SOKAZ forum
19. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Frano, znaš da Ikota ima preko foruma malo "specifičan" osjećaj za humorIkota je napisao/la:Daj Frano ne kenjaj.
Kakve uvrede? Sroljo je od milja, tak velim i svojoj djeci, pa sam mislil da mogu i tebi.
Ak te to uvredilo onda oprosti, zbilja nije bila namjera.
Krešo ovaj puta Padobranci odnose sva tri boda, makar nam ni to nije dovoljno.
Ak Sorry dobi 2od 3meča , mi bi trebali još nekom bod otrgnut.
Frano;
Sa Karlekom sam več nekaj razgovaral , pa je rekel da bi njemu osobno bolje odgovaral utorak ali da se mora sa vama iz ekipe dogovorit.
Javi nam do sutra kaj ste odlučili, da znam dogovorit stol
Kaj se nas tiče može i utorak i četvrtak u 19h, na vama je da birate
Petre to je bio faktor iznenađenja, malo si ušel olako u meč
Sa Karlekom sam več nekaj razgovaral , pa je rekel da bi njemu osobno bolje odgovaral utorak ali da se mora sa vama iz ekipe dogovorit.
Javi nam do sutra kaj ste odlučili, da znam dogovorit stol
Kaj se nas tiče može i utorak i četvrtak u 19h, na vama je da birate
Petre to je bio faktor iznenađenja, malo si ušel olako u meč
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ae, kad je koristio obične gume, aerodinamičnost njegove frizure je bila hendikep - s glatkim gumama je bio prebrz za svoje dobro. Na sreću, sa softom je koef trenja veći i sad je to vrhunski usklađeno55 je napisao/la: ... nego bilo bi vam pametno da svežete dobro gaće, nedavno me Ikota, dosta je napredovao...
![]()
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da Dren
Mogel si pričekat još ova tri kola sa odkrivanjem mojih tajni
Mislim da su nam na jesen velke šanse da se opet nađemo u službenom meću
S Vama Briđevcima i prijateljska tekma nije ništa manje vrijedna

Mislim da su nam na jesen velke šanse da se opet nađemo u službenom meću
S Vama Briđevcima i prijateljska tekma nije ništa manje vrijedna
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
ma teško nam se skupit i za ligaške tekme a kamoli za prijateljske 
al imamo vas u vidu, ako se stvari promjene.
Što se tiće slijedeće sezone, zbilja se čudo mora dogoditi da ne budemo opet u istoj ligi.
Naime, mi bi trebali ispasti a vi proći
ili
vi biti četvrti ili peti (zagrebaši tri pobjede a vi tri poraza mi se čini zbilja ravno čudu bez obzira na raspored, agronomci vas više ne mogu stić) a da do 19te lige ne odustane ni jedna ekipa ili samo jedna ekipa u slučaju 5tog mjesta
ili
da se nekim čudom mi dokopamo svih 9 bodova u zadnje tri i hrpe ostalih kiksaju
i budemo treći
ili
da odustane brdo ekipa pa kao 7. ili 8. (što nam je realna pozicija) prođemo dalje jednu ligu.
puno ili, al ni jedan realan
stoga nabrusite rekete za slijedeću sezonu
al imamo vas u vidu, ako se stvari promjene.
Što se tiće slijedeće sezone, zbilja se čudo mora dogoditi da ne budemo opet u istoj ligi.
Naime, mi bi trebali ispasti a vi proći
ili
vi biti četvrti ili peti (zagrebaši tri pobjede a vi tri poraza mi se čini zbilja ravno čudu bez obzira na raspored, agronomci vas više ne mogu stić) a da do 19te lige ne odustane ni jedna ekipa ili samo jedna ekipa u slučaju 5tog mjesta
ili
da se nekim čudom mi dokopamo svih 9 bodova u zadnje tri i hrpe ostalih kiksaju
ili
da odustane brdo ekipa pa kao 7. ili 8. (što nam je realna pozicija) prođemo dalje jednu ligu.
puno ili, al ni jedan realan
stoga nabrusite rekete za slijedeću sezonu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ikota je napisao/la: Četvrtak STK Novi Zagreb-Feniks vs Padobranci 19 i 30
Kad se igraju ostali mečevi??
Frano kad vi igrate 9. kolo??
- marlonbrando
- Private_Driver
Ikota Tin je rekao da mu vise pase cetvrtak meni je apsolutno svejedno tako da cemo se sutra usuglasiti za vrijeme tekme. Za Drena: Mislim da do kraja imamo objektivn šanse za super rezultate znam da su Padobranci odlicni ali statistike govore svojemarlonbrando je napisao/la:sutra s dr.oetkern u 7 navecer dom sportova.
ako izvucemo 3 boda nase cudo da prodjemo napokon 1 ligu dalje ima sanse
Make your move.
drda je napisao/la:Svežite čvrsto gaće jer njima nije za vjerovati
pimplić ti ga odmah šukne s leđa![]()
Slušajte drdu, čovjek je sve to prošo, čovjek je pun različitih iskustava
Frano; nama paše i četvrtak u 19
jeste to dobili zagrebaše 10:0?
inače, vidim padobranci junački pali...šteta, u svakom meču dobili bar jedan set, što znaći da su zbilja imali šanse! Poraz, jebat ga, al čestitke na srčanoj borbi
Da... Zgubili smo junački 7:3
Imali smo veliku šansu pošto im nije došel Kvaternik.
Jbg idemo dalje
Čupa kak ste odigrali sa Zagrebom???
Imali smo veliku šansu pošto im nije došel Kvaternik.
Jbg idemo dalje
Čupa kak ste odigrali sa Zagrebom???
, što kažeš na to?