Mi smo u Selskoj, školska dvorana na čošku sa Krapinskom, utorkom i petkom od 19.30 (radi nastave) i maksimalno koristimo prednosti domaćeg terena
Izlazimo i na teren
tak da je sve moguće, samo trebam znati radi dečki...
095/8549743
Ikota je napisao/la:Uz malo tenzija na početku meča, dečki se smirili i na kraju je odigran fer i lijep meč.
daj malo detalja
čestitke na pobjedi!
otkad smo se mi i IC maknuli iz 19. rasturate
Gorane hvala na čestitkama.
A kajda ti velim... pojedinci se malo unesu u meč i na čudan način navijaju i bodre svog igrača Do te mjere da usred serviranja protivničkog igrača zaustavljaju igru bez opravdanog razloga
To se sve dešava nakon vodstva našeg igrača 2:0 u setovima.
Krajnji rez je nebitan,..
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ikota je napisao/la: pojedinci se malo unesu u meč i na čudan način navijaju i bodre svog igrača Do te mjere da usred serviranja protivničkog igrača zaustavljaju igru bez opravdanog razloga
To se sve dešava nakon vodstva našeg igrača 2:0 u setovima.
Krajnji rez je nebitan,..
..bili smo gosti ekipe Sorry te im se ovim putem još jednom zahvaljujem na domaćinstvu...dečki su super...sreća se nasmiješila nama tako da sve ostaje u stilu...Sorry
pimpl je napisao/la:..bili smo gosti ekipe Sorry te im se ovim putem još jednom zahvaljujem na domaćinstvu...dečki su super...sreća se nasmiješila nama tako da sve ostaje u stilu...Sorry
Čestitam na pobjedi
Marko ajde molim te stavi rez. od prošlog kola kad ste igrali sa plivom
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
pimpl je napisao/la:..bili smo gosti ekipe Sorry te im se ovim putem još jednom zahvaljujem na domaćinstvu...dečki su super...sreća se nasmiješila nama tako da sve ostaje u stilu...Sorry