|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
sigana
Pridružen/a: 28. 02. 2006. (16:36:49) Postovi: 31 Lokacija: Črnomerec
|
Postano: uto sij 30, 2007 11:52 am Naslov
: on-line shopping |
|
|
Pozdrav.
Molio bih ako netko ima iskustva sa online kupnjom opreme da ga podjeli s nama.
Konkretno me zanima www.dandoy-sport.com stranica na kojoj ima dosta povoljnih stvarčica u odnosu na naše monopoliste ili stu, pa ak je netko kupovao nek se javi sa više informacija.
Unaprijed fala. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Free runner
|
Postano: uto sij 30, 2007 2:52 pm Naslov
: Re: on-line shopping |
|
|
| sigana (napisa): | Pozdrav.
Konkretno me zanima www.dandoy-sport.com stranica na kojoj ima dosta povoljnih stvarčica u odnosu na naše monopoliste ili stu, pa ak je netko kupovao nek se javi sa više informacija.
Unaprijed fala. |
Male količine bez carine. Plaćaš sa kred. karticom, stiže za oko 1 tjedan. Pitaj još kaj te zanima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: uto sij 30, 2007 3:48 pm Naslov
: |
|
|
Kao «stari» kupac na Dandoy-u da ti napomenem neke dobre a neke loše strane Dandoy-a:
Dobre:
1.Cijena - povoljna, a ako se skompaš s par frendova i naručiš robe preko 150 Eur, dobiješ 15% popusta što nije zanemarivo (cca 160 kn)
2.Na robu preko 50 Eur-a ne plaćaš poštarinu ako se radi samo o gumama i drvima.
3.Akcijska cijena pojedinih artikala: Npr. Gume Friendship 729 Super Fx su 8,26 eur-a, trenirke Stiga 20,66 eur, Velika torba Stiga 12,66 eur-a. itd. itd. Sve ovo sam i ja naručio i dobio. (Stiga trenirka Flash 20,66 eura + 11 eura poštarina = 31,66=234 kn).
Plaćanje je karticom i tu za sada nema problema.
Loše strane: Navest ću samo svoje probleme:
1.Kupim novu Sriver FX. Nakon tjedan dana odlijepim gumu i zalijepim ponovo a ono balon u sredini. Ljepilo nije uhvatilo drvo mislim a kad tamo guma se odlijepila od spužve. Uhvatim za gumu i laganim pokretom odvojim gumu od spužve. Katastrofa, pošaljem mu sliku, kaže Dandoy vidjet ću da li se može zamijeniti i ništa. Sada imam Sriver fx OX.
Kupim neku jeftinu Donic Sonex X40- 14 eura. crna 1,8. Stigne ona a guma sva prekrivena nekim bijelim flekama. Uslikam i pošaljem sliku, kaže Dandoy ok pošalji mi je nazad pa ti ja šaljem novu. Platim poštarinu za Belgiju i stigne nova 2,3 debljina. Sjedi i plači.
Naručim trenirku Stiga Saphire 20,66 eura XL. Nema je pa nema. Pošaljem mail, kaže on zaribao sam s XL veličinama nemam više jer može druga vrsta Stiga Flash? Pa, jel imam izbora. Daj što daš, ali pošalji mi i jednu majicu od 8 eura kao poklon što si zaribao. Šipak, stigne samo trenirka. Odmah je prodam jer mi se na sviđa.
A sada trenutno čekam već 16 dana paket i nakon pet mailova javi mi da je došlo do greške u računalu i moju narudžbu vodi kao isporučenu. Danas mi šalje paket ali bez guma 729 Super Fx kojih nema na lageru a koje sam uredno platio.
E sad mi je lakše....i dalje ću ja naručivati, ali da znate što sve možete očekivati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: uto sij 30, 2007 5:43 pm Naslov
: Re: on-line shopping |
|
|
| sigana (napisa): | Pozdrav.
Unaprijed fala. |
Mogu samo reći da sam u zadnjih 6 mjeseci kupio robe za oko 2000 kuna što za mene, što za prijatelje, i baš mi je danas stigla trenirka, nemam apsolutno nikakvih zamjerki sva roba je bila ok, jedino je dostava znala štekati za pojedinu narodžbu ( 20 dana ), cijene su više nego dobre, plačam s masterom i nikakvih problema nemam.
Za mene je DANDO zakon. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: sri sij 31, 2007 8:28 am Naslov
: |
|
|
| Ma prijatelj i ja smo u zadnjih 6 mjeseci naručili robe preko 5000 kn (dvije narudžbe mjesečno cca 500 kn svaka) tj. puno prijatelja naručuje preko nas i za mene je Dandoy zakon ali čisto onako da ljude malo upoznamo što se sve može dogoditi, da ne odustanu nakon prve narudžbe. Već imam spremnu novu narudžbu čim stigne pošiljka koju tako željno očekujem već 20 dana. Priljatelj je u zadnjoj narudžbi imao 6 torbi, 5 trenirki, 5 torbica za reket, majica neznam ni broj. Ima frenda u Belgiji koji je to tamo preuzeo i dovezao ovamo, i tako barem za kratko nahranio gladna stolnoteniska usta nekolicine nas. Išli smo ga dočekati na granicu...Kad je otvorio prtljažnik izgledali smo kao Etiopljani kada im Ameri bace kontejner s rižom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|