| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet ožu 16, 2012 8:12 am Naslov
: |
|
|
Vidim da je stvar krenula!
Za početak jedna liga,al vjerujem kad se pročuje da će na jesen bit bar 3 lige!
I drago mi je vidjet da su moji frendovi iz Kaštel Gomilice prvi na tablici!
Ajmo gazda Neno i ostali iz Mayas-a!
Kaša, svaka čast na inicijativi!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: pet tra 20, 2012 1:46 pm Naslov
: osvrt nakon cca pola sezone... |
|
|
Nakon 6 odigranih kola polako se raspetljava situacija u prvoj sezoni ST PingiĆa
http://www.st.pingic.com/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=1&kolo=6&datum1=2012-03-01&datum2=2012-04-18
Objektivno, 4 ekipe ce se boriti za pehare i raspodjelu mjesta na vrhu:
1. Job Solarni Sistemi
2. Recreativo
3. Stk Nec I
4. Tehnocom d.o.o.
Ujedno su to i 4 ekipe koje dosad nemaju poraza.
Osobno ne bi imao nista protiv da ostane ovakvo stanje na tablici do kraja , ali biti ce jako tesko. Recreativu iduca 3 kola slijedi prakticki rasplet sezone, 3 derbija, 3 kola u nizu igramo s ove ostale 3 ekipe s vrha.
Dojmovi opcenito... Dosta je razlika od ekipe do ekipe, prva je sezona pa se jos to treba isfiltrirat... al zaista ima dobrih ekipa, i nadam se od jeseni i da ce ih biti jos vise. U svakom slucaju ovo je falilo Splitu, jer tu ima dobrih rekreativaca, ali oduvijek je bio problem sto zbog nedostatka lige uvijek se istih 10ak - 15 ljudi izmjenjivalo na treninzima. A tu objektivno nema pravog napretka jer ne stjeces iskustvo igranja protiv razlicitih igraca, i samu sposobnost brze prilagodbe na neciji stil igre. Vecinu igraca i njihov stil jednostavno poznajes, pa onda vecinom i znas kakve ti loptice dolaze i prakticki ne trebas toliko razmisljat za vrijeme igre.
Ovo sad vec lici na nesto, i pokazuje se svakako jednom pravom inicijativom za koju se nadam da ce se odrzat i prosirit.  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned srp 28, 2013 8:16 pm Naslov
|
|
Dobri moji Splićani i Splićanke, interesira me ima li u Splitu neko mjesto gdje bi se moglo doći igrati tijekom prve polovine kolovoza?
Odgovorili ili ne, svakako vam hvala i sretno u razvoju rekreativnog pingaćenja u Splitu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon srp 29, 2013 6:43 am Naslov
: Split |
|
|
Nazovi me, pa ću ti dati broj mob-a od mog bivšeg suigrača Barača, on će SVE znati i reći. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto srp 30, 2013 8:22 am Naslov
|
|
U vojnom hotelu ima par stolova i tamo se pinga ali nemam nikakve detalje o tome. Nisam dugo bio tamo. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri srp 31, 2013 12:14 am Naslov
|
|
Dogovoreno, hvala vam obojici!  |