SOKAZ forum
18. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
evo da ne kasnim:
Intercapital - Bolnica "Bez nade", a Mirac? 6:4
nekako mislim da će svi interkapitalci ipak odigrat smirano protiv lošijeg dvojca
Dugave - Kolonija II. 4:6
parovi će odlučivat
Velux arhitekti - STK Rugvica 6:4
rugvičani lošije igraju na travu, mislim da će Petričević to iskoristiti i napravit dvicu. kako je i antispin škrgatića sličan mislim da će on odradit tricu i bojčić bar jedinicu.
Plankeri - Bridž klub Element 4:6
navijački. ova može završit od 10:0 do 0:10.
Jo-Jo optika - Input 5:5
ako bude boško igrao. Perhač će ga vjerojatno dignuti travom jer mu fali treninga, kasanda bi trebao biti bolji od obojice ostalih a ivančić od trećeg igrača. Ako ne bude igrao bošković sigurna pobjeda inputa 7:3 (ova se ne važi, računam na boška
)
Amaciz III. - TIO 6:4
tio oke reagira na travu, al sišul je neugodan. Sve će ovisiti o njemu.
na nož, al ipak mislim da će amaciz izvući tri boda.
U ovom kolu je moguće da od 7 ekipa koje se realno bore za prvo mjesto, otpadnu 4. Realnije je za očekivati da će se interkapital i amaciz malo odvojiti a da ćemo mi ostali nastaviti borbu za treće mjesto i vrebat kiks(eve) prvog dvojca.
Intercapital - Bolnica "Bez nade", a Mirac? 6:4
nekako mislim da će svi interkapitalci ipak odigrat smirano protiv lošijeg dvojca
Dugave - Kolonija II. 4:6
parovi će odlučivat
Velux arhitekti - STK Rugvica 6:4
rugvičani lošije igraju na travu, mislim da će Petričević to iskoristiti i napravit dvicu. kako je i antispin škrgatića sličan mislim da će on odradit tricu i bojčić bar jedinicu.
Plankeri - Bridž klub Element 4:6
navijački. ova može završit od 10:0 do 0:10.
Jo-Jo optika - Input 5:5
ako bude boško igrao. Perhač će ga vjerojatno dignuti travom jer mu fali treninga, kasanda bi trebao biti bolji od obojice ostalih a ivančić od trećeg igrača. Ako ne bude igrao bošković sigurna pobjeda inputa 7:3 (ova se ne važi, računam na boška
Amaciz III. - TIO 6:4
tio oke reagira na travu, al sišul je neugodan. Sve će ovisiti o njemu.
na nož, al ipak mislim da će amaciz izvući tri boda.
U ovom kolu je moguće da od 7 ekipa koje se realno bore za prvo mjesto, otpadnu 4. Realnije je za očekivati da će se interkapital i amaciz malo odvojiti a da ćemo mi ostali nastaviti borbu za treće mjesto i vrebat kiks(eve) prvog dvojca.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pozdrav svima, posebno onima koji misle izgubiti od nas
!
Evo da se i ja okrenem prognozi za slijedeće kolo, bit će tu svega
...
Dakle, krenimo pomalo... moj glavni savjetnik Piđo
kaže slijedeće:
1. Intercapital - Bolnica "Bez nade", a Mirac? 6:4
Heh... moram li uopće govoriti zašto tako mislim? Treba nam nužno pobjeda
jer pikiramo na prvo mjesto u ligi!
. Puno je to mečeva gdje se ne smijemo "okliznuti", no doista vjerujem da ako je to mogao izvesti Velux, moći ćemo i mi!
2. Dugave - Kolonija II 7:3
Mislim da bi Martinović trebao dobiti sve dečke, softovi Markesine i Franca će im vjerovatno biti jako neugodni, obzirom da je dečkima iskustvo
totalni hendikep.
3. Velux arhitekti - STK Rugvica 5:5
Ovo će biti živo "kino" od meča, obzirom da za Velux igraju tri potpuno različita tipa igrača (što bi Rugvičanima vrlo lako moglo i ne odgovarati), a Rugvičani su svi dobri
... Čak možda i 6:4 za Velux!
4. Plankeri - Bridž klub Element 4:6
Plankeri su svi dobri, ali nedovoljno za sensei Bilanovića i Č-a (čokljavca!
), mislim da će to biti to, čak bliže 7:3 nego 5:5.
5. Jo-Jo optika - Input 7:3
Mislim da će na domaćem terenu zaigrati i Bošković, a svakako će i ostali podobivati nešto, posebno Kasanda, tako da očekujem prvu pobjedu Jo-Jo-a u sezoni!
6. Amaciz III. - TIO 5:5
Amaciz je super
, ali TIO je ekipa dobrih i iskusnih igrača
, mislim da je podjela bodova najobjektivnije za gađati!
Eto ga, sretno svima osim BBNAM!

Evo da se i ja okrenem prognozi za slijedeće kolo, bit će tu svega
Dakle, krenimo pomalo... moj glavni savjetnik Piđo
1. Intercapital - Bolnica "Bez nade", a Mirac? 6:4
Heh... moram li uopće govoriti zašto tako mislim? Treba nam nužno pobjeda
2. Dugave - Kolonija II 7:3
Mislim da bi Martinović trebao dobiti sve dečke, softovi Markesine i Franca će im vjerovatno biti jako neugodni, obzirom da je dečkima iskustvo
3. Velux arhitekti - STK Rugvica 5:5
Ovo će biti živo "kino" od meča, obzirom da za Velux igraju tri potpuno različita tipa igrača (što bi Rugvičanima vrlo lako moglo i ne odgovarati), a Rugvičani su svi dobri
4. Plankeri - Bridž klub Element 4:6
Plankeri su svi dobri, ali nedovoljno za sensei Bilanovića i Č-a (čokljavca!
5. Jo-Jo optika - Input 7:3
Mislim da će na domaćem terenu zaigrati i Bošković, a svakako će i ostali podobivati nešto, posebno Kasanda, tako da očekujem prvu pobjedu Jo-Jo-a u sezoni!
6. Amaciz III. - TIO 5:5
Amaciz je super
Eto ga, sretno svima osim BBNAM!
HAVLA, TEBI PETRE, JER SI JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA MOŽEŠ POBJEDITI KADA JE NAJPOTREBNIJE!!!55 je napisao/la: Hvala ti KAPETANE MIKI!!!![]()
![]()
Danijel, šta da radimo s tobom "POBOGU", čeljade.
Ok, pobjeđuješ, ali, 3:2, ma oprosti, pa nismo te kao takvog angažirali.
U konačnici ćemo imati sjeban zbroj setova, i zato pamet u glavu.
Na tvoju poziciju pikiraju mnogi.
Upravo se vodim mišlju da odradim razgovor s istaknutim(imena su tajna) igračima, jer ako popustiš...
Trening 4x tjedno, bojim se da nije dostatan!
Zamisli se "mali" o karijeri.
Kapetan MIKI
Zamišljam što bi bilo da je izgubio od Paskutinija nakon onakva prva dva seta
Kada čokljamo protiv BBNAM?
opa, pa neznan jel pametno...i johny cash tvrdi da je dan opasan momak, nebi ja njemu sankcije uvodio ako vam je život mio:
http://www.youtube.com/watch?v=H75eQX006jA
btw, grče, čestitke za ulazak među 400 najboljih sokazovaca po rang listi

http://www.youtube.com/watch?v=H75eQX006jA
btw, grče, čestitke za ulazak među 400 najboljih sokazovaca po rang listi
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Evo jedne potpuno bezvrijedne, ali ipak pomalo simpatične informacije... 18., 16. i 14. liga imaju, od do sada upisanih rezultata, najveći broj mečeva koji su završili rezultatom 5:5, čak osam u prvih šest kola
, (za jednu četvrtinu toga zaslužni su Intercapitalci
). Heh, što hoće reći da je liga vrlo izjednačena i da bi stvarno moglo biti do kraja totalno napeto
Za razliku od 2. lige u kojoj do sada još uvijek nema niti jednog jedinog neriješenog rezultata... doista nevjerovatno!
Mislim da će "bratskih" podjela bodova kod nas biti još podosta...

Za razliku od 2. lige u kojoj do sada još uvijek nema niti jednog jedinog neriješenog rezultata... doista nevjerovatno!
Mislim da će "bratskih" podjela bodova kod nas biti još podosta...
U četvrtak u 20:00? Zakon... a za apaurine ne brini, ponijet ćemo mi nešto drugo
, učinak je isti samo što nakon nekog vremena provedenog
neminovno završiš u stanju
, a nakon toga ti se sve
pa je bolje to ostaviti za poslije meča
! Jedva čekam meč, a i da vidimo kako Samac čoklja
... hebote, nije dovoljno to što igra penhold, trebao bi on igrati penhold i to lijevom rukom!
Super, vidimo se onda u četvrtak!

Jopa, daj života ti, nemoj da opet fulam tjednu prognozu na vašem rezultatu
, to bi več fakat bilo previše puta
... Nadam se da ti i Sinke niste previše trenirali da nam ne biste priuštili totalni debakl u domaćoj dvorani
... Lijep pozdrav! 
Super, vidimo se onda u četvrtak!
Jopa, daj života ti, nemoj da opet fulam tjednu prognozu na vašem rezultatu
Uffff... nemojte nas sčokljat, dajte da bude barem 5:5...
(bemti miša, kako mi padaju akcije
... a prognozirao sam nekakvih 6:4)...
Koji set smijete, ali nemojte preko dva po meču!
Nije sada vrijeme za ulazak u formu, tek poslije našeg meča!
Maloprije sam se čuo sa sensei Bilanovićem, Plankeri su pobijedili 7:3!
, Plankeri su "splankali" Bridževce, svaka im čast!
... A ja, čokljavac, prognozirao 4:6
... Bridževci, ode meni prognoza, sada ste me razočarali ko čoveka!
Sram da vas bude, cijela Grčka navija za vas a vi se sčokljate!
No, nema veze
, Plankeri su neugodni jer su svi dobri, treniraju i napreduju
, mislim da će s vremenom biti protiv njih sve teže i teže.
, u svakom slučaju Plankeri su se ovom pobjedom vratili u borbu za vrh lige i prolaz u višu ligu u slijedećoj sezoni, čestitam!
i kidam na spavanje!

Koji set smijete, ali nemojte preko dva po meču!
Maloprije sam se čuo sa sensei Bilanovićem, Plankeri su pobijedili 7:3!
No, nema veze
Kako je lijep osjećaj upisati pozitivan rezultat!
Sve je u Sokazu super - i druženje i ruženje i "pila naopako" i..., ali upisati pobjedu je poseban gušt (osobito kad te većina otpiše - u prognozama, mislim).
Ali, Plankeri ponovno jašu!
Super je bilo večeras. Dečki iz Bridža su stvarno izvrsni. Ali nije im dobro pao grah večeras...
Netko je napisao da će neko večeras napraviti tricu i bilo je raznih prognoza, a na kraju se trica stvarno i dogodila i ostvario sam je ja. Prva u Sokazu. Ha!
Gušt je to. Poseban. Ali ne bi bio takav da nije ostvaren protiv izvrsnih igrača. Svaka čast Bridževci! Sretno dalje u ligi.
Sve je u Sokazu super - i druženje i ruženje i "pila naopako" i..., ali upisati pobjedu je poseban gušt (osobito kad te većina otpiše - u prognozama, mislim).
Ali, Plankeri ponovno jašu!
Super je bilo večeras. Dečki iz Bridža su stvarno izvrsni. Ali nije im dobro pao grah večeras...
Netko je napisao da će neko večeras napraviti tricu i bilo je raznih prognoza, a na kraju se trica stvarno i dogodila i ostvario sam je ja. Prva u Sokazu. Ha!
Gušt je to. Poseban. Ali ne bi bio takav da nije ostvaren protiv izvrsnih igrača. Svaka čast Bridževci! Sretno dalje u ligi.
ahahaha, dobra 
ma doma sam na bolovanju jer mala mi je bolesna, teta čuvalica bolesna, a i sam sam virozan (jer sam idiot jedan, sinoć onako mokar poslije svake tekme morao izač zapalit
) pa sam u strci oko male a i viroza me pere pa ćmrljim.
zapravo ujutro sam napisao detaljan izvještaj i taman da ga postam nesta el. energije.
a onda sam išao odspavat jutarnje spavanje kad već mala spava
evo i sad spava...valjda uspijem izvještaj napisat 
A meč, jebi ga, zajebali smo. najviše ja. zapravo, ova prošla rečenica je dobra analogija - nestalo energije
već 6 kola igram jako dobro, zapravo me čudi da prije nisam poklekao
goco je otvorio protiv malog koromana ali goco nam je skroz van forme i sinoć je u dva meća fakat podbacio, a protiv iznimno raspoloženog zvonka, iako je igrao puno bolje, nije imao šanse. Čanadi je isto tako dosta loše otvorio - dobro je igrao, ali griješio zicere. čekalo se da ga krene i u trećem setu protiv zvonka je krenulo. već sam mislio da će okrenuti kad je zvonko digao u višu brzinu, ubacio jedno 5 prasica i više na sreću dobio 4ti set.
Ja sam protiv lužaića odigrao pristojno ali sam jako pao treći set. Noge su mi bile olovne, nisam stizao na lopte kao prva dva seta i već tad sam znao da će bit gadno cijelu večer. Na moju sreću lužaić je u ključnim poenima (kao čanadi prošlu protiv zvonka) - mašio zicere. Na kraju sam mu prodao dvi top serve malo se iznervirao i pogriješio u pimplu za čista 3:0. Da je osvojio taj set sumnjam da bi se izvukao.
Nakon toga, goco opet dosta indisponirano uz jako puno grešaka i već sad raspucan čanadi. do te mjere je bušio malog koromana da je mali skoro odustao u četvrtom setu. 15 godina ima malac, dječije bolesti, bit će bolje. A igrao je skroz ravnopravno do tad
Slijedeću ja protiv zvonka, glatko 2:0 s 11:6 11:6, no opet bez snage za treći set. odlučio se štedit i čokljat pa pritisnuti na kraju seta. no zvonko odigrao maestralno zadnjih par poena a ja se nisam uspio odmorit - i fizički i psihički iznimno indisponiran
a zvonko u elementu. Čovjek je vukao vanredne spinove, svaka mu čast

Od tu sve nizbrdo. Čanadi 2:0 protiv lužaića i isto kao i ja - počeo disat na škrge, no on se uspio sabrati i ipak dobio 3:2
4:3 za njih, nije ni blizu gotovo i goco fala bogu proigrao. No zvonko opet izvlači čuda, jednostavno nepobjediv sinoć
za ostanak u meču, bar za bod ja protiv koromana opet katastrofalan. Prodavao sam mu fore, flah serve i flah lopte pa sam nekako "ukrao" dva seta od prva tri al poslije toga jednostavno nisam bio u stanju držati loptu i ulazio sam premlako. tako sam se loše kretao da sam kasnio na pimpl (a da ne spominjem napad
) s druge strane mali je ulazio s mekanim spinovima koje inače bez problema zabijam gdje poželim ali na sve sam njih jako kasnio. A i kad sam ih stizao momak je jako dobro štopao a druge ni u snu nisam uspijevao stići uz onako olovne noge. U načelu sam sam se pobjedio, mada nebih smio umanjivati zasluge malog koromana - odigrao je zrelo (za razliku od meča s čanadijem) i dosta je lijepo miksao. Mogu ja tu tupit o svojoj lošoj igri i opravdavat se, al činjenice fino stoje u rezultatu, ne? Čovjek bio bolji. točka 
Parove smo igrali goco i ja jer je čanadi trčao doma radit, ali i tu je zvonkec dominirao. Iako smo č i ja uigran i opasan par, čak i da je bilo 5:4 a ne 6:3 i da smo igrali nas dva parove, jako jako teško bi prošli pored onakvog zvonka.
Da se izrazim jezikom 18te lige - bio je Samac za nas
Svaka čast Plankerima, stvarno su igrali dobro, no ipak ostaje mi dojam da smo se sami pobjedili. Igrali smo ispod svojih mogućnosti.
Ne kažem da nebi izgubili i da smo bili svježiji i koncentriraniji al sigurno bi bilo puno tjesnije.
Ali kako sam rekao na početku, konstantno igram jako dobro i bilo je i vrijeme da odigram lošije. Nažalost to se poklopilo sa lošijom igrom goce i iznimnom raspoloženosti zvonka novosela pa moji me suigrači nisu stigli pokrit i rezultat na kraju posve realan.
ma doma sam na bolovanju jer mala mi je bolesna, teta čuvalica bolesna, a i sam sam virozan (jer sam idiot jedan, sinoć onako mokar poslije svake tekme morao izač zapalit
zapravo ujutro sam napisao detaljan izvještaj i taman da ga postam nesta el. energije.
A meč, jebi ga, zajebali smo. najviše ja. zapravo, ova prošla rečenica je dobra analogija - nestalo energije
već 6 kola igram jako dobro, zapravo me čudi da prije nisam poklekao
goco je otvorio protiv malog koromana ali goco nam je skroz van forme i sinoć je u dva meća fakat podbacio, a protiv iznimno raspoloženog zvonka, iako je igrao puno bolje, nije imao šanse. Čanadi je isto tako dosta loše otvorio - dobro je igrao, ali griješio zicere. čekalo se da ga krene i u trećem setu protiv zvonka je krenulo. već sam mislio da će okrenuti kad je zvonko digao u višu brzinu, ubacio jedno 5 prasica i više na sreću dobio 4ti set.
Ja sam protiv lužaića odigrao pristojno ali sam jako pao treći set. Noge su mi bile olovne, nisam stizao na lopte kao prva dva seta i već tad sam znao da će bit gadno cijelu večer. Na moju sreću lužaić je u ključnim poenima (kao čanadi prošlu protiv zvonka) - mašio zicere. Na kraju sam mu prodao dvi top serve malo se iznervirao i pogriješio u pimplu za čista 3:0. Da je osvojio taj set sumnjam da bi se izvukao.
Nakon toga, goco opet dosta indisponirano uz jako puno grešaka i već sad raspucan čanadi. do te mjere je bušio malog koromana da je mali skoro odustao u četvrtom setu. 15 godina ima malac, dječije bolesti, bit će bolje. A igrao je skroz ravnopravno do tad
Slijedeću ja protiv zvonka, glatko 2:0 s 11:6 11:6, no opet bez snage za treći set. odlučio se štedit i čokljat pa pritisnuti na kraju seta. no zvonko odigrao maestralno zadnjih par poena a ja se nisam uspio odmorit - i fizički i psihički iznimno indisponiran
Od tu sve nizbrdo. Čanadi 2:0 protiv lužaića i isto kao i ja - počeo disat na škrge, no on se uspio sabrati i ipak dobio 3:2
4:3 za njih, nije ni blizu gotovo i goco fala bogu proigrao. No zvonko opet izvlači čuda, jednostavno nepobjediv sinoć
za ostanak u meču, bar za bod ja protiv koromana opet katastrofalan. Prodavao sam mu fore, flah serve i flah lopte pa sam nekako "ukrao" dva seta od prva tri al poslije toga jednostavno nisam bio u stanju držati loptu i ulazio sam premlako. tako sam se loše kretao da sam kasnio na pimpl (a da ne spominjem napad
Parove smo igrali goco i ja jer je čanadi trčao doma radit, ali i tu je zvonkec dominirao. Iako smo č i ja uigran i opasan par, čak i da je bilo 5:4 a ne 6:3 i da smo igrali nas dva parove, jako jako teško bi prošli pored onakvog zvonka.
Da se izrazim jezikom 18te lige - bio je Samac za nas
Svaka čast Plankerima, stvarno su igrali dobro, no ipak ostaje mi dojam da smo se sami pobjedili. Igrali smo ispod svojih mogućnosti.
Ne kažem da nebi izgubili i da smo bili svježiji i koncentriraniji al sigurno bi bilo puno tjesnije.
Ali kako sam rekao na početku, konstantno igram jako dobro i bilo je i vrijeme da odigram lošije. Nažalost to se poklopilo sa lošijom igrom goce i iznimnom raspoloženosti zvonka novosela pa moji me suigrači nisu stigli pokrit i rezultat na kraju posve realan.
opa, Nikica počeo redat trice i amaciz preuzeo (privremeno?) vrh tablice, a jo-jo prvi bod.
Nama u korist, jer sad se nekako više osvrćemo preko ramena i škicamo hoćemo li ispast nego što gledamo prema vrhu
Nama u korist, jer sad se nekako više osvrćemo preko ramena i škicamo hoćemo li ispast nego što gledamo prema vrhu