju brojeve.

U svim ostalim slučajevima (obje ekipe promijenile ligu) postoje pravila većeg prioriteta, a to su:

a) da momčadi iz velikih kolektiva/dvorana koje dobivaju nove brojeve dobiju onaj broj s kojim će raspored u kolektivu/dvorani biti pola-pola, te

b) da momčadi iz iste dvorane/kolektiva odigraju što je ranije moguće u prvenstvu.

Da se gleda striktno ovo s domaćinstvima, onda se možda ne bi ispoštovala gornja pravila jer je previše vezanih uvjeta, i onda bi svi kukali da se ne gleda ovo gore (a puno je bitnije).

Ako će dvije ekipe biti četiri prvenstva jedna s drugom u ligi, sasvim je svejedno je li raspored domaćinstava 1-2-1-2 ili 1-2-2-1, i zato je domaćinstvo u jesen nevezano za prethodno domaćinstvo u proljeće.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.