SOKAZ forum
18. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
auuu pa jel može bit napetije?!?!
Izgleda da su takve nijanse u kvaliteti igrača jedno 10ak ekipa ovdje da ono ovisi jesi li se iznervirao tražeći parking hoćeš li dobit ili izgubit tekmu
No moram priznat da sam malkice razočarat.
Naime, kako stvari stoje, kakva je trenutna forma igrača i kakve rasporede imamo do kraja...bojim se da s nekih 85% sigurnosti mogu reći da će slijedeću sezonu interkapitalci igrat 16tu jer će ove sezone bit prvi.
A to znači da gotovo sigurno nećemo bit u istoj ligi
Zbog te tuge, morat ću večeras totalno razbit grka, čisto da mu bude jasno da me u ligaškom natjecanju nikad nije dobio, a i da neće, igrao on 16tu ili ne
ma muka mi dođe kad shvatim da slijedeće sezone topici 17ta i 16ta liga jesen neće imat skupa postova koliko već sad ima ovaj
p.s. Očito je iz prošle rečenice da mislim da ćemo i mi izborit prolaz u višu ligu
Izgleda da su takve nijanse u kvaliteti igrača jedno 10ak ekipa ovdje da ono ovisi jesi li se iznervirao tražeći parking hoćeš li dobit ili izgubit tekmu
No moram priznat da sam malkice razočarat.
Naime, kako stvari stoje, kakva je trenutna forma igrača i kakve rasporede imamo do kraja...bojim se da s nekih 85% sigurnosti mogu reći da će slijedeću sezonu interkapitalci igrat 16tu jer će ove sezone bit prvi.
A to znači da gotovo sigurno nećemo bit u istoj ligi
Zbog te tuge, morat ću večeras totalno razbit grka, čisto da mu bude jasno da me u ligaškom natjecanju nikad nije dobio, a i da neće, igrao on 16tu ili ne
ma muka mi dođe kad shvatim da slijedeće sezone topici 17ta i 16ta liga jesen neće imat skupa postova koliko već sad ima ovaj
p.s. Očito je iz prošle rečenice da mislim da ćemo i mi izborit prolaz u višu ligu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Uf, smeće jedno senseijevsko...
, večeras te razbijam u djeliće prašine i svojim reketom i "travuljagom" koju si mi ti posudio!
Ma nisam ti baš siguran za ovo oko prvog mjesta
, objektivno igramo dosta bolje nego kada smo bili u 19. ligi, ali nama se uvijek nekako dogodi da uspijemo
onu najvažniju utakmicu sezone
, vidjet ćemo... U svakom slučaju ćemo biti zadovoljni osvajanjem bilo kojeg od prva tri mjesta, u ovakvoj sezoni i konkurenciji i to bi bio odličan uspjeh!
Sve nas još očekuju vrlo teške i napete utakmice
, nezahvalno je prognozirati sami kraj lige. Najvjerovatnije će se i četvrti provući u ligu iznad, ne treba nikako računati na to
, ali do sada je to bio običaj. Sedam se ekipa vrlo ozbiljno bori za ta 3-4 mjesta, momentalno smo u najboljoj poziciji
i treba probati izdržati u tom ritmu do kraja
.
Iako će biti još teških tekmi nema predaje
, uz ovakvu igru i malo sreće
mogli bismo doista izboriti i prvo mjesto, sasvim sigurno nas sada više neće biti lako skinuti odavde (dobar je pogled s vrha
), a ako netko misli da nećemo izdržati evo mu
i 
Ma nisam ti baš siguran za ovo oko prvog mjesta
Sve nas još očekuju vrlo teške i napete utakmice
Iako će biti još teških tekmi nema predaje
Vruće je, vruće u našoj ligi.
Sad su se već formirala dva tabora.
Za opstanak i za napredak.
I u oba će biti zabavno do zadnjeg kola.
Mi smo se nakon "zastoja" protiv Bolnice (neobičan je osjećaj igrati meč u kome startaš s 0:4, ali je veliki gušt igrati protiv majstora Samca. Svaka mu čast.) protiv Kolonije II vratili u kolosjek.
I sad nas čeka novo iskušenje - Rugvica. Bit će "veselo".
Svim ekipama želimo sve najbolje u nastupajućim blagdanima.
A i inače!
Sad su se već formirala dva tabora.
Za opstanak i za napredak.
I u oba će biti zabavno do zadnjeg kola.
Mi smo se nakon "zastoja" protiv Bolnice (neobičan je osjećaj igrati meč u kome startaš s 0:4, ali je veliki gušt igrati protiv majstora Samca. Svaka mu čast.) protiv Kolonije II vratili u kolosjek.
I sad nas čeka novo iskušenje - Rugvica. Bit će "veselo".
Svim ekipama želimo sve najbolje u nastupajućim blagdanima.
A i inače!
smeće jedno profesorsko, ščokljo me "travuljagom"55 je napisao/la:Uf, smeće jedno senseijevsko..., večeras te razbijam u djeliće prašine i svojim reketom i "travuljagom" koju si mi ti posudio!
![]()
![]()
![]()
al to je samo zato što sam ja nesposoban igrat na travu a ne jer je on nešto kao dobar
Zato sam ga pristojno razbio kad je igrao običnim gumama
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
OK, bilo bi krajnje vrijeme da se pozabavim i ovotjednom prognozom rezultata
, bilo bi krajnje vrijeme da ponešto i pogodim...
, ova nevjerovatna nesposobnost da pogodim ijedan rezultat već doista pomalo frustrira!
Bilo bi bolje da šutim
, ali neće me...
, tko bi onda fulavao rezultate u ligi?
1. TIO - Intercapital 2:8, tako smo odigrali i prošle sezone (iako smo tada mi bili domaćini), ne bih imao ništa protiv da se povijest ponovi!
2. Input - Amaciz III 4:6, nemam baš nekakav poseban osjećaj za ovu tekmu, ali ipak mislim da će to ovako nekako završiti.
3. Bridž klub Element - Jo-Jo optika 8:2, mislim da je po do sada pokazanim rezultatima Bridž zaista ovoliko bolji!
4. STK Rugvica - Plankeri 6:4, protiv jednih sam igrao, druge sam gledao i nisu me oduševili posebno ni jedni ni drugi, ali dobri jesu. Navijam za 5:5, ali mala prednost Rugvici zbog domaćeg terena!
5. Kolonija II - Velux arhitekti 2:8, ovdje očekujem totalnu dominaciju Veluxovaca
, Dečki bi ponešto i mogli dobiti, ali jaaako jaaako teško...
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 6:4, domaću ekipu još ne poznajem, ali Dugavaše već da i to dosta dobro. Mislim da je to tako, Martinović će dobiti dvije, Markesina i Kliba po jednu!
Eto ga, dečki, živi bili pa vidjeli... usudi li se još poneko prognozirati?

1. TIO - Intercapital 2:8, tako smo odigrali i prošle sezone (iako smo tada mi bili domaćini), ne bih imao ništa protiv da se povijest ponovi!
2. Input - Amaciz III 4:6, nemam baš nekakav poseban osjećaj za ovu tekmu, ali ipak mislim da će to ovako nekako završiti.
3. Bridž klub Element - Jo-Jo optika 8:2, mislim da je po do sada pokazanim rezultatima Bridž zaista ovoliko bolji!
4. STK Rugvica - Plankeri 6:4, protiv jednih sam igrao, druge sam gledao i nisu me oduševili posebno ni jedni ni drugi, ali dobri jesu. Navijam za 5:5, ali mala prednost Rugvici zbog domaćeg terena!
5. Kolonija II - Velux arhitekti 2:8, ovdje očekujem totalnu dominaciju Veluxovaca
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 6:4, domaću ekipu još ne poznajem, ali Dugavaše već da i to dosta dobro. Mislim da je to tako, Martinović će dobiti dvije, Markesina i Kliba po jednu!
Eto ga, dečki, živi bili pa vidjeli... usudi li se još poneko prognozirati?
ae, kad si ti pokušao, idem i ja
1. TIO - Intercapital 2:8
ovisi o sastavu TIA i o tome u kom sastavu će IC igrat parove. grk-nevidal
tipovao bi na 9:1
2. Input - Amaciz III 3:7
eto, samo da se ne slažem s grkom. glasnović tricu, gašparović dvicu i sišul jedinicu i parovi ili dvicu bez parova.
3. Bridž klub Element - Jo-Jo optika 6:4
jer je to naš tradicionalni rezultat. al s obzirom na igru jo-jo, možda nam se zalomi i bolje. definitivno je da ćemo sva trojica (četvorica) grist, samo je pitanje parova. Ako budemo uvjerljivo vodili možda stavimo neki slabiji par da se malo uigrava(mo)ju.
4. STK Rugvica - Plankeri 5:5
nekako bi dao blagu prednost plankerima, ali kako grk reče, rugvica ima prednost domaćeg terena pa evo 5:5. definitivno najgora tekma za prognozirat
5. Kolonija II - Velux arhitekti 2:8
ovisi tko će nastupit za velux al slažem se (opet) s grkom
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 7:3
nekak mi se čini da drugi i treći igrači bolnice igraju sve bolje. Očekujem dvicu od jednog napokon.
eto grče pa da vidimo...da te ovaj tjedan bar u prognozama dobijem, kad si me već razbio za stolom
1. TIO - Intercapital 2:8
ovisi o sastavu TIA i o tome u kom sastavu će IC igrat parove. grk-nevidal
tipovao bi na 9:1
2. Input - Amaciz III 3:7
eto, samo da se ne slažem s grkom. glasnović tricu, gašparović dvicu i sišul jedinicu i parovi ili dvicu bez parova.
jer je to naš tradicionalni rezultat. al s obzirom na igru jo-jo, možda nam se zalomi i bolje. definitivno je da ćemo sva trojica (četvorica) grist, samo je pitanje parova. Ako budemo uvjerljivo vodili možda stavimo neki slabiji par da se malo uigrava(mo)ju.
4. STK Rugvica - Plankeri 5:5
nekako bi dao blagu prednost plankerima, ali kako grk reče, rugvica ima prednost domaćeg terena pa evo 5:5. definitivno najgora tekma za prognozirat
ovisi tko će nastupit za velux al slažem se (opet) s grkom
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 7:3
nekak mi se čini da drugi i treći igrači bolnice igraju sve bolje. Očekujem dvicu od jednog napokon.
eto grče pa da vidimo...da te ovaj tjedan bar u prognozama dobijem, kad si me već razbio za stolom
ae, ma bio je super treningić. a kod nas dvojice, nikad neznaš ko će dobit.55 je napisao/la:Jesam, ovaj put sam te, ali igrao si i ti dobro
, posebno nakon mečeva kada si vježbao one kombinacije!
nego te komboe to fakat treba počet malo ozbiljnije trenirat, složiš tri takva po setu i eto pobjede
Evo da se i ja javim,
cijeli tjedan van naše domovine + nabijanje kila za Uskrs
i nema tastature za mene
evo da se i ja pridružim analizi:
1. TIO - Intercapital 1:9
Mikiju treba jedna partija za zagrijavanje
2. Input - Amaciz III 2:8
4. STK Rugvica - Plankeri 4:6
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 8:2
ajd da vidimo kako će ovo proći
1/6 će biti velik kao kuća
a da,.... BKE-Jo-Jo u srijedu u 19h
cijeli tjedan van naše domovine + nabijanje kila za Uskrs
i nema tastature za mene
evo da se i ja pridružim analizi:
1. TIO - Intercapital 1:9
Mikiju treba jedna partija za zagrijavanje
2. Input - Amaciz III 2:8
4. STK Rugvica - Plankeri 4:6
6. Bolnica "Bez nade", a Mirac? - Dugave 8:2
ajd da vidimo kako će ovo proći
super, hvala na infouWaterDog je napisao/la:
danas inače Amacizovci pomakli u 18:00 (il je Marko krivo skužio od početka
Dvije tekme dva dana za redom.
žena će mi kosti polomit
juhu 
evo legli u zaostaloj tekmi protiv amaciza.
dobro počelo, osvetio se gospodinu sišulu za prošlosezonski poraz al onda je krenulo naopako
kod 5:1 za njih čanadi odigrao super protiv gospodina glasnovića, ja dobio gospodina gašparovića i skoro da smo im otkinuli bod. No veteran nikica je strpljivo ščokljao josipu i ode tekma.
A inače, fantastičan meč. hrpe dobrih poena i dosta prasica
šteta što nam č nije u elementu, pokušava čovjek sa zdravijim životom (podrška
) al to unosi dosta nervoze pa u ključnim momentima nije pravi. fakat je imao gospodina Sišula na dlanu al jednostavno nije išlo.
Ja sam odigrao super. jako sam zadovoljan. al uvatile me dječje bolesti protiv gospodina glasnovića - tek po izgubljenom meču sam skužio kako sam trebao igrati, a tad je obično kasno, zar ne
Čovac igra super, ima sve udarce i super se kreće za svoje godine ali...kako da to kažem...kao i svaki drugi dobar igrač, iako ima sve udarce, ima neke stvari koje voli odigrat i neke koje ne voli.
Sa željom da samo odigram dobro, a rezultat koga briga, odigrah zbilja atraktivan meč, ali da sam bio više fokusiran na otkrivanje tipičnih kombinacija i lošijih strana igre protivnika, mislim da bi prošao bolje. Vjerojatno nebi dobio
al nebi bio ni daleko 
No nema veze, i marko i č su odigrali na dosta visokom nivou, uz eto posrtaj ča protiv sišula (gašparović mu ne leži, pa je to više manje bio i očekivan poraz) negdje na 80% svoje igre, ja igram najbolji pingač ikad, a bome i elez isto. doduše, elezov najbolji pingač još uvijek nije na nivou amaciza (gadno su ga dizali na iskustvo
) al bit će od njega još vatre!
Samo da se uspijevamo skupit za trening dva...al jegatga sad jednostavno nema vremena za to. Stoga, orijentir nam je da što više guštamo kad igramo
Mislim da smo ovim porazom ispali iz borbe za medalje, imamo još tri jako teške tekme i tri lakše, al ne vidim nas baš preko 18 bodova i nekog 6.tog 7.og mjesta. No ipak je to još 6 tekmi i 18 bodova u igri, a mi ćemo se svojski potrudit da ovim ispred nas protiv kojih nismo igrali zagorčamo život
evo legli u zaostaloj tekmi protiv amaciza.
dobro počelo, osvetio se gospodinu sišulu za prošlosezonski poraz al onda je krenulo naopako
kod 5:1 za njih čanadi odigrao super protiv gospodina glasnovića, ja dobio gospodina gašparovića i skoro da smo im otkinuli bod. No veteran nikica je strpljivo ščokljao josipu i ode tekma.
A inače, fantastičan meč. hrpe dobrih poena i dosta prasica
šteta što nam č nije u elementu, pokušava čovjek sa zdravijim životom (podrška
Ja sam odigrao super. jako sam zadovoljan. al uvatile me dječje bolesti protiv gospodina glasnovića - tek po izgubljenom meču sam skužio kako sam trebao igrati, a tad je obično kasno, zar ne
Čovac igra super, ima sve udarce i super se kreće za svoje godine ali...kako da to kažem...kao i svaki drugi dobar igrač, iako ima sve udarce, ima neke stvari koje voli odigrat i neke koje ne voli.
Sa željom da samo odigram dobro, a rezultat koga briga, odigrah zbilja atraktivan meč, ali da sam bio više fokusiran na otkrivanje tipičnih kombinacija i lošijih strana igre protivnika, mislim da bi prošao bolje. Vjerojatno nebi dobio
No nema veze, i marko i č su odigrali na dosta visokom nivou, uz eto posrtaj ča protiv sišula (gašparović mu ne leži, pa je to više manje bio i očekivan poraz) negdje na 80% svoje igre, ja igram najbolji pingač ikad, a bome i elez isto. doduše, elezov najbolji pingač još uvijek nije na nivou amaciza (gadno su ga dizali na iskustvo
Samo da se uspijevamo skupit za trening dva...al jegatga sad jednostavno nema vremena za to. Stoga, orijentir nam je da što više guštamo kad igramo
Mislim da smo ovim porazom ispali iz borbe za medalje, imamo još tri jako teške tekme i tri lakše, al ne vidim nas baš preko 18 bodova i nekog 6.tog 7.og mjesta. No ipak je to još 6 tekmi i 18 bodova u igri, a mi ćemo se svojski potrudit da ovim ispred nas protiv kojih nismo igrali zagorčamo život
Mi vam opet srušili listić 
5:5
Sinke je izgubio nesretno 2 meča...
Loše igra ove sezone, kako igra ne znam kako je skupio ove 4 pobjede...
Fali to dosta..
Ja dobio jednu za bod dosta sigurno, ali za više nisam bio spreman
Par je bio isto škakljiv, na kraju izvukli na dobro staro pimplanje
Da nam nema Samca, Sinke i ja bi pušili 9:1 u prosjeku, ako i taj jedan
5:5
Sinke je izgubio nesretno 2 meča...
Loše igra ove sezone, kako igra ne znam kako je skupio ove 4 pobjede...
Fali to dosta..
Ja dobio jednu za bod dosta sigurno, ali za više nisam bio spreman
Par je bio isto škakljiv, na kraju izvukli na dobro staro pimplanje
Da nam nema Samca, Sinke i ja bi pušili 9:1 u prosjeku, ako i taj jedan
Bolnica "Bez nade", a Mirac?