SOKAZ forum
19. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Private_Driver
- Private_Driver
Mi igramo sutra ja rezultate stavljam ako ne isti onda drugi dan obavezno. Slažem se s Ikotom i nebi volio ni da nam forum zatruli ni da nemamo uvid u stanje u ligi. Ovim putem apeliram na kapetane ekipa da stavljaju rezultate i po mogučnosti da budu aktivniji na forumu jer je već prilično trulIkota je napisao/la:Kaj ovdje još niko nije odigral ili...
Pa gdje su rezultati![]()
Make your move.
- Private_Driver
- Private_Driver
Daj Frano opiši kak dečki igraju...
Imaju li materijale..?
Bertola znamo, ali ostatak ekipe nam je nepoznanica
Imaju li materijale..?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Private_Driver
Ovako, Juričić ima normalne gume, odličan reket, puno spinova povlači i večina ih dolazi kao side-spinovi( šta je jako neugodno za pohvatat)-ali zna promašivati pogotovo kad mu se mijenjaju rotacije i kad ga se napadne.Jako jako neugodan Iznimno neugodna gornja brza spinana serva i odlican spin.Žuškin igra san dvije trave, odlicno blokira i jako napada s travom, nije rijetkost da promaši ali kad pogodi pravo onda je to skoro nemoguće vratiti, s njim treba izmjenjivati duge i kratke, napadati ga sa šta dužim, ne pre jakim ali jako spinanim loptama u kombinaciji sa skračivanjima kad za to dođe prilika.. Za Bertola se zna, treba ga se napasti kao blesav jer u suprotnom težak poraz ne gine, to je uglavnom toIkota je napisao/la:Daj Frano opiši kak dečki igraju...
Imaju li materijale..?
Make your move.
Pozdrav svima!Private_Driver je napisao/la:Vidjet cemo kako ce ljestvica izgledati kada prođe bar pola prvenstva. . .Za Feniksovce neznam nisam igrao s njima vidjet cemo i to. . .puno ekipa ne poznamo tako da ce biti nadasve zanimljivo. . .Inace dogovoreno je SORRY-STK ZAGREB Petak 09.03. u dvorani Automehaničarske Škole Selska. . . . Za sada kompletne postave, dobrog zdravlja i puni elana nadamo se da idemo u novu pobjedu te da cemo deckima na kraju moci reci samo sorry
I da ne zaboravim: SORRY
Baš je bila dobra tekma!Private_Driver je napisao/la:Ovako, Juričić ima normalne gume, odličan reket, puno spinova povlači i večina ih dolazi kao side-spinovi( šta je jako neugodno za pohvatat)-ali zna promašivati pogotovo kad mu se mijenjaju rotacije i kad ga se napadne.Jako jako neugodan Iznimno neugodna gornja brza spinana serva i odlican spin.Žuškin igra san dvije trave, odlicno blokira i jako napada s travom, nije rijetkost da promaši ali kad pogodi pravo onda je to skoro nemoguće vratiti, s njim treba izmjenjivati duge i kratke, napadati ga sa šta dužim, ne pre jakim ali jako spinanim loptama u kombinaciji sa skračivanjima kad za to dođe prilika.. Za Bertola se zna, treba ga se napasti kao blesav jer u suprotnom težak poraz ne gine, to je uglavnom toIkota je napisao/la:Daj Frano opiši kak dečki igraju...
Imaju li materijale..?
Bravo dečki, uzeli ste mi mjeru! Što i nije čudo s obzirom koliko sam došao opušten na tekmu
U utorak smo u domu sportova sa ublaživačima padova
p.s.
baš si nepristojan ovak odavati velike tajne malih majstora
- Private_Driver
A ispričavam se duboko, ali kako nam neide za stolom pokušavam se malo baciti u analizu nadam se da mi to ide boljeŽugec je napisao/la:Baš je bila dobra tekma!Private_Driver je napisao/la:Ovako, Juričić ima normalne gume, odličan reket, puno spinova povlači i večina ih dolazi kao side-spinovi( šta je jako neugodno za pohvatat)-ali zna promašivati pogotovo kad mu se mijenjaju rotacije i kad ga se napadne.Jako jako neugodan Iznimno neugodna gornja brza spinana serva i odlican spin.Žuškin igra san dvije trave, odlicno blokira i jako napada s travom, nije rijetkost da promaši ali kad pogodi pravo onda je to skoro nemoguće vratiti, s njim treba izmjenjivati duge i kratke, napadati ga sa šta dužim, ne pre jakim ali jako spinanim loptama u kombinaciji sa skračivanjima kad za to dođe prilika.. Za Bertola se zna, treba ga se napasti kao blesav jer u suprotnom težak poraz ne gine, to je uglavnom toIkota je napisao/la:Daj Frano opiši kak dečki igraju...
Imaju li materijale..?
Bravo dečki, uzeli ste mi mjeru! Što i nije čudo s obzirom koliko sam došao opušten na tekmu
U utorak smo u domu sportova sa ublaživačima padova
p.s.
baš si nepristojan ovak odavati velike tajne malih majstora
Make your move.
- Private_Driver
ništa osobito...gospon kovačić i ja smo stari znanci, a ja sam prije nekoliko tjedana uveličao snježne radosti jednim filmskim padom u kojem je nastradao gležanj i nisam uopće trenirao...danas mogu obećati da ću probati igrati sve tekme pa šta bude...Rangel je napisao/la:Sutra u 19h na PMF-u Operator IV vs. Dr. Oetkern.
Biti će zanimljivo, iako se već znamo poprilično dobro![]()
Ali što je bilo sa "Pimplom" protiv Plive III? Izgubio protiv Branka i više nije igrao?
napomena: ovo nije nikakvo opravdanje za rezultat i još jednom čestitke g. kovačiću