NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1.liga, proljeće 2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Žuvela

PostPostano: pet tra 13, 2012 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala na podršci. Very Happy
da, što kasnije dogovorimo meč to bolje za nas. šanse su nam minimalne ali mi svejedno ulazimo s dozom sportskog bezobrazluka
bez obzira što respektiramo protivnika.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: pet tra 13, 2012 9:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

E baš ti nekog respektiraš! Pfff
Kod vas je samo jedan žentlmen. Laughing
zmilko

PostPostano: pet tra 13, 2012 7:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

slabo upisujete rezultate.zašto?
Iceman

PostPostano: sub tra 14, 2012 8:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žuvela (napisa):
hvala na podršci. Very Happy
da, što kasnije dogovorimo meč to bolje za nas. šanse su nam minimalne ali mi svejedno ulazimo s dozom sportskog bezobrazluka
bez obzira što respektiramo protivnika.

vec vidim ako te dobijem da ce bit "bio sam bolestan" spike
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Žuvela

PostPostano: sub tra 14, 2012 9:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing

ma ne, ako me dobiješ to ce bit zasluga tvog bekend kratkog servisa u moj forhend koji cu flipat i vjerojatno sve fulat jer mi je ta tvoja serva jedna od najnezgodnijih na koje sam naisao u ovih godinu dana koliko igram. S druge strane, ako ju idem pimplat ili stavit ju kratko obicno ti dižem zicer ili dajem nekvalitetnu loptu koju ti unistavas sa forhend spinčinom. tak da,ne znam, nece bit lako. morat cu te iznenadit nekom improvizacijom na tu servu Evil

što se tiče mikija i žira nemam uopce nikakvu viziju, znam samo da cu bit agresivan s obje strane koristeci vise bekend spin nego inace...
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned tra 15, 2012 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odigrali 5:5 sa Radocajem,Stipeticem i Trstenjakom..Opet me Djuro dignuo iz mrtvih nakon tocno 11 mjeseci neigranja...zagrijao se lud od zelje za pingacem sa Miletom,odmah ozlijedio tj.istegnuo trbusni misic,popio tabletu i igrao prvu partiju odmah s Trstom i dobio ga,zakomplicirao zivot Stipeticu u pet setova...bez borbe odigrao sa Miljcem i sta reci nego I am back i bit ce dobro i opet pravo kad odradim potrebnu dozu treninga...definitivno mi je reket bio prebrz pa sam nabavio sporije drvo.....pozdrav prije svih Icemanu,kao i dragom administratoru Igoru...pa i ostalima,starim i nekim novim facama....dodjem na prvi trening,i odmah stetnem Mikija,ah...valjda je to sudbina...he he....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ozvacic

PostPostano: ned tra 15, 2012 12:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mile Kitic,pardon,Matijevic odigrao mec za anale i pamcenje protiv Miljca i dobio ga....svaka cast Miletu...svaka cast!!!...kakav je to mec bio i kakvi vrhunski poeni....strasno...prvi set Mile izgubio 22:20....a poslije je suvereno vladao terenom i uz jedan moj super presudan savjet da mu svaki pimpl ne odigrava iskljucivo u forhend jer Miljac ulazi s forhendom ko zivotinja,odigrao maestralno i odigrao jedan od najboljih meceva koje sam ikad u zivotu vidio u sokazu....Mile je car od borbe!!!Svaka cast i Djuri,skoro je i Stipetic pao....pohvale ekipi....
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned tra 15, 2012 1:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha +1 za analizu Thumbs up

i cestitke miletu...bome, sad se vidi da nije ni capana dobio slucajno, svaka cast...ja jos ne mogu prezalit 9:9 i servu u petom setu protiv miljca u finalu zimskog kupa... Mad
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned tra 15, 2012 1:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

opa....i ti si postao opasnost za lovce...znaci morat cu se dobro spremit da te eventualno iduce sezone opet ispreslusam...ha ha.....sad za dva tjedna necu imat neke velike sanse ...
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned tra 15, 2012 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ozvacic (napisa):
opa....i ti si postao opasnost za lovce...

kakve uvrede ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: ned tra 15, 2012 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, bas citam i ne vjerujem :-))))
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned tra 15, 2012 10:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovdje je rijec o svega par lovaca koji igraju i spadaju u 1.razred.....uvreda bi bila ako bi uzeli u obzir cijeli sokaz....no dobro Iceman zna o cemu mislim....doktore Tonci....i pod opasnoscu podrazumijevam gotovo pa nemogucnost pobjedjivanja Icemana...razumis my frend...
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 15, 2012 10:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Legendo Klanja se Klanja se Klanja se , dobro je da si se ti nama vratio u SOKAZ Yesss! , ne znam koliko ćeš pomoći svojoj ekipi, ali ćeš definitivno oživjeti ovaj zapušteni forum 1. lige! ROFL ROFL
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned tra 15, 2012 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
da, bas citam i ne vjerujem :-))))

"ja volim samo sebe" i "niko niko kao ja".... ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: ned tra 15, 2012 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ima još i ona me,myself and I Zubo
dada

PostPostano: ned tra 15, 2012 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Otrenirao sam sa Miletom u srijedu, spremao se za meč protiv Miljca. Moram mu čestitati kad ga vidim. Bravo
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon tra 16, 2012 1:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da je u izjavi za sportske, nakon pobjede, bas tebe naveo kao najvise zasluznog Thumbs up
[Vrh]
dada

PostPostano: pon tra 16, 2012 1:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hahaha. Kako da ne Smile . Ma, poanta je da je Mile pravi sportaš. I da jako voli ovaj sport jer rijetko tko bi se pripremao za neki meč... Svaka čast Klanja se
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: pon tra 16, 2012 11:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mile je borac ogroman,samo melje li ga melje nakon svakog poena i hoda i zadrzava....stalno plese na rubu pravila....trebalo bi uvest sluzbene suce kad Mile igra..no navikli smo se svi...ne radi to zlonamjerno nego je takav i mos ga j****...
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto tra 17, 2012 1:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha, je istina...kad pobjedjuje radi pobjednicke krugove iza svakog poena, a kad gubi, jao: "pa mile, sta ti je danas, pa to ti je jer nisi jucer 3 put trenirao nego samo 2 put" i sl. Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 2 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.