NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

IZVJEŠĆE SA SKUPŠTINE SOKAZ (neslužbeno)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rope

PostPostano: čet ožu 08, 2012 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
više sam "zagrizo" na to što si je netko (a velite da znate većina Vas dotićnu osobu) dao za pravo da iznosi javno nećije ime i prezime.

rope uz dužno poštovanje mislim da si postupio krajnje bezobrazno.

i

papuanac (napisa):

16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da.

ne razumijem tvoju problematiku....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gregor

PostPostano: čet ožu 08, 2012 3:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igore, kao prvo svaka čast za sve ovo šta radiš, za ovu stranicu, za sve nas koji na ovoj stranici vole pogledati rezultate, pogledati rang liste, komentirati na forumu o raznim stvarima i o puno drugih stvari za onaj smješni honorar za koji se nekima neda ni dizati iz kreveta. Klanja se Thumbs up

A što se Papuanca, možda bi trebao promijenit ime u Papakanus. Poop
Daj se sinek opusti, dolazi proljeće Spring , mlade tetice izlaze na terase Cice , nemoj pljuvat po drugima ako nedaš svoj potpis.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet ožu 08, 2012 4:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Ikota (napisa):
više sam "zagrizo" na to što si je netko (a velite da znate većina Vas dotićnu osobu) dao za pravo da iznosi javno nećije ime i prezime.

rope uz dužno poštovanje mislim da si postupio krajnje bezobrazno.

i

papuanac (napisa):

16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da.

ne razumijem tvoju problematiku....

Jebiga rope to je već malo veći problem.
Mislim da ti ovak nemrem pomoć Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Hvatljivi

PostPostano: čet ožu 08, 2012 9:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne dirati IB-a,stranica odlična,početna kod pokretanja internet preglednika STOP
Reko bi Balašević:
"ma di ćeš naći boljeg momka za te novce,
da ste mi sretni on i ti ja ću se odmah skloniti ...”
[Vrh]
Burke

PostPostano: čet ožu 08, 2012 11:21 pm    Naslov : Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen? Da.

9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.

Papuanac, htio bi samo znati kojim si argumentima došao do zaključka pod 9 ? Bla bla Drunk Jako ljut Dark evil
1.) Dali li to ib informatički loše radi svoj posao ? Misli
Ne bih rekao. Dapače, radi ga odlično. To mogu reći sa nivoa svoje struke - informatike!! Papuanac, daj me molim te demantiraj argumentima u vezi ovoga!
2.) Dali je preplačen?
Ne bih rekao. Dapače, mnogi uzimaju za isti posao i preko 5 puta više, a rade manje! To također mogu reći sa nivoa struke!
3.) Dali stranica ima većih nedostataka? Opet ne bih rekao. (Naravno da se neke stvari mogu i popraviti, ali da vidimo tko bi to ukupno gledajući bolje napravio...!?)
4.) Dali se to ib nedolično ponaša u ulozi admina, vrijeđa, laže, krade i sl.
Po meni ne! (Ovo nije sa nivoa struke nego moje osobno mišljenje, a vjerojatno i mišljenje velike većine korisnika ove stranice)
Daj navedi barem jedan valjani razlog koji bi opravdao to što si naveo! (ili si to možda naveo u afektu? Drunk )

O vezi nekih od ostalih stvari koje si naveo, dalo bi se raspravljati, ali o ovome pod 9 .... Poop Brukica Žmurko Rigo
[Vrh]
rope

PostPostano: pet ožu 09, 2012 12:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Mislim da ti ovak nemrem pomoć Wink

niš, nema veze pitat ću drdu za savjet Laughing Laughing
[Vrh]
drda

PostPostano: pet ožu 09, 2012 1:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

samo pitaj rope drda vas podrzava tebe i ib-a Thumbs up
na nevideno, i daj vidi jel mi mozete pionirceka vratiti Laughing Laughing Laughing Laughing

pusti se padobranaca Beljenje ,
rope
[Vrh]
Washo

PostPostano: sub ožu 10, 2012 8:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hej bok!!! Ja osobno mislim da papuanac ima pravo gotovo u svemu, potpuno se slažem s njim u nekim stvarima, osim u činjenici da informatika košta toliko koliko košta, jer stranica je savršena, toliko podataka nema ni Pentagon valjda, i tih novaca ne treba biti žao, i u činjenici da se nije potpisao, jer na taj način ljudi imaju priliku, i potpuno pravo, sve njegove dobre komentare jednostavno anulirati.

Ali ovo ostalo što se radi, pa daj molim Vas, pa čuo sam takvih priča da mi se Poop od toga, ljudi su globalno razočarani Skupštinom, bilo mi je to sve čudno koliko ljudi bruje o tome, jer meni osobno ta skupština ne znači ništa!!!
Svi mi želimo igrati pingić, uznojiti se, crknuti od umora i poslije otići s prijateljima na pivo!!! Ja znam da ću cijeli život, koliko budem mogao, igrati pingić i za taj luksuz platiti određene pare Sokazu, i to je ok, svaka rekreacija košta, ali molim Vas, onda te naše pare usmjerite za poboljšanje, probitak,promidžbu Naše organizacije i ovoga sporta. Sve Vas voli Vaš Branko!!! Juhuu
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub ožu 10, 2012 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo jedan od normalnih postova
Branko slažem se sa tobom Wink Klanja se Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: sub ožu 10, 2012 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne vjerujem da će nam itko na forumu ili na Skupštini točno reći na što se troši novac, možemo mi naivno postavljati pitanja, ali ništa od toga.
Netko dobro živi od amatera koji bacaju svoj novac da bi nekome bilo dobro u životu, uključujući i one koji igraju za novac protiv tih istih amatera.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub ožu 10, 2012 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako se klikne na vodstvo SOKAZ-a, tu ima dosta ljudi, mene zanima koliko ih dobiva novac od toga.

Sramota je i da u disciplinskoj komisiji mjesto ima čovjek koji ne dozvoljava dolazak na utakmicu njegove ekipe, a naveliko se priča da je utakmica namještena.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub ožu 10, 2012 12:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Osobno me briga ko se bogati i kolko ko ima zarade. To je njihova sposobnost i netreba biti jalan Wink
Dok se ja zabavljam i takmićim upoznajem dobre ljude za 40 kn mjesečno (2x250kn za dve sezone godišnje) briga me za ostalo.
Da Vođo nebum te zaboravil Wink
Kad još k tome imamo ovako dobar forum gdje saznamo sve o svakom onda nam je fakat glupo razmišljat o nećijoj zaradi.

[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 10, 2012 12:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čini mi se da imaš uvrnutu definiciju "sposobnosti"
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub ožu 10, 2012 1:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki znam da ti se samo čini, ali krivo ti se čini Wink
Da si uvjeren u sebe onda bi znao da imam krivo, ali pošto ni sam neznaš kaj da misliš samo ti se čini Beljenje

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.