| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
V3ctor
Pridružen/a: 12. 03. 2012. (09:37:01) Postovi: 2 Lokacija: Sv. Nedelja
|
Postano: pon ožu 12, 2012 9:52 am Naslov
: Kako i gdje početi? |
|
|
Pozdrav ljudi,
ne znam da li sam otvorio temu na pravom mjestu, ali nadam se da ću dobiti neke odgovore. Naime volio bi rekreativno igrati stolni tenis. E sada, kako mi ide? Pa nešto malo iznad početnika Igrao sam neko kraće vrijeme, no ništa posebno. Zanima me da li bi se mogao učlaniti u klub i da li to ovisi o godinama? Imam 22 godine, a volio bi se učlaniti u klub čisto zato što je tempo bolji i imaš neke obaveze (treninzi, turniri, mečevi, itd.) od onih mjesta gdje samo plaćaš najamninu za stol. Zanima me dakle koliko se plaća članstvo u nekom klubu i koji preporučate za amatera u tom sportu ? Moram napomenuti da bi volio da uzmete u obzir što sam amater i da ne bi želio konstantno igrati sa profi igračima. Dakle, neko moga ranga ili tu negdje.
Eto, mislim da je bolje ovako pitati vas znalce, nego šetati od kluba do kluba i raspitivati se.
Unaprijed hvala na pomoći  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon ožu 12, 2012 10:19 am Naslov
: |
|
|
za početak ne skrivaj svoj identitet _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: pon ožu 12, 2012 2:39 pm Naslov
|
|
koliko je meni poznato prestar si za neki klub is HSTS liga pa ti preostaje ili naći redovitog trening partnera ili čak osobnog trenera.
u Zagrebu se nađe
eh, ustvari kažeš volio bi igrat s nekim u svom rangu, onda je SOKAZ najbolja opcija.
nađeš neku ekipu iz slabijih liga koja voli redoviti trenirati a mečeve imate u sokaz ligi i možete dogovarati prijateljske utakmice s ostalim ekipama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 12, 2012 4:28 pm Naslov
|
|
Dođi u srijedu i u subotu u 15h u Prečko "Arena" i javi se g. Perhaču. On organizira turnire sa sve amatere dobre volje
Odigraš koju tekmu i vidiš gdje spadaš pa prema tome tražiš ekipu u tom rangu
Sretno  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
V3ctor
Pridružen/a: 12. 03. 2012. (09:37:01) Postovi: 2 Lokacija: Sv. Nedelja
|
Postano: pon ožu 12, 2012 8:39 pm Naslov
|
|
Ali u Areni Prečko se plača 40 kn jedan dan, zar ne? Gledam na ovoj stranici još dvorana... Ima koja gdje se slobodno može igrati besplatno ili uz neku mjesečnu članarinu? Recimo, čuo sam da je dvorana Gredice dobra, ali ne znam da li se plaća. Jednostavno negdje gdje mogu doći kada mi se god prohtije (svaki dan ili jedan dan u tjednu) i da odigram ili sa tamošnjom ekipom ili pozovem buraza/frenda. Ako tko ima preporuku? Arena je ok, ali ako bi išao tri puta tjedno, platio bi 120 kn. Što mi je ipak malo previše.
Lp,
Andrija. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|