NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

IZVJEŠĆE SA SKUPŠTINE SOKAZ (neslužbeno)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:24 pm    Naslov : Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):

Smile)))))

Nisam bio na skupštini jer nisam kapetan i nisam vidio obavijest u biltenu. No vjerojatno ni tad nebi došao jer je skupština u tjednu kad se igra već prvo kolo lige, a ja bome nemam baš toliko slobodnog vremena.
Al evo baš da ti odgovorim jer si se ipak dotakao i nekih stvari koje bih i sam volio da se razjasne. Puno toga što si napisao je krajnje nebitno (subjektivno) ali ima i zabrinjavajućih pojavnosti (tm Franjo)

1. Nebitno
2. Nebitno
3. Da, pitaj poštara gdje ti ga je izgubio.
4. Da i ta natjecanja su jako bitna.
5. Da i stoga i jesu djeljeni na bitnim susretima natjecanja tih liga
6. Nebitno
7. Da, po tvom nahođenju. Nisam bio pa ne mogu reći. Za raspravu (slažem se s tobom ako si u pravu)
8. Neznam, normalno bi bilo da jest. za raspravu je koliko je plaćen
9. Osobna percepcija. Uvijek će biti nezadovoljnika. Kako radim i sam kao informatičar, mislim da ib radi vanredan posao.
10. Slažem se, dakle za raspravu
11. Najozbiljnija optužba. za ozbiljnu raspravu
12. Nemaju ni potrebe, oni donose prijedlog, znači automatski su za.
13- Demokracija, članovi udruge glasaju, ovo je meni dobro i trebalo bi biti tako.
14. prebrajali bi se da je bilo blizu. neke stvari se mogu odma skužit a bez da brojiš točno svaki glas, zar ne?
15. Diskutabilno, treba proučiti statut pa onda govoriti
16. Subjektivna stvar, jesi ih zvao i pitao zašto nisu došli? Možda su bolesni?
17. Subjektivno i nebitno
18. Apsolutno
19. Ne, ali svako pošten u profilu ima puno ime i prezime, jer inače, na uobičajeno anonimnom sajtu kao što je ovaj forum, uobičajena je praksa da se one tko se potpišu shvaća ozbiljno jer stoje iza onoga što su napisali, a anonimce provokatorima
20. Subjektivno. Ne mora značiti

Mene osobno puno više zanimaju stavke da se navodno potrošilo 25000kn za skupštinu i 30000kn na poštarinu koje si naveo ranije a ovdje ne (neko zloban bi zbog toga zaključio da se buniš sebe radi a ne zbog neprofesionalnosti udruge)
Isto tako me smeta što datum skupštine i sadržaj iste nije bio na naslovnici weba (što nije problem admina već onoga koji mu govori što da stavi)

Fala Bogu, ib nam je sredio ovaj forum pa ćemo tu sve to raspraviti.
Čupa

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kaj je ovo danas?! a nije ni jugo, čisto lijepi dan. Very Happy dajte recite ovom o kako sam ja pametan a hrvati glupi i imam svoje mišljenje da je teme tek nedugo otvorena i da smo rješavali formalna odnosno prethodna pitanja. ak treba nacrtat ću mu. Hekla
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

izdvojit cu ono sto mi se cini bitno od onog sto si napisao...

papuanac (napisa):

7. Da li su godišnji prihodi i rashodi prikazani članovima uvredljivo netransparentno? Da.

s ovim se slazem.

Citat:

11. Da li je, bez prethodne javne rasprave i bilo kakve obavijesti članovima izmijenjen Statut? Da.

izmjene su najavljene (ali ne i opisane) u dnevnom redu koji je naveden u pozivu na skupstinu (koji ne znam zasto nisi dobio, neki od nas jesu). druga je stvar sto se tamo prisutni nisu potrudili informirati o tome i postaviti koje pitanje. i da, na tebe mislim.

osnovana kritika ide na racun predsjednistva sto nisu unapred iznijeli cijeli plan izmjena statuta, ali jos vec kritika ide na racun svih koje to zanima a nisu se raspitali ili podigli glas o tome na skupstini.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čupa (napisa):
ovaj ikota je jebeni biser. i još vrijeđa na pasja kola Klanja se pogledaju se papuančevi postovi i sasvim je jasno tko je. ne krije se kao drda na primjer. Mad

pišem iza wolfa kako i pristoji sljedbenicima. Klanja se

Neznam koga vrijeđam ili kog sam uvredil. Možda si se našel uvređen u onoj zeki o vođi čopora. Sorry na tome, al tak mi izgleda, u svakoj temi podupirete jedan drugog. Možda i imate isto ražmišljanje Klanja se
Možda si ipak ti vođa???

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 2:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam vođa, gle mi avatar!!!! JA, JA! Mah mah

Tuzni

Ništa ne pomaže kad te ne poštuju ko boźanstvo. Crying
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 2:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
ib hvala ti na ovome Thumbs up
Ova enigma me muči več godinama Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Čupa

PostPostano: sri ožu 07, 2012 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ibe je vođa. ali čini mi se da mu se opasno trese stolica. Zubeki
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: sri ožu 07, 2012 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vračaj pare ti neznalico računalska!!! Azdaja
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 3:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, evo! Crying
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 3:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kaže..

papuanac (napisa):
2. Da li je na godišnju Skupštinu takve jedne organizacije došlo manje od pedesetak ljudi? Da.

3. Da li je svim kapetanima momčadi poslan poziv na Skupštinu? Ne (Ja ga nisam dobio).

Ne mogu garantirati jer ne lijepim kuverte, ali uz svaki bilten ide poziv na Skupštinu, i do sada nisam čuo da netko nije pozvan.
Ne znam jel tvoj bilten imao, ali ako nije, uvjeren sam da se radi o nehotičnom propustu. Za teoriju zavjere, uzmi bilten i nazivaj redom tko je imao poziv, a tko nije.

papuanac (napisa):
4. Da li su se pehari i medalje za ligaško natjecanje dijelili na nekim drugim natjecanjima s kojima nisu imali nikakve veze? Da.

5. Da li je podjela pehara i medalja svečan čin, a ne samo formalnost? Da.

Razlog podjele na turnirima je isključivo to što ih se na Skupštini uspijevalo podijeliti jedno 35-40%, a na turnirima u Prečkom ove sezone jedno 85%.

SOKAZ nema skladišni prostor. Kada ti ostane 60% nepodijeljenih pehara, Boško ih nosi u svoju garažu, i svi ponovo razbijaju glavu kako da ih ipak uspiju dostaviti ekipama. Traže se novi termini (a to su opet turniri), a Boško u svojim godinama puni auto još jednom il dvaput sa jedno 50ak pehara.

Da li je podjela na turnirima manje svečana? Može biti, ako zaista ima ljudi koji revno prate svaku ligu i svih 75 pehara na Skupštini, u što sumnjam.
Je li praktičnija, i podijeli li se na kraju krajeva ipak više pehara? Da.

Zašto se nisi žalio kada je ta praksa počela prije koju godinu? Ne znam, ali ovako skupljeno sve skupa vjerojatno bombastičnije odjekuje.

papuanac (napisa):
6. Da li je i sama Skupština (za nekoga) samo formalnost, a ipak svečan čin? Da.

papuanac (napisa):
16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da.

Koliko vidim, plačeš da se nisi uspio vidjet i napričat s frendovima, dok si ostalima spreman predbaciti da dođu samo pojest, popričat i otić. Smile

Da li je tebi Skupština nešto posebno svečan čin? Pa i nisi me uvjerio.

papuanac (napisa):
7. Da li su godišnji prihodi i rashodi prikazani članovima uvredljivo netransparentno? Da.

Sve ove godine je bilo isto. Zašto ne pošalješ upit na odgovorne osobe?

Ispitat ću što se može ispitati u vezi malo bolje specifikacije jer vidim da je dobrom dijelu trn u oku, ali jedino znam da me cifre nisu zanimale do nivoa raskapanja, i da ne vjerujem da se netko bogatio. Ali ako može preciznije, tada i treba preciznije.

papuanac (napisa):
8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen? Da.

9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.

Ovo je tvoj osobni sud, al tješim se da si u manjini.
Ako je tvoj jedini argument izgubljena jedna večer za prve rezultate, moram priznati da si oštar kritičar.

Što se te izgubljene večeri tiče, ja ne prikupljam registracije. Vidim ih 15 minuta prije nego što bilten izađe na netu, otprilike 6-7 dana prije prvenstva.
Od tog trenutka mi treba desetak sati rada, ovaj put se desilo da zbog tjedna na poslu, vikenda na turniru, te popodneva na Skupštini nisam stigao do ponedjeljka, nego do utorka ujutro.

Kolika šteta je što u ponedjeljak nije radio upis? Zanemariva, ja bih rekao.

Jesam li trebao propustiti najbolji turnir godine da se ne bi našao netko nabijati mi jednu večer na nos? Ne pada mi na pamet.

Trebam li se pravdati uopće ovako? Pojma nemam

papuanac (napisa):
10. Da li bi Bilten ovako uglednog i važnog natjecanja mogao izgledati bolje i sadržajnije? Da.

Vidim forum vrvi od tvojih prijedloga, što za stranicu, što za bilten. Ponavljam, bilten ne radim ja, ali moram priznat da ne znam što nedostaje i što bi trebalo biti bolje.

papuanac (napisa):
11. Da li je, bez prethodne javne rasprave i bilo kakve obavijesti članovima izmijenjen Statut? Da.

To je bila točka na dnevnom redu u pozivu. Očekivao sam da će pisati o čemu će biti riječi, i moram priznati da me začudilo da ne piše.

Što je javna rasprava, i nije li Skupština javna rasprava? I treba li Skupština prije Skupštine, kada ni na Skupštini nitko nije bio zainteresiran za raspravu?

Inače, promjena se odnosi na sastav Skupštine, smanjit će se broj delegata na jedno 60-ak, ali za to ću otvoriti zasebnu temu čim dobijem finalnu verziju teksta za koji dan.

papuanac (napisa):
12. Da li su izabrani članovi Skupštine glasali? Ne.

13- Da li je mogao glasati svako tko je došao? Da.

Glasuje se papirićima koje si dobio na ulazu, prilikom registracije kao predstavnik neke ekipe.
Jesi li digao ruku makar su svi oko tebe mahali papirićima? Ili si nekome uzeo njegov papirić? Nijedno nije u redu. No no

papuanac (napisa):
14. Da li su prebrojavani glasovi? Ne (bijah tamo, pa sam vidio).

15. Da li je to nestatutarno, dakle nelegalno? Da.

Mahom svi glasovi su bili u zraku, preko dvije trećine sigurno. Nitko se nije javio na raspravu, nitko nije imao primjedbu da se treba prebrojiti kad je toliko jasno. Pa ni ti.

papuanac (napisa):
17. Da li je posljednja godišnja Skupština izgledala jadno i otužno? Da.

Meni je izgledala jednako kao i sve ostale unazad 10 godina, minus podjela pehara. Confused

papuanac (napisa):
18. Da li, ja kao član SOKAZ imam pravo na svoje mišljenje? Da.

19. Da li se ispod svakog posta članovi Foruma potpisuju svojim punim imenom i prezimenom? Ne (pa zato i postoje nadimci).

Ako si nepotpisan, kako da znamo da si član SOKAZ-a? Beljenje

Šalu na stranu, prilikom spuštanja na osobnu razinu, cenzuru će izbjeći samo potpisani postovi.
Ako ti samo po sebi nema smisla, pripiši to mojoj lijenosti da si olakšam posao i izbjegnem kritike s jedne i druge strane. Ako već loše radim posao, bilo bi glupo da se i nerviram.

papuanac (napisa):
20. Da li će ovo moje osobno mišljenje nešto promijeniti? Ne.

Vidjet ćemo.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri ožu 07, 2012 9:44 pm    Naslov : Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

Ovo je prva skupština koju sam propustio unazad 6 godina, ali ne zbog toga jer nisam dobio poziv sa biltenom, jer jesam, već zbog privatnih obaveza.

6. Da li je i sama Skupština (za nekoga) samo formalnost, a ipak svečan čin?
Za mene je to uvjek bio svečani čin, jer smo uglavnom dolazili po pokale, i ljepše ti ga je primiti pred 100 uzvanika nego na "Dedi" praktično sam uzeti sa stola, a i jedne je godine Tina Katanić došla uz pusicu to napraviti.

8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen?
Neznam, ak nije treba biti, jer znam kolok to uzima slobodnog vremena.

9. Da li on dobro radi svoj posao?
Imamo najbolju stranicu na svijetu
Thumbs up
bigdedi

PostPostano: sri ožu 07, 2012 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):

Stvarni troskovi i prikazani troskovi se vjerojatno razlikuju, u svim neprofitnim organizacijama cesto se stvarni troskovi ne smiju prikazati kakvi jesu, nego se prebijaju pod nekim drugim stavkama... a sad ceprkati po govnima radi par kuna se doslovno ne isplati, jer funkcionalnost udruge sokaz je na nevjerojatno visokom nivou, i uz to odrzavaju financijsku nulu..

papuanac (napisa):

od svih rashoda sokaza, ovo je valjda jedini koji ne osporavam... to je jedini prostor gdje su novci ulozeni u nesto sto ja koristim...

vec nekoliko godina ima otkako se prijavnina za sokaz bezrazlozno povisila (ili je razlog bila monografija, koje opet nema), a ja od te vece clanarine nisam nikakve koristi imao... pa valjda ce se monografije dijeliti, premda je moja ekipa povisenjem clanarine sigurno otplatila vec 3 komada

papuanac (napisa):
9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.

divim se svim ljudima (pogotovo ib-u) koji su tako blago reagirali na ovakvu izjavu... a sad mogu ja: UPRAVO SI IZGUBIO SVAKO PRAVO NA IZLAGANJE SVOJEG MISLJENJA, A VISE PRIMIO TVOJ SAVJET NE BIH NI U DILEMI IZBORA PROIZVODJACA CACKALICA ZA ZUBE

papuanac (napisa):
10. Da li bi Bilten ovako uglednog i važnog natjecanja mogao izgledati bolje i sadržajnije? Da.

opsezniji bilten nisam vidio, valjda jedini napredak bi bio zadrzati sadrzajnost u konciznijem biltenu... sto nije vrijedno ulozenog truda

papuanac (napisa):
18. Da li, ja kao član SOKAZ imam pravo na svoje mišljenje? Da.

Vidi pod 9.

papuanac (napisa):
19. Da li se ispod svakog posta članovi Foruma potpisuju svojim punim imenom i prezimenom? Ne (pa zato i postoje nadimci).

potpisuju se ukoliko zele biti ozbiljno shvaceni, vidis kako se kemo lijepo potpisuje i vrvi od konstruktivnih ideja In love Cheer Very Happy
papuanac

PostPostano: sri ožu 07, 2012 11:33 pm    Naslov : Otkud pravo onima koje plaćamo da se svađaju? Citirajte i odgovorite

22 lige s 12 ekipa puta najmanje 250 kuna po prijavljenom klubu puta 2 (jesenska i proljetna liga).

To je najmanje 122.000 kuna. Dobiva li SOKAZ još koju kunu od ZŠS? Koliko kuna SOKAZ dobije od Grada? Ima li možda kakvih donacija? Tih odgovora nema. Pa ako tražimo od HDZ-a da položi račune, zašto je to zabranjeno u SOKAZ-u?

Što ste se tu podigli na zadnje noge zato što sam postavio nekoliko pitanja?

Imam li možda pravo?

Pa i ja plaćam taj SOKAZ i to je moja Udruga isto kao vaša. Ili nije?

Imate li vi neka viša, ekskluzivna prava u ovoj Udruzi?

Samo glupan može napisati da se trebalo javiti i sve rješavati direktno na Skupštini. Kako se moglo tamo postaviti pitanje kad nitko nije dobio Dnevni red i nije znao o čemu će se uopće raspravljati. Sve ono tamo svelo se na sarmu i kobasice, a ja znam kako stvari stoje jer sam bio dugogodišnji predsjednik jednog sportskog saveza.

Poznajem i baru i krokodile.

Udruga od preko tisuću članova slavi Skupštinu, a dođe manje od pedeset članova?! Ne bih se začudio da iduća bude negdje privatno, na Martin bregu, samo za Predsjedništvo.

Sve je moguće.

I kakve su to priče o krvarenju administratora? Ako mu ne odgovara, neka pokupi svoj software i ode – platit ćemo onoga tko zna i tko će za svoj novac raditi i šutjeti.

MI financiramo SOKAZ i više je nego bezobrazno da se neki administrator svađa sa mnom oko mojih prigovora na Skupštinu.

Smiješno koliko si ljudi umišljaju...

Pa sami članovi su organizatori svega, od dogovaranja utakmica, plaćanja prostora za odigravanje, pa na dalje. MI sve plaćamo, pa i one obrasce za rezultate i za to ne dobivamo baš ništa besplatno. Ništa osim plaćene obrade podataka, plaćenog profesionalca koji radi u uredu SOKAZ-a, jadnog Biltena i godišnje Skupštine s kobasicama i sarmom.

I što? Konstatirao sam neke stvari i iznio svoje mišljenje. Trebam li se sad oko komične situacije u SOKAZ-u objašnjavati s nekim webmajstorom i administratorom? Pa tko njih što pita?! Otkud im pravo sudjelovanja u raspravi?

Rade li oni kao volonteri - besplatno?

Svoje IT sposobnosti ili nesposobnosti neka dokazuju onima koji su ih i iznajmili, a aroganciju zadrže za sebe.

Da nije smiješno bilo bi komično...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: čet ožu 08, 2012 12:02 am    Naslov : Re: Otkud pravo onima koje plaćamo da se svađaju? Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
22 lige s 12 ekipa puta najmanje 250 kuna po prijavljenom klubu puta 2 (jesenska i proljetna liga).

To je najmanje 122.000 kuna. Dobiva li SOKAZ još koju kunu od ZŠS? Koliko kuna SOKAZ dobije od Grada? Ima li možda kakvih donacija? Tih odgovora nema. Pa ako tražimo od HDZ-a da položi račune, zašto je to zabranjeno u SOKAZ-u?

jesi primjetio da ti nitko ne osporava pravo da postavis to pitanje?

Citat:
Što ste se tu podigli na zadnje noge zato što sam postavio nekoliko pitanja?

Imam li možda pravo?

Pa i ja plaćam taj SOKAZ i to je moja Udruga isto kao vaša. Ili nije?

Imate li vi neka viša, ekskluzivna prava u ovoj Udruzi?

ti si se podigao na zadnje noge otvaranjem ove teme. mi samo odgovaramo na ono sto ne drzi vodu u onom sto pricas, tim vise sto dobrim dijelom prozivas i kritiziras bez osnove.

ovo je nasa udruga kao i tvoja i zato mozemo svi ravnopravno sudjelovati u ovoj raspravi.

Citat:
Samo glupan može napisati da se trebalo javiti i sve rješavati direktno na Skupštini. Kako se moglo tamo postaviti pitanje kad nitko nije dobio Dnevni red i nije znao o čemu će se uopće raspravljati. Sve ono tamo svelo se na sarmu i kobasice, a ja znam kako stvari stoje jer sam bio dugogodišnji predsjednik jednog sportskog saveza.

dnevni red skupstine smo dobili zajedno s biltenom i pozivom na skupstinu. ti jedini tvrdis da ga nisi dobio.

Citat:
Poznajem i baru i krokodile.

Udruga od preko tisuću članova slavi Skupštinu, a dođe manje od pedeset članova?! Ne bih se začudio da iduća bude negdje privatno, na Martin bregu, samo za Predsjedništvo.

Sve je moguće.

apsolutno cijeli sokaz je mogao doci, skupstina je javna. umjesto da krivis predsjednistvo za to, okrivi svoje frendove koji se nisu pojavili.

Citat:
I kakve su to priče o krvarenju administratora? Ako mu ne odgovara, neka pokupi svoj software i ode – platit ćemo onoga tko zna i tko će za svoj novac raditi i šutjeti.

tko je rekao da mu ne odgovara? na cijelom svijetu jedino ti mislis da on lose obavlja svoj posao.

Citat:
MI financiramo SOKAZ i više je nego bezobrazno da se neki administrator svađa sa mnom oko mojih prigovora na Skupštinu.

Smiješno koliko si ljudi umišljaju...

Pa sami članovi su organizatori svega, od dogovaranja utakmica, plaćanja prostora za odigravanje, pa na dalje. MI sve plaćamo, pa i one obrasce za rezultate i za to ne dobivamo baš ništa besplatno. Ništa osim plaćene obrade podataka, plaćenog profesionalca koji radi u uredu SOKAZ-a, jadnog Biltena i godišnje Skupštine s kobasicama i sarmom.

I što? Konstatirao sam neke stvari i iznio svoje mišljenje. Trebam li se sad oko komične situacije u SOKAZ-u objašnjavati s nekim webmajstorom i administratorom? Pa tko njih što pita?! Otkud im pravo sudjelovanja u raspravi?

Rade li oni kao volonteri - besplatno?

Svoje IT sposobnosti ili nesposobnosti neka dokazuju onima koji su ih i iznajmili, a aroganciju zadrže za sebe.

aha, ti samo pristojno postavljas pitanja, a kad se oni koje si popljuvao krenu objasnjavati onda nemaju pravo glasa i uzasno puno si umisljaju.

ti bi najradije da ti tako "nevino" postavljas pitanja (pljujes ljude) a nitko drugi na forumu ne smije o tome dati svoje misljenje. ili smije ali samo ako se slaze s tobom?

otkud ib-u koji je clan sokaza kao i ti pravo da sudjeluje u raspravi? nakon sto ga javno prozoves postavljas pitanje odakle mu pravo da sudjeluje u raspravi? jel se ti salis? ti imas pravo pljuvati a on se nema pravo braniti?

znamo se i ok smo si, zato ti mogu iskreno reci i sad i iduci put kad se vidimo da si promasio ceo fudbal na ovoj temi.
[Vrh]
Spin

PostPostano: čet ožu 08, 2012 12:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iz perspektive običnog igrača mogu reći da za 150-200 kn upisnine na godišnjoj razini dobivam jako mnogo veselja takmičeći se pod okriljem ove udruge.

Podaci dostupni na Sokazovom webu; statistika, rezultati, rejting, usporedba igrača, .., u odnosu na stranice profi stolnoteniskog saveza gdje jednom mjesečno u .pdf formatu objave rezultate, su nebo i zemlja, odnosno ovaj ga web šiša za svjetlosnu godinu Smile
Na forumu napišem rezultate za Zimski kup,
sat vremena poslije to "netko" pretipka i službeno unese.
Da ovaj site održava neki web dizajn studio vjerujem da bi bilo skuplje i nestručnije, a o ažurnosti da se ne govori.

Što se samih financija tiče,
i poznajem i baru i krokodile,
ostaje poslušati mišljenje nekog računovođe ili revizora koji bi imao uvid u stanje,
a zna razlučiti drsku krađu od prikazivanja troškova po nekim drugim stavkama .. Smile
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet ožu 08, 2012 1:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac, a jel bi ti bio zadovoljan da ti se možda javio na raspravu ovdje netko od članova predsjedništva SOKAZa? Onako, baš kao član, a ne štajaznam, računovođa, pravnik ili božesakloni informatičar?
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 08, 2012 1:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jedino gdje administrator krvari je u predjelu mozga.
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: čet ožu 08, 2012 1:59 am    Naslov : Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):

E,to je stvarno korektno pitanje Thumbs up

vjerovatno slučajno znaš o kom' se radi Confused
vjerovatno ne znaš ko kaj radi!!! Glavom u zid

njemu za sve kapa dole Klanja se

...ja baš ne znadem preveć o komfjuktorima al neke velke face su rekle da nam je stranica Big gun

stvarno nemam blage ko bi sve to radio za brokve ali znam ziher da lik nejde po africi loveći lavove na račun sokaza!!! Ne ne

(za sebe pričam)kad bi moral unosit rezultate svih turnira,već bi na drugom kolu zimskog kupa tražio bar cenku viška.........
.......trebaš ti sve to napisat.........
......i kaj još ak i malu imaš........
.....sa strane..........
.....kaj s njom???

Pojma nemam
King

PostPostano: čet ožu 08, 2012 8:20 am    Naslov : Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
......i kaj još ak i malu imaš........

Ma nema malu, ima malog ROFL

A ti papuanac ne diraj nam plaćenika da te ne bi progutao mraaaaaaaaaaak Rocket launcher
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet ožu 08, 2012 9:39 am    Naslov : Re: Otkud pravo onima koje plaćamo da se svađaju? Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
......bljezg , bljazg , bljezg ......

Ovakvu hrpu bedastoća već dugo nisam vidio Maaamaaaa Facepalm ....a ne ...ustvari jesam .... u tvom prvom postu Rolling Eyes i još sam mislil da ono nemože niko nadmašit Ajooj i još samo nešto , pozivaš se na demokraciju i pravo na drugačije mišljenje Confused a definitivno si nedomakratičan i nasilan , teško farizejstvo Misli Tuzni
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.