NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Podloga za pod teraflex ili nešto drugo?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
masterinsider

PostPostano: čet sij 18, 2007 7:20 pm    Naslov : Podloga za pod teraflex ili nešto drugo? Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!
Interesira me bilo kakva informacija o podlozi koja se stavlja na pod,
treba biti mobilna, znači da ju možemo narolati i maknuti kad ne igramo,
dimenzije 9 x 4,5 metara.
Neko mi je reko da se to zove Teraflex ili nekako slično, vidio sam ju u dvorani Lovro Ratković namotanu ko tepih, e takvu bi i mi.
Pitanja su: gdje se to kupuje?, kolko je kvadrat?, u kojoj širini ide, odnosno da li ga ima u toj dimenziji (9 x 4,5 metara) ili se mora spajati.
Molim svakok za bilo kakvu imformaciju koja mi može pomoći u vezi nabavke neka pomogne, HVALA!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ČUPKO

PostPostano: pet sij 19, 2007 7:49 am    Naslov : Re: Podloga za pod teraflex ili nešto drugo? Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Pozdrav svima!
Neko mi je reko da se to zove Teraflex ili nekako slično, vidio sam ju u dvorani Lovro Ratković namotanu ko tepih, e takvu bi i mi.
Pitanja su: gdje se to kupuje?, kolko je kvadrat?, u kojoj širini ide, odnosno da li ga ima u toj dimenziji (9 x 4,5 metara) ili se mora spajati.
Molim svakok za bilo kakvu imformaciju koja mi može pomoći u vezi nabavke neka pomogne, HVALA!
možeš pitati darka arapovića on se bavi prodajom tibhara i podloga možeš ga naći na zagreb openu u domu sportova ima štand.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
masterinsider

PostPostano: pet sij 19, 2007 4:08 pm    Naslov : Re: Podloga za pod teraflex ili nešto drugo? Citirajte i odgovorite

ČUPKO (napisa):
mommo (napisa):
Pozdrav svima!
možeš pitati darka arapovića on se bavi prodajom tibhara i podloga možeš ga naći na zagreb openu u domu sportova ima štand.

Hvala na toj informaciji ali nemrem nikak ovih dana do ZG, ak neko ima kakav broj telefona ili neku drugu informaciju neka samo napiše Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Burke

PostPostano: pet sij 19, 2007 10:32 pm    Naslov : Re: Podloga za pod teraflex ili nešto drugo? Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Hvala na toj informaciji ali nemrem nikak ovih dana do ZG, ak neko ima kakav broj telefona ili neku drugu informaciju neka samo napiše Thumbs up

Darko Arapović - 091/5045529
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Bera11

PostPostano: čet sij 25, 2007 11:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da li si dobio kakve informacije u vezi podloge?
Lutajući bespućima interneta malo sam tražio pod pojmim Taraflex i u Zagrebu sam našao jednu firmu koja se između ostalog bavi i takvim podlogama. I tako ja nozovem, onako reda radi, imate taraflex, znate ono za stolni tenis, ima kaže nema problema, uvozimo iz Francuske, role su 1,5 m široke, lijepe se na pod duplom trakom. Cijena: prava sitnica: 214 kn metar kvadratni. Ok, nema problema dajte odmah za jedno nogometno igralište...
E sad, da li je to uopće ta podloga na koju ja mislim ne znam, a možda se može nabaviti i po puno povoljnijim cijenama...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: čet sij 25, 2007 7:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bera11 (napisa):
Da li si dobio kakve informacije u vezi podloge?
Lutajući bespućima interneta malo sam tražio pod pojmim Taraflex i u Zagrebu sam našao jednu firmu koja se između ostalog bavi i takvim podlogama. I tako ja nozovem, onako reda radi, imate taraflex, znate ono za stolni tenis, ima kaže nema problema, uvozimo iz Francuske, role su 1,5 m široke, lijepe se na pod duplom trakom. Cijena: prava sitnica: 214 kn metar kvadratni. Ok, nema problema dajte odmah za jedno nogometno igralište...
E sad, da li je to uopće ta podloga na koju ja mislim ne znam, a možda se može nabaviti i po puno povoljnijim cijenama...

Puno ti hvala na informacijama, širina bi trebala biti tri puta veća, a cijena tri puta manja. Thumbs up
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.