18. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#281 Post Postao/la Dren »

Jopa je napisao/la:Mi vam opet srušili listić :)

Da nam nema Samca, Sinke i ja bi pušili 9:1 u prosjeku, ako i taj jedan :lol:
razočarali ste me kao čoveka :cry:

a čuj, ako se vi dobro zabavljate (i Neven s vama) onda vas boli briga.

Ovdje se kako znate lome koplja oko toga je li fer da Samac igra 18tu ligu...(je li legalno je neupitno, svi se slažu)
meni su jasni argumenti i za i protiv. Kao takmacu, čak mi je i mišljenje podjeljeno. Onako realno gledano, svatko smije i može igrati sokaz, pa je tu sve pet. Gledano iz kuta nekog fair playa, pretenciozno je. Neven je ipak s drugog planeta za 18tu ligu.
No ipak, meni je drago što Samac igra za vas. iz više razloga.
prvo: zbilja će mi bit gušt odigrat protiv njega. i zbilja ću ga zagnjavit da mi pomogne oko moje igre poslije meča i pozvati ga na trening ili dva
drugo: bez obzira na sve, taj angažman mi je baš u duhu sokaza šta god drugi mislili o tome
treće: vi ste idealna ekipa za 18tu ligu baš zbog toga što amplicirate sve što se događa u sokazu i čitav smisao timskog takmičenja.
Naime imate jednog nepobjedivog igrača, ali i dvojicu koji su ispod sredine. Sokaz je timsko natjecanje. Ovdje pobjeđuje tim, a ne jedan igrač. U nekom utopijskom sokazu, cilj bi bio da svi suigrači se trude maksimalno i pokušaju napredovat u igri u svrhu dobrobiti momčadi. A ne da se šlepaju na krilima jednog jako dobrog igrača koji redovno radi tricu.
Stoga vi ovdje igrate dvostruku ulogu:
pokazat ćete da igrač s druge planete ne znači ništa ako ostali ne igraju kako spada
pokazat ćete da ekipa koja ima izjednačene igrače i igra kao tim može biti bolja od ekipe koja ima prvotimca.
To je jak jedan motivacijski moment i to mi se baš sviđa. Pogotovo jer ćete vi kazniti ekipe koje ne igraju timski (jer će Samac dobit njihovog prvog igrača i Samac će izvući vaše parove kako je njihov najbolji igrač izvlačio parove njima do tad ;))

Dakle, vaše igranje u 18.toj ide u korist ekipa koje imaju izjednačenu "klupu" tipa:
Intercapital
Rugvica
Plankeri
Velux
koji svi imaju tri jako dobra igrača. Ni jedan neće napravit tricu, ali će biti jako blizu da svi naprave dvicu i dobit vas 6:4. Skoro sve ostale ekipe mogu vam otkinuti bod.
Kako je bodovanje koncipirano da pobjeda zbilja donosi puno, dva nerješena je gore od jednog poraza i jedne pobjede. Tako da vi realno možete već u ovom kolu pasti na 5to mjesto s bodom više od 6te i 7me ekipe s kojima još niste igrali! Ispast nećete, ali morat ćete se svojski potruditi da bi se borili za prolaz dalje.
Bez obzira na Samca. I to je baš zabavno. Mene recimo motivira :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Jopa

#282 Post Postao/la Jopa »

:s: :s: :s:
Čovjek nema šta dodati tu :)

Nama je također totalno drukčije sad...
Nismo nikad prije igrali da imamo sigurnu tricu(četvrticu) pa ajmo dobit "samo" još dva singla..
BeSje ti glavu to :)

Lošije igramo neg prije. Ja još kako tako (za trećeg igrača), Sinke dosta dosta lošije..Puši mečeve koje bi prošle sezone dobijao lakoćom (doduše kod njega ništa nije lakoćom :B: )...

Liga je dosta izjednačena, pa se još svakaj može dogodit :)
Sljedeće kolo bi moglo biti ključno, protiv Interkapitalaca igramo..
Ma svako kolo je ključno kad bolje razmislim :zubo:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Dren

#283 Post Postao/la Dren »

heh, veliki sam navijač interkapitala jer su momci super i super igraju.
Ipak, iz posve sebičnih razloga (iako bi bio sretan ako osvoje ligu, jer to zaslužuju) bio bih sretniji da budu drugi ili treći. Jer onda bi nekako mogli opet završit u istoj ligi. Ako budu prvi, odoše nam za dvije lige a susreti s njima su nama (meni) najluđi doživljaj u sezoni, a i ovo trkeljanje po forumu zajedničke lige mi je možda najbolji dio sokaza. Tako da sam se nadao da ćete vi odnijeti prvo mjesto. U to sad nisam siguran, dapače gotovo sam siguran da nećete :D

Al ja sam pozitivac, iz svega pokušavam izvući ono dobro...pa i interkapital u 16toj ligi mi je samo motiv da:
ako ostanemo u 18toj slijedeće sezone budemo prvi
ako odemo u 17tu da slijedeće sezone opet prođemo dalje!

o ispadanju iz 18te ne razmišljam da nas ne zacopram :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Jopa

#284 Post Postao/la Jopa »

Hehehe,
onda bi i ja iz sebičnih razloga volio da ne budu prvi :E:

Ma sokaz je super, malo odigraš meč, malo opsuješ, malo lupaš nogom u zid, malo trkeljaš i to je to :)
55

#285 Post Postao/la 55 »

Ajoooooj... :ajooj: ... BBNAM, pa zar ja stvarno nikad neću pogoditi vaš rezultat!? :darkevil: Opet ste me sčokljali s jednim porazom previše... :darkevil: :ljut: :funj:
WaterDog se malo "sforso" :mirko: s onih 8:2... :rofl: :rofl: . Naime, nisu uopće Dugavaši niti bezazleni niti loši :nono: ! Igrali su protiv skoro svih ekipa iz vrha lige, prošle sezone smo ih dobili 7:3, ja sam dobio 3:2, 3:1 i 3:2 :eek: , namučio sam se strašno, treba pokopčati kako se ponašaju njihovi softovi :misli:
No, u odnosu na njih mi smo uznapredovali u igri daleko više, i to se vidi i po rezultatima :D , no bit će još bodova za njih. ;)
BBNAM mi se već totalno zamjerila u obaranju mojih kladioničarskih pokušaja, čak toliko da mislim da ćemo ih zato slijedeći tjedan :tuctuc: ! :lol: :lol: :lol: Prije mislim da će to krenuti :pingic: , pa onda :macevanje: , zatim :cestitamo: i na kraju :pivo: :zivili: :drunk: , kako to već obično biva kada se ima posla s Intercapitalistima! :rofl: :rofl: :rofl:
Dren

#286 Post Postao/la Dren »

ae inter - kapitalisti.
kapitalisti šta se tiće bodova (sve sebi) socijalisti šta se tiće pive (svima podjednako) :rofl:
Jopa

#287 Post Postao/la Jopa »

Nisu uopće lagani..
Do sada smo igrali s njima 4 puta, ovo je peti.
3:7, 6:4, 6:4, 7:3

Svaki puta je bilo napeto, ali smo nalazili načina za pobjedu.
Sada su se dosta poboljšali (ili smo se nas dva pogoršala puno - bit će prije da je to :zubo: )

Markesina mi je dosta neugodan, Martinovića smo prije peglali, a sad kitica :)

ali ćemo Sinke i ja održat prvi trening u ovoj sezoni, da se adekvatno spremimo za meč sljedeći tjedan :)
da više ne gađamo arene, nego samo metar od stola :D
Dren

#288 Post Postao/la Dren »

evo odigrali simultanku mi, interkapitalci i amaciz - sve 6:4
jo-jo došao sa boškovićem i momak nas pomeo :(
al nekako smo se izvukli. ako slučajno momak uspije doć na još koji meć, bome će protivnici morat držat gaće :s: :s: :s:

evo sad poslije 6 kola tek se može pričati o onome što je zvone najavio - razdvojili smo se u dvije grupe - borce za prva tri mjesta i borce za ostanak.
S tim da razlika i nije nešto velika - 5 bodova to su dvi tekme izgubljene a još 5 kola do kraja.
Očekujem još pobjedu veluxa protiv kolonije i onda imamo 7 ekipa u borbi za postolja (unutar 4 boda) i 5 u borbi za ostanak, s napomenom da jo-jo nikako nebi otpisao.
zvo

#289 Post Postao/la zvo »

Ha, Rugvica!
Čovjek misli - možemo ih, ali... što čovjek zna... Krhko je znanje...
Sredili su nas baš onak - pošteno. Svaka čast!
Nije baš neka utjeha, al kažu ljudi da su im ovo prvi izgubljeni parovi u ovoj kombinaciji od kad igraju... ha...

Idemo dalje! Učit i igrat i skupljat iskustvo.
Dren

#290 Post Postao/la Dren »

dakle:
bbnm-dugave 5:5 svi prognozeri nula bodova
input-amaciz 4:6 grk 2 goco i ja po 1
tio-intercapital 4:6 svi po 1
bke-jo-jo 6:4 grk 1 goco i ja 2
rugvica - plankeri 7:3 grk 1 ostali nula

poredak:
grk 5
goco 4
ja 4

od mogućih 10 :rofl:
al grk ovaj put odnosi pobjedu jer smo velux svi isto prognozirali.

Sve skupa, dosta napetije nego sam mislio, bbnm neugodno iznenadio (opet), rugvica očekivano protiv plankera, (iako sam ja navijački htio da podjele bodovo i obje ekipe izgube po dva boda :zubo: )
No kad se malo pogleda meč bilo je puno gustih setova...očito da je rugvica bila za nijansu smirenija u ključnim setovima i poenima.

Razdvojili smo se na dvije skupine s razlikom od 5 bodova.
No s obzirom na to da ima još 15 bodova u igri, a razlika između prvog i 10.og je 10bodova, nitko još nije teoretski osigurao ni ostanak :D
Doduše praktično gledano, kako je već praksa u sokazu, sve ekipe koje osvoje preko 12 bodova ne ispadaju iz lige. Dakle Interkapital, rugvica i amaciz su osigurali ostanak i sad se mogu isključivo boriti za pozicije i prolaz dalje.
bbnm, velux, mi i plankeri trebamo još jednu pobjedu za praktično osiguravanje ostanka.
Slijedeće kolo će dati puno odgovora na pitanje ostanka, a vjerojatno zakomplicirati borbu za prva 3 mjesta.
Naime imamo 3 derbija gornje polovice tablice
interkapital - bolnica
velux - rugvica
plankeri - bke
te dva derbija donjeg dijela:
jo-jo - input
dugave-kolonija
Naravno, ako bošković bude igrao za jo-jo :D
jedina tekma koja nije u potpunosti otvorena bi bila amaciz-tio. no u ovoj ligi ne treba prejudicirat :) tiovci su neugodni i mogli bi stvoriti probleme amacizu. no nikako ne mogu do sva tri boda, ako amaciz nastupi u standardnom sastavu. bod mogu otkinuti ako bude bilo inspiracije, dosta sreće i dobre igre na travu prekaljenog lisca nikice sišula!
Pale
Kontakt:

#291 Post Postao/la Pale »

Ako mogu prognozirat Plankeri : BKE 6:4 ili 7:3 :zubo:
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto tra 17, 2012 8:00 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
WaterDog

#292 Post Postao/la WaterDog »

Ikota je napisao/la:Ako mogu prognozirat Plankeri : BKE 6:4 ili 7:3 :zubo:
trol :E:
Pale
Kontakt:

#293 Post Postao/la Pale »

Željko Lužaić bu vam roknul tricu , ostali po 1 i parovi su na strani Plankera :D , Mislim da Vam dosta fali Čanadi. ;) Dren može od svakog izgubit, ali može i svakog pobjedit, a ti Dremel... kaj da velim, ti imaš još uvjek oscilacije (ko i ja) u igri, tak da za tebe prognoziram 1 pobjedu :(

U svakom slučaju navijam za Vas. :cheer: :cheer:
Volio bi doć pogledat meč :)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#294 Post Postao/la Dren »

Dren ne može od svakog izgubit. Činjenica :zubo: od svetrojice Plankera, vjerojatno. al od svakog nikad :clint: :zubo:
Čanadi se vratio, odlično je igrao sinoć (a i prekjučer kad se zagrijao...šteta što nije dva tjedna primio reket u ruke inaće bi se amaciz teško provukao)
Dremel će napravit jedinicu, sve pet, slažem se. A onda ćemo ga izvadit i stavit Eleza koji će napravit dvicu. hehehe
što se tiće para...mislim da imamo jedan od najjačih parova u ligi. Samo što rijetko igramo natjecateljski iz jednostavnog razloga što nam nije bitno izgubili 6:4 ili 7:3 ili dobili 6:4 ili 7:3 pa u slučaju da smo prije parova osigurali ili izgubili sva tri boda uvijek stavljamo drugi par da svi odigraju.
Stoga realno je za očekivat gustu tekmu.
Prognozirao nebih (još), al ako itko bude radio tricu (a to teško) onda će taj vjerojatno bit član BKE-a.
vjeruj mi ;)
Pale
Kontakt:

#295 Post Postao/la Pale »

Da trica , al u negativi ;)

Šalim se naravno :top:
Da bit če gusto zato pristupite meću vrlo ozbiljno i napadački inače ... :rolleyes:

Dren

#296 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:Da trica , al u negativi ;)
ae, jesam li ja rekao oće li to bit 3:0 ili 0:3? nisam :mig: :D

ma naravski, momci su dokazano jaki, morat ćemo dat 110% da ih dobijemo. dosta neizvjesno to sad izgleda, al mi idemo na pobjedu, kao i uvijek. A ovo je poseban slučaj, tko ovdje izgubi vrlo vrlo vjerojatno gubi i šansu za borbu za pehare odnosno prolaz dalje. Pogotovo ako amaciz, interkapital i rugvica ostvare pobjede ovo kolo (7 odnosno 6 bodova razlike za stić u 4 kola je poprilično teško. ) Tako da sam siguran da će tekma bit izuzetno natjecateljski nabrijana :top:
55

#297 Post Postao/la 55 »

Bogme je jučer bilo interesantno :znoj: , ali smo ipak uspjeli još u singlovima riješiti tekmu u svoju korist :cheer: !
Bilo nam je nekako teško igrati :sumo: , već na zagrijavanju sam skužio da će biti tu dosta problema, jer nisam mogao spojiti pošteno niti tri vezana dodavanja sa suparnikom, iako sam se sasvim dobro osjećao za igrati! :skace:
Naime, loptica je bila toliko ćelava da si taman mogao nazrijeti da je nittaku s tri zvjezdice i to je to :O: . Srećom, prvi sam meč dobio bez poteškoća, ali onda kada sam vidio Daniela kako topspinove baca van ili ih uopće ne uspijeva povući, bilo mi je jasno da to neće štimati :nene: :nene: ... i nije štimalo. Napromašivao sam se protiv Popijača prestrašno :facepalm: , a on me je nabio kao bebicu malu :cekicem: ! Ne možeš bolje i gotovo :ne zna: Razmazio sam se jer uvijek igram s praktički novom lopticom, maza mala... :rofl: :rofl: :rofl: ... Isuse, kako me sčokljo Popijač! :lol: :lol: :lol:
Nije mi padalo na pamet zamjeriti dečkima ili ih tražiti da igramo s novom lopticom (na kraju krajeva, njima je loptica ista kao i meni), jer su straaašno dobri momci! :top: :top:
Ljudine su i pol, dobro igraju, svi se druže i zafrkavaju, dočekali su nas s :pivo: , a to nismo baš često doživljavali, zato se kapetan Miki i Dan uvijek pobrinu da nigdje ne idemo "praznih ruku"! :lol: :lol:
Tako, ma bit će bolje :bicedobro: ... Slijedećeg tjedna nam u goste dolazi BBNAM, bit će gadno (teško i tijesno) :eek: , iako smatram da smo favoriti u tom meču, ipak mi teško pada pomisao da ulazimo u meč s 0:4... :nene: :nene: .
Zato, dečki, vežite vi gaće jer ćemo se mi drznuti i pokušati pobijediti i Samca, pa kud puklo da puklo! :rofl: :rofl: :rofl: ... Da, da... Gubim od Kormana i Popijača, a sada bih Samca napucao :lol: :lol: :lol:
Sutra-prekosutra ću smislit nekakvu prognozu za slijedeće kolo. Ne smijem zaboraviti pohvaliti svog kapetana Mikija, koji je kod 3:3 igrao protiv Popijača (kojeg je Dan prije toga dobio 3:2, a ja sam dobio :tuctuc: ), i nakon dva bezvezna poraza i loše igre uskrsnuo :moli: i nabio 3:0 Popijača, te nam time baš "kapetanski" trasirao put do pobjede! :tulum: :prvak: Hvala ti KAPETANE MIKI!!! :s: :s: :s:
WaterDog

#298 Post Postao/la WaterDog »

gostujemo kod Plankera u pon u 8h.

možda najvažnija tekma za nas za ovu sezonu
WaterDog

#299 Post Postao/la WaterDog »

a sad malo pogađanja:

Intercapital - Bolnica "Bez nade", a Mirac? 5:5
Dugave - Kolonija II. 6:4
Velux arhitekti - STK Rugvica 6:4
Plankeri - Bridž klub Element 4:6
Jo-Jo optika - Input 6:4
Amaciz III. - TIO 5:5

najteže kolo za prognazirati do sad.

mogao sam staviti sve 5:5 rezultate i svi bi bili realni, uhhh, ajmo Grče i Drene da vidim vas :zubo:
Dren

#300 Post Postao/la Dren »

pa da se i ja osvrnem na naš meč jučer nisam stigao.

Zacopro sam nas očito, jer prvi tip koji je ušao na vrata - Bošković. :rolleyes:
Super momak, (a i super igra!) al kud baš kod nas prvi nastup...al ajde, bar im nije došao Ivančić.

Počelo je loše. Općenito. Bošković je školovan igrač, jako brz i s odličnim zglobom. Inače čitam dobro serve, ali ovo što on servira je jednostavno iznad mojih mogućnosti (trenutnih). Vratio sam sve skupa nekih 25% servi u cijelom meču :rolleyes:
Srećom (i nesrećom za gledatelje) , nisu ni moje serve bile bezazlene (bar njemu, ostala dva meča su mi ih vračali i kasanda i kolarić) tako da je to prva dva seta bio katastrofalan meč. Kasnije se malo razbuktalo, vratio sam ja par servi (yey? :( ) on vratio puno više, al ja sam bio potpuno out. Ono stanje kad poslije svakog poena brojiš do 5 da ne razbiješ reket :zubo: Svaku servu koju pošalje vidim gdje ide, koju rotaciju ima, i kako je vratit. I svaki put pogrešno procjenim količinu spina i/ili brzinu. A čovjek ima izvrstan osjećaj za pročitat napredak protivnika u vraćanju servi i fantastično miksa. Razbio me :D
Slijedeća dva meča nisam vidio, jer sam izašao u pušačku zonu i drogirao se do besvjesti da dođem sebi. No skužih da je josipa totalka ščokljala svog protivnika, a da je Č digao igru i pogađa. Upao sam nazad na njegov zadnji set i zaključio da ima nade za nas - ako ja odigram bolje.

Srećom kasanda nema toliko neugodne serve, i drugi meč sam igrao :D
Dobro, ispod razine zadnjih mjesec dana, ali zadovoljavajuće. No, da je u formi kasanda bi me pomeo. Divota koliko je čovjek taktički zreo, slao me (ma nas...svu trojicu koji su igrali protiv njega) je po čevape, prodavao finte i dizao na fore. Na (njegovu :D) žalost nije utreniran i jako puno zicera je promašio. A u pitanju su i umor, godine i stare ozljede. Pobjedio sam ga isključivo na njegove greške.
Nakon toga se Č upucavao protiv Drage spremajući se za Boška a Goco dosta pristojno držao Kasandu do sredine trećeg seta. Nažalost, iskustvo je na Ivanovoj strani a neutrenirani obojica, prevagnulo na jo-jo stranu.
A onda ljepotica večeri. Čanadi se raspucao, projektili su letili na sve strane. Dosta se mučio sa servama ali vraćao ih je triput bolje nego ja :zubo: I onda poslije par ubitačnih drajfova, Boško počne vračat te drajfove :eek:
U zadnje tri godine odigrao sam brat bratu 200 partija protiv Č-a. Ako sam vratio tri njegova drajfa (prava, ne neke plasirane loptičice) ubijte me. boško je vračao bar tri po setu. svaka čast momku :s: :s: :s:
Ipak 4.ti set se očito umorio od letanja gore dole lijevo desno i glatko ga izgubio. No izgleda da je to bila priprema i odmor za peti set. Poveo je 9:0 i onda samo čekao da Č pogriješi. jebi ga. dobar meč, dobra šansa za Č-a, al Boško u elementu.
4:4. ja igram za bod protiv Drage. za razliku od dana prije kad nisam bio koncentriran na protivnika i njegove slabosti, ovdje sam odmah skenirao situaciju i u ključnim trenucima igrao na greške protivnika. U načelu nije baš bilo lako jer sve to pada dosta blizu, al griješio je dvi od tri, a još sam i ja pogodio par - dovoljno za glatku pobjedu.
Bod osiguran, sad živi par. za tri boda.
Izašli smo Č i ja, Č vraća serve Bošku prvi, jer je bio bolji u vračanju u tekmi. A-ha, jea rajt. prve dvije - nigdje. zapravo u prozor :rofl:
Al smo se onda skulirali i odigrali fantastičan par. Sve baš kako treba - koordinirana serva, third ball kill + otvaranje prostora i priprema poena, dobro kretanje, dobro praćenje kretanja protivnika i malo grešaka.
Momci su igrali dobro, mi bolje. Čak sam i serve počeo vračat. još uvijek oko 50% al to je duplo bolje nego u meču :D

Sve skupa super tekma ali jako jako napeto. Netom što smo završili jave se interkapitalci da su se provukli 6:4 i da je bilo gusto i da se to treba zalit pivom. Pa je eto tuce 18.ligaša (četvrtina lige! :top: ) otišlo na par piva i fino se podružili.
Zakon dan. Doduše bio bi puno gori da smo izgubili, i ja sam po pljusku pičio doma na biciklu (i sad šmrcam :( ) al nije smetalo.

Pozdrav jo-jovcima i hvala ima na super tekmi i ugodnom druženju.
Ostalima, ako jo-jo dođe u punom sastavu i odmorni, morat ćete odigrat fantastično za sva tri boda. Jaki su, al se rijetko skupe (ni protiv nas nisu igrali u najjačem sastavu).
Odgovorite