18. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#381 Post Postao/la Dren »

Jopa je napisao/la: Eh da zaboravio sam reć.. Rugvica je sprašila dugave 9:1 u srijedu...
čestitke na promociji :D imaš pivu za to (ako se budemo igrali kod nas) :rofl:

no komentar na pobjedu rugvice;
sad imamo tri ekipe sa 18 bodova na čelu (IC, rugvica, velux) :s: :s: i tri ekipe sa 16 :s: :s:
napeto do bola. Doduše Plankeri, IC i Amaciz imaju utakmicu manje.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#382 Post Postao/la 55 »

Po svemu sudeći, Intercapital - Kolonija II se igra u ponedjeljak u 19:00 :headbang: :gitara:
55

#383 Post Postao/la 55 »

Nakon tri dana odmora i dosta nagomilane paučine :wd: , na forumu 18. lige pojavit će se konačno jedan novi post... :rofl: :rofl:
Eto, Intercapital i Kolonija II. su odčokljali svoje, bilo je prilično jednosmjerno, tek kod 5:0 smo izgubili prvi singl (naravno da sam to bio ja :brukica: ), na kraju smo dobili 8:2 :banana: .
Dečkima iz Kolonije II. se zahvaljujem na lijepom i sportskom druženju :top: , čestitam na dobroj borbi :cestitamo: i želim im da slijedeće sezone nastave napredovati svojim tempom. Kratko igraju pingać, obzirom da su jako mladi i tjelesno vrlo dominantni i brzi, vjerujem da će u sezonama koje dolaze krenuti prema višim ligama SOKAZ-a. Momci su fakat super i pristojni su (psovanje za vrijeme meča ne ulazi u kriterije pristojnosti, to su posebni samomotivacijski faktori :lol: :lol: ).
Inače, bio sam dosta iznenađen da su svi dečki igrali sa softovima na backhand strani :wow: ... jednostavno nikada, niti u jednoj priči o njima, nisam načuo da imaju materijale, ali nije bilo bitno :nono: .
Jedine dvije pobjede za dečke je odnio Filip Kosovac, istukao je mene i kapetana Mikija :tuctuc: . Ja sam odigrao prilično pasivno, posebno u nastavku meča i to mi se osvetilo :nene: :cice: :brukica: , dečko je lijepo ušao u udarac i postajao sve precizniji, a ja sam se htio vratiti agresivnijoj igri, ali tada više nije htjelo ulaziti na stol kako bi trebalo :ne zna: pa sam izgubio, no nema veze :pfff: , ni prva ni zadnja, dečko je zaista lijepo odigrao, a mi smo timski odnijeli pobjedu i to je jedino bitno! :lux:
U zadnjem singlu sam odlučio igrati maksimalno motivirano s puno kretanja i napadački, odigrao sam izvrsno iako je i Toma Babić igrao dobro, kako mi je neke udarce poštopao pa u kontri zabio ostao sam :eek: :eek: , i on će postati odličan! :top:
Parove Dan i ja igramo sve bolje i bolje, čokljavci čuvajte nas se! :B: :moon:
Još dva kola do kraja prvenstva, pogled s vrha je ugodan do boli :rofl: :rofl: , svakako je za preporučiti :zubo: , a slijedeće kolo igramo protiv Jo-Jo optike u gostima. S mladim majstorom Boškovićem postali su vrlo respektabilna ekipa :s: , no svejedno mi idemo u Sesvete po nova tri boda i vjerujem da ćemo to i učiniti! :yesss: :cheer: ... Više ne napuštamo poziciju broj 1!!! :clint: , kome smeta neka izvoli :rozi: .
Zahvaljujem se sensei Bilanoviću i Borisu Kosovcu sa suprugom, koji su svojim dolaskom naš meč pretvorili u još veću uživanciju, jer smo igrali pred publikom! :) ;) :top:
Živjeli mi svi! :pivo:
Dren

#384 Post Postao/la Dren »

ae, malo smo zaspali...al valjda zato što smo prazničili, ne?
Što se tiće vaše tekme, ono pola meča što sam pogledao, bilo izvrsno.
Nemam što komentirati na tvoj post, sve si rekao.
Momci su dobri, napredovat će još i to puno... fali im koncentracije i strpljenja (jer su mladi) te iskustva (doći će s igranjem) al kad to riješe bit će opaki.

Inače, mi igramo s Dugavama u četvrtak, u 19:00.
bit će gadno, jučer sam obnovio ozljedu ramena :cry:
Naime, bio sam majstor od roštilja i previše sam mahao da raspirim žeravicu. :zubo: Nevjerojatno, al sad mi je rame malo natečeno i ne mogu dignit ruku :brukica: :rofl: :idiot:
Probat ću što manje koristiti rame, mazat deep reliefom i ostalim bakračima pa se možda smiri do sutra navečer.
Fakat sam idiot. godinama pazim to rame jer sam ga propisno strgao na badmintonu i sad ga ovako sjebem. I to sve zbog čevapa :(
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#385 Post Postao/la Pale »

A da nije možda krigla bila preteška :zubo:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#386 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:A da nije možda krigla bila preteška :zubo:
:rofl: :rofl: :rofl: ... Dobra, Ikota, dobra... :pivo:
Dren

#387 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:A da nije možda krigla bila preteška :zubo:
ehehehe, jok, pravi roštilj majstor uvjek pije iz boce zbog:

- teoretski manje pepela može upast u pivo i sjebat okus :top:
- puno je lakše iz boce kontrolirano gasit plamen ako se pojavi koji da priprijeti ugljenisanjem :clint:
- ako je slučajno trkneš, spasiš puno više pive :mirko:

p.s. već mi je bolje rame :lux:
p.p.s. jel ikom osim mene fale smeđe boce za pivu? ove zelene su nekako previše fensi kad su same, a i nema radosti više kad naletiš na fensi zelenu u moru smeđih :nostalgija:
Dren

#388 Post Postao/la Dren »

nerješili s dugavama...komentar meča sutra jerbo sam krepan danas cijeli dan pa moram odspavat. Teško vrijeme :(
zvo

#389 Post Postao/la zvo »

Ha, evo i nas!
Odigrali smo večeras jako ugodan meč s dečkima iz TIO-a (valjda se tak sklanja?).
Sva trojica znaju igrati i to dobro, što nas je vrlo ugodno iznenadilo s obzirom na njihov položaj na ljestvici.
Dobili smo 9:1, ali smo se morali dobro oznojiti za svaku pobjedu, a u nekoliko mečeva su se stvari lako mogle okrenuti na njihovu stranu. Čestitamo!
Ali ono što je još važnije oni su totalno frendly i duhoviti i baš je bio gušt igrati večeras.
Sretno oko opstanka!

A mi nastavljamo i nadamo se...
Dren

#390 Post Postao/la Dren »

Čestitke plankeri, s dvije pobjede u zadnja dva kola i pobjedu rugvice protiv interkapitala imate šansu bit prvi!!! Doduše, imat ćete muke s amacizom i teško da će rugvica baš tuč IC, al imate se pravo nadati.

Inače, mi jučer igrali kod Dugava i moram priznat da su me momci iznenadili. Jednostavno po rezultatima, nisam bio spreman na tako dobru igru. Prostor malo lošiji, zbog svjetla izvana baš ni ne vidiš lopticu u nekim situacijama, stol klizak ko staklo (i pun rupa i okrznuća) i odvratno sparno i vruće. Al to su čari sokaza i prednosti domaćinstva. :) Neznatno utjecalo na igru...drugačiji stol nama stvarao malo više problema, vrućina i sparina više njima (ipak su stariji) pa se nekako izniveliralo :D
Ekipa super, imali smo i snimatelja :s: , dobra atmosfera, zezancija i jako dobra igra.
Ja sam otvorio s Martinovićem, i rezultatski to izgleda kao relativno jednostavna pobjeda, ali morao sam odigrati najbolje što mogu u nekim trenucima. Super igra čova, ali sam ga dobro pokrivao. Nakon toga Goco protiv Markesine, muka sa softom. Dobro se držao do pola svakog seta a onda ščoklj i 1:1. Čanadi isto počeo dobro ali s puno muke nastavio...jedva Klibu dobio i to zbilja ga mazila sreća - prasice u ključnom trenutku. Tako je dobio i slijedeću protiv Martinovića :ne zna: Spasio 4-5 meč lopti :rolleyes:
No protiv Markesine se sve vratilo. Igrao je Č dobro sva tri meča ali malo sreće u prva dva, malo nesreće u trećem...ok, nije loše - dvica.
Moje slijedeće dvije, neznam. Po rezultatima i od koga su gubili, jednostavno nisam očekivao takav otpor. Pogotovo kad su već kolo prije od Rugvice izgubili 9:1. Fakat sam se namučio. No dosta me dobro išlo i izvukao sam obje pobjede. Ali, nije mi bilo jasno kako ti momci imaju tako loš skor. Jako su opasni, odlično se brane, super napadaju, dobro se kreću...S obzirom da sam vidio sve ostale igrače iz lige na djelu, jednostavno mi je nevjerojatno da nisu pozitivni (il da Kliba ima 1:11?!?!)
Goco protiv ovakve igre nije trebao imati šanse, jebi ga, nije u treningu i nismo baš ni očekivali previše protiv tako razigranih igrača kakvi su bili Dugavljani jučer.
No Goco je bome našao njihove slabosti puno bolje nego Čanadi i ja :zubo:
Nažalost i oni su našli njegove :(
Šteta, pogotovo protiv Martinovića. Fakat malo fali, par treninga. Al za sad se ne stigne. Bit će. Za sezonu, dvi, pet. Glavno je da se mi fino podružimo, a rezultat će valjda doći. A i ako ne dođe, koga briga :D

Parove smo bome zasrali. Počeli dobro...nismo im dali da igraju. 11:4 bez problema. A onda drugi i treći set puno grešaka taktičkih i ostalih i po 5 promašenih čistih zicera. :ne zna: Može se reći da im isto nismo dali da igraju :rofl: Dugo se nismo tako napromašivali u parovima. Naravski, te smo setove pogubili mada i s po 5 poklonjenih poena smo dogurali do 8 il tako nešto. No momci su, za razliku od nas, uzeli sve što smo im ponudili i svaka im čast na tome :s: Zadnji set smo odigrali bolje ali su i oni.
Sve u svemu podjela bodova je realan rezultat, bilo bi fakat nepravedno da smo odnijeli sve bodove.
Hvala momcima na gostoprimstvu i dobrom meču. Zbilja je bilo dobro.

S obzirom na ostale rezultate, ovim bodom smo si osigurali ostanak u ligi. Dobili smo i TIO i INPUT pa sa dvije pobjede oni mogu samo imat isti broj bodova kao mi ako sve do kraja izgubimo. zbog boljeg međusobnog omjera smo ispred njih. Kolonija s dvije pobjede kaska za nama za bod tako da smo sigurno 9.ti. Sad opušteno protiv Bolnice :lux:
Slično je i sa Dugavama, imaju sve u svojim rukama a čak i s dva poraza od direktnih boraca za ostanak (input i tio) s obzirom na druge tekme do kraja sezone, teško da će ispast iz lige.
zvo

#391 Post Postao/la zvo »

Drene, baš je gušt čitati tvoje komentare.
Dren

#392 Post Postao/la Dren »

ehehe, drago mi je da ih netko čita :zubo:

Mi ćemo najvjerojatnije s bolnicom jednu revijalnu u četvrtak odigrati, al još nije sigurno. Ako bude promjena, javim.
wolf
Kontakt:

#393 Post Postao/la wolf »

wolf je napisao/la:Poštovani voditelji ekipa 18.-e lige .
Kako sam nekim posebnim vezama :rolleyes: došao u posjed ulaznica za Pro Tour ili ti ga Međunarodno prvenstvo hrvatske u stolnom tenisu (Zagreb open 2012) koji će se održati 24.-27.05. molim sve voditelje da me kontaktiraju da se dogovorimo o preuzimanju istih :top:
Svaki član vaše ekipe ima pravo na jednu ulaznicu koja vrijedi za 5 osoba sva tri dana :grouphug:
Rezervirajte si vrijeme da vidimo kako to rade ponajbolji svjetski igrači a usput da se svi mi SOKAZovci malo podružimo :pivo:

Finale je u nedjelju 27.05.2012. u 16 sati :partijana: u domu sportova , naravno , parking besplatan a još možete na tomboli dobiti i stol na kojem će se igrati finale , plus sijaset manjih sportskih nagrada

Navali narode :lux: :lux: :lux:
još uvijek aktuelno , kapetani javite se ... :lux:
Pale
Kontakt:

#394 Post Postao/la Pale »

Da ... Plankeri još na kraju imaju najveće šanse osvojiti 1. mjesto.
Svaka čast dečkima. Intercapital navali svim snagama :cheer: :cheer:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#395 Post Postao/la Dren »

potvrđeno, četvrtak u 19:30 kod nas. bit će Trauma a ne Bolnica :rofl:
: oštri reket:
Dren

#396 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:Da ... Plankeri još na kraju imaju najveće šanse osvojiti 1. mjesto.
Svaka čast dečkima. Intercapital navali svim snagama :cheer: :cheer:
baš i ne.
6 ekipa se bori za prvo (prva tri) mjesta.
Naravno, IC ima najviše šanse. S nerješenim protiv rugvice i 3 boda protiv jo-jo sigurno su prvi jer imaju bolju set razliku od plankera.
no mogu isto tako sa 2 poraza bit i 6.ti
no da je otvoreno, jest. Inače, više bi šanse dao amacizu nego plankerima...imaju još tri tekme, i 16 bodova, a igraju nekonvencionalno...plankeri će imat problema s njima jer im fali iskustva igre protiv trave i antispina. No ako plankeri to izvuku, a IC izgubi od rugvice...ehehehe, fakat ima bezbroj kombinacija, 6 je ekipa u igri za prvo mjesto kao što rekoh na početku :D
Dren

#397 Post Postao/la Dren »

heh, jojo dobio amaciz :rofl:
da je boško igrao sve...koji bi bili? :eek:
Jopa

#398 Post Postao/la Jopa »

Opa, bome da...
Da je Boško igrao sve, bili bi i oni dosta visoko..
Zanima me sad kako će proći meč IC vs Jojo :)
Moglo bi biti napeto :)
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Dren

#399 Post Postao/la Dren »

Pa...neznam :D
fora je što se nikad ne zna hoće li Boško uopće igrat, zbog prirode njegova posla. Tako je i propustio prvi dio sezone.
Momak je školovan igrač i zbilja igra dobro, no njegov forte su serve.
Ima iznimno neugodne serve (mislim da sam vraćao svaku treću na stol :eek: )
Tko mu bude vraćao dobro serve, taj će ga dobro namučit, ako ne i dobit.

No, kako je igrao zadnje 3 ili 4 tekme, sad je već i malo utreniran...a momak zna sve. Ima razoran i forhend i bekend + te serve...definitivno će i plankerima i IC-u bit jako teško protiv njih.
Recimo Boško je napravi tricu protiv nas, iako je bio apsolutno neutreniran (puno je griješio) tako da će njima bit još teže.
Stoga, vadit se na ostalima, odigrat dobro parove. Može se. A protiv Boška se koncentrirat na vraćanje servi i probat dat sve od sebe.
Jopa

#400 Post Postao/la Jopa »

Tio - Velux 7:3
WTF? Po meni iznenađenje lagano.

PS. Bravo Tiovci :top:, sad imamo malo veću šansu za 3., 4. mjesto :)
Sad treba napeglat Bridž večeras :rofl: :B:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Odgovorite