SOKAZ forum
13. liga - proljeće
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
vjekk je napisao/la:Thanks! Sinoć je zaista dvorana bila utvrda. Čestitke pandurima i Utrini.Čestitke Svilcima na pobjedi. Svaka čast![]()
Jazbina je večeras bila neosvojiva.![]()
Bravo 13.-toligaši!
Nisam mogel doć gledat,al dobro je da ste ščupali bodove!
Samo da se i mi večeras dobro "utvrdimo"!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ovo je neka sjevernohrvatska urota.
Šibenčani lagani cruising uz koktelić još tamo od 20te lige a nitko iz jazbine ih ne hvali za 10:0 i samo 6 izgubljenih mečeva u 6 kola??
tc tc tc, razočarali ste me
Ajmo Šibenčani! sve i potaracajte
Šibenčani lagani cruising uz koktelić još tamo od 20te lige a nitko iz jazbine ih ne hvali za 10:0 i samo 6 izgubljenih mečeva u 6 kola??
tc tc tc, razočarali ste me
Ajmo Šibenčani! sve i potaracajte
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
-
Lin Chi Na
Brod je napisao/la:Dren se skrha gdje stigne!![]()
Možda i on ima kakvu crijevnu virozu....
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hvala svima na čestitkama, imali smo pravu podršku kakvu ima i Dinamo u zadnjih par kola (10 navijača), posebno hvala mlađem bratu Brodu i čokljavcu Laliću, njihove riječi podrške i pohvale nikad neću zaborati (a bogami ću vam to i vratiti).
Vratili se Textilci u borbu za vrh, Vjeko igra super, ali Štef neće više izgubit partiju do kraja sezone
, čovjek je proigrao od kad se nagutao Dalmatinskog zraka- svaka ti čast. Šef Guardiola odradio veliki posao dizanjem morala zetu Vjeki i odlična postava igrača, poveli smo 5-0 sve ostalo je išlo lakše.
PS - svoju igru neću komentirat, kako bi reko šef standard, ali ovaj puta standard loše.
Pozdrav dečkima iz 3. poluvremena, puno sreće dalje!
Čestitke policajcima na pobjede, izvucite palice i stopirajte sve do kraja lige.
Živio!
Vratili se Textilci u borbu za vrh, Vjeko igra super, ali Štef neće više izgubit partiju do kraja sezone
PS - svoju igru neću komentirat, kako bi reko šef standard, ali ovaj puta standard loše.
Pozdrav dečkima iz 3. poluvremena, puno sreće dalje!
Čestitke policajcima na pobjede, izvucite palice i stopirajte sve do kraja lige.
Živio!
Ajmeeee, svašta se dešava na vrhu. Na sreću pa nama ide u prilog
. Znači, ako mi poharamo do kraja to je to
. Sad tek vidim kolko su nam pomogli Starčevići kada im nije došao Pugelnik. A nikad ne znaš, možda ne bi ni mi legli tako lako da nam je bio
u Jablanovcu. Treba se pazit Rakića (bravo za Đivića, morao je i on prije ili kasnije pasti) i Odre u zadnjem kolu. Ali bit će i sudar titana - Jablanovec/3. poluvrijeme/Ante Starčević. A i Odra sa Starčevićima. Uuuu, koja borba za vrh.
Dečki, hvala već sad za zanimljivu sezonu i ligu, a još nije gotovo.
. Želim svima dobrog
i nek pobijede Textilci
. Poslije možemo svi na
.
šta Vi kažete na sve to?? A ti
?

Dečki, hvala već sad za zanimljivu sezonu i ligu, a još nije gotovo.