SOKAZ forum
Butterfly Jonyer Hinoki
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Butterfly Jonyer Hinoki
Drvo Butterfly Jonyer Hinoki Special, 300 kuna. Mob: 091 733 55 58
dada
Nešto mi nije jasno
Davor ga prodaje nakon tri mjeseca,a ti ga nakon mjesec dana nisi čak ni prodao nego poklonio!!!
A drvo je mrak???
Meni ako drvo odgovara niti ga prodajem niti poklanjam,nego igram s njime.Ok,njemu možda ne odgovara,ali tvoja priča mi nije jasna.
Davor ga prodaje nakon tri mjeseca,a ti ga nakon mjesec dana nisi čak ni prodao nego poklonio!!!
A drvo je mrak???
Meni ako drvo odgovara niti ga prodajem niti poklanjam,nego igram s njime.Ok,njemu možda ne odgovara,ali tvoja priča mi nije jasna.
Hubert, to drvo sam zaradio, i potpuno je nevažno i nebitno što sam napravio sa njim. Poanta je jasna. Inace igram sa Joo See Hyuk, ovo (Jonjer) sam stavio na probu na mjesec danas, i svidjelo mi se jako drvo, ali ipak sam se odlučio vratiti na svog Hyuka s kojim 5 godina igram, iz nekih svojih razloga, a ne zato sto je ovo bolje, a ovo nije. Inace, nisam te dugo vidio, zivio majstore, cujemo se jednom za piće... tvoj bivši suigrač...
Zadnja izmjena: dada, dana/u uto ožu 20, 2012 2:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Re: dada
ni ja ne bih bolje odgovorio.... a i nick mi se svidja!!hubert je napisao/la:Nešto mi nije jasno
A drvo je mrak???
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni