SOKAZ forum
18. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ae, al samo poluvrijeme 
nego, ima ko informacije o zaostaloj tekmi iz prošlog kola...kolonija - dugave? Jel uopće igrano (odgođena) ili samo nisu još upisani rezultati?
nego, ima ko informacije o zaostaloj tekmi iz prošlog kola...kolonija - dugave? Jel uopće igrano (odgođena) ili samo nisu još upisani rezultati?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dok moj profesor ne napiše pravi izvještaj, zahvalio bi se našim "vremešnim" domaćinima na dobrom meču i druženju.
Petar je ponovo briljirao i malo je falilo da ostvari četri pobjede.No, to je učinio Danijel i uzeo presudni meč u velikom stilu.
Eto tako, ovaj put moja loša igra je prošla bez posljedica i zato suborci HVALA!
Petar je ponovo briljirao i malo je falilo da ostvari četri pobjede.No, to je učinio Danijel i uzeo presudni meč u velikom stilu.
Eto tako, ovaj put moja loša igra je prošla bez posljedica i zato suborci HVALA!
Kapetan MIKI
ma jok, boli me se briga za post count...već me više manje briga - demencijaJopa je napisao/la:Ahaaa
tako se pumpa post count![]()
Malo se ponavljamo, a Dren
P.S. sad sam se čuo s jednim od Rugvičana. Igraju večeras protiv Dugava.
Apsolutno neznam šta to ponavljam?!
: panika:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Evo da napišem i nešto o sinoćnjem meču između nas i Amaciza III. U prvom redu, želim se od srca zahvaliti dečkima iz Amaciza na izvrsnom druženju (dečki imaju 209 godina
), vrlo uzbudljivom pingaćenju i gostoprimstvu općenito. Dečki su stvarno totalna sila!
Počelo je izvrsno za nas, Daniel dobio Sišula i ja Gašparovića, a onda je počelo... Glasnović nam je prebio kapetana Mikija
, no opet je Daniel dobio jednu i onda
... Prvo Miki izgubi od Sišula, ščokljo je Sišul našeg kapetana, dobro čoklja travuljagom
, a onda i Glasnović mene
.
I eto ti već 3:3... Naime, nisam ja mislio da ćemo izgubiti
, ali Glasnović stvarno izvrsno igra
... igra li igra... I dobio me prvi set, pa ja njega, pa on mene, pa opet ja njega i počnem ga voditi i u petom setu
5:3, 9:5, 10:7... 13:12, ali hebiga... nisu mi bile dovoljne četiri meč lopte, dva puta sam loše napao, fulao forhend dijagonalu, dva puta je on zabio i eto ti ga na, 15:13 u petom setu! I mislim si ja, ma ne valjda opet 5:5
, ranit ću se u nogu...
No, onda Miki dokazuje (ne znam već koji put) zašto je pravi kapetan i dobiva čisto Gašparovića 3:0 za 4:3
i daje nam vjetar u leđa prema pobjedi!
No, onda su zaigrale međusobno glavne vedete obiju ekipa i opet totalni horor od meča
... mislim, meč je bio izvrstan i straaašno uzbudljiv sa pregršt fantastičnih poena
, i opet fiks petog seta...
, no srećom ovaj put je Daniel gadno visio (čini mi se 5:7) i za pet poena odletio na 10:7
. No, Glasnović je tamo... 10:8, 10:9 i već si mislim kako će opet iščupat nemoguće, kao i protiv mene
, ali ne i ovaj put!
Tako smo došli na 5:3, ja sam dosta lako dobio gospodina Sišula... ipak mu refleksi više nisu kao nekada (ima 83 godine
), a igra samo travom pa mi je nakon prvih par loptica i upoznavanja s njegovom travom
zaista išlo dosta lako
. I to je bilo 6:3!
Parove smo odigrali u najjačim sastavima, istukli smo jedni druge za poluditi
, točka na "i" bila je naša pobjeda opet u fiksu petog seta, straaašan meč!
Gospodin Glasnović se protiv Daniela i mene baš naigrao... frcalo je sa svih strana
, baš mi je bilo žao što nisam uspio pobijediti, obojica smo odigrali prekrasno s jako puno napada, štopova, kontri... na žalost, pobjedu može odnijeti samo jedan igrač, a to je bio on
, obzirom da sam ja ipak "čokljavac"!
Svaka čast Danielu i kapetanu Mikiju, ovo je sada već situacija iz koje je puno ugodnije gledati na nastavak lige, sretno i ugodno čokljanje!

Počelo je izvrsno za nas, Daniel dobio Sišula i ja Gašparovića, a onda je počelo... Glasnović nam je prebio kapetana Mikija
I eto ti već 3:3... Naime, nisam ja mislio da ćemo izgubiti
No, onda Miki dokazuje (ne znam već koji put) zašto je pravi kapetan i dobiva čisto Gašparovića 3:0 za 4:3
No, onda su zaigrale međusobno glavne vedete obiju ekipa i opet totalni horor od meča
Tako smo došli na 5:3, ja sam dosta lako dobio gospodina Sišula... ipak mu refleksi više nisu kao nekada (ima 83 godine
Gospodin Glasnović se protiv Daniela i mene baš naigrao... frcalo je sa svih strana
Svaka čast Danielu i kapetanu Mikiju, ovo je sada već situacija iz koje je puno ugodnije gledati na nastavak lige, sretno i ugodno čokljanje!
Petre!
Ajmo u subotu ak ste ZA, odigrati jedan meč 2 na 2 ak bi Mikloška mogel doč.
Jel još vrijedi dogovor za subotu u isto vrijeme ili ...???
Ajmo u subotu ak ste ZA, odigrati jedan meč 2 na 2 ak bi Mikloška mogel doč.
Jel još vrijedi dogovor za subotu u isto vrijeme ili ...???
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
evo i jo-jo mrknuo prve bodove a bolnica očekivano protiv kolonijalnih sila.
stvari se totalno polarizirale...no završetkom ovog kola neke stvari bi se mogle razjasniti.
Mi i velux još uvijek visimo (teoretski bi mogli ispast) ali zbog međusobnih susreta konkurenata za ostanak i rasporeda do kraja, veluxu treba bod a nama 3 iz slijedeće 4 utakmice da bi i teoretski osigurali ostanak.
jo-jovci se kasno probudili, ali možda (i samo možda) nije prekasno. Trebaju im se složit neke stvari - da dugave dobiju sve izravne konkurente ili odigraju nerješeno sa svima (lako moguće) oni ostvare pobjedu protiv bar jednog od prvog trojca (moguće protiv plankera, teže protiv interkapitala, jako teško protiv amaciza - čisto zbog stilova igre) a tio, input i kolonija osvoje samo jedan bod u ostale tri tekme (protiv dugava recimo). Tad bi jo-jo sa 7 bodova bio 9.ti s bod prednosti.
Inače, kao upozorenje prvom trojcu: momci igraju zbilja dobro. Bošković je stilom sličan glasnoviću samo je brži i ima znatno jaći spin. No zbog nedostatka treninga i češće griješi. Kasanda je bivši profesionalac, ali nije igrao stoljećima. Ima sve, samo mu ne ulazi sve baš najbolje
Da stigne odtrenirat koju, bio bi jednako opasan kao i Bošković.
Došao je preumoran na našu tekmu, čovjek je jedva stajao, i još su on i boško prvi put igrali zajedno u paru, i mi smo (s jako dobrom igrom) jedva iščupali bodove, i to uglavnom na njihovom trećem igraču (koji uopće nije loš!!! al nemože ništa protiv josipinog ultra sjeb opakog stila
) Tako da naših 6:4 ne shvatite kao "lako ćemo kad su ih oni čokljavci dobili" već kao upozorenje - mi smo dobili na guzove, a Boško prvi put uzeo reket u ruke u zadnja tri mjeseca, Kasanda satrven od posla,kolarić indisponiran protiv trave (al posve pristojan protiv nas), prvi put igraju parove skupa. i jedva 6:4 uz našu zbilja dobru igru.
stvari se totalno polarizirale...no završetkom ovog kola neke stvari bi se mogle razjasniti.
Mi i velux još uvijek visimo (teoretski bi mogli ispast) ali zbog međusobnih susreta konkurenata za ostanak i rasporeda do kraja, veluxu treba bod a nama 3 iz slijedeće 4 utakmice da bi i teoretski osigurali ostanak.
jo-jovci se kasno probudili, ali možda (i samo možda) nije prekasno. Trebaju im se složit neke stvari - da dugave dobiju sve izravne konkurente ili odigraju nerješeno sa svima (lako moguće) oni ostvare pobjedu protiv bar jednog od prvog trojca (moguće protiv plankera, teže protiv interkapitala, jako teško protiv amaciza - čisto zbog stilova igre) a tio, input i kolonija osvoje samo jedan bod u ostale tri tekme (protiv dugava recimo). Tad bi jo-jo sa 7 bodova bio 9.ti s bod prednosti.
Inače, kao upozorenje prvom trojcu: momci igraju zbilja dobro. Bošković je stilom sličan glasnoviću samo je brži i ima znatno jaći spin. No zbog nedostatka treninga i češće griješi. Kasanda je bivši profesionalac, ali nije igrao stoljećima. Ima sve, samo mu ne ulazi sve baš najbolje
Došao je preumoran na našu tekmu, čovjek je jedva stajao, i još su on i boško prvi put igrali zajedno u paru, i mi smo (s jako dobrom igrom) jedva iščupali bodove, i to uglavnom na njihovom trećem igraču (koji uopće nije loš!!! al nemože ništa protiv josipinog ultra sjeb opakog stila
Mi pak odigrali jučer protiv dečkiju iz Kolonije II..
Bilo dobro za nas
POBJEDAAAAAAAAAAAAAAA
Nisam loše odigrao, dosta taktike bilo..Oni htjeli napadat, ja ih pustio, oni fulali ili ja vratio
Psiha i iskustvo su dobili mečeve
Dobio sam njihova prva dva igrača, izgubio od trećeg po scoru
Sinke obrnuto
na kraju 7:3..
Samac pio pivu tak da su parovi bili knap
Inače dečki skroz korektni
Bilo dobro za nas
Nisam loše odigrao, dosta taktike bilo..Oni htjeli napadat, ja ih pustio, oni fulali ili ja vratio
Psiha i iskustvo su dobili mečeve
Dobio sam njihova prva dva igrača, izgubio od trećeg po scoru
Sinke obrnuto
na kraju 7:3..
Samac pio pivu tak da su parovi bili knap
Inače dečki skroz korektni
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Evo gotov meč.
Opet 5:5 i opet remi...
Ovo je već 12 remi u ligi
Izjednačena liga ful
Momci iz Rugvice znaju pimplat
I drže lopticu na stolu. Malo griješe.
Tako su se i odvijali mečevi (pimplaš pimplaš pogriješiš, pa pimplašašašašašašaš
)
Moj meč s Čičkom je bio iscrpljujući. Svi setovi fiks.
Ali sam uspio okrenut meč i dobiti.
Totalno me iscrpio tako da za svoj treći singl nije bilo koncentracije previše.
Vrlo je važno istaknuti da nam se vratio Vinko.
Ali nije još spreman. Nema rad nogu. Zaboravio je hodat
Ali nije loše izgledalo za prvi meč.
Sinke nam je skroz pao, ali bit će bolje. Ima on to u sebi, ali nema strpljenja i koncentracije i puši set za setom
Treba ga natamburat
Slijedeći tjedan smo free, a onda dvobojčina s dječacima koji igraju Bridž
Opet 5:5 i opet remi...
Ovo je već 12 remi u ligi
Izjednačena liga ful
Momci iz Rugvice znaju pimplat
I drže lopticu na stolu. Malo griješe.
Tako su se i odvijali mečevi (pimplaš pimplaš pogriješiš, pa pimplašašašašašašaš
Moj meč s Čičkom je bio iscrpljujući. Svi setovi fiks.
Ali sam uspio okrenut meč i dobiti.
Totalno me iscrpio tako da za svoj treći singl nije bilo koncentracije previše.
Vrlo je važno istaknuti da nam se vratio Vinko.
Ali nije loše izgledalo za prvi meč.
Sinke nam je skroz pao, ali bit će bolje. Ima on to u sebi, ali nema strpljenja i koncentracije i puši set za setom
Treba ga natamburat
Slijedeći tjedan smo free, a onda dvobojčina s dječacima koji igraju Bridž
Da, bar bod 
mah, kad drugi igrač u momčadi (hehehe promoviran sam u drugog igrača jupii
) ima 9:18 nit nemreš bolje...
Samo sčokljam tu i tamo neku pobjedu, pa kad se sve skupi ostane remi ili eventualno pobjeda
Ima vremena do vas
Sljedeći tjedan ću još jedan trening bacit
, da budem spreman za vas
Eh da zaboravio sam reć.. Rugvica je sprašila dugave 9:1 u srijedu...
mah, kad drugi igrač u momčadi (hehehe promoviran sam u drugog igrača jupii
Samo sčokljam tu i tamo neku pobjedu, pa kad se sve skupi ostane remi ili eventualno pobjeda
Ima vremena do vas
Sljedeći tjedan ću još jedan trening bacit
Eh da zaboravio sam reć.. Rugvica je sprašila dugave 9:1 u srijedu...
Aaaaargh.
Napisah dvi stranice reportaže našeg meča s veluxom i forum mi je izbriše jer sam tajmoutoao na forumu

Ah, sad mi se neda opet.
a šteta. super je bila tekma i fakat sam se trudio prenijeti atmosferu. Susred starog i novog SOKAZA, u pravom i prenesenom smislu, i divota od meča. Revijalno, opušteno, uživanje u svakom dobrom poenu ma tko ga osvojio, nešto psovanja i puno zajebancije i smješnih provokacija...ma izniman užitak odigrat takvu tekmu.
Počelo je njih 4 a elez i ja sami
Naime, Č nenadano na poslovnom putu, goco tek s poslovnog puta, hrpe obveza. No možda se pojave do kraja meča pa odigraju sve tri (koji god), veluxovci odmah predložili.

Brojčano nadmoćni ipak kreću loše - bojčić neprepoznatljiv protiv mene (prodavao mu serve ko na traci ?!?) petričević umoran od sinoć (naime tukli su input 7:3 dan prije) a Elez izvrstan
smiren
i ubojit
i 2:0 za nas.
Onda, iako ozlijeđen, škrgatić dobija nas obojicu, iako smo i elez i ja odigrali dobrih poena - čovjek je jednostavno konzistentniji. Šteta, imao sam šanse protiv njega ovako ozlijeđenog. Definitivno meč večeri elez - škrgatić. Sa strane si imao dojam da im je cilj tko će koga više izvozat po dvorani a da poeni i pobjeda uopće nisu bitni. naravno uz komentare s obje strane i podbadanje tko je koga bolje izvozao
Prejako

Bojčić je protiv eleza malo digao igru, elezu malo pala koncentracija i eto nas na 3:2 za njih.
Potom ja - petričević, uđem agresivno, (i iako mi se to protiv travaša znalo često obit o glavu) ovaj put jednostavno nepogrješiv. Najbolji moj meč protiv trave, daleko. Kaže škrgatić "pa šta protiv mene nisi tako igrao?!?!? Ne bi imao šanse." Je, kad bi ja mogao složit dva meča kak spada
Parovi, ni čanadija ni goce nema, zovemo, čanadi još u sloveniji, goco stiže za 15ak minuta (bar se nada)
Kaže marko ajmo odugovlačit, dobit u 5 setova. jea rajt. grizli smo ko lavovi al "momci" ne daju. A i falilo je malo sreće. Na kraju zbilja 5ti set. (zbilja bez namjere da odugovlačimo, mada je bilo zajebancije na tu temu
) Naravski uđemo u njega savršeno
0:5.
No uspijemo se vratit al na 8:9 umjesto da stisnemo, stisne škrgatić i odoše parovi.
Goco uletio, nezagrijan, škrgatić napokon dovoljno zagrijan da ga ozljeda ne muči, glatko, nemaš pojma jel Goco u dobroj formi ili nije, kad mu ovaj nije dao ni da igra
Saznalo se slijedeći meč kad je Goco doslovno pomeo Petričevića uz komentare s naše strane: Bravo! to legendo! Jebo te al te ide i Hehehehe
komentare s njihove strane: Isuse! Nevjerojatno! pa zar baš svaku? Jel može on fulat? treći igrač, kažeš?!?
Goco, svaka čast na tom meču

Bojčić (slijedeći igra 5:4 za njih) vidno uzdrman
Goco to koristi i već 1:0 za njega. Ali tad stari lisac skuži servu koju Goco samo vrati a ne zabija i stvari krenu drugačije. Imao je Goco to, dva puta gubio po 11:9 al jednostavno nije prošlo.
Sve u svemu, predivan meč, baš zabavan. Da nam je igrao Čanadi možda bi osvojili i sva tri boda (al onda nebi vidili Gocu u turbo kul jebač majki izdanju
) al s druge strane da veluxovci nisu imali tekmu dan prije (to je ipak ekipa u godinama) i da škrgatić nije ozlijedio igraču ruku i s čanadijem nebi prošli puno bolje. Možda bod.
Tako da se eto to nekako izniveliralo, Božja pravda ili šta već.
Svaka čast veluxovcima i hvala im na izvrsnoj zabavi, druženju i dobrom pingaču. Volio bih da se sretnemo još koji put u ovakvoj atmosferi, al bojim se da neće ići, bar ne slijedeće sezone. S ove dvije pobjede oni (s utakmicom više) dijele prvo mjesto i velika je vjerojatnoća da će dogodine u 17tu.
Mi ćemo valjda ostat u 18toj ako ne ispadnemo u 19tu
Napisah dvi stranice reportaže našeg meča s veluxom i forum mi je izbriše jer sam tajmoutoao na forumu
Ah, sad mi se neda opet.
a šteta. super je bila tekma i fakat sam se trudio prenijeti atmosferu. Susred starog i novog SOKAZA, u pravom i prenesenom smislu, i divota od meča. Revijalno, opušteno, uživanje u svakom dobrom poenu ma tko ga osvojio, nešto psovanja i puno zajebancije i smješnih provokacija...ma izniman užitak odigrat takvu tekmu.
Počelo je njih 4 a elez i ja sami
Brojčano nadmoćni ipak kreću loše - bojčić neprepoznatljiv protiv mene (prodavao mu serve ko na traci ?!?) petričević umoran od sinoć (naime tukli su input 7:3 dan prije) a Elez izvrstan
Onda, iako ozlijeđen, škrgatić dobija nas obojicu, iako smo i elez i ja odigrali dobrih poena - čovjek je jednostavno konzistentniji. Šteta, imao sam šanse protiv njega ovako ozlijeđenog. Definitivno meč večeri elez - škrgatić. Sa strane si imao dojam da im je cilj tko će koga više izvozat po dvorani a da poeni i pobjeda uopće nisu bitni. naravno uz komentare s obje strane i podbadanje tko je koga bolje izvozao
Bojčić je protiv eleza malo digao igru, elezu malo pala koncentracija i eto nas na 3:2 za njih.
Potom ja - petričević, uđem agresivno, (i iako mi se to protiv travaša znalo često obit o glavu) ovaj put jednostavno nepogrješiv. Najbolji moj meč protiv trave, daleko. Kaže škrgatić "pa šta protiv mene nisi tako igrao?!?!? Ne bi imao šanse." Je, kad bi ja mogao složit dva meča kak spada
Parovi, ni čanadija ni goce nema, zovemo, čanadi još u sloveniji, goco stiže za 15ak minuta (bar se nada)
Kaže marko ajmo odugovlačit, dobit u 5 setova. jea rajt. grizli smo ko lavovi al "momci" ne daju. A i falilo je malo sreće. Na kraju zbilja 5ti set. (zbilja bez namjere da odugovlačimo, mada je bilo zajebancije na tu temu
No uspijemo se vratit al na 8:9 umjesto da stisnemo, stisne škrgatić i odoše parovi.
Goco uletio, nezagrijan, škrgatić napokon dovoljno zagrijan da ga ozljeda ne muči, glatko, nemaš pojma jel Goco u dobroj formi ili nije, kad mu ovaj nije dao ni da igra
Saznalo se slijedeći meč kad je Goco doslovno pomeo Petričevića uz komentare s naše strane: Bravo! to legendo! Jebo te al te ide i Hehehehe
komentare s njihove strane: Isuse! Nevjerojatno! pa zar baš svaku? Jel može on fulat? treći igrač, kažeš?!?
Goco, svaka čast na tom meču
Bojčić (slijedeći igra 5:4 za njih) vidno uzdrman
Sve u svemu, predivan meč, baš zabavan. Da nam je igrao Čanadi možda bi osvojili i sva tri boda (al onda nebi vidili Gocu u turbo kul jebač majki izdanju
Tako da se eto to nekako izniveliralo, Božja pravda ili šta već.
Svaka čast veluxovcima i hvala im na izvrsnoj zabavi, druženju i dobrom pingaču. Volio bih da se sretnemo još koji put u ovakvoj atmosferi, al bojim se da neće ići, bar ne slijedeće sezone. S ove dvije pobjede oni (s utakmicom više) dijele prvo mjesto i velika je vjerojatnoća da će dogodine u 17tu.
Mi ćemo valjda ostat u 18toj ako ne ispadnemo u 19tu