...obzirom da je riječ o zaista dobrim momcima, u ime ekipe Dr Oetkern izražavam žaljenje što smo gumice iz naše lige dodatno pohabali...
ispalo je 1:9, žuki trica, raketa dvica, ja trica i još par, ali bilo je poteza koji su čak ličili na pingić i treće poluvrijeme nije izostalo...sve u svemu dobra večer...
Ikota je napisao/la:U vrlo dobrom meču protv PLIVE 3 Padbranci ipak odnjeli sva 3 boda.
Zahvaljujuči Harmiću izgubil sam par kila u njegovom meču za 6:3
Najme završilo u 5 setu 17:15 za Harmu
Idemo drugi tjedan na PLIVU AM i naravno nadamo se novim bodovima , bar 3
Super vama ide,bravo za tricu,vidim Mikloska je imao losiji dan,al kapetan je izvukao mec sretno dalje.A i Marijan je bio joker sa klupe
eh, da nisam zeznuo nogu na ledu i da sam ove sezone trenirao, da sam dvadesetak kila lakši i toliko godina mlađi...ni to mi ne bi pomoglo jučer protiv dječaka iz Novog Zagreba...jednostavno su prejaki...čestitke
pimpl je napisao/la:eh, da nisam zeznuo nogu na ledu i da sam ove sezone trenirao, da sam dvadesetak kila lakši i toliko godina mlađi...
ukratko, da baba ima muda zvala bi se - Kern?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
nevezano da dječake, nogu sam sjebao u veljači jer sam na ledu pao samo tako, a ovi su jaki do bola...bili su u 16 najboljih na zimskom kupu pa i to govori nešto...
pimpl je napisao/la:e drene moj, makar imam muda napisati...
pa to i rekoh; zbog fizičkog stanja si se pretvorio u babu s mudima
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
pimpl je napisao/la:...jedna najava...Dr Oetkern i Novi Zagreb Fenix u srijedu u 19 u domu sportova...
špijunaža sljedi
Pogledal sam večinu meča
fenix ; dečki mladi i pokretni, školski izučeni stolni tenis + noge.
Noge nama večini fale u igri, ali Kern i ekipa su se borili i pokazali da nisu bezveze na 2 mjestu
Veselim se mečevima sa obje ekipe
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)