| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pet ožu 09, 2012 3:31 pm Naslov
: |
|
|
| Loptica Pong (napisa): | | Mirjanu napijte, Tanju nadrogirajte, mene iživcirajte, a Maja neće doći. |
Eto ga, izravna sugestija da morate kao domaćini osigurat cugu, drogu i nudit termine kad igra medveščak, (naravno i tv morate imat)
Samo pazite kad se budete upoznavali da imena dobro zapamtite. Naime Tanja kad je živčana rastura, Mirna kad je nadrogirana, Maja kad je pijana a Mirjana kad ne dođe, pa bi greška mogla biti kobna  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
raven
|
Postano: pet ožu 09, 2012 3:37 pm Naslov
|
|
Imamo cijeli vikend da se pripremimo (igramo u ponedjeljak).
Smislit ćemo nešto...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jamina
Pridružen/a: 07. 03. 2012. (23:36:03) Postovi: 1 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub ožu 10, 2012 10:26 am Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | | Bravooo zabat ajmoooo |
Hvala tomeck, prvo kolo je bilo ok, nadam se i vasim pobjedama .
| Smile (napisa): | Čestitke Zabatu II. ........
Dečki su nas super dočekali i još jednom im hvala, a mi ćemo svoju šansu tražiti protiv drugih ekipa. |
hvala smile, bilo je ugodno druzenje.
pozz svima od zabat II |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: pon ožu 12, 2012 5:43 pm Naslov
|
|
| raven (napisa): | A to se podrazumjeva. Ali trebam savjet tipa:
jedna od njih je slaba na mlade, crne dečke i sl.. Obzirom da nas ima 5 da znamo tko će igrati  |
ovo si dobro napisao.. )  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 13, 2012 12:01 am Naslov
|
|
ehehe izgleda da ste odabrali lošu taktiku  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto ožu 13, 2012 9:17 am Naslov
|
|
| da tako nekako, nisu nas niti napili, niti nadrogirali, niti iživcirali, već pothladili..... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: uto ožu 13, 2012 9:37 pm Naslov
|
|
Srijeda 14.03. u 19 sati
STKI Samobor i Sveta Nedelja - Vodoskok |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 14, 2012 2:50 pm Naslov
|
|
evo nešto gledah pa bi prokomentiro
Dakle napredovanje u viši rang za 22ojčane.
iz obje lige idu prvi u 20tu
iz obje lige drugi i treći idu u 21u.
kako iz 21 idu tri naprijed (2 u 20tu) po napisu iz biltena znači da nužno iz 20te ispadaju 4 ekipe.
Kako iz 21 mora ispasti onoliko ekipa koliko ih ulazi iz 22e, dakle i tamo ispada 4 ekipe.
Jesam dobro shvatio?
Dalje me zanima kakav je proces u slučaju odustajanja ekipa iz jačih razreda.
je li to razrađeno?
Ono u stilu, ako je odustala jedna ekipa do 20te lige, onda iz 21. idu 3 u 20tu a 4 ispada iz 20te (ili je idu opet dvije ali ispadaju 3)?
I kako je razrađeno napredovanje 22ligaša u slučaju odustajanja neparnog broja ekipa; jel ide u 21.u 4ti iz 22A ili 4ti iz 22B ili oni razigravaju za prolaz, itd.
Bilo bi lijepo da se to malo razjasni, odnosno postave pravila (koliko god bila pravedna ili nepravedna) da ljudi znaju i da ne bude svađa na kraju prvenstva ili početku slijedećeg. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 15, 2012 12:05 am Naslov
|
|
Bez brige, neće bit svađa, nikad ih nije bilo.
Svi mogu završiti samo u boljoj ligi od one u kojoj bi trebali završiti.
Moja nagađanja su ista kao tvoja (broj ispadanja ekipa), ali i sam znaš da to uvijek završi dosta drukčije nakon odustajanja.
Što se neparnog broja ekipa tiče, razigravanja sigurno neće biti, a ovako na blef, ja bi rekao da ideš prvo "A" pa "B".
No osoba koja radi final touch je Tajnik SOKAZ-a, i opet kažem, dosad je uvijek bilo odlično riješeno, koliko god je teško i gotovo nemoguće pokriti sve ishode definicijama. Neke stvari se rješavaju u hodu (npr. u slučaju većeg broja odustajanja, koliko ćeš ih pustit naprijed, prije nego spasiš nekoga tko treba ispast), pa opet sve ispadne dobro.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: čet ožu 15, 2012 8:21 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Što se neparnog broja ekipa tiče, razigravanja sigurno neće biti, a ovako na blef, ja bi rekao da ideš prvo "A" pa "B". |
Ako pogledamo jesenske rezultate Snajper i Fali četvrti (sada u ligi B) su bili bolje plasirani od Štetočina i Ady Endre II (sada A liga), u proljetnom dijelu su stavljeni, unatoč lošijim jesenskim rezultatima, u bolju poziciju za napredovanje.
Obzirom na kvalitetu drugih ekipa teško je vjerovati da će se navedene ekipe boriti za prelazak u više lige, ali red se mora znati.
| Citat: | | No osoba koja radi final touch je Tajnik SOKAZ-a, i opet kažem, dosad je uvijek bilo odlično riješeno |
Ne sumnjam da i sada neće biti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ožu 15, 2012 8:22 am Naslov
|
|
ma jasno. Meni se osobno sviđa model, samo bih ipak dao prednost ispadačima koji su bili 4ti odzada naspram 4tog iz prijašnje lige. jednostavno zbog balansa između svih ostalih liga (gdje ispadaju tri ekipe)
Pa me zanimalo jel i vi tako razmišljate...al ako je Tajnik glavni, onda ćemo sačekat, kako i kažeš do sad nije bilo problema
a i nekako nam je tradicija (bar od kad ja igram) da između jesenske i proljetne sezone odustane jako malo ekipa a između proljetne i jesenske popriličan broj. Tako da očekujem da će dosta ekipa iz lošijih razreda napredovati (ako ne brojem bar razlikom u protivnicima)
S druge strane, izgleda da se sad i ozbiljnije pročulo (stekli smo kritičnu masu od preko 200 ekipa) i svake godine imamo desetak novih...pa je lako moguće da se proširi na 22 lige + 1 nova.
Vidit ćemo. Bitno je da nas je sve više  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet ožu 15, 2012 8:36 am Naslov
|
|
| zdolfi (napisa): | | ib (napisa): | | Što se neparnog broja ekipa tiče, razigravanja sigurno neće biti, a ovako na blef, ja bi rekao da ideš prvo "A" pa "B". |
Ako pogledamo jesenske rezultate Snajper i Fali četvrti (sada u ligi B) su bili bolje plasirani od Štetočina i Ady Endre II (sada A liga), u proljetnom dijelu su stavljeni, unatoč lošijim jesenskim rezultatima, u bolju poziciju za napredovanje. |
Kažem, blefiram i nemoj me držat za riječ. Možda se vadi iz šešira, možda se od oka procjenjuje tko je jači, možda se procjenjuje tko je jači po učinku u svojoj ligi s pretpostavkom da su lige slične, ali jedino ne vjerujem da se razigrava. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: čet ožu 15, 2012 9:36 am Naslov
|
|
Vodoskok - STKI - Samobor i Sveta Nedelja: 2 - 8
Dvorana je fantastična, ekipa jako simpatična te če sigurno u daljnjem tjeku natjecanja osvojiti pokoji bod |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 15, 2012 9:45 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | [ Možda se vadi iz šešira, možda se od oka procjenjuje tko je jači, možda se procjenjuje tko je jači po učinku u svojoj ligi s pretpostavkom da su lige slične, ali jedino ne vjerujem da se razigrava. |
ide 4a pa 4b pa 5a pa 5b itd itd |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet ožu 15, 2012 10:08 am Naslov
|
|
Kako ti znaš a ja ne znam?
Makar i meni se čini, a to što su Ady Endre II. "stavljeni u bolju poziciju" je vjerojatno prejaka riječ za "ždrijebani", odnosno "slučajno ispali u A ligi" što je najvjerojatnije točno.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ožu 15, 2012 1:17 pm Naslov
|
|
pa u A ligi ima više "starosjedioca" nego u B.
S druge strane, u A ligi su i cure iz audiosustava koje su realno gledano ipak prejake za 22-gu ligu, pa nebi rekao da su Ady Endre u boljoj poziciji. Dapače, uz momke sa NGFa koji su dokazano jaki iako su novi i auto praonu ritmo I koji su igrali 17tu ligu prošlu sezonu, mislim da su zapravo u puno lošijoj situaciji. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ožu 17, 2012 4:02 pm Naslov
|
|
Da, iako će se tek u nastavku lige to zaista i pokazati, dojma sam da je 22. A liga ozbiljno jača od 22. B lige. Tu su dečki iz Autopraone Ritmo, cure iz Audio sustava i dečki s Rudarsko geološko naftnog fakulteta, a bogme i Dr. Ante Starčević 1000... po mome mišljenju to su glavni favoriti za vrh lige, 22. B liga je dosta slabija, tko mi ne vjeruje evo mu , šala mala ...
Tko dovoljno dobro odigra nije mu važno koja je liga, ionako će proći dalje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: ned ožu 18, 2012 10:11 pm Naslov
|
|
Činjenica da smo mi favoriti ili da smo prejake za ovu ligu valjda vrijedi samo u nekom idealnom svijetu. A u stvarnosti je to neka sasvim druga priča. Npr. na neku bitnu tekmu dođemo samo dvije jer se nikako ne možemo sakupiti, ili Maju stalno nešto boli, Tanja odlebdi u neke svoje oblake, a ja usred meča razmišljam o glupostima tipa jesam li isključila peglu doma . I izgubiš tako već možda dobiveni meč.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon ožu 19, 2012 8:34 am Naslov
|
|
Kužim, al takva ti je stvar i kod muških. I oni se teško skupe, najedu se graha s buncekom pa nemogu disat, dođu pripiti s važnog poslovnog ručka, usred meča razmišljaju jesu pivu ostavili u zamrzivaču ili frižideru...možda problemi nisu isti, ali efekt jest
Samo je pitanje kako se nosiš s tim. A vi bi trebale bolje od ovih novih, ipak imate već iskustva  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|