Čestitamo Tekstilcima , ali Liga ide dalje. Ponovno se svi zajedno vidimo u slijedeći četvtak 05.03. u isto vrijeme 19:30, samo sa drugim protivnicima. Ovaj put navijamo jedni za druge i bodrimo za pobjedu
Hvala na čestitkama , tek je počelo . Drugi četvrtak zanimljiva situacija - možemo pogledati svoje izravne protivnike u 3. kolu . Kako će Vjeko vjerojatno biti out za igranje dobiva poseban zadatak od Gvardiole - snimiti protivnike i pripremiti taktiku za uletavanje u mrežu
Bravo Vjeko, Štef i gazda Guardiola, odlična tekma u kojoj je favorit Mirko pomeo (sa onim svojim reketom iz mikrovalne pećnice) nas mekušce, a ostale njegove pajdaše smo ipak uspjeli dobit. Gabrić nam je skoro uspio uzet bod, ali smo se mi tuljani ipak uspjeli izmigoljit.
Jedva čekam četvrtak da Jazbeci uzmu u obje tekme max. 6 bodova, valjda bu i kakva pivica pala.
Tek sam sad vidio, jer Vas ovaj smajlić podsjeća na nekog od mojih suigraća?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
vratite Kirina u rijumu jer ovak ispadate smješni .... Kirin lovac .... Mirko lovac .... Mirko KroKap.... knockout i aj bok...... a ne ovak da vam neki krojači kroje ligu svim akterima... i dalje
Tekstilci, morat će te doći u ponedjeljak i pratiti našu tekmu i vaše protivnike u 3. kolu, jer smo zbog višestruko zdravstveno tehničkih pitanja, tekmu odgodili za ponedjeljak u 19:30.
Brod jr. je napisao/la:alo vjekk!
kak je prošla štemajzla?
nadam se da si već napola zacijelio i isčupal 3km gaze iz nosnih otvora
JBT, izgledam ko da su me mirkec kro kop, gabra i bob sap lupali 3 sata izvan ringa. Sutra vadim 45 km gaze, a najbolja stvar su ove vesele tabletice za bol....