NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Butterfly M.Maze dash f--pitanje?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
brave66

PostPostano: sub tra 07, 2012 11:53 am    Naslov : Butterfly M.Maze dash f--pitanje? Citirajte i odgovorite

Zanima me da li se isplati promjeniti gume na tome reketu jer ove na njemu(PAN-ASIA) nisu baš dobre....
pa koje bi vi gume preporučili za to drvo....
to je za brata koji voli uvijek napadati i igrati spin igru i više mu odgovara igrati blizu stola...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: ned tra 08, 2012 3:06 am    Naslov : Pan Asia Citirajte i odgovorite

Gume koje su zalijepljene na tom reketu su odgovarajuće. To u prijevodu znači da, ako ti ne valjaju gume, ne valja ni drvo. Proizvođači su lukavci. Tvorničke rekete, namjerno, proizvode sa manjom glavom od standardne (150 mm, umjesto 155 - 159 mm). Gume su, u pravilu, nalijepljene vrlo čvrsto, na nelakirano drvo, tako da, u slučaju skidanja, dolazi do splinteringa (oštećenja površine furnira drva). Ako i pored naprijed navedenog, još uvijek želiš skinuti gume, to treba izvesti korištenjem odgovarajućeg spray-a za skidanje (Donic, Tibhar). Ako ga nemaš, treba koristiti aceton. Nakon toga, drvo treba spužvicom u 1 sloju prelakirati razrijeđenim lakom za čamce. Nove gume, koje bi zalijepio na to drvo, bi svakako trebale biti jeftinije, do 100 kn/kom (npr. LKT Pro-XP).
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
brave66

PostPostano: pon tra 09, 2012 10:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

geek hvala na objašnjenju...
a koliko bi mogao dobiti za reket kad bi ga prodavao(realna cijena) star je nekoliko mjeseci...i nije puno igrano sa njime..
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon tra 09, 2012 11:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

spada u kategoriju drva koje nemres prodat... nitko nece htjet kupiti drvo od tvornickog reketa, a ako tebi pase to drvo, onda je vrijednost tebi neprocjenjiva... Wink
brave66

PostPostano: pon tra 09, 2012 5:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa nebi ja prodavao samo drvo.... Confused
nego cijeli reket
tj.
butterfly michael maze dash f
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: pon tra 09, 2012 6:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa normalno.
Gledao sam malo po netu i ovaj reket ima vrtoglavo visoku cijenu od nekih 350 - 400 kn. Poznavajući ovdašnje prilike, nema šanse da dobiješ ništa blizu tome...
Probaj po 200 pa ako ne ide po 150 pa ako ne ide za 120. Ako ni to nitko ne da, bolje da zadržiš, tko zna uvijek ustreba nekom prijatelju, komšiji, djetetu i tako...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: pon tra 09, 2012 9:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

brave66 (napisa):
pa nebi ja prodavao samo drvo.... Confused

whatever... Confused Confused

problem je sto je taj reket u startu blago precijenjen sa 50 eura... za te novce vec slozis kvalitetan natjecateljski reket, naravno, preporucujem opet butterfly (TM), oni imaju prekrasan katalog na svojoj stranici, no nazalost nisam upoznat sa cijenama, za to treba pitati u butterfly (TM) ducanu u preradovicevoj

evo ja kao potencijalni kupac imam 200 kn, naravno da bih se prvo raspitao u svom omiljenom butterfly (TM) ducanu In love, zatim ostalim manjim proizvodjacima, eventualno bih googleom trazio po internetu jer sam nacuo da su kineske gume jeftine no naocigled nekvalitetne, cak bih iznio svoje apsolutno nepristrano, i nikakvim privatnim interesima potaknuto odusevljenje hervis super special reketom na kojeg sam slucajno nabasao u istoimenom ducanu po cijeni od oko 150 kn, pri cemu jasno napominjem da taj reket ni po jednoj karakteristici nije blizu butterfly (TM) reketima

sve u svemu, u klubu bi se takav reket mogao utrapit nekom klincu za stotinjak kuna... a na ovom forumu ljudi znaju s cim igraju, tako da rijetko kome treba "gotov" reket

@ib, izra, rope: nadam se da sam bio dovoljno politički korektan, te da cu po prvi put izbjeci cenzure

Srdacan Pozdrav
cvijo

PostPostano: pon tra 09, 2012 9:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ROFL

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto tra 10, 2012 12:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib ako ovo ne zasluzuje ban onda ne znam. Very Happy
[Vrh]
Čupa

PostPostano: uto tra 10, 2012 1:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

molitva sokaz foruma glasi:

ja sam butterfly, proizvođač opreme tvoj,
i nemaj druge stolnoteniske opreme osim moje. Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.