SOKAZ forum
18. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ne ne
, dragi moj sensei, ti si sve lošiji, ja sam pogodio!
Večeras u 20:00 protiv BBNAM...
, i to mi smrdi na nekakvih 5:5...
, ipak je večeras najvažnije ne izgubiti, bit će još totalne gužve s bodovima
.
Sensei
, ajd večeras navrni malo pogledati meč, smetati i njima i nama i usput za sve to skupa budeš nagrađen pivom?

Večeras u 20:00 protiv BBNAM...
Sensei
ae, ti si pogodio velux i da će amaciz pobjedit tio. ja pogodio jo-jo i da će amaciz dobit tio. Ostalo - rupa (al ima još 2 tekme pa se možda izvućemo)
Probat ću navratit, moram dogovorit sa šefom
Probat ću navratit, moram dogovorit sa šefom
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
došao na treći meč u IC-BBNM popit pivu i malo se podružit.
Neki bi rekli i špijunirat, al već znam kako jopa i simke igraju a sa samcom ionako nemamo šta tražit - došao sam navijat za IC.
I sve je bilo dosta dobro, dva lošija bolničara uopće nisu loši
igrali smo prošle godine protiv njih i dosta lako osvojili bodove, i gledajući rezultate ove sezone čovjek bi pomislio sad će bit i lakše.
A oni igraju znatno bolje nego prošle sezone ?!?!?
Pitaš se na kraju, jeb.te kakvu ligu to imamo?
Po komentarima drugih sokazovaca, svi su dosta iznenađeni snagom protivnika po ligama (negdje do 10te lige s ovim boljim se ne družim iz principa
) odnosno u lošijim ligama se zbilja dosta digla kvaliteta igre u odnosu na recimo 3-4 sezone prije. Tako da očito nismo izuzetak, to je globalno sokazovska pojava

Što se tiče meča, Kptn Miki odigrao maestralno. On igra toplo hladno sinoć je bilo vruće. Za njega sam se najviše bojao da bi mogao pokleknuti pod pritiskom (jer nije lako igrati kad misliš da krećeš sa 0:4) al bio je hladan ko dobar gemišt.
Nevidal pristojan ali daleko od njegove idealne forme. Dosta se mučio s oba protivnika, ali previše je on siguran da bi kiksao. (ili su oni previše nesigurni)
Najjači singl su odigrali grk i jopa. Grk ipak ispod mogućnosti, ali lako je trkeljat sa strane...mislim da je odigrao najbolje što je mogao u tom trenutku, no mora se priznat da nas je navikao na bolje. Jopa odigrao dosta bolje nego protiv nevidala i mikija a i grkova igra mu paše i mislim da je to presudilo. Dosta me taj meč podsjetio na moj protiv malog kormana. Cijelo vrijeme osjećaš da možeš odigrati bolje, konstantno igraš bolje od protivnika, ali griješiš gluposti a one baš i ne (ili manje od tebe) a kad odigraš bolje, nekako i on odigra bolje (jer mu paše tvoja igra) i na kraju cijelo vrijeme kaskaš poen ili dva iza.
Šteta za IC i za grka naravno, al svaka čast jopi, fakat je super kontrolirao grkove jake strane i bez obzira što je objektivno u prosjeku lošiji od grka, jučer je bio bolji.
Parovi, eh. sa Samcem cijelo vrijeme imaš dojam da je on tu da ti pokaže šta neznaš igrat
Kad gledaš sa strane pola njegovih lopti je krajnje neopasno, no padaju na mjesto gdje si loš ili gdje te nema. Neko s bržim nogama bi sigurno mogao...ga natjerat da ubaci u višu brzinu 
No u parovima je ipak druga priča. grk i nevidal su odigrali jako dobar par i natjerali samca da odigra par fantastičnih udaraca a bome i da pogriješi. oba su igrali agresivno i na nož, i 2 seta od 5 je to prolazilo, rešetali su protivnike. No zadnja dva seta jednostavno nije išlo. Samac je pogodio dvije više nego prošle setove, njih dva promašili dvije više i ode set. (pa i serve su griješili)
Šteta, bilo bi dobro da razbiju mit o 0:4, ali ove godine nije išlo.
Super tekma, super momci iz bolnice i šta da kažem, mi imamo neke šanse za bod...ali recimo 30%
No jedva čekam - ugodno druženje, dobra, sportska atmosfera i uživalački pristup stolnom tenisu (uz naravno razumljivo rivalstvo protivnika) i naravno, jedan set dobiven protiv Samca
Neki bi rekli i špijunirat, al već znam kako jopa i simke igraju a sa samcom ionako nemamo šta tražit - došao sam navijat za IC.
I sve je bilo dosta dobro, dva lošija bolničara uopće nisu loši
A oni igraju znatno bolje nego prošle sezone ?!?!?
Pitaš se na kraju, jeb.te kakvu ligu to imamo?
Po komentarima drugih sokazovaca, svi su dosta iznenađeni snagom protivnika po ligama (negdje do 10te lige s ovim boljim se ne družim iz principa
Što se tiče meča, Kptn Miki odigrao maestralno. On igra toplo hladno sinoć je bilo vruće. Za njega sam se najviše bojao da bi mogao pokleknuti pod pritiskom (jer nije lako igrati kad misliš da krećeš sa 0:4) al bio je hladan ko dobar gemišt.
Nevidal pristojan ali daleko od njegove idealne forme. Dosta se mučio s oba protivnika, ali previše je on siguran da bi kiksao. (ili su oni previše nesigurni)
Najjači singl su odigrali grk i jopa. Grk ipak ispod mogućnosti, ali lako je trkeljat sa strane...mislim da je odigrao najbolje što je mogao u tom trenutku, no mora se priznat da nas je navikao na bolje. Jopa odigrao dosta bolje nego protiv nevidala i mikija a i grkova igra mu paše i mislim da je to presudilo. Dosta me taj meč podsjetio na moj protiv malog kormana. Cijelo vrijeme osjećaš da možeš odigrati bolje, konstantno igraš bolje od protivnika, ali griješiš gluposti a one baš i ne (ili manje od tebe) a kad odigraš bolje, nekako i on odigra bolje (jer mu paše tvoja igra) i na kraju cijelo vrijeme kaskaš poen ili dva iza.
Šteta za IC i za grka naravno, al svaka čast jopi, fakat je super kontrolirao grkove jake strane i bez obzira što je objektivno u prosjeku lošiji od grka, jučer je bio bolji.
Parovi, eh. sa Samcem cijelo vrijeme imaš dojam da je on tu da ti pokaže šta neznaš igrat
No u parovima je ipak druga priča. grk i nevidal su odigrali jako dobar par i natjerali samca da odigra par fantastičnih udaraca a bome i da pogriješi. oba su igrali agresivno i na nož, i 2 seta od 5 je to prolazilo, rešetali su protivnike. No zadnja dva seta jednostavno nije išlo. Samac je pogodio dvije više nego prošle setove, njih dva promašili dvije više i ode set. (pa i serve su griješili)
Šteta, bilo bi dobro da razbiju mit o 0:4, ali ove godine nije išlo.
Super tekma, super momci iz bolnice i šta da kažem, mi imamo neke šanse za bod...ali recimo 30%
No jedva čekam - ugodno druženje, dobra, sportska atmosfera i uživalački pristup stolnom tenisu (uz naravno razumljivo rivalstvo protivnika) i naravno, jedan set dobiven protiv Samca
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
bit će tu još dosta dima a i vatre 
Do kraja sezone Amaciz koji je prvi ima ubjedljivo najteži raspored. Igraju tri sa izravnim konkurentima i jednu sa ekipom koja se bori da ostane (a koja inače ima jakih igrača koji nisu dolazili pa su jako opasni)
S druge strane, Plankeri i Bolnica imaju najlakši raspored.
Stoga je još sve poprilično otvoreno...doduše mi smo već praktično ispali iz borbe za prva tri mjesta pa bar sad poslije 7-og kola jedan konkurent manje (ostalo ih 6
)
Doduše, teoretske šanse imamo. Čak i za prvo mjesto. trebamo dobit sve do kraja...(time bi sigurno izbili ispred bolnice i veluxa i bili peti) uz to Plankeri moraju minimalno odigrat dvi nerješeno (amaciz i jo-jo) i Rugvica mora minimalno odigrat dvi nerješeno (IC i Bolnica) Time bi bili sigurno treći. Amaciz mora izgubit jednu (velux) i ostale nerješit ( IC, plankeri, jo-jo) a posljedično, IC igra nerješeno sa amacizom i rugvicom te još treba odigrat nerješeno sa jo-jo.
Čak i nije nemoguće da se stvari razviju ovako u ostatku lige.
Sve su to posve realni rezultati (nategnuto amaciz-jo jo i IC-jo jo), al ostalo posve moguće.
Naravno, osim onog dijela gdje mi dobijamo sve 4
To je skoro pa sajens fikšn. wišful tinking i to 
Do kraja sezone Amaciz koji je prvi ima ubjedljivo najteži raspored. Igraju tri sa izravnim konkurentima i jednu sa ekipom koja se bori da ostane (a koja inače ima jakih igrača koji nisu dolazili pa su jako opasni)
S druge strane, Plankeri i Bolnica imaju najlakši raspored.
Stoga je još sve poprilično otvoreno...doduše mi smo već praktično ispali iz borbe za prva tri mjesta pa bar sad poslije 7-og kola jedan konkurent manje (ostalo ih 6
Doduše, teoretske šanse imamo. Čak i za prvo mjesto. trebamo dobit sve do kraja...(time bi sigurno izbili ispred bolnice i veluxa i bili peti) uz to Plankeri moraju minimalno odigrat dvi nerješeno (amaciz i jo-jo) i Rugvica mora minimalno odigrat dvi nerješeno (IC i Bolnica) Time bi bili sigurno treći. Amaciz mora izgubit jednu (velux) i ostale nerješit ( IC, plankeri, jo-jo) a posljedično, IC igra nerješeno sa amacizom i rugvicom te još treba odigrat nerješeno sa jo-jo.
Čak i nije nemoguće da se stvari razviju ovako u ostatku lige.
Sve su to posve realni rezultati (nategnuto amaciz-jo jo i IC-jo jo), al ostalo posve moguće.
Naravno, osim onog dijela gdje mi dobijamo sve 4
- Maca Edinburgh
Zahvaljujem na čestitkama
,
ali eto, moram priznati da sam se bojao sebe, jer kako kaže Dren, mogu izgubiti od svakoga.
U momentu kad sam svoje odradio, bio sam siguran da je to to, jer Petar do sada nikada nije zajeb., za razliku od mene. Baš zato što, ponavljam nikad nije zajeb., a izvukao nas je 100 puta
, znam da će i dalje briljirat, jer svako ima pravo na loš meč.Parove je odigrao najbolje do sada, istina nedovoljno, ali dečki su ipak bili bolji.
Zato, kako naš cjenjeni voditelj
ljepo primjećuje, sve je i dalje na nama.
"Prebit" ćemo sve do kraja!

ali eto, moram priznati da sam se bojao sebe, jer kako kaže Dren, mogu izgubiti od svakoga.
U momentu kad sam svoje odradio, bio sam siguran da je to to, jer Petar do sada nikada nije zajeb., za razliku od mene. Baš zato što, ponavljam nikad nije zajeb., a izvukao nas je 100 puta
Zato, kako naš cjenjeni voditelj
"Prebit" ćemo sve do kraja!
Kapetan MIKI
Grk je tu i nije se zavukao pod nekakvu suknju plakati što je izgubio meč za koji je bio siguran da će ga dobiti
, čak možda i malo presiguran...
...
Da, sčokljo me Jopa, sčokljo i prebio
! Igrao sam prilično loše, nisam koristio njegove lošije strane u igri, fulao dosta vrlo čistih i laganih udaraca i jbg, skoro sam čak i tako uspio dobiti meč
Jopa je odigrao puuuno bolje nego prva dva singla
, ali dobrim dijelom i zato što sam se ja "nudio" u igri puno više od Dana i kapetana Mikija (koji je odigrao
, majke mi...
).
Spora i ukočena ruka, spora i loptica, on je odlično blokirao moje nedovoljno dobre napade i bio tek nešto malo uspješniji (ili sretniji) od mene, taman toliko da me istuče
, a prasice... izdajničke prasice...
, pa tko je tu bio na domaćem terenu!? Od slijedećeg meča prasicama zabranjen pristup u dvoranu!
Sve što nisam uspio protiv Jope, koji je fakat odigrao jako dobro i skužio kako pogađati naizmjenično uz lijevu i desnu crtu stola
, uspio sam u parovima; napadao iz sve snage, jako spinao puno pogađao
, Dan također izvrstan, ali onaj Samac je fakat
... što kaže moj sensei Bilanović; kada je kritično on pojača
, a tada redovito više poena zabije nego što fula i eto ti poraza u pet setova... a kako smo odigrali drugi i treći set
siguran sam bio da ih možemo dobiti
, unatoč činjenici da je u tom paru Samac, ali jbg. ipak je tamo bio Samac...
Dobra stvar u novj situaciji je ta da još uvijek držimo sve konce u svojim rukama i imamo u svim neriješenim mečevima pozitivnu set razliku
.
Obzirom da sam odigrao protiv Jope kao
, vadit će se i osvjetlati si obraz protiv Amaciza III u gostima!
Siguran sam da ćemo mi igrati dobro i nikako ne očekujem poraz
, no sada nam je već potrebna i jedna čista pobjeda nad izravnim konkurentima da bismo pokazali da smo pravi
18. lige, skoro kao naš iznimno poštovani, voljeni i cijenjeni voditelj lige, uvaženi gospodin WOLF!
BBNAM čestitam na uzbudljivom i krasnom meču
, vrlo ugodnom druženju i zahebanciji
, sensei Bilanoviću na gostovanju i što je bio supervizor
, a još smo i malo kasnije odtrenirali!
Do daljnjeg svima lijep pozdrav i drhtite pred Intercapitalom, idemo po
!

Da, sčokljo me Jopa, sčokljo i prebio
Jopa je odigrao puuuno bolje nego prva dva singla
Spora i ukočena ruka, spora i loptica, on je odlično blokirao moje nedovoljno dobre napade i bio tek nešto malo uspješniji (ili sretniji) od mene, taman toliko da me istuče
Sve što nisam uspio protiv Jope, koji je fakat odigrao jako dobro i skužio kako pogađati naizmjenično uz lijevu i desnu crtu stola
Dobra stvar u novj situaciji je ta da još uvijek držimo sve konce u svojim rukama i imamo u svim neriješenim mečevima pozitivnu set razliku
Obzirom da sam odigrao protiv Jope kao
BBNAM čestitam na uzbudljivom i krasnom meču
Do daljnjeg svima lijep pozdrav i drhtite pred Intercapitalom, idemo po
Poštovani voditelji ekipa 18.-e lige .
Kako sam nekim posebnim vezama
došao u posjed ulaznica za Pro Tour ili ti ga Međunarodno prvenstvo hrvatske u stolnom tenisu (Zagreb open 2012) koji će se održati 24.-27.05. molim sve voditelje da me kontaktiraju da se dogovorimo o preuzimanju istih 
Svaki član vaše ekipe ima pravo na jednu ulaznicu koja vrijedi za 5 osoba sva tri dana
Rezervirajte si vrijeme da vidimo kako to rade ponajbolji svjetski igrači a usput da se svi mi SOKAZovci malo podružimo
Finale je u nedjelju 27.05.2012. u 16 sati
u domu sportova , naravno , parking besplatan a još možete na tomboli dobiti i stol na kojem će se igrati finale , plus sijaset manjih sportskih nagrada
Navali narode

Kako sam nekim posebnim vezama
Svaki član vaše ekipe ima pravo na jednu ulaznicu koja vrijedi za 5 osoba sva tri dana
Rezervirajte si vrijeme da vidimo kako to rade ponajbolji svjetski igrači a usput da se svi mi SOKAZovci malo podružimo
Finale je u nedjelju 27.05.2012. u 16 sati
u domu sportova , naravno , parking besplatan a još možete na tomboli dobiti i stol na kojem će se igrati finale , plus sijaset manjih sportskih nagrada Navali narode
kelemen je napisao/la:Zaboravih zahvaliti našem službenom izvjestitelju na stručnom i sadržajnom izvještaju, te se preporučamo da uz bogatu naknadu(đabe pivo) i dalje izvještava ovaj "napačeni rvatski narod" željan pive i igara.![]()
ae uz takvu nagradu, tko nebi
btw:
bolfi najsijači