NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

IZVJEŠĆE SA SKUPŠTINE SOKAZ (neslužbeno)
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
papuanac

PostPostano: uto ožu 06, 2012 10:04 am    Naslov : IZVJEŠĆE SA SKUPŠTINE SOKAZ (neslužbeno) Citirajte i odgovorite

Bijah jučer na Skupštini SOKAZ. Nitko nije obavijestio predsjednike klubova kada je Skupština, a u Biltenu je samo jedna rečenica; u Programu priredbi pisao je samo datum i da će Skupština održati.
Zato, nije nas bilo više od pedeset i sve je bilo tužno i jadno.

Netko je odlučio da se medalje i pehari dijele na Pospiševim turnirima, a ne svečano, pred svima, na godišnjem okupljanju sokazovaca. I to je tužno.

Izgledalo je da se ono malo ljudi došlo samo najesti sarme i kobasica sa zeljem, jer kad je poslužen desert, svi su nakon deset minuta otišli. Ostao je samo stol s predsjednikom Stolnoteniskog saveza Hrvatske i nekoliko visokih dužnosnika SOKAZ-a.

Na jedan presavijeni A4 papir stalo je Godišnje izvješće članovima. O njemu ne treba puno pisati jer je, u najmanju ruku, smiješno. Napisano je, recimo, da je jučerašnja večera koštala 25.000 kuna što je komedija. Napisano je da se novac troši i na informatiku što je još smješnije jer se ni danas ne mogu upisati novi rezultati prvog kola, a neke su utakmice već odigrane. Bilten je stigao u posljednji čas (bez poziva na Skupštinu).

Promijenjen je čak i taj Statut, a da prije toga nije provedena nikakva javna rasprava članova Udruge i nitko s tim nije prethodno bio upoznat. Sada se zapravo ne zna što je to izmijenjeno jer se to napravilo u 3 minute, pa sve navodi na misao da ljudi nisu pozvani na Skupštinu da lakše prođe ta izmjena.

Da se radi o nečem čudnom govori i to da sam i ja glasao iako nisam izabrani član Skupštine, a mogao je to svatko tko je došao na jučerašnju večeru jer – nitko nije zbrajao glasove.

Jučer, umjesto slavlja stolnog tenisa i najveće europske rekreativne lige, jad i bijeda. Umjesto da, kao Udruga, napredujemo iz godine u godinu, mi nazadujemo. Tako se to ne radi, ali svi mi živimo na Balkanu, pa znamo da se ne može bolje voditi SOKAZ nego što se vodi Država.

I na kraju, znam da ću se zbog ovoga što pišem ponekom i zamjeriti, ali žao mi je što se jučer nisam malo podružio s dugogodišnjim prijateljima i poznanicima – rekreativcima u zajedničkom sportu.

Njih nitko nije ni pozvao, pa ovo i pišem samo zbog njih i s nadam da će iduće godine sve biti puno bolje organizirano.

A možda i neće.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: uto ožu 06, 2012 11:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisi to loše sročio , ali mislim da bi izvješće trebalo bit potpisano Pojma nemam Thumbs up
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 06, 2012 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije baš dobro sročio, pogotovo anonimni napadi bez potpisa.
Dok ne napiše detalje, zatvaram topic i cenzuriram, a potrudit ću se i da postane praksa.
Kad se potpiše u profil, pričat ćemo.

Osamstočetrdezdevetu kritiku na to šta piše na forumu bez potpisa mi se stvarno ne da gutat. Rigo

Jedino je u pravu za informatiku i onog šarlatana šta uzima novac, probat ću se zauzeti da se nađe netko drugi..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto ožu 06, 2012 12:57 pm    Naslov : Re: IZVJEŠĆE SA SKUPŠTINE SOKAZ (neslužbeno) Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
Bijah jučer na Skupštini SOKAZ. Nitko nije obavijestio predsjednike klubova kada je Skupština, a u Biltenu je samo jedna rečenica; u Programu priredbi pisao je samo datum i da će Skupština održati.
Zato, nije nas bilo više od pedeset i sve je bilo tužno i jadno.

kapetani ekipa su dobili informaciju o skupstini u biltenu. ljudi na te skupstine vec godinama dolaze samo jesti i to nije predsjednistvo krivo.

Citat:
Netko je odlučio da se medalje i pehari dijele na Pospiševim turnirima, a ne svečano, pred svima, na godišnjem okupljanju sokazovaca. I to je tužno.

dodjela medalja i pehara na skupstini je i prije bila formalnost na koju je malo tko obracao pozornost. za svaki dodijeljeni pehar bi zapljeskalo 2-3 prijatelja doticnog i jos 10ak iz pristojnosti.

suocimo se s cinjenicom da "svecane dodijele pehara i medalja" u sokazu nema vec jako dugo. meni osobno to ne smeta, jer stvarno ne zelim slusati i gledati dodijelu 75 pehara iz ekipnog prvenstva (po 3 mjesta iz 25 liga).

mislim da je ljudima ipak bitnije samo igranje i druzenje, a slast osvajanja nekog od prva 3 mjesta je najveca u trenutku tog osvajanja, dok jos traje prvenstvo. cisto sumnjam da je nekom uz to jos bitno da mu na skupstini nepoznati ljudi pljescu jer je osvojio jedno od prva tri mjesta u XY ligi.

Citat:
Izgledalo je da se ono malo ljudi došlo samo najesti sarme i kobasica sa zeljem, jer kad je poslužen desert, svi su nakon deset minuta otišli. Ostao je samo stol s predsjednikom Stolnoteniskog saveza Hrvatske i nekoliko visokih dužnosnika SOKAZ-a.

ako se ne varam, sve sluzbene teme su zavrsile PRIJE vecere. tako da ne vidim zasto bi netko tko je dosao sa stvarnim i ozbiljnim interesom za skupstinu ostajao tamo jos satima nakon sto je rasprava zavrsena.

Citat:
Na jedan presavijeni A4 papir stalo je Godišnje izvješće članovima. O njemu ne treba puno pisati jer je, u najmanju ruku, smiješno. Napisano je, recimo, da je jučerašnja večera koštala 25.000 kuna što je komedija.

slazem se. nije transparentno, nikome se nikad ne polazu nikakvi racuni, nije objasnjeno zasto se na "postu i uredski pribor" trosi 30,000 kn, itd.

Citat:
Napisano je da se novac troši i na informatiku što je još smješnije jer se ni danas ne mogu upisati novi rezultati prvog kola, a neke su utakmice već odigrane.

troskovi informatike ukljucuju troskove za server koji omogucuje da stranica uopce postoji kao i sate i sate rada ib-a koji ju drzi na nivou na kojem ju drzi. da imas ikakve ideje koliko posla ima oko rang liste i svega ostalog, i da si uzeo u obzir kad je stigao bilten i koliko je ib imao vremena da upise sve ekipe, shvatio bi da je tvoja izjava smijesna.

Citat:
Bilten je stigao u posljednji čas (bez poziva na Skupštinu).

Promijenjen je čak i taj Statut, a da prije toga nije provedena nikakva javna rasprava članova Udruge i nitko s tim nije prethodno bio upoznat. Sada se zapravo ne zna što je to izmijenjeno jer se to napravilo u 3 minute, pa sve navodi na misao da ljudi nisu pozvani na Skupštinu da lakše prođe ta izmjena.

Da se radi o nečem čudnom govori i to da sam i ja glasao iako nisam izabrani član Skupštine, a mogao je to svatko tko je došao na jučerašnju večeru jer – nitko nije zbrajao glasove.

bilten je stigao kad uvijek stize, nekoliko dana prije skupstine. i moj primjerak je sa sobom imao poziv na skupstinu (i dnevni red), ne znam zasto tvoj nije.

slazem se, trebalo je unapred obavijestiti ljude o izmjeni statuta, pa da ljudi bar znaju malo detaljnije sto se tocno misli napraviti.

ovako kako je to provedeno, kriv si jednim dijelom i ti jer se nisi ustao na skupstini i rekao "STANITE MALO, DAJTE DA CUJEMO O CEMU SE TOCNO RADI PRIJE NEGO GLASAMO".

umjesto toga i sam priznajes da si glasao.

Citat:

Jučer, umjesto slavlja stolnog tenisa i najveće europske rekreativne lige, jad i bijeda. Umjesto da, kao Udruga, napredujemo iz godine u godinu, mi nazadujemo. Tako se to ne radi, ali svi mi živimo na Balkanu, pa znamo da se ne može bolje voditi SOKAZ nego što se vodi Država.

I na kraju, znam da ću se zbog ovoga što pišem ponekom i zamjeriti, ali žao mi je što se jučer nisam malo podružio s dugogodišnjim prijateljima i poznanicima – rekreativcima u zajedničkom sportu.

Njih nitko nije ni pozvao, pa ovo i pišem samo zbog njih i s nadam da će iduće godine sve biti puno bolje organizirano.

A možda i neće.

svi kapetani su valjda s biltenom dobili poziv (ja sam isto dobio bilten postom jer sam voditelj lige), a prijatelje iz sokaza koji nisu kapetani si mogao i ti zvati.

vezano za napredak i buduce skupstine, vise o tome bi ti vjerojatno mogao ib reci. samo ne znam hoce li imati volje da to napravi, obzirom da:

1) si bez osnove popljuvao i njegov rad
2) se nisi ni predstavio
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac se nije sam predstavio, ali ga je predstavio rope u drugoj temi ( http://sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=1954 ) pa se rasprava moze nastaviti. opletite!
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pošto je čovjek razotkrivem ne svojom voljom predlažem da se tema zaključa, ili uvedite nova pravila prijave na forum Wink

Ko je drda????

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daj nek netko razotkrije drdu!
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se ROFL Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Pošto je čovjek razotkrivem ne svojom voljom predlažem da se tema zaključa, ili uvedite nova pravila prijave na forum Wink

Ko je drda????

pravila su jednostavna. mozete se registrirati s imenom ili anonimno ili s krivim imenom, vasa stvar. ali ako vas netko razotkrije necemo biti vitezovi koji ce braniti vase sveto pravo na anonimnost, rijesite to s njim. Pojma nemam
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znači ja sam mogel napisat da je papunac recimo Branko Čopić i ...? Kaj sad. Ko može dokazat da nije? Tko odlučuje na forumu o vjerodostojnosti razotkrivene osobe.
Opet ponavljam možda (a vjerovatno i je) je rope u pravu, ali je krajnje neetično i nefer, nesportski ili kako več hočeš razotkrivat članove (bez njihovog pristanka) na forumu, na kojem se više manje svi znamo a ako i ne sigurno čemo se kad tad srest za zelenim stolom i smeđim šankom Wink

Toliko o Vašoj moralnosti, pa ovo je gore nego pobjediti nekog sa , ne 11:0, već 21:0. Klanja se

Zadnja promjena: Pale; sri ožu 07, 2012 11:49 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Upravo tako, jedino što..

Izra (napisa):
pravila su jednostavna. mozete se registrirati s imenom ili anonimno ili s krivim imenom

..ovo zadnje možete, ali ne smijete, jer je vrlo nekorektno.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki hvala na druženju moram ići.
Nemojte kaj zamjerit Grouphug

[Vrh]
Izra

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Znači ja sam mogel napisat da je papunac recimo Branko Čopić i ...? Kaj sad. Ko može dokazat da nije? Tko odlučuje na forumu o vjerodostojnosti razotkrivene osobe.
Opet ponavljam možda (a vjerovatno i je) je rope u pravu, ali je krajnje neetično i nefer, nesportski ili kako več hočeš razotkrivat članove (bez njihovog pristanka) na forumu, na kojem se više manje svi znamo a ako i ne sigurno čemo se kad tad srest za zelenim stolom i smeđim šankom Wink

Toliko o Vašoj moralnosti, pa ovo je gore nego pobjediti nekog sa , ne 11:0, već 21:0. Klanja se

nismo ga ni ib ni ja razotkrili nego rope, pa ako ces prozivati nekog prozivaj njega. nama ne pada na pamet traziti po forumu tko laze a tko ne laze i brisati pogresne navode i prozivanja. sto se mene tice papuanac je razotkriven, ako to nije on (ili je ali ne zeli priznati) nek demantira pa cemo opet staviti temu pod kljuc.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zar nije ključna razlika to što su podaci nekad bili u profilu? To mu sigurno Perić nije upisivao i brisao.

Da ja sad obrišem svoje ime i prezime, zar bi se svi morali praviti da ne znaju tko je ib, jednom kad krenem u pljuvačke pohode? Pojma nemam
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri ožu 07, 2012 12:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
krajnje neetično i nefer, nesportski ili kako več hočeš razotkrivat članove (bez njihovog pristanka) na forumu, na kojem se više manje svi znamo

Wow Misli Brukica
Čupa

PostPostano: sri ožu 07, 2012 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovaj ikota je jebeni biser. i još vrijeđa na pasja kola Klanja se pogledaju se papuančevi postovi i sasvim je jasno tko je. ne krije se kao drda na primjer. Mad

pišem iza wolfa kako i pristoji sljedbenicima. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
papuanac

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:02 pm    Naslov : BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

Inteligencija našeg naroda očituje se u činjenici da se uvijek vodi žestoka rasprava koje je boje bila čarapa na glavi pljačkaša banke, nego tko je taj pljačkaš i koliko je love opljačkao. S takvom nam se inteligencijom provukao i Pašalić i Rajić, a provući će se i Sanader i Todorić. Mi smo jednostavno glup narod i to si moramo priznati.

Dakle, i ovdje se vodi rasprava tko sam ja, a ne o onome što sam napisao. Pa, idemo onda objasniti i nacrtati:

1. Da li je SOKAZ najveće europsko ligaško natjecanje stolnotenisača rekreativaca u Europi i da li je ono, prema tome, ugledno i važno?

2. Da li je na godišnju Skupštinu takve jedne organizacije došlo manje od pedesetak ljudi? Da.

3. Da li je svim kapetanima momčadi poslan poziv na Skupštinu? Ne (Ja ga nisam dobio).

4. Da li su se pehari i medalje za ligaško natjecanje dijelili na nekim drugim natjecanjima s kojima nisu imali nikakve veze? Da.

5. Da li je podjela pehara i medalja svečan čin, a ne samo formalnost? Da.

6. Da li je i sama Skupština (za nekoga) samo formalnost, a ipak svečan čin? Da.

7. Da li su godišnji prihodi i rashodi prikazani članovima uvredljivo netransparentno? Da.

8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen? Da.

9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.

10. Da li bi Bilten ovako uglednog i važnog natjecanja mogao izgledati bolje i sadržajnije? Da.

11. Da li je, bez prethodne javne rasprave i bilo kakve obavijesti članovima izmijenjen Statut? Da.

12. Da li su izabrani članovi Skupštine glasali? Ne.

13- Da li je mogao glasati svako tko je došao? Da.

14. Da li su prebrojavani glasovi? Ne (bijah tamo, pa sam vidio).

15. Da li je to nestatutarno, dakle nelegalno? Da.

16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da.

17. Da li je posljednja godišnja Skupština izgledala jadno i otužno? Da.

18. Da li, ja kao član SOKAZ imam pravo na svoje mišljenje? Da.

19. Da li se ispod svakog posta članovi Foruma potpisuju svojim punim imenom i prezimenom? Ne (pa zato i postoje nadimci).

20. Da li će ovo moje osobno mišljenje nešto promijeniti? Ne.

Za mene je ova tema završena, a vi me, poštovani kolege, cenzurirajte, banirajte s Foruma, izbacite iz SOKAZ-a ili što već. To je uobičajena praksa na ovom prostorima; to se uvijek radi onima koji misle svojom glavom i i imaju neko SVOJE mišljenje. Toga nam ne nedostaje i toga sam se, brate mili, u svom životu nagledao :))))))
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dren

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čupu za vođu čopora!!! Klanja se
Wolfi ionako nije alfa mužjak jer je slijep i nosi očale Kava

ups. I Čupa nosi očale pa i on otpada. Al može Kern, on je prototip alfa mužjaka Zubo
Izra

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
...

u svemu ovom sto si napisao sadrzi se tvoje misljenje koje je izreceno na jedan stilski normalan nacin, tako da nemamo razloga da te baniramo.

anonimno prozivanje ljudi vec nije u redu, al to smo vec rijesili.

u tom tvom misljenju ima istine, ima i puno toga sto je pogresno, al samo jedan detalj...

Citat:
8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen? Da.

9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.

nadam se da ti je jasno da ovakvim biserima potkopavas sve ostalo sto napises?

da, branim ib-a i zato sto mi je frend i suigrac iz ekipe, ali mislim da je svima na forumu jasno kolika je glupost to sto si tu napisao.

Zadnja promjena: Izra; sri ožu 07, 2012 1:24 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pitanje za papuanca

Da li si se ,na skupštini kojoj si prisustvovao , javio za riječ i išta rekao o svim nepravilnostima koje si naveo ? NE ? Confused Pfff
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.