NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Finale svjetskog prvenstva live!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cvijo

PostPostano: ned tra 01, 2012 1:16 pm    Naslov : Finale svjetskog prvenstva live! Citirajte i odgovorite

Dear table tennis players,

Watch now live on internet the finale of the World Championships between Germany and China in Dortmund

Fantastic match between Timo Boll and Zhang Jike.

Live on ITTV Finale Germany-China

http://www.ittf.com/ittv/

Enjoy table tennis
Dandoy-Sport.com
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: uto tra 03, 2012 8:58 am    Naslov : Re: Finale svjetskog prvenstva live! Citirajte i odgovorite

cvijo (napisa):
Dear table tennis players,

Watch now live on internet the finale of the World Championships between Germany and China in Dortmund

Fantastic match between Timo Boll and Zhang Jike.

Live on ITTV Finale Germany-China

http://www.ittf.com/ittv/

Enjoy table tennis
Dandoy-Sport.com

Pratio sam događanja live na ittf tv. Što reći? Kinezi klasa za sebe. Kombiniraju sastav i tako odmaraju igrače. Sa večinom je svejedno tko igra. Ma Long je definitivno trenutno najbolji igrač na svijetu. Servis i ubitačni napad sa obje strane. Brzina lopte izvan kontrole igračima a za večinu neuhvatljiva. Zhang Jike korak iza njega. Ova dva igrača su garancija Kini da vjerojatno neće biti ugroženi u slijedečih 5-6 godina. XU Xin, od mlade garde je malo igrao a veterani Ma Lin i Wang Hao još neko vrijeme mogu pomoći.
Korejanci i japanci uz Njemce jedino opasni. Od evropljana Timo Boll i donekle Ovtcharov.
Novosti u tehnici? Udarac koji bi nazvao (možda neispravno) bechend spin flip koji maestrealno rade Ma Long i Zhang Jike dok Boll i Ovcharov malo zaostaju. Udarac izgleda nije tehnički zahtjevan a idealan je za aktivno vračanje kratke serve po cijelom stolu. Potrebno se samo brzo vratiti iz dubokog forhanda kojeg odigraš sa bachandom...samo..he he ROFL
Naši? Gačina i kolarek dobri. prihvatili tehničke novotarije, lopta im je brza i agrasivna. Zokija je izgleda napokon sustiglo vrijeme. Iznimno se dugo držao no izgleda da više ne ide. Lopta mu je spora a pogotovo ona s forhenda. Noge ne služe kao nekad i izgleda da je vrijeme da se poslije olimpijade oprosti od repke. Poslije kineza Zoki izgleda kao usporeni film. No naravno kapa dolje majstoru. Dugo je trajao i imao respektabilnu karijeru.
I na kraju zanimljivost. Wang Liqin, trostruki svjetski prvak, trenutno 9. na svjetkoj rang listi ispao je iz Kineske reprezentacije. Tako je to u kini...

Zadnja promjena: Koki; uto tra 03, 2012 2:58 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto tra 03, 2012 1:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Inače, koliko pratim ovo, izgleda da je jedan realtivno nepoznat Australac (William Henzel) pionir takvog vračanja serve bekendom.
Momak po meni ima jedan od najboljih (ako ne i najbolji) bekend sa stola bilo da se radi o flipu ili običnom spinu. Nažalost, serva, forhend, igra sa distance a bome i očit nedostatak talenta u usporedbi s top 10 igrača rezultira time da se eventualno može popeti među 100 najboljih u svijetu, iako je daleko najbolji australski igrač.
Ono što je zabavno kod njega je da je pokrenuo portal učenja stolnog tenisa koji je jednostavno rečeno - fantastičan. No plača se, pa nisam registriran. No, kroz godinu dvije, kad u potpunosti završi portal (sa svim udarcima, treninzima i ostalim forama) definitivno ću uzeti premium account na nekih mjesec dva da skinem sve te upute. Za sad, upute nisu finalizirane pa se ni ne isplati.
Kome se da, i interesira ga, može provjeriti na www.ttedge.com
Koki

PostPostano: uto tra 03, 2012 3:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

prvi puta sam nešto slično vidio prije dosta godina od čeha Petera Korbela na nekoliko mečeva bundeslige. Onda mi se to činio kao apsolutni izuzetak...
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto tra 03, 2012 4:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i ja sam htio reci da sam jos davno u nekom butterfly e-magazinu vidio clanak o korbelovom banana bekendu, a gospon petr je tu otprilike jednako dugo koliko i primorac.

nije to nista novo, samo se moda u stolnom tenisu mijenja, pa su tako treneri prije igracima sugerirali da nikad ne igraju bekend na forhend strani stola, dok im je sad to ocito ok, pod uvjetom da se stignes vratiti nazad na vrijeme.
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto tra 03, 2012 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Inače, koliko pratim ovo, izgleda da je jedan realtivno nepoznat Australac (William Henzel) pionir takvog vračanja serve bekendom.
Momak po meni ima jedan od najboljih (ako ne i najbolji) bekend sa stola bilo da se radi o flipu ili običnom spinu. Nažalost, serva, forhend, igra sa distance a bome i očit nedostatak talenta u usporedbi s top 10 igrača rezultira time da se eventualno može popeti među 100 najboljih u svijetu, iako je daleko najbolji australski igrač.

nemoj olako s procjenama, pogotovo sto se talenta tice. pratio sam neke strane forume na kojima se i on zna javiti povremeno, momak je valjda najveci talent s tog podrucja ikad. igra vec par godina po europi, tako da nije tu ni nedostatak talenta ni nedostatak rada.

jedini problem je sto se ne mozes razviti kvalitetno kao igrac u jednoj australiji gdje je konkurencija takva kakva je, a i jednom kad se maknes iz svoje bare tvoj rang odredjuje razinu na kojoj ces se natjecati i ljude s kojima ces trenirati.
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri tra 04, 2012 7:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma izra, mislim da smo se pogrešno razumili.
Njegov talent je neupitan...ali u kontekstu koji je Koki dao, jednostavno nije materijal za top 10.
Inače, momak mi je super, pratim ga već duže vrijeme...tip je kao mulac igrao u švedskoj i onda se vratio u australiju i radio u uredu skoro 4 godine. Svejedno, uz minimalne treninge za profesionalni nivo, bio je i ostao najbolji australski igrač.
U 11.om mjesecu se vratio u europu, točnije u Werner- Schlager akademiju gdje je krenuo sa pripremama za OI u Londonu. Na jutubu svaki tjedan daje osvrt na treninge tamo i svoje mečeve u prvoj austrijskoj ligi. Trenirao je po cijeli dan i pokazao nama rekreativcima kako to izgleda na profesionalnoj razini s jednog ljudskog kuta. Dosta zabavno (možete vidit na ttedge kanalu na jutubu) i poučno.
Evo na svjetskom prvenstvu je ostvario svoj najbolji rezultat karijere - pobjedio je 95.og igrača svijeta.
Dosta je interesantno pratiti njegove komentare na mečeve koje je igrao - dobre poteze, greške, taktiku.
Nadam se da će napravit dobar rezultat na OI, navijam za njega Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.