| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Washo
|
Postano: uto ožu 27, 2012 8:24 am Naslov
: Vodovod, 31.03. i 01.04.2012. |
|
|
Veliki pozdrav svima!!! Evo uskoro će i jedan od najbitnijih Sokaz turnira, uz Dedu naravno!
Sretno svim natjecateljima za vikend!!!
Ja osobno imam samo jedno pitanje, a ono glasi: "Zašto kotizacija za Vodovod opet košta 50kn., pa ne igra se u Domu sportova?"
Hvala unaprijed na odgovoru!!![/b] |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 27, 2012 8:41 am Naslov
: |
|
|
valjda zato što traje dva dana?!?!
inaće, ne idem. ako bude 32 grupe kao obično, na 8 stolova u Prečkom to nebu završilo do ponoći ili će se igrat do 5 popodne oba dana _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ožu 27, 2012 8:52 am Naslov
|
|
PItanje za EKIPNI DIO;
1, Dali se mogu prijaviti mješane ekipe (muški i ženski) _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: uto ožu 27, 2012 8:58 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | valjda zato što traje dva dana?!?!
inaće, ne idem. ako bude 32 grupe kao obično, na 8 stolova u Prečkom to nebu završilo do ponoći ili će se igrat do 5 popodne oba dana |
i u DS zna trajati po dva dana  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ožu 27, 2012 9:10 am Naslov
|
|
Da.... to i mene mući.
Do kad bi mogla trajat skupina 40-50 g. Tj. do kad je trajala prošle god. igranje u skupinama (pošto ne vjerujem da bum prošel skupinu) i kolko ih je bilo prijavljeno??
Ajmo veterani 40+ ... kolko Vas je bilo prošle god na "Vodovodu" ? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: uto ožu 27, 2012 10:04 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | inaće, ne idem |
ni ja, upravo zato sto je u preckom. i upravo zbog toga ce biti nesto malo manji odaziv, pa ce turnir ipak ici malo brze ako ce ostati to u preckom, trebati ce proci par turnira dok se ne slozi neka prakticnija satnica po kategorijama...
32 grupe na 8 stolova je normalno izvedivo. bez pauze za rucak. oko 17:00 bi moglo biti gotovo.
sad mi vodovod nema pluseve "ozbiljnog" turnira (deda, vodovod u domu sportova), niti ima pluseve turnira na kojima je naglasak na druzenju, klopanju, kupanju i sl.
prijavnina od 50 kn je korektna, ni puno in malo... a to sto branko, dren i ja mozda mislimo da bi radije 50 kn potrosili na neki drugi nacin, ostali tako ne misle, odaziv ce biti mjerilo
samo jednom sam bio na turniru po ligama, u skupini me zapao stol do prozora, i obecao sam si da vise necu ici po takvim turnirima... tako da putujem do zagreba, i jos placam 50 kuna, i jos cekam vecinu dana da dodjem na red da igram pingic u substandardnim uvjetima, i dodjem doma KNAPPovki ( brodovi ) nakon toga da shvatim da sada 2 dana moram biti doma i sakupljati bodove... sve u svemu: mazohizam
u svakom slucaju, da zazelim srecu organizatorima i nek sve glatko prodje ako cu imati vremena mozda se doteram u precko pozdraviti vas sve _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: uto ožu 27, 2012 12:17 pm Naslov
|
|
Mislim da bi Sokaz trebao nekako uspjeti organizirati da se ubuduće bar ta 2 ozbiljna turnira igraju u Domu sportova gdje su ipak neusporedivo bolji uvjeti za igru nego u Prečkom.
Ipak prijavnina od 50 kuna nije malo a i nešto valjda ostane i od budžeta Sokaza da se to može isfinancirati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: uto ožu 27, 2012 2:39 pm Naslov
|
|
Slažem se sa Jurom i Matijašecom!!!
Meni nije uopće stvar u novcima, nego u činjenici da ako se već mora igrati u Prečkom (koje nije dostojno tako važnog i jakog Sokaz-ovog turnira), ali ne ulazim u to, ako se nije moglo dobiti Dom sportova, to je ok, tu je sve jasno!
Ali zašto onda ostaje ista cijena, jer mislim da iznajmljivanje Prečkog ne može koštati kao iznajmljivanje Doma sportova
Pa ajmo onda prešutno ostaviti cijenu od 50kn, zaljubljenici pingača će ionako doći, svi pokupimo dnevnice, još nam i ostane, podijeliti par pehara i to je to!!! Neke budale će se buniti na forumu, ali malo ćemo predurati, za par dana će stati i sve će biti isto ko i prije (topic o skupštini)!
Ja ću prvi doći na Vodovod, i na sve Sokaz turnire, al nemojte da se osjećamo ko budale, da je kotizacija 30kn (što je realno) još bi tamo popio i 2pive, kad je to već turnir na kojem neću dobiti ni hladne vode!!!
Samo izračunajte koliko je 30 grupa(a biti će ih više) po 4 igrača X 50kn., pa pitajte koliko je došla dvorana u Prečkom i glavni sudac.
Branko Orišković |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto ožu 27, 2012 4:04 pm Naslov
|
|
Potpisujem!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: uto ožu 27, 2012 9:58 pm Naslov
|
|
Čini mi se kako je iz godine u godinu sve to slabije organizirano, ali očito ima razloga... očito je ...
Da pojednostavim: Vodovod =  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ožu 27, 2012 10:45 pm Naslov
|
|
Da, slažem se... rado bih došao igrati, ali previše je to skupina za tako malo stolova... ove godine će ipak proći bez mene, odradimo sensei Bilanović i ja dobar trening, odigramo duplo više mečeva, potrošimo 3-4 puta manje vremena, a za kotizaciju kasnije na
Hebeš ga, fakat bih rado igrao, ali četiri grupe po jednom stolu ... pa čak da su i tri, ne mogu izgubiti cijelu subotu da doživim trostruki , anda još i i platiti to 50 ćuna... slažem se sa Zoletom,  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: sri ožu 28, 2012 7:53 am Naslov
|
|
| apsolutni potpis na ovo --> turnir će preeedugo trajati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet ožu 29, 2012 12:07 pm Naslov
: zakaj precko |
|
|
| Samo me zanima zasto niste u stanju osigurati 3000kn za igranje u domu sportova.oglasite se duo pelgla(citaj buco i izra).valjda ovaj pit imamo osigurane loptice.jer na zadnjem turniru licul igrali smo sa svojima.i nemoj te reci nije se moglo i nema se. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet ožu 29, 2012 1:51 pm Naslov
|
|
evo ja cu se oglasiti kad me se vec spominje.
najbolje da ti odgovorim protupitanjem: zasto nisi sredio tetki strica mog bratica da se zaposli u transagramu? ili jos bolje, zasto nabijas toliku cijenu goriva u posljednje vrijeme?
jesam uspio docarat kolike veze ja imam s ovim sto te zanima? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet ožu 29, 2012 2:35 pm Naslov
|
|
sto se ib-a tice, dok ovo ne vidi mogu ti citirati jedan njegov post sa drugog topica:
| ib (napisa): | Šta da ti kažem, svatko se bavi onim što ga zanima. Meni su te pare u SOKAZ-u i njihova alokacija nekakvo nužno zlo, pogotovo s mojim rangom tamo i utjecajem. Više volim osmišljavat kako ću podijelit bodove na turnirima i benove svojim forumašima.
Bilo bi lijepo da vam netko drugi iz Predsjedništva stoji na usluzi oko toga (imamo i blagajnika! ) al eto, ništa ne mogu po tom pitanju nego nastavit skupljat rafale ovdje.
Vjerujem da sam koristan valjda u svim ostalim stvarima i temama, al ako me mislite natjeravat da glumim financijsku policiju, onda ću radije iz vodstva i sačuvat si nešto živaca.  |
ako ocekujes da on kao najmladji clan predsjednistva ide tamo i lupa sakom po stolu "gdje su pare???" i to u tvoje ime (ili u ime bilo kojeg sokazovca kojem je najlakse doc na forum i iz svoje udobne fotelje postavljat bas njemu ta pitanja), ili ce on sam otic iz predsjednistva ili ce ga samo predsjednistvo napucat van.
ako niste zadovoljni s necim potpisujte peticije, organizirajte se, saljite pisma i mailove tamo gdje bi ih trebali slati, umjesto da privatno prozivate jednog clana predsjednistva. zasto bas njega? jer on jedini javno komunicira s vama pa je pogodna meta.
Zadnja promjena: Izra; čet ožu 29, 2012 2:41 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 29, 2012 2:40 pm Naslov
|
|
| izra (napisa): | | ili ce on sam otic iz predsjednistva ili ce ga samo predsjednistvo napucat van. |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet ožu 29, 2012 3:18 pm Naslov
|
|
| Formulacija iz biltena dom sp je nedostupan a bez obrazlozenja je vredjanje svih clanova sokaza i j.... U mozak.a interesantno je kako se bas meni obracate a ne nikom drugom na forumu u vezi preckog.ja nisam ina i meodredjujem cijene zato je to. deplasiranojos ne odg zasto ste nesposobni osigurati 3000kn razlike.bilo je tu i gorih kritika ali bez vaseg odg. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet ožu 29, 2012 3:22 pm Naslov
|
|
pa ti si nas zamolio da se oglasimo.
ja kao moderator na forumu (koji to radi volonterski, bilo bi smijesno da za kenjarenje po forumu dobivam naknadu) imam sa tim stvarima jednako koliko i ti. ib bi mozda mogao imati bolji uvid i svoje prste u svemu tome, ali jednostavno se bavi drugi stvarima, a nije njegova duznost da glumi inspektora ostatku predsjednistva. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 31, 2012 10:12 am Naslov
|
|