NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Čemu služi voditelj lige????

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: sub tra 07, 2012 10:43 am    Naslov : Čemu služi voditelj lige???? Citirajte i odgovorite

Naša 19 liga ima voditelja koji se ne služi internetom pa smo sami primorani okolo skupljat zapisnike i stavljat na net.

Znam da nije obavezno stavljanje rezultata ( vjerovatno se tim pravilnikom pogodovalo "internetski nepismenim starćekima") ali lijepo je što ta mogućnost postoji pa bi bilo lijepo da voditelj popunjava ,nakon što dobi zapisnik, rezultate koji fale.

Eto...Uspoređujući sa drugima jednostavno NISAM ZADOVOLJAN sa našim voditeljem 19 lige g. Mladenom Horvat. Čemu uzimat nešto za obavezu ako ti se to ne radi ili jednostavno nisi u mogućnosti odraditi posel kak spada Confused

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sub tra 07, 2012 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opet ti i upisivanje rezultata... Eto ti brojeva mobitela u biltenu pa pitaj ljude za rezultate, kada te već toliko interesira Lud
Sto puta ispričana priča, NITKO NEMA DUŽNOST upisivati rezultate na web stranicu, istina je da bi bilo zgodno, ali da to netko mora raditi - NE MORA!!! Beljenje Beljenje2 Brukica
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: sub tra 07, 2012 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Opet ti i upisivanje rezultata... Eto ti brojeva mobitela u biltenu pa pitaj ljude za rezultate, kada te već toliko interesira Lud
Sto puta ispričana priča, NITKO NEMA DUŽNOST upisivati rezultate na web stranicu, istina je da bi bilo zgodno, ali da to netko mora raditi - NE MORA!!! Beljenje Beljenje2 Brukica

Profesore uživaj na praznicima, Wink
I hvala na objašnjenju, ali ne kužim zakaj se ti javljaš kad nije tebi upučeno pitanje več ljudima koji ponekad stavljaju rez. umjesto svojih voditelja.

Petre daj mi reci čemu voditelj lige. Čovjek nema zapisnike još od 3. kola, a već je odigrano 5. kolo.
Kaj nebi ON trebal nazvat kapetane koji ne šalju zapisnik (po statutu je rok 48 sati) i malo ih pritisnut. Postoji i novčana kazna za ekipu. Pa ak tak neide ima načina da se ljudi dovedu u red.
Kad bi dotični gospon dobil zapisnike na vrijeme mogel bi ih proslijedit adminu ( ib bi to učinil) i on bi stavil rez. Sve je tako jednostavno, a tako komplicirano. Ak ja mogu po tekmama skupljat zapisnike i unosit tuđe rezultate zakaj nebi i ON to mogel delat????

I kaj ti treba ovo; Lud Nešto mi želiš reći ili ...??
Nisam ti ja drda, prijatel ja sam jako stvaran Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sub tra 07, 2012 4:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
. Čovjek nema zapisnike još od 3. kola, a već je odigrano 5. kolo.

Kak ti znaš da on nema zapisnike Confused možda i ima Pojma nemam Zubo
Izra

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pitanje glasi: "Čemu služi voditelj lige????"

a kratak odgovor glasi:

da pomogne oko trzavica u dogovaranju tekme, da rijesava situacije odgodjenih, neodigranih ili prekinutih utakmica, odustajanja ekipa, razne zalbe kao na primjer na registrirane ili neprijavljene ili duplo prijavljene igrace, da sakuplja zapisnike lige koju vodi.

ako sam jos nesto zaboravio ispricavam se.
[Vrh]
drda

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Nisam ti ja drda, prijatel ja sam jako stvaran Very Happy

Drda je stvaran! Sibom po guzi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saša

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
pitanje glasi: "Čemu služi voditelj lige????"

a kratak odgovor glasi:

da pomogne oko trzavica u dogovaranju tekme, da rijesava situacije odgodjenih, neodigranih ili prekinutih utakmica, odustajanja ekipa, razne zalbe kao na primjer na registrirane ili neprijavljene ili duplo prijavljene igrace, da sakuplja zapisnike lige koju vodi.

ako sam jos nesto zaboravio ispricavam se.

Možda sam malo off topic ali do kad se treba javiti domaćin i kakove su posljedica ako se ne javi i sl. Tek toliko da se zna.
Pale

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

SAŠA obrati se voditelju.

Wolf znam jer sam se čul sa njim, Smile

[Vrh]
wolf

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U tom slučaju njegova je dužnost da ih nazove i vidi kaj se događa Thumbs up
wolf

PostPostano: sub tra 07, 2012 5:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):

Možda sam malo off topic ali do kad se treba javiti domaćin i kakove su posljedica ako se ne javi i sl. Tek toliko da se zna.

http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#ugovaranje

Čitajte info ljudi Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.