| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Slavonac
Pridružen/a: 04. 09. 2006. (14:47:32) Postovi: 159 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: čet sij 04, 2007 12:18 am Naslov
: Kako zaljepiti "travu" bez spužve ( OX ) |
|
|
Molim znalce i iskusne travaroše da opišu na koji način je najbolje zaljepiti travu bez spužve ( OX izvedba ).
Dobio sam na poklon VIRUS II - OX pa želim savjete kako bih je pravilno zaljepio a da ne narušim njezine osobine.
Unaprijed hvala !!!  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet sij 04, 2007 12:41 am Naslov
: |
|
|
imo: nemres puno fulat.... samo je ne rastezi dok je lijepis...
ljepila koja svi koriste (tocnije alkohol u ljepilu) napuhavaju spuzvu.... koja naraste za par postotaka.. i koja prilikom lijepljenja nateze gumu, jer su vec otprije spojeni (spuzva i guma)...
i pusti da se ljepilo skroz posusi.... jer ce ti se guma nafrkat u ruci... ono.. polako, s puno paznje, njeznosti, sputilnosti i slicno (ma sve isto ko analni sex...).. vjerujemo u tebe  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet sij 04, 2007 11:53 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | imo: nemres puno fulat.... samo je ne rastezi dok je lijepis...
ljepila koja svi koriste (tocnije alkohol u ljepilu) napuhavaju spuzvu.... koja naraste za par postotaka.. i koja prilikom lijepljenja nateze gumu, jer su vec otprije spojeni (spuzva i guma)...
i pusti da se ljepilo skroz posusi.... jer ce ti se guma nafrkat u ruci... ono.. polako, s puno paznje, njeznosti, sputilnosti i slicno (ma sve isto ko analni sex...).. vjerujemo u tebe  |
Kak, isto? Veliš da se u ljepilo mora posušiti pa tek onda na posao, a u analnom ak nije vlažno nema šanse.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Free runner
|
Postano: čet sij 04, 2007 12:37 pm Naslov
|
|
Dečki vama je naravno skroz jasno da analac prakticira i grupacija homo orjentacije i da ste mi od sad vrlo sumnjivi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet sij 04, 2007 12:39 pm Naslov
|
|
| STK Zagorec Krapina (napisa): | Dečki vama je naravno skroz jasno da analac prakticira i grupacija homo orjentacije i da ste mi od sad vrlo sumnjivi  |
Čuj nisi možda razmislil da imamo mlade moderne žene  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet sij 04, 2007 12:48 pm Naslov
|
|
uf sto je zastranio topic...
da podsjetim... rijec je o lijepljenju OX gume....  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet sij 04, 2007 1:03 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | uf sto je zastranio topic...
da podsjetim... rijec je o lijepljenju OX gume....  |
Ma bitno je da smo čovjeku pomogli, ovak ili onak, svejedno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet sij 04, 2007 2:07 pm Naslov
|
|
Neozbiljnost i kreveljenje po forumu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: čet sij 04, 2007 2:28 pm Naslov
|
|
Dečki hvala na danim savjetima, ali mislim da ne dajete dovoljno savjeta, informacija i preciznih uputa.
Negdje sam pročitao da se kod OX gume pri ljepljenju maže samo drvo ( 2 puta ) i onda se polako uz pomoć običnog A4 formata papira postupno guma polaže i ljepi.
Ima li tko iskustva sa ovim načinom, da li se papir ljepi na ljepilo za gume, kako se eventualno kasnije guma skida sa drveta ?? To je ono što mi može pomoći pa molim za vaša iskustva !!  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
Pridružen/a: 24. 05. 2005. (09:50:40) Postovi: 83 Lokacija: Planet Zemlja
|
Postano: pet sij 05, 2007 2:04 pm Naslov
|
|
Slobodno namaži i gumu, a drvo možeš dva puta da drži čvršće.
Kad se ljepilo na gumi i drvu osuši, gumu položi na papir tako da donji dio gume viri izvan papira (odatle počinješ ljepiti) oko 1cm.
Tad papir položi na drvo i LAGANO pritišći kretajući prst od ručke prema jednoj pa onda drugoj strani reketa tako da istjeraš zrak. Zatim oslobodi novi cm gume i ponovi postupak. Tako nastavljaš dok ne zaljepiš kompletnu gumu.  _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: sub sij 06, 2007 1:07 am Naslov
|
|
Veliko hvala Tovaru na ovim savjetima koji očigledno dolaze iz iskustva.
Objašnjenje mi je potvrdilo i dosta pojasnilo ono što sam ranije čuo.
Još jednom hvala.  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: ned sij 07, 2007 10:05 pm Naslov
|
|
Još jedno pitanjce, ako može .... za iskusne travaroše.
Pošto VIRUS II guma može biti ljepljena tako da bude brža ili sporija, kako bi ju bilo bolje zaljepiti, ako se želi igrati sa poludistance ?
Da li je za obrambenu igru sa poludistance bolje da guma bude brža ili sporija ? Molim za odgovor iskusnog Tovara. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
|
Postano: pon sij 08, 2007 10:27 pm Naslov
|
|
Moram priznati da prvi put čujem da je to moguće, ljepljenjem određivati brzinu gume
Sa OX gumama se uglavnom igra na stolu i to neposredno nakon odskoka, uguravajeći odnosno štopajući.
0.5, 1.0, 1.5 za obranu odnosno lov, a 1.5 i deblje za agresivnu igru na stolu odnosno napad.
Na tebi je da odlučiš.
Ako je ljepljenjem to uopće moguće  _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: pon sij 08, 2007 11:32 pm Naslov
|
|
Tovare veliko hvala na pojašnjenjima, a istina je da VIRUS II guma ima dvije strane gume.
Ako ju ljepiš na stranu označenu sa "S" onda guma ima veću brzinu ( redovi prištića su ukoso ), a ako ju ljepiš na "L" stranu ( zakrenuta guma za 90 stupnjeva ) onda guma ima manju brzinu - redovi prištića su okomito ravni.
U svakom slučaju hvala na pojašnjenju za OX gume, a mislim da ću izabrati stranu "S" jer onda moram praviti manji pokret rukom za istu brzinu udarca. Pozdrav !!  _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
|
Postano: uto sij 09, 2007 12:18 pm Naslov
|
|
Nisam imao pojma jer takvu gumu još nisam imao u ruci niti čuo da se to može sa gumom.
A koji je tvoj stil igre? _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: uto sij 09, 2007 9:15 pm Naslov
|
|
E, pa prijatelju ovako ...
Nastojim igrati obranu sa stola ili poludistance, a čim mi se ukaže prilika priskočim i napadam ili sa travom na bekendu ( Neubauer Inferno ) ili sa beksajdom na forhendu, te uguravam travom ili vučem sajdspin sa poludistance.
Nekada mi ovo ide zaista dobro, a nekada ..... zavisi dosta koliko sam raspoložen za kretanje.
To bi bilo to, a ako se ne varam ti imaš dosta iskustva u igri sa travama?
I još da te uputim, na stranici www.tonihold.com možeš pročitati o VIRUS II gumi, i različitom načinu njenog ljepljenja. _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slavonac
|
Postano: čet sij 11, 2007 11:56 pm Naslov
|
|
Zaljepio sam VIRUS II gumu u OX izvedbi prema uputama Tovara i ovim putem mu još jednom zahvaljujem na njima. Naljepio sam po stranici S za bržu gumu.
Uz pomoć papira, centimetar po centimetar, izguravanjem zraka i sve je OK.
Večeras sam probao igrati i to je izgledalo više nego uspješno.
Hvala i Bog _________________ Slavonac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|